Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 11. 2007 16:47

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Plasticka operace

KALIK napsal(a):

Bety, tak asi někde dělᚠchybu wink

lol já ne. to PŘÍRODA

Strach je malá smrt...

Není tady

#52 16. 11. 2007 16:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som stará konzerva, ale ak by som nebola po autonehode alebo po operácii prsníka či po nejakom úraze, na plastiku by som nešla. Operácia ako operácia roll - a navyše kto mi zaručí, že budem spokojná s výsledkom a že si naňho zvyknem? U mňa je zdravie na prvom mieste a odkedy u nás zomrela 19-ročná dievčina pri implantácii silikónov(s normálnou postavou, mmch) - a jej mamička tvrdila, že to chápe, podporila ju a že to NEźUTUJE, lebo keby sa to podairlo, XY by bola šastná roll - som jednoznačne proti. Ani jedna zbytočná anestézia!!! rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 16. 11. 2007 16:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Neutečeš, ale problém je v tom, že ten "venek" stárne někdy omnoho rychleji než ten "vnitřek"... tak proč to nepoopravit, když na to někdo má možnosti

Ja som za neinvazívne ošetrovanie exteriéru - a keď už, tak nejaké neškodné zbrúsenie, laser alebo tak. Ale aj to môže ma svoje úskalia: žena stratí mimiku a vyzerá kao Frigo(Frigo odpustí), nehovoria cuž o riziku, že bude napríklad pada viečko(viz Zdenka Studénková) a ona bude vyzrea buď ako sátle opitá alebo že stále na niekoho mrká.
Nerada by som si vstrekovala cudziu látku do tela, podstupovala anestéziu, apod.
Potravinový obal je holt len potravinový obal, netreba mu priklada až taký význam.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 16. 11. 2007 17:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

jo a jeste chci pevnejsi vuli a motivaci!!!! Ktery sikovny lekar to dokaze??

Semináre sebapoznávnaia a práce na sebe. Alebo potom hypnóza...

Brita

Není tady

#55 16. 11. 2007 17:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

sad potřebovala bych novej ksicht, novej život hmm

... a lobotómiu?

Brita

Není tady

#56 16. 11. 2007 17:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hyoscyamus niger napsal(a):

KALIK napsal(a):

Zephyre, já bych nechtěl JEN krásnou holku wink O čem bych si s ní měl povídat?

Napsal jsem snad něco takového? Napsal jsem jen, že i na vzhledu záleží a vzhled má dost často jakési právo veta... Tedy že všechno ostatní zničí.

Ale zvláštne je, že najviac nad svojím vzhžadom fňukajú žudia, kde by oveža lepšiu službu urobila implantácia IQ, EQ alebo rovno lobotómia. Vzhžad je proste hneď VIDNO, kdežto inteligenčné a povahové nedostakty NIE - ale to neznamená, že nie sú pre život prinajmenšom rovnako dôležité. U žien o to dôležitejšie, že páni zvyčajne majú lepší zrak než to IQ alebo EQ... storstark (Nič v zlom).

Brita

Není tady

#57 16. 11. 2007 17:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hyoscyamus niger napsal(a):

taurus napsal(a):

Ptala jsem se proto, ze me zajimaly nazory jinych. Me ten porad totiz naprosto vydesil ale ted se mi cim dal tim vic libi...big_smile. Proste bych do neceho takovyho asi fakt sla. Nejde o to, ze neprekypuji krasou ale poslouchat narazky na to, jak vypadam me uz taky nebavi. A rozhodne to nejsou lichotive narazky.
vim, ze krasa neni vsechno ale me sebevedomi jaksi nemuze vzkvetat, kdyz se mi chalpi vysmivaji.

Jo, mně taky vadily, když jsem na ně nedokázal odpovídat, teď už to dokážu. A občas mne do nějakého širšího výběru zahrnou i premenopauzální rašple, takže to je celkem pokrok...

Premenopauzální rašple boli možno kedysi mladé, inteligentné a citovo bohaté kočky, ale keď na ne pozrieš, musí ti by jasné, že vekom to nejde k lepšiemu, takže tvoje šance, že by si sa s k ich hodnotám niekedy čo i len priblížil, sú 0,0...
Lepšie už bolo, Hyóóó! rock reta

Brita

Není tady

#58 16. 11. 2007 17:16

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Selima napsal(a):

Ale zvláštne je, že najviac nad svojím vzhžadom fňukajú žudia, kde by oveža lepšiu službu urobila implantácia IQ, EQ alebo rovno lobotómia. Vzhžad je proste hneď VIDNO, kdežto inteligenčné a povahové nedostakty NIE - ale to neznamená, že nie sú pre život prinajmenšom rovnako dôležité. U žien o to dôležitejšie, že páni zvyčajne majú lepší zrak než to IQ alebo EQ... storstark (Nič v zlom).

Taky porad fnukam nad svym vzhledem (opravnene)...tak doufam, ze to neni znak toho, ze potrebuju lobotomii...dumbom

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#59 16. 11. 2007 17:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Nie, ale proste si myslím, že prvotné je porpacova na psychike a povahe a až potom, keď ten pocit nedá a nedá pokoj, uvažova o plastike.
Mám kamošku, ktorá od mladosti vzdychala nad svojimi bokmi(mala úžasnú postavu Marilyn Monroe) a teraz zasa pre zmenu nad vráskami(keď sa vežmi dobre prizrieš, má drobné vrásku pod očami a v kútikoch úst, ale nič do očí bijúce). Odkedy začala chodi na psychoterapiu, presunula centrum záujmu inam, dala sa aj na rodinné konštelácie a prišla na to, že kritický postoj k svojmu výzoru získala od mamičky, ktorá bola sama nešastná nad svojím poondeným životom a nenapadlo jej nič lepšie, než ho niči aj svojej dcére. roll A partnerov si vyberala tiež podža zvláštneho vozrca, etc. etc. Skrátka podža mňa sú tu prioritne iné veci na riešenie a plastika je až posledná... wink
A trochu ma vytočil Hyo, priznám sa. Jheo negativizmus a zapšknutos sa tu prejavili v plnej kráse... Ale som si skoro istá, že v jeho prípad eplastika nemá ani najmenší význam. dumbom
A inak, videla som aj ženy, ktoré žutovali... V takej inej reality show, kde natáčlai rôznych žudí, ktorí podstúpili rôzne plastiky. Prevažovlai nadšenie a pozitívne hodnotenie, ale niektorí obli nešasntí. A niekedy s astalo, že okolie povedalo o človeku, ktorý tvridl, že MUSEL podstúpi operáciu: "Veď bol/a clekom pekný/á, pre mňa to bol úžasný človek... Nehcápem to..." dumbom

Brita

Není tady

#60 16. 11. 2007 17:33

Majja
♥♥♥♥♥--

Ahoj všem, ač si to nechceme přiznat, tak na vzhledu do určitý míry záleží, píšu do určitý míry, ale je to tak. Příznivcům duchovna doporučuju sociobiologickou knihu Červená královna od Matta Ridleyho, kde jsou popsaný i ideály ženství versus geny. A fakt jsou věci, který prostě přitahujou a nepřitahujou neutral  Mimochodem já měla odmala mindrák z nosu po tatínkovi a teprve teď jsem dostala odvahu s tím něco udělat. Neberu to jako prohru, že bych se nedokázala smířit sama se sebou. Je to teda ale jediná operace, kterou jsem byla ochotná podstoupit, nicmnéně neodsuzuju žádný holky nebo ženský, co jdou třeba na prsa, je to jejich věc, jejich život, jejich sebevědomí. Tož asi tak.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#61 16. 11. 2007 17:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Majja napsal(a):

Ahoj všem, ač si to nechceme přiznat, tak na vzhledu do určitý míry záleží, píšu do určitý míry, ale je to tak. Příznivcům duchovna doporučuju sociobiologickou knihu Červená královna od Matta Ridleyho, kde jsou popsaný i ideály ženství versus geny. A fakt jsou věci, který prostě přitahujou a nepřitahujou neutral  Mimochodem já měla odmala mindrák z nosu po tatínkovi a teprve teď jsem dostala odvahu s tím něco udělat. Neberu to jako prohru, že bych se nedokázala smířit sama se sebou. Je to teda ale jediná operace, kterou jsem byla ochotná podstoupit, nicmnéně neodsuzuju žádný holky nebo ženský, co jdou třeba na prsa, je to jejich věc, jejich život, jejich sebevědomí. Tož asi tak.

Alebo aj ICH SMR. Iste, v tom s tebou súhlasím. Keď niekto riskuje zdravie alebo dokonca život kvôli o 2 čísla väčším košíčkom, je to len a výlučne JEJ(jeho?) vec...

Upravil(a) Selima (16. 11. 2007 17:35)

Brita

Není tady

#62 16. 11. 2007 17:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

ty ses dement, nigre! s tebou se nikdo nebude bavit, i kdybys vypadal jako Brad Pitt

big_smilepussalol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#63 16. 11. 2007 17:39

Majja
♥♥♥♥♥--

Zas si ale vem, že ne všechny ženský chtěj vypadat jako Pamela, stačí dost velká nesouměrnost apod., ty ženský se pak třeba kvůli tomu ani nechoděj koupat, maj mindráky. Já to prostě neodsuzuju.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#64 16. 11. 2007 17:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

sad potřebovala bych novej ksicht, novej život hmm

... a lobotómiu?

hmm ta by možná i stačila roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#65 16. 11. 2007 17:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Majja napsal(a):

Zas si ale vem, že ne všechny ženský chtěj vypadat jako Pamela, stačí dost velká nesouměrnost apod., ty ženský se pak třeba kvůli tomu ani nechoděj koupat, maj mindráky. Já to prostě neodsuzuju.

OK, ja nikomu nič neberiem. To je vežmi osobné, ale práve preto, že to je osobné, je to podža mňa do značnej miery o psychike. Niekto si nerobí nič ani z dos vežkých nepravidelností a niekto sa rúca z mini-vrások alebo pevných, šikovných menších pŕs(môj brat ich volával ši-ma-ko, šikovné malé kozičky)... 
Niečo sa dá nájs vždy, čo by potrebovalo operáciu. Napravíš jedno a už môžeš pokojne zača šetri na ďalšiu operáciu... lol U mňa by bolo čo napráva, o to pokoj, ale ja radšej budem živit homeopata alebo psychoterapueta než platického chirurga. S jednou výnimkou - rozmýšžala som o predĺžení vlasov, aj kvôli tancu, aj kvôli tomu, že by som to rada skúsila a už viem, že samy mi nenarastú. Ale to sa nešastie nerobí v narkóze a nie je to operatívny zásah. vissla

Brita

Není tady

#66 16. 11. 2007 18:02

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Nie, ale proste si myslím, že prvotné je porpacova na psychike a povahe a až potom, keď ten pocit nedá a nedá pokoj, uvažova o plastike.
Mám kamošku, ktorá od mladosti vzdychala nad svojimi bokmi(mala úžasnú postavu Marilyn Monroe) a teraz zasa pre zmenu nad vráskami(keď sa vežmi dobre prizrieš, má drobné vrásku pod očami a v kútikoch úst, ale nič do očí bijúce). Odkedy začala chodi na psychoterapiu, presunula centrum záujmu inam, dala sa aj na rodinné konštelácie a prišla na to, že kritický postoj k svojmu výzoru získala od mamičky, ktorá bola sama nešastná nad svojím poondeným životom a nenapadlo jej nič lepšie, než ho niči aj svojej dcére. roll A partnerov si vyberala tiež podža zvláštneho vozrca, etc. etc. Skrátka podža mňa sú tu prioritne iné veci na riešenie a plastika je až posledná... wink
A trochu ma vytočil Hyo, priznám sa. Jheo negativizmus a zapšknutos sa tu prejavili v plnej kráse... Ale som si skoro istá, že v jeho prípad eplastika nemá ani najmenší význam. dumbom
A inak, videla som aj ženy, ktoré žutovali... V takej inej reality show, kde natáčlai rôznych žudí, ktorí podstúpili rôzne plastiky. Prevažovlai nadšenie a pozitívne hodnotenie, ale niektorí obli nešasntí. A niekedy s astalo, že okolie povedalo o človeku, ktorý tvridl, že MUSEL podstúpi operáciu: "Veď bol/a clekom pekný/á, pre mňa to bol úžasný človek... Nehcápem to..." dumbom

Je pravda, ze obcas vyberou do toho poradu lidi, ktery plastiku proste nepotrebuji (alespon z meho pohledu) ale v nekterych pripadech to chapu. Nedavno tam byl klucina, ktery mel od narozeni vadu na puse, takze hrozne spatne mluvil. Doktori mu meli pooupravit pusu a vymlatit zuby a dat novy. A jemu to skutecne pomohlo. Nejenze vypadal lip ale hlavne dokazal mluvit tak, ze mu kazdy rozumel. Tak v tomto pripade jsem to chapala. Nebo tam byla zena, ktery po rakovine sebrali prso, tak ji udelali novy. 
Ale celkove rekonstrukce tela mi prijdou hodne zvlastni. Musi to byt i celkovy sok pro pribuzne. Po dvou mesici se jim domu vrati nekdo uplne jiny...
JInak offtopic Hyo me taky nastval s tema  premenopauzalnima rasplema. Me to totiz pripomina ty pitomce, co na me na ulici porvavaji ,ze mam velkou pr......Prijde mi to proste ubohy. usch

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#67 16. 11. 2007 18:10

Majja
♥♥♥♥♥--

Tak jasně, za to jak vypadáme nemůžeme, ale jak se tváříme a chováme, to už je v naší režii. Je fakt, že je to hodně otázka psychiky, někdo může mít komplex z věcí, kterých si na něm ani nevšimneme. Nebo mně se třeba odmala doma posmívali, že mám velkej zadek, tak jsem si to nějak nesla až do puberty a nosila jsem takový ty vytahaný svetry jak pytel, abych to zakryla.. no a ve skutečnosti mám zadek normální, jsem spíš hubenější, akorát jsem se tak nebrala.
Ty vlasy za pokus stojej, kamarádka si je nechala prodlužovat a vypadá to dobře, akorát se tam snad musí občas chodit, oni to nějak opravujou, aby to nepadalo big_smile

Není tady

#68 16. 11. 2007 18:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mne sa ani vežmi nepáčilo, keď si teenagerovská dcéra mojej kamošky dávala operova ušká... rodna Vraj aby jej netrčali z dlhých vláskov. Pripadalo mi to príliš márnivé, zbytočné a kamoške som tvrdila, že si doma vychováva barbínu... Našastie som nemala pravdu, kočka je tummenupp , dobre vyzerá, je múdra - nielen vzdelaná - a má aj srdiečko na správnom mieste... Akurát nemá už problémy s účesom. A navyše TOTO ani nebol nejaký vežký zákrok.
Robila napr. letušku, popri štúdiu,  a po roku skonštatovala, že sa už nemá čo nauči a praštila s tým. Nijako ju to nepoznamenalo.

Brita

Není tady

#69 16. 11. 2007 18:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A práve ja si tiež nemyslím, že by mi predĺženie vlasov nejako poznamenalo psychiku - čo generálka tváre už môže spôsobi...

Brita

Není tady

#70 16. 11. 2007 18:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

A práve ja si tiež nemyslím, že by mi predĺženie vlasov nejako poznamenalo psychiku - čo generálka tváre už môže spôsobi...

jééé Sel, já tě chci vidět před a po par

Není tady

#71 16. 11. 2007 18:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem chtěla jít na liposukci, zadek, boky, stehna, jenže je to dost drahý a navíc, už jsem to viděla i nepovedený, nebylo to udělaný stejnoměrně.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#72 16. 11. 2007 19:01

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Modroočko, pohyb na cizím těle je zdravější a méně nebezpečnější. Ženská má být ale krev a mlíko big_smile

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#73 16. 11. 2007 19:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně, Oto, já to taky tak vidím. To je nejen levnější, ale i příjemnější, než liposukce. Něco jako příjemné s užitečným. lol

Upravil(a) Modroočka (16. 11. 2007 19:05)

Není tady

#74 16. 11. 2007 20:20

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Já jsem chtěla jít na liposukci, zadek, boky, stehna, jenže je to dost drahý a navíc, už jsem to viděla i nepovedený, nebylo to udělaný stejnoměrně.

Modroocko predpokladam, ze na tech fotkach na webu, co mas pod avatarem jsi ty, ze jo?

Není tady

#75 16. 11. 2007 20:22

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, to jsem já, proč? No jo, ty macatý nohy a zadek.

Upravil(a) Modroočka (16. 11. 2007 20:27)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí