Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 17. 11. 2007 17:06

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Plasticka operace

Taurus, nevěřím. NE-VĚ-ŘÍM. Koukej zaslat foto ;o)

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#102 17. 11. 2007 17:13

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Fatimah napsal(a):

Taurus, nevěřím. NE-VĚ-ŘÍM. Koukej zaslat foto ;o)

ne, ne, ne. Jsem rada, ze se tu muzu v tomhle virtualnim svete schovat smile.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#103 17. 11. 2007 17:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ale já bych Taurus taky chtěla vidět. Působí jako faj baba.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#104 17. 11. 2007 17:47

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Tak ja bych docela brala botox, i kdyz celkova plastika ksichtu by taky nebyla spatna. Mam hluboke ryhy okolo ust, takove ty kdyz se smejete, jenze ty moje jsou tam porad a vekem se stale prohlubuji. Kdyby tam nebyly, vypadala bych urcite tak o deset let mladsi.... a to by nebylo k zahozeni. Jinak prsa nic moc, ale to se da vyresit dobrou podprdou a na zadek a stehna trosku vic sportovat. Jen s tim ksichtem se neda nic delat, takze bud kudla nebo injekce. roll

Není tady

#105 17. 11. 2007 17:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Bety napsal(a):

Selima napsal(a):

Zrkadlo je dôležité... wink

No... a taky ještě brejle... to je docela rozdíl když na sebe koukám do zrcadla napřed bez brejlí a pak si je nasadím  a kouknu znovu...lol

Prfeto ja ZÁSADNE kukám do zrkadla bez okuliarov... Mám 6 a 8 dioptrií vissla ... A žijem si šťastne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 17. 11. 2007 17:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Ale já bych Taurus taky chtěla vidět. Působí jako faj baba.

stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#107 19. 11. 2007 12:15

simply.net
♥♥♥♥---

Rodinné geny mě vybavily velkým nosem, který navíc v chladu rudne. Určitě bych "vypadala líp" bez něj, ale nedokázala bych se asi smířit s tím, dívat se do zrcadla na cizí nos. Takže ho nedám.

Není tady

#108 19. 11. 2007 15:08

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ota napsal(a):

Modroočko, pohyb na cizím těle je zdravější a méně nebezpečnější. Ženská má být ale krev a mlíko big_smile

Já myslím, že se tím moc nezhubne. To by pak ty aktivnější ženy musely být všechny štíhlé, ale není to tak;)

Není tady

#109 19. 11. 2007 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ono to podľa mňa paltí, ale problém je, že ja mám vždy po TOM vlčí hlad a vyplienim chladničku... tongue A nie som lenivá vstať uprostred noci a ísť do večierky ukojiť hlad... usch storstark

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí