6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fatimah napsal(a):
Taurus, nevěřím. NE-VĚ-ŘÍM. Koukej zaslat foto ;o)
ne, ne, ne. Jsem rada, ze se tu muzu v tomhle virtualnim svete schovat .
Není tady
Ale já bych Taurus taky chtěla vidět. Působí jako faj baba.
Není tady
Tak ja bych docela brala botox, i kdyz celkova plastika ksichtu by taky nebyla spatna. Mam hluboke ryhy okolo ust, takove ty kdyz se smejete, jenze ty moje jsou tam porad a vekem se stale prohlubuji. Kdyby tam nebyly, vypadala bych urcite tak o deset let mladsi.... a to by nebylo k zahozeni. Jinak prsa nic moc, ale to se da vyresit dobrou podprdou a na zadek a stehna trosku vic sportovat. Jen s tim ksichtem se neda nic delat, takze bud kudla nebo injekce.
Není tady
Bety napsal(a):
Selima napsal(a):
Zrkadlo je dôležité...
No... a taky ještě brejle... to je docela rozdíl když na sebe koukám do zrcadla napřed bez brejlí a pak si je nasadím a kouknu znovu...
Prfeto ja ZÁSADNE kukám do zrkadla bez okuliarov... Mám 6 a 8 dioptrií ... A žijem si šťastne.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale já bych Taurus taky chtěla vidět. Působí jako faj baba.
Není tady
Rodinné geny mě vybavily velkým nosem, který navíc v chladu rudne. Určitě bych "vypadala líp" bez něj, ale nedokázala bych se asi smířit s tím, dívat se do zrcadla na cizí nos. Takže ho nedám.
Není tady
Ota napsal(a):
Modroočko, pohyb na cizím těle je zdravější a méně nebezpečnější. Ženská má být ale krev a mlíko
Já myslím, že se tím moc nezhubne. To by pak ty aktivnější ženy musely být všechny štíhlé, ale není to tak;)
Není tady
Ono to podľa mňa paltí, ale problém je, že ja mám vždy po TOM vlčí hlad a vyplienim chladničku... A nie som lenivá vstať uprostred noci a ísť do večierky ukojiť hlad...
Není tady