Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 16. 11. 2007 20:28

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Re: Plasticka operace

Modroočka napsal(a):

Jo, to jsem já.

A muzes mi rict, k cemu zrovna ty potrebujes liposukci ? dumbom big_smile  Jsi koca, zadny plastiky nepotrebujes.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#77 16. 11. 2007 20:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

no na ty tlustý nohy a  zadek, přece

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#78 16. 11. 2007 20:32

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Prestan, zadny tlusty nohy ani zadek nevidim. Priznam se, ze jsem si te (podle toho, co jsi psala), predstavovala uplne jinak a pak jsem nestacila valit oci, kdyz jsem te videla na fotkach.
Fakt vypadas vic nez dobre, zato se solidne podcenujes.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#79 16. 11. 2007 20:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Taurus, tak to máš pravdu, sebevědomí jsem nikdy neměla. To je ale výsledek výchovy mým BM - moc si o sobě nemysli, nejsi žádná hvězda. Tohle nenos, v tom vypadáš blbě, v tom jsi tlustá, atd atd

Není tady

#80 16. 11. 2007 20:45

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Taurus, tak to máš pravdu, sebevědomí jsem nikdy neměla. To je ale výsledek výchovy mým BM - moc si o sobě nemysli, nejsi žádná hvězda. Tohle nenos, v tom vypadáš blbě, v tom jsi tlustá, atd atd

Tak BM je zrejme solidni pako a jeste k tomu lhar. Ted uz s nim nejsi, tak neni duvod se podcenovat. Fakt jsi koca podle tech fotek, co jsem videla.

Není tady

#81 16. 11. 2007 20:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ti moc děkuji, ráda to od druhých slyším, aspoň mi to sebevědomí trochu stoupne.

Není tady

#82 16. 11. 2007 21:00

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, přidávám se taky, proč liposukce?va, sekne Ti to!
A pokud tohle říká chlap ženské, tak jen proto, že je nespokojen sám se sebou, není smířen se svými vlastními "nedostatky" a nízkým sebevědomím a zvedá si ho tímhle omezeným způsobem-že sráží druhého:(..bohužel...

Upravil(a) Račice dračice (16. 11. 2007 21:03)

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#83 16. 11. 2007 21:01

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Tak ti moc děkuji, ráda to od druhých slyším, aspoň mi to sebevědomí trochu stoupne.

Ale stejne mam pocit, ze mi moc neveris lol. Ale to je nepodstatny, protoze kdyz o tom nepresvedcis sama sebe, tak te nepresvedci nikdo.   smile

Není tady

#84 16. 11. 2007 21:15

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

... Robila napr. letušku, popri štúdiu,  a po roku skonštatovala, že sa už nemá čo naučiť a praštila s tým. Nijako ju to nepoznamenalo.

Jak ji to melo poznamenat? big_smile Je to pomerne namahava a nevdecna prace, nechtela bych ji delat ani za zlate prase, ale po roce snad sedrena byt nemohla. big_smile

Není tady

#85 16. 11. 2007 21:18

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

taurus napsal(a):

Ale stejne mam pocit, ze mi moc neveris lol. Ale to je nepodstatny, protoze kdyz o tom nepresvedcis sama sebe, tak te nepresvedci nikdo.   smile

Už si víc věřím, fakt, učím se to, celkem jsem úspěšná,

Není tady

#86 16. 11. 2007 21:46

elena007
♥♥♥♥♥♥-

O plastice jsem vyhledove uvazovala. Uz jsem si chtela zacit setrit do prasatka, ale ted je cerstve, no cesrstve...  asi tri mesice po plastice obliceje sousedka a jak jsem mela moznost sledovat to ode dne, co prisla z nemocnice az doted, zacinam to videt velice vyhledove. Je fakt, ze ted, co konecne splaskla a jizvy ji vybledaji, vypada o hodne mladsi, ale jinak nez predtim. Z toho mam docela strach, ja bych nebyla proti, kdyby mi urizli, az budu mit, "kruti krk"  a sysliky - takove ty povisle vacky na stranach obliceje, jinak bych chtela zustat ja, ani vrasky by mi nemuseli vysponovat doztracena. Jedine, co se mi na ni libi bez vyhrad, jsou oci, ty ji udelali krasne.
A nevim ani, jestli kdy budu mit cas zavrit se doma tak na tri mesice, protoze kdybych vypadala jako ona, driv na ulici nevylezu. Jela jsem s ni neco vyrizovat asi sest tydnu po zakroku a kdyz jsme vylezaly na parkovisti z auta, lidi na me koukali jak na blazna, ze nechavam ridit holku s Down syndromem a jeste ji nejspis doma mlatim, kdyz je tak modra. usch A pooperacni bolesti pry taky nebyly o co stat.
Presto by mi lidi, co jdou na plastiku, nenapadlo kritizovat, ci nejak hodnotit, no mozna prece jenom trosku ty, co to prezenou az do absurdnosti. Jinak to povazuji za zcela privatni zalezitost. Kdyz se nekdo po plastice citi lip a pomuze mu to, tak. tummenupp

Upravil(a) elena007 (16. 11. 2007 21:49)

Není tady

#87 16. 11. 2007 23:08

Hana1
♥♥♥----

kaca17 napsal(a):

tak to jo, ale s tím se setkáváme at sme jaký sme. I takový ženy se najdou, ale to je asi pak o něčem jinym...

Jsem po plastické operaci nosu / zmenšení i úprava tvaru/.. Rozhodla jsem se pro ni sama a i když moje okolí nechápalo / včetně rodičů/, šla jsem do toho. Ještě když jsem se ráno před operací oblékla a vyrazila mi nikdo nevěřil. Dnes s odstupem času ničeho nelituji a hodně  lidí pochválilo a chválí výsledek. Asi k takovému rozhodnutí musí každý dojít sám a nelze to nějak hodnotit.

Není tady

#88 17. 11. 2007 12:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

A práve ja si tiež nemyslím, že by mi predĺženie vlasov nejako poznamenalo psychiku - čo generálka tváre už môže spôsobiť...

jééé Sel, já tě chci vidět před a po par

No, ak sa fakt odhodlám a našetrím si, tak sľubujem, že uvidíš PRED a PO. Ale vzhľadom na to, že práve kupujem byt, tak v dohľadnom čase asi pôjdu prachy tam... grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#89 17. 11. 2007 12:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Prepáč, a bez urážky, qale tebe by fakt asi viac pomohol očiar alebo psychiater...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#90 17. 11. 2007 12:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Selima napsal(a):

... Robila napr. letušku, popri štúdiu,  a po roku skonštatovala, že sa už nemá čo naučiť a praštila s tým. Nijako ju to nepoznamenalo.

Jak ji to melo poznamenat? big_smile Je to pomerne namahava a nevdecna prace, nechtela bych ji delat ani za zlate prase, ale po roce snad sedrena byt nemohla. big_smile

No, ja som skôr myslela ako že by nosila frňák nahor(niežeby som poznala veľa letušiek s frňákom nahor)... lebo okrem toho ešte bola v komparze a občas brigádovala ako modelka pre určité produkty... Ale s tým praštila skoro hneď, to ju nebavilo. Skrátka si nemyslím, že by bola namyslenejšia po tej letuškoveskej skúsenosti, ani viac zameraná na svoj výzor... Zostala normálna ako aj predtým.
A zodretá nebola, ale znechutená závisťou a rivalitou trochu áno...

Brita

Není tady

#91 17. 11. 2007 12:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som včera nad tým premýšľala a dospela som k záveru, že rozhodne chápem ľudí, ktorí majú okrem estetických aj funkčné problémy(s nosovou prepážkou, rázštepom, apod.), ale pokiaľ ide o čisto estetické hľaidsko, tak mňa osobne by donútil ísť na operáciu asi len roh vyrastajúci mi z čela alebo obrovský tmavý fľak hocikde...
Inak to veľmi nechápem a viem si predstaviť, že napríklad idem na operáciu, keď sa zrazu prestanem na seba podobať(ovisnú mi radikálne viečka, alebo tak), ale bojím sa, že by som si na seba nezvykla, keby ma nejako razantne vylepšili... Trvalo mi skoro 40 rokov, kým som si na seba zvykla, a teraz by som si mala zvykať zasa na niekoho iného? yikes Nie, ďakujem, neprosím.
A je to určite každého vec, ale ľutujem tých, ktorí podliehajú vonkajšiemu tlaku médií, lebo z nich sa časom môžu stať štvanci, ak naozaj uveria tomu, že môžu byť dokonale krásni a večne mladí - a že im to navyše prinesie to šťastie, ktoré nie a nie cítiť ako starí a nedokonalí... hmm Nie je ľahké vykašľať sa na médiá, ktoré na nás denne chrlia fotky mladých a "dokonalých" ľudí, ale keďže viem, ako sa tie fotky (a modelky ešte predtým samozrejme tiež) upravujú, tak ľutujem každého, kto im naletí.
V jednej prílohe periodika, pre kt. pracujem, pred časom vyšla fotka ženy, ktorú poznám, a ja som sa nestihla čudovať: Vyzerala fuckt ako modelka a vôbec sa na seba nepodobala. Prosto to foťáci a grafici prehnali s úpravami... Je to jeden veľký klam a podvod a ak tomu niekto verí, lebo chce veriť, je to jeho vec, ale ja mám radšej nedokonalých ľudí v nedokonalom svete.

Brita

Není tady

#92 17. 11. 2007 13:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Prepáč, a bez urážky, qale tebe by fakt asi viac pomohol očiar alebo psychiater...

Ne, ani to, ani ono, koupila jsem si lepší zrcadlo.  funguje to  lol

Není tady

#93 17. 11. 2007 13:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zrkadlo je dôležité... wink

Brita

Není tady

#94 17. 11. 2007 13:33

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně, BM byl moje zrcadlo v tomhle směru. Teď mám zrcalso na zdi, ukazuje, že sice nejsem žádný vyžle, ale že jsem normální ženská, taková dobře stavěná. A že na můj věk to ještě není tak nejhorší. Tak a pak že nemám sebevědomí.....

Upravil(a) Modroočka (17. 11. 2007 14:45)

Není tady

#95 17. 11. 2007 16:23

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Zrkadlo je dôležité... wink

No... a taky ještě brejle... to je docela rozdíl když na sebe koukám do zrcadla napřed bez brejlí a pak si je nasadím  a kouknu znovu...lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#96 17. 11. 2007 16:39

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ahoj Taurus, máš pěkný nový avatar ;o)
Já jsem viděla ty "produkty" mnohonásobných plastik, kde z ne příliš vzhledných dam dělali krasavice a musím říct, že mi ani jedna nepřišla opravdu hezká. Všechny vypadaly hrozně umělohmotně.
Pro ženskou je to krušný, když není zrovna krasavice... já jsem takový průměr, když jsem hubená, je to lepší, když jsem, jako teď, tlustá, je to horší. Občas jsem vyrážela někam na drink s bývalou kolegyní - neskutečnou kočkou. Je opravdu nádherná, od A až do Z. Není snad chlap, který by se za ní neotočil a nepokusil se alespoň o malý flirtík. Tahle holka ale skoro nemá kamarádky, málokterá snese, že je vedle ní neviditelná a má taky nouzi o chlapy, takže zrovna u ní jsem nepozorovala, že by to v životě měla jednodušší.
Do plastiky bych šla, kdybych měla nějakou extra deformaci, popáleninu... taky si umím představit, že pokud mám nesouměrnou postavu a nedaří se mi na nějakém místě zhubnout, že bych si to nechala odcucnout... jinak asi nic.
Ale myslím, že skoro všem ženským, které mají pochyby o vzhledu, může pomoct stylista, který navrhne vhodný účes, líčení a oděv a že je to pak úplně o něčem jiném. Znám docela dost ženských, které moc krásy nepobraly, ale jsou to dámy každým coulem, umí se nosit, starají se o sebe a ví, co jim sluší  - zkrátka mají šmrnc.
Nemůžu zapomenout na větu manžela mojí sestřenice - čím jsem starší, tm víc zjišťuji, že se mi líbí snad všechny ženské - malé, tlusté, velké, tenké..
Já zjišťuji, že se mi v průběhu let docela dost mění vkus a ženská, která mi přišla před pár lety nádherná, mi dneska nic neříká.. u plastiky bych se bálá, že co mi dneska přijde hezký, zítra by mně mohlo přijít hrozné...

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#97 17. 11. 2007 16:45

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

kdyz mi bylo tak 25 tak jsem se taky tim  trapila....prijde mi, ze s vekem stejne prestava  krasa hrat tak dulezitou roli, kazda i sebehezci zenska se driv nebo pozde okouka, stejne to cele je v povaze...
Pro vsechny, co vahaji doporucuju film Zeny pro meny ( to je dokument) anebo film od korejskeho rezisera Kim Ki Duka, ktery se jmenuje Cas...
http://www.csfd.cz/film/222698-cas-shigan/

Upravil(a) vlcice_samotarka (17. 11. 2007 16:46)

Není tady

#98 17. 11. 2007 16:58

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Fatimah, pravda je ta, ze krasny zensky to maji mnohdy velmi tezke. Znam to od segry. Ta je primo perfektni "produkt" prirody a zivot ji to moc neulehcuje.
Kazdopadne u me je mozna touha po predelani fasady kvuli tomu, ze uz jsem to parkrat opravdu osklive schytala a jeste k tomu mi chybi smrnc a charisma. To je vrazedna kombinace.  Tak se to snazim aspon nejak dohnat...i kdyz jsem si vedoma, ze na vzhledu zase az tak moc nezalezi. Jenomze smrnc a charisma nikde nekoupim, tak aspon ten ksicht big_smile.

Není tady

#99 17. 11. 2007 17:01

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

taurus napsal(a):

Fatimah, pravda je ta, ze krasny zensky to maji mnohdy velmi tezke. Znam to od segry. Ta je primo perfektni "produkt" prirody a zivot ji to moc neulehcuje.
Kazdopadne u me je mozna touha po predelani fasady kvuli tomu, ze uz jsem to parkrat opravdu osklive schytala a jeste k tomu mi chybi smrnc a charisma. To je vrazedna kombinace.  Tak se to snazim aspon nejak dohnat...i kdyz jsem si vedoma, ze na vzhledu zase az tak moc nezalezi. Jenomze smrnc a charisma nikde nekoupim, tak aspon ten ksicht big_smile.

Ale právě, že ten šmrnc se dá pořídit celkem jednoduše a jakmile se člověk sám se sebou začne cítit dobře a začne si věřit, přijde i to charisma.. hele, schválně, nechceš mi poslat fotku? Já tomu prostě nevěřím, že by to bylo tak špatný...

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#100 17. 11. 2007 17:03

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Fatimah napsal(a):

taurus napsal(a):

Ale právě, že ten šmrnc se dá pořídit celkem jednoduše a jakmile se člověk sám se sebou začne cítit dobře a začne si věřit, přijde i to charisma.. hele, schválně, nechceš mi poslat fotku? Já tomu prostě nevěřím, že by to bylo tak špatný...

Je to hodne blby...fakt. Takze fotku radsi neeeeee. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí