3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Dobry den.Narazil sem na tuhle diskusi a tak nejak se mi ulevilo,ze nejsem sam,bez toho,ze bych nekomu pral neco spatneho.Mam hrozny problem se svymi sousedy.Sem 25lety bezkonfliktni typ kluka a nikdy by me nenapadlo neco resit nasilim.Ziju v panelovem dome ve 4.patre,sousedi bydli podemnou ve 3.Od te doby co jsem se sem pristehoval,jsou to 2 roky,me prakticky sikanuji.Pokoj ve kterem spim je primo nad loznici sousedu.Staci abych se v tom pokoji po 22.hodine jen normalne bavil,vubec ne nahlas,jen si normalne povidal a v tu ranu zacne sousedka bouchat na topeni,ze se to rozleha po celem baraku,a do toho nahlas rve a vulgarne me urazi,abych zavrel:usta: a takove.to je jedine co ona udela a cim to zacina.Pritom ja je taky slysim kdyz si povidaji a je to treba i ve 2 v noci a prosim vas to nemluvim o tom kdyz spolu spi,ta zenska pritom uplne hrozne rve a vubec ji to nevadi ze to jde slyset a to se vsadim ze ne jen u me,i presto by me nikdy nenapadlo na ne bouchat nebo neco,konfliktum se vzdycky vyhybam.Ustni reseni ponechava pani sousedka na svem priteli,ktery je kulturista,ruku ma jako ja nohu,je uplne dohola a je to takovej ten typickej rvac,co nema nic v hlave.Ze zacatku k nam treba vybehl ke dverim a vyhrozoval mi a malem zamnou vlitl i do bytu,ale pak,je to necelej rok sem jel vytahem do suterenu a potkal sem souseda se sousedkou i se 2 detma ktere maji,ale ty jsou pry jeji z drivejska.Jak sem vylezl z vytahu,tak me chytil,odtahl do chodby,kde mi dal pesti a hodil semnou o kasliky.Sel sem na policii,ale nemel sem zadny monokl nebo neco a byl sem jim spis k smichu..rekli at to radeji necham byt,ze by to mohlo byt horsi...Ted byl asi 2 mesice klid,jenze vcera se to stalo opet a popravde i me praskly nervy po tech 2 letech teroru a kdyz ta sousedka bouchala na topeni tak sem sel na balkon a zarval na ni at uz laskave neboucha ze vsechny vzbudi a proc to takhle dela..no a na ten jejich balkon vlitl zase soused a zacal rvat at vylezu na chodbu a ze me zabije,byl uplne v takovem amoku,to on je vzdycky kdyz me vidi a ze tim sem si to pry podepsal a ze az me chytne tak me zbije ze me nikdo nepozna..vubec nevim co mam delat,bojim se chodit ven s baraku abych ho nepotkal.XSem na 200procent presvedcen,ze az ho potkam,tak me napadne.Nikomu nic podobneho nepreju.Dekuju za cas ktery ste venovali k precteni tohoto meho problemu.
Není tady
To je tedy teror.
Na sousedy, kteří ikanují sluné lidi a nelze se s nimi domluvit, platí jediné: Seřvat je hlasitěji a sprostěji ne to dělají oni, neotvírat jim dveře, na jejich dopisy nereagovat ( schovávat si je jako svědectví jejich útoků) a pak je ignorovat. Takoví lidé nedají pokoj, dokud nebudou mít před tebou respekt.
Moc jsem ti neporadila, ve tvém případě má soused jasnou fyzickou převahu, mozek má v hlavě omylem a to je fakt nebezpečná kombinace. Já bych si vechny jeho útoky a výhrůky natáčela na kvalitní diktafon, včetně rámusu, který vychází z jejich bytu a pokud je to moné, obstarala bych si svědky. Jako první krok.
Jak postupovat dál - policie atd., to ti jistě poradí zkuenějí babinetky a babineáci, v tom se moc nevyznám.
Není tady
Ahoj klonaidasi, (2 krát,opravuji,tvou přezdívku,vdy to napíu s chybou) hm,tak,to je teda síla,zkusím,napsat,co mě napadne,ale rozhodně bych to nenechala jen,tak. Za prvé,myslím,e bys měl,něco,udělat s tím,abys pro ně nebyl,tak snadným,terčem, k jejich napadání!!!! Myslím,e on to prostě nějak,vycítil. Nejlepí,by bylo,oko za oko zub za zub,nemá také pár kámoů,co by to "milému sousedovi" vysvětlili,jak se má chovat,aby trochu vychladl? Nebo,co takhle si pořídit něco na svou obranu,myslím,jak,jsou různé,ty spreje- paralyzer, atd a v případě nouze,být připravený? No,to by bylo,první,co by mě napadlo,udělat s takovým sousedem.. Ale,pokud,bych se nechtěla,dostat,na jeho úroveň,tak rozhodně bych milému sousedovi,vysvětlil,třeba v přítomnosti,nějakého,svědka a nejlépe s pořádným chlapem,e jeho chování,nemíním,u akceptovat a e se obrátím,na přísluné orgány,pokud,mně bude jetě,někdy,a,u slovně,či fyzicky napadat. Souhlasím,s ambou,schovávej,si,vechny důkazy,které,můe,nahrávej,atd. Svědci,by byli,také dobří,nebo taková sousedská petice,proti tomuto sousedovi. Dále,pokud,by Tě,napadl a měl bys jen sebemení krábnutí,nechal,by ses oetřit hned! u lékaře,MUSÍ TO BÝT SEPSANÉ,1 krát pro lékaře a zpráva i pro tebe-policii,CO A JAK,SE STALO,přidat, k tomu,e tě bolí hlava,oko,nos atd.není na kodu,poté zael,na policii,NENECHAL SE ODBÝT,TRVAL BYS NATOM,e chce,sepsat,TRESTNÍ OZNÁMENÍ O FYZICKÉM NAPADENÍ(dobrý by byl svědek),POLICIE TO MUSÍ AKCEPTOVAT,NENECH SE ODBÝT,(POKUD,NÉ EXISTUJOU NADŘÍZENÍ) a dále,podal oznámení o omezování osobní svobody,VYHROOVÁNÍ atd. Moná,to nebude jednoduché,ale rozhodně se nedej,dovolí si tolik,kolik,mu dovolí Ty. Já,chápu,e jsi sluný a bezkonfliktní,ale přece nenechá,takového BEZMOZKA,aby si tohle k Tobě,dovolil. (Manel,mi tu přikyvuje,není,ádný Rambo ,ale tohle,by prý tomu svalovci bez mozku,pěkně osladil,tak,e by si ten dotyčný,tohle zapamatoval,od koho se dret dál a to rozhodně konfliktní NEJSME,natěstí u nás v domě,ve,celkem, O.K,sousedi v pohodě,a na jednoho opilce,ale stím,si u manílek,také na jedno téma, popovídal..a má klid) Doufám,e Ti tu,jetě,někdo,něco poradí,líp,ne já a doufám,e i HLAVNĚ CHLAPI,ale rozhodně se nedej,to je můj,názor i kdyby tě mělo,čekat,pár nepříjemností,za to,e (doufám),pak,bude,mít,klid,to přece,stojí (nebo Tě to,nakonec donutí se odstěhovat..třeba..,nebo,bůhví kam,to můe zajít) DRÍM PĚSTI!!
Upravil(a) REŇAS (6. 6. 2008 10:45)
pro ambu a reňase-))))ja dekuju moc za rady,abych rekl pravdu ten diktafon je fajn napad a nenapadnul me.Vite ja postupne zjistuju,ze ti sousedi jsou neprijemni i jinejm lidem tady v baraku,ale jedno me zarazi...vsichni to vedi,ale davaji od nich ruce pryc a radeji se s nima do niceho nepousteji.Takze vubec nevim co od toho cekat.Kamarad mi vcera poradil napsat na urad pro obnoveni pokojneho stavu,takze zacinam neco konat a zaroven se pekne bojim co to vyvola u tech sousedu...
Není tady
Na takové lidi domluva neplatí,potřeboval by pořádně dostat jednu hrstí aby si uvědomil e proti síle se vdycky najde jiná síla.
Není tady
Stěovat si na úřadu,také monost,zkus se zeptat sousedů,zda,by tě nepodpořili,ústně,či nepřidali podpis,kdo chce (v tomhle mi to připomíná typický český národ - ruce,dát pryč). V nejkrajnějím,případě,policie a tam se nenechej,odbýt jejich lhostejnýma řečma,od čeho,tam jsou ? Sepsat,to musí!! To samé,o tom vyhroování atd. Kadopádně,pokud by dolo,k tomu napadení,dojdi k lékaři ,a to sepíe,co a jak,se stalo,co ti udělal.. ALE určitě,bych se snaila tomu předejít,ten paralyzer,by nebyl,na kodu,raději,buď připravený a dobře mířená rána na BEZMOZKA SE SVALY, by také nebyla na kodu,kdy si netroufne sám,opravdu,by se nenalo,pár kámoů,nebo kámoi by nesehnali,jiné kámoe,pořádné chlapy,co by mu to trochu RAZANTNĚJI VYSVĚTLILI,TAKOVÝM,ZPŮSOBEM,ABY VYCHLADL¨?? Ví,jak se to říká,na hrubou sílu,hrubá záplata..
A pořiď,si něco,nato nahrávání,můe i natočit na kameru,jak třeba vyřvává,na tom,balkoně atd.,také můe,zavolat 156,pokud na tebe v noci,vyřvává a vyhrouje..! Nebo ruí noční klid.. Tu domluvu,bych také zkusila,ale já také,nemyslela,mluvit sním,jak s medem..,to by stejně nepochopil- BEZMOZEK,ale s pořádným(1-2 - svědky),kámoema,s kterým,byste mu jasně,vysvětlili,E TO NEMÍNÍ,AKCEPTOVAT,jinak,se sejdete jinde a,u v záleitosti trestní..či občansko-právní..,pokud se od tebe nebude dret dál.. Prvně,by měl,ale vidět,jen Tebe,kdy mu to bude chtít vyjasnit,(né kámoe),TAKOVÍ BEZMOZCI,MAJÍ SICE SVALY,ALE JINAK,TO VĚTINOU BÝVAJÍ SRABI.. A ským,jestli,se můu zeptat v tom bytě,bydlí,to by mohl,být,také jako svědek. Tomu strachu,bude,muset,asi čelit,počítej,e bezmozek,bude mít,opět zatmění,tak,a se dozví,e něco podniká,buď nato připravený,pořiď si něco natu obranu a třeba,nemůe být pár dnů u tebe nějaký známý??( v nejkrajnějím,případě) Rozhodně nebuď,obětní beránek i kdy počítej s tím,e,to nebude lehký boj..,ale nedej se! VYTRVEJ!! Musí,být ten koho on,bude obcházet obloukem.. Tak se měj. R.
Klonaidasi, je divné, e ti ubalil a neměl jsi ádné potíe......tak to já bych řekla lékaři, e je mi na zvracení, bolí mě hlava, jsem unavená, chce se mi spát a pod.....a určitě bych si marodění uila.
Jejich sexuální hrátky, jako i vyhroování smrtí bych si natočila a sepsala v jednu pěknou stínost.
S takovým hajzlem nenadělá sám asi nic, pokud nemá kámoe kulturisty. To jsou bezohlední kreteni a pokud se bojí, neváhej, co nejdříve napi stínost na ochranu osobnosti , kde budou konkrétní věci, i s těma policajtama, e ti poradili to raději nechat, přesné datum vyhrůek zabití a pod. /nevím, komu dům patří/. Já bych ji asi podala do komise při městském úřadu. Sousedi asi nepomůou, bojí se ho také ? Ale ono na kadého dojde, musí se ale bránit !
Není tady
Kdyz ja sem tu pesti vykryl rukou,nepsal sem ze me knokautoval.Bylo to poprve co se mi neco podobneho stalo a opravdu sem nevedel jak to resit a netusil sem ze to takhle bude pokracovat,proto sem nesel k doktorovi a nehrotil to tak..nejak sem doufal,ze to vysumi,ale bohuzel se to jen stupnuje.Ja hrozne moc dekuju za rady,ktere tu ctu,abych se priznal zatim nejkonkretnejsi vec kterou sem udelal je to ze si hledam nove bydleni.Nemam kolem sebe kamarady bitkare,kteri by mu to vysvetlili a tenhle zpusob to neni pro me a spis se bojim ze by to bylo mnooohem horsi...jinak opatril sem si peprovy sprej a kdykoliv jdu pryc tak ho mam v ruce,kdyby nahodou..je to hrozny................
Není tady
Jasně, já ti rozumím, nejsi bojovník. Pak je asi opravdu nejlepí byt vyměnit, s takovýcm darebákem si sám neporadí. A pokud má strach, vyhýbej se mu a ten pepřák stále při ruce je moc dobrý! Uvědom si, e nikdo nemá právo na to tě fyzicky ani verbálně napadat. Strach má v závěsu stres. Nedej se ! Mít klidné bydlení a rád se do bytu vracet je moc fajn. Ten člověk musí být hodně zlý a netastný, mozek asi nulový, snad jen ty svaly e má.......ono se mu to vrátí !
Tak byt vyměn a pak napi, jak se má dobře !! Přeji úspěch!
Není tady
Teda Reňas... :-) Ty tou interpunkci fakt nesetris :-)))
Není tady
Martíííí: No jo,kdy,se nato teď,tak dívám,tak nevím jestli to bylo z toho rozčílení,e někdo můe mít takového souseda a nebo,je to,u prostě horí pamě,(přece jen,u je to nějaký pátek,co jsem vyla kolu)co se týká interpunkčních znaků,nepopírám,budu si to muset oivit u syna v ČJ
avak pro klonaidase,to zřejmě nebude to podstatné..
Klonaidasi: souhlasím s Aneri,také chápu,e nebude ádný rváč,s tvého příspěvku je to jasné,také nemáme rádi agresivitu,ubliování slabím a vůbec veobecně. Navíc,kdy někdo pouívá jen svaly a mozek zůstává pozadu.. A teď něco ,co se týká mého 11 letého syna,nikdy nebyl ádný rváč,prát se nikdy neuměl,agresor není,chodí do 5. třídy,učí se na samé 1,nikdy v jeho třídě nebyl,ádný problém,mezi dětma,vichni,jsou v pohodě,kamarádi,určitě i díky,jejich suprové třídní,na kterou, nedám dopustit. Nastoupil k nim,ale nový spoluák jisté početné meniny,která ije u nás a ten se chce kamarádit,tak,e do větiny kluků bouchá,duchá,nadává a posmívá se,no a mezi ně patřil i ná Dan. Trvalo to jeho kamarádění-ikanování prakticky,od začátku roku,Dan tie trpěl,tak,jako ostatní,občas mu něco řekl,občas si ho nevímal. Jednou el Dan ze koly,jetě vedl mladí dceru a ten kluk,ho začal zase otravovat i fyzicky napadat a v tu chvíli ná zdrenlivý Dan se otočil a střelil mu takovou facku,e kluk,zůstal,stát s otevřenou pusou a Dan,má od té doby více méně klid. Jinak,jetě ná Dan,má asi 38 kg/147 cm a ten kluk je dosti obézní a na přiblině stejnou výku, jakou má ná Dan,má ten kluk o dobrých 10 kg víc.. Kdy jsme to řekli jeho třídní,co se událo a e Danovi,dola trpělivost,koukala na nás,s údivem,mírně se skrytým pobavením,e ná Dan se na něco,takového zmohl..
(jinak,fyzické nebo i psychické ubliování se na té kole, hned řeí a nepodporuje se to tam,ředitel s tř. učit.,to hned řeí,take jsme ji raději hned obeznámili,co se událo a proč) No tak to je jen k tomu,e občas skutečně pomůe, na hrubou sílu-hrubá záplata..
Jinak e, sis pořídil ten pepřový sprej,není na kodu,určitě je lépe být připravený ..,jetě být tebou bych se hned tak, nevzdávala,věřím,e to musí být nepříjemné a pro tebe stres,co tě zase čeká,ale pokud nevidí,jiné řeení přeji ti,a najde lepí a hlavně klidnějí bydlení s pohodovými sousedy. (Ach jo a zas ty interpunkční znaménka..,nějak je mám ráda
)
Upravil(a) REŇAS (9. 6. 2008 11:18)
Pokusím se přidat svůj názor- ustupování jen podporuje aktivitu takovýchto hajzlů. Měli jsme kdysi v paneláku rodinu cik**ů a byl to jeden kontinuelní problém. Jednou se mi stalo, e jsem se s jedním / cca 20 let/ potkal ve vchodových dveřích, já u ve dveřích, on chvátal a předpokládal, e uhnu a nechám jej milostivě projít, jene narazil a to dost tvrdě, e se a posadil. A od té doby mi dával přednost ve dveřích, dokonce začal zdravit - prostě se mu rozsvítilo. Jene ono se to radí mui se 100 kg a jiná situace bude u eny či důchodce. Ale pokud jsem napaden asi bych velice razantně na lékaři či policii poadoval zápis či potvrzení.
Není tady
ahoj sousedka je ílená a jestli tvrdí e dupete, ádný polední klid není, je tady paragraf 127, ale ten vy zjevně pororuujete, dopis si ponechte, a pokud budou potíe buďte to vy kdo se obrátí na přestupkovou komisi
Není tady