6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
Bety, tak asi někde dělá chybu
já ne. to PŘÍRODA
Není tady
Ja som stará konzerva, ale ak by som nebola po autonehode alebo po operácii prsníka či po nejakom úraze, na plastiku by som nela. Operácia ako operácia - a navye kto mi zaručí, e budem spokojná s výsledkom a e si naňho zvyknem? U mňa je zdravie na prvom mieste a odkedy u nás zomrela 19-ročná dievčina pri implantácii silikónov(s normálnou postavou, mmch) - a jej mamička tvrdila, e to chápe, podporila ju a e to NEźUTUJE, lebo keby sa to podairlo, XY by bola astná - som jednoznačne proti. Ani jedna zbytočná anestézia!!!
Není tady
Bety napsal(a):
Neuteče, ale problém je v tom, e ten "venek" stárne někdy omnoho rychleji ne ten "vnitřek"... tak proč to nepoopravit, kdy na to někdo má monosti
Ja som za neinvazívne oetrovanie exteriéru - a keď u, tak nejaké nekodné zbrúsenie, laser alebo tak. Ale aj to môe ma svoje úskalia: ena stratí mimiku a vyzerá kao Frigo(Frigo odpustí), nehovoria cu o riziku, e bude napríklad pada viečko(viz Zdenka Studénková) a ona bude vyzrea buď ako sátle opitá alebo e stále na niekoho mrká.
Nerada by som si vstrekovala cudziu látku do tela, podstupovala anestéziu, apod.
Potravinový obal je holt len potravinový obal, netreba mu priklada a taký význam.
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
jo a jeste chci pevnejsi vuli a motivaci!!!! Ktery sikovny lekar to dokaze??
Semináre sebapoznávnaia a práce na sebe. Alebo potom hypnóza...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
potřebovala bych novej ksicht, novej ivot
... a lobotómiu?
Není tady
Hyoscyamus niger napsal(a):
KALIK napsal(a):
Zephyre, já bych nechtěl JEN krásnou holku O čem bych si s ní měl povídat?
Napsal jsem snad něco takového? Napsal jsem jen, e i na vzhledu záleí a vzhled má dost často jakési právo veta... Tedy e vechno ostatní zničí.
Ale zvlátne je, e najviac nad svojím vzhžadom fňukajú žudia, kde by oveža lepiu slubu urobila implantácia IQ, EQ alebo rovno lobotómia. Vzhžad je proste hneď VIDNO, kdeto inteligenčné a povahové nedostakty NIE - ale to neznamená, e nie sú pre ivot prinajmenom rovnako dôleité. U ien o to dôleitejie, e páni zvyčajne majú lepí zrak ne to IQ alebo EQ... (Nič v zlom).
Není tady
Hyoscyamus niger napsal(a):
taurus napsal(a):
Ptala jsem se proto, ze me zajimaly nazory jinych. Me ten porad totiz naprosto vydesil ale ted se mi cim dal tim vic libi.... Proste bych do neceho takovyho asi fakt sla. Nejde o to, ze neprekypuji krasou ale poslouchat narazky na to, jak vypadam me uz taky nebavi. A rozhodne to nejsou lichotive narazky.
vim, ze krasa neni vsechno ale me sebevedomi jaksi nemuze vzkvetat, kdyz se mi chalpi vysmivaji.Jo, mně taky vadily, kdy jsem na ně nedokázal odpovídat, teď u to dokáu. A občas mne do nějakého irího výběru zahrnou i premenopauzální raple, take to je celkem pokrok...
Premenopauzální raple boli mono kedysi mladé, inteligentné a citovo bohaté kočky, ale keď na ne pozrie, musí ti by jasné, e vekom to nejde k lepiemu, take tvoje ance, e by si sa s k ich hodnotám niekedy čo i len priblíil, sú 0,0...
Lepie u bolo, Hyóóó!
Není tady
Selima napsal(a):
Ale zvlátne je, e najviac nad svojím vzhžadom fňukajú žudia, kde by oveža lepiu slubu urobila implantácia IQ, EQ alebo rovno lobotómia. Vzhžad je proste hneď VIDNO, kdeto inteligenčné a povahové nedostakty NIE - ale to neznamená, e nie sú pre ivot prinajmenom rovnako dôleité. U ien o to dôleitejie, e páni zvyčajne majú lepí zrak ne to IQ alebo EQ... (Nič v zlom).
Taky porad fnukam nad svym vzhledem (opravnene)...tak doufam, ze to neni znak toho, ze potrebuju lobotomii...
Není tady
Nie, ale proste si myslím, e prvotné je porpacova na psychike a povahe a a potom, keď ten pocit nedá a nedá pokoj, uvaova o plastike.
Mám kamoku, ktorá od mladosti vzdychala nad svojimi bokmi(mala úasnú postavu Marilyn Monroe) a teraz zasa pre zmenu nad vráskami(keď sa vežmi dobre prizrie, má drobné vrásku pod očami a v kútikoch úst, ale nič do očí bijúce). Odkedy začala chodi na psychoterapiu, presunula centrum záujmu inam, dala sa aj na rodinné kontelácie a prila na to, e kritický postoj k svojmu výzoru získala od mamičky, ktorá bola sama neastná nad svojím poondeným ivotom a nenapadlo jej nič lepie, ne ho niči aj svojej dcére. A partnerov si vyberala tie podža zvlátneho vozrca, etc. etc. Skrátka podža mňa sú tu prioritne iné veci na rieenie a plastika je a posledná...
A trochu ma vytočil Hyo, priznám sa. Jheo negativizmus a zapknutos sa tu prejavili v plnej kráse... Ale som si skoro istá, e v jeho prípad eplastika nemá ani najmení význam.
A inak, videla som aj eny, ktoré žutovali... V takej inej reality show, kde natáčlai rôznych žudí, ktorí podstúpili rôzne plastiky. Prevaovlai nadenie a pozitívne hodnotenie, ale niektorí obli neasntí. A niekedy s astalo, e okolie povedalo o človeku, ktorý tvridl, e MUSEL podstúpi operáciu: "Veď bol/a clekom pekný/á, pre mňa to bol úasný človek... Nehcápem to..."
Není tady
Ahoj vem, ač si to nechceme přiznat, tak na vzhledu do určitý míry záleí, píu do určitý míry, ale je to tak. Příznivcům duchovna doporučuju sociobiologickou knihu Červená královna od Matta Ridleyho, kde jsou popsaný i ideály enství versus geny. A fakt jsou věci, který prostě přitahujou a nepřitahujou Mimochodem já měla odmala mindrák z nosu po tatínkovi a teprve teď jsem dostala odvahu s tím něco udělat. Neberu to jako prohru, e bych se nedokázala smířit sama se sebou. Je to teda ale jediná operace, kterou jsem byla ochotná podstoupit, nicmnéně neodsuzuju ádný holky nebo enský, co jdou třeba na prsa, je to jejich věc, jejich ivot, jejich sebevědomí. To asi tak.
Není tady
Majja napsal(a):
Ahoj vem, ač si to nechceme přiznat, tak na vzhledu do určitý míry záleí, píu do určitý míry, ale je to tak. Příznivcům duchovna doporučuju sociobiologickou knihu Červená královna od Matta Ridleyho, kde jsou popsaný i ideály enství versus geny. A fakt jsou věci, který prostě přitahujou a nepřitahujou Mimochodem já měla odmala mindrák z nosu po tatínkovi a teprve teď jsem dostala odvahu s tím něco udělat. Neberu to jako prohru, e bych se nedokázala smířit sama se sebou. Je to teda ale jediná operace, kterou jsem byla ochotná podstoupit, nicmnéně neodsuzuju ádný holky nebo enský, co jdou třeba na prsa, je to jejich věc, jejich ivot, jejich sebevědomí. To asi tak.
Alebo aj ICH SMR. Iste, v tom s tebou súhlasím. Keď niekto riskuje zdravie alebo dokonca ivot kvôli o 2 čísla väčím koíčkom, je to len a výlučne JEJ(jeho?) vec...
Upravil(a) Selima (16. 11. 2007 17:35)
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
ty ses dement, nigre! s tebou se nikdo nebude bavit, i kdybys vypadal jako Brad Pitt
Není tady
Zas si ale vem, e ne vechny enský chtěj vypadat jako Pamela, stačí dost velká nesouměrnost apod., ty enský se pak třeba kvůli tomu ani nechoděj koupat, maj mindráky. Já to prostě neodsuzuju.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
potřebovala bych novej ksicht, novej ivot
... a lobotómiu?
ta by moná i stačila
Není tady
Majja napsal(a):
Zas si ale vem, e ne vechny enský chtěj vypadat jako Pamela, stačí dost velká nesouměrnost apod., ty enský se pak třeba kvůli tomu ani nechoděj koupat, maj mindráky. Já to prostě neodsuzuju.
OK, ja nikomu nič neberiem. To je vežmi osobné, ale práve preto, e to je osobné, je to podža mňa do značnej miery o psychike. Niekto si nerobí nič ani z dos vežkých nepravidelností a niekto sa rúca z mini-vrások alebo pevných, ikovných meních pŕs(môj brat ich volával i-ma-ko, ikovné malé kozičky)...
Niečo sa dá nájs vdy, čo by potrebovalo operáciu. Napraví jedno a u môe pokojne zača etri na ďaliu operáciu... U mňa by bolo čo napráva, o to pokoj, ale ja radej budem ivit homeopata alebo psychoterapueta ne platického chirurga. S jednou výnimkou - rozmýžala som o predĺení vlasov, aj kvôli tancu, aj kvôli tomu, e by som to rada skúsila a u viem, e samy mi nenarastú. Ale to sa neastie nerobí v narkóze a nie je to operatívny zásah.
Není tady
Selima napsal(a):
Nie, ale proste si myslím, e prvotné je porpacova na psychike a povahe a a potom, keď ten pocit nedá a nedá pokoj, uvaova o plastike.
Mám kamoku, ktorá od mladosti vzdychala nad svojimi bokmi(mala úasnú postavu Marilyn Monroe) a teraz zasa pre zmenu nad vráskami(keď sa vežmi dobre prizrie, má drobné vrásku pod očami a v kútikoch úst, ale nič do očí bijúce). Odkedy začala chodi na psychoterapiu, presunula centrum záujmu inam, dala sa aj na rodinné kontelácie a prila na to, e kritický postoj k svojmu výzoru získala od mamičky, ktorá bola sama neastná nad svojím poondeným ivotom a nenapadlo jej nič lepie, ne ho niči aj svojej dcére. A partnerov si vyberala tie podža zvlátneho vozrca, etc. etc. Skrátka podža mňa sú tu prioritne iné veci na rieenie a plastika je a posledná...
A trochu ma vytočil Hyo, priznám sa. Jheo negativizmus a zapknutos sa tu prejavili v plnej kráse... Ale som si skoro istá, e v jeho prípad eplastika nemá ani najmení význam.
A inak, videla som aj eny, ktoré žutovali... V takej inej reality show, kde natáčlai rôznych žudí, ktorí podstúpili rôzne plastiky. Prevaovlai nadenie a pozitívne hodnotenie, ale niektorí obli neasntí. A niekedy s astalo, e okolie povedalo o človeku, ktorý tvridl, e MUSEL podstúpi operáciu: "Veď bol/a clekom pekný/á, pre mňa to bol úasný človek... Nehcápem to..."
Je pravda, ze obcas vyberou do toho poradu lidi, ktery plastiku proste nepotrebuji (alespon z meho pohledu) ale v nekterych pripadech to chapu. Nedavno tam byl klucina, ktery mel od narozeni vadu na puse, takze hrozne spatne mluvil. Doktori mu meli pooupravit pusu a vymlatit zuby a dat novy. A jemu to skutecne pomohlo. Nejenze vypadal lip ale hlavne dokazal mluvit tak, ze mu kazdy rozumel. Tak v tomto pripade jsem to chapala. Nebo tam byla zena, ktery po rakovine sebrali prso, tak ji udelali novy.
Ale celkove rekonstrukce tela mi prijdou hodne zvlastni. Musi to byt i celkovy sok pro pribuzne. Po dvou mesici se jim domu vrati nekdo uplne jiny...
JInak Hyo me taky nastval s tema premenopauzalnima rasplema. Me to totiz pripomina ty pitomce, co na me na ulici porvavaji ,ze mam velkou pr......Prijde mi to proste ubohy.
Není tady
Tak jasně, za to jak vypadáme nemůeme, ale jak se tváříme a chováme, to u je v naí reii. Je fakt, e je to hodně otázka psychiky, někdo můe mít komplex z věcí, kterých si na něm ani nevimneme. Nebo mně se třeba odmala doma posmívali, e mám velkej zadek, tak jsem si to nějak nesla a do puberty a nosila jsem takový ty vytahaný svetry jak pytel, abych to zakryla.. no a ve skutečnosti mám zadek normální, jsem spí hubenějí, akorát jsem se tak nebrala.
Ty vlasy za pokus stojej, kamarádka si je nechala prodluovat a vypadá to dobře, akorát se tam snad musí občas chodit, oni to nějak opravujou, aby to nepadalo
Není tady
Mne sa ani vežmi nepáčilo, keď si teenagerovská dcéra mojej kamoky dávala operova uká... Vraj aby jej netrčali z dlhých vláskov. Pripadalo mi to príli márnivé, zbytočné a kamoke som tvrdila, e si doma vychováva barbínu... Naastie som nemala pravdu, kočka je , dobre vyzerá, je múdra - nielen vzdelaná - a má aj srdiečko na správnom mieste... Akurát nemá u problémy s účesom. A navye TOTO ani nebol nejaký vežký zákrok.
Robila napr. letuku, popri túdiu, a po roku skontatovala, e sa u nemá čo nauči a pratila s tým. Nijako ju to nepoznamenalo.
Není tady
A práve ja si tie nemyslím, e by mi predĺenie vlasov nejako poznamenalo psychiku - čo generálka tváre u môe spôsobi...
Není tady
Selima napsal(a):
A práve ja si tie nemyslím, e by mi predĺenie vlasov nejako poznamenalo psychiku - čo generálka tváre u môe spôsobi...
jééé Sel, já tě chci vidět před a po
Není tady
Já jsem chtěla jít na liposukci, zadek, boky, stehna, jene je to dost drahý a navíc, u jsem to viděla i nepovedený, nebylo to udělaný stejnoměrně.
Není tady
Modroočko, pohyb na cizím těle je zdravějí a méně nebezpečnějí. enská má být ale krev a mlíko
Není tady
Jasně, Oto, já to taky tak vidím. To je nejen levnějí, ale i příjemnějí, ne liposukce. Něco jako příjemné s uitečným.
Upravil(a) Modroočka (16. 11. 2007 19:05)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já jsem chtěla jít na liposukci, zadek, boky, stehna, jene je to dost drahý a navíc, u jsem to viděla i nepovedený, nebylo to udělaný stejnoměrně.
Modroocko predpokladam, ze na tech fotkach na webu, co mas pod avatarem jsi ty, ze jo?
Není tady
Jo, to jsem já, proč? No jo, ty macatý nohy a zadek.
Upravil(a) Modroočka (16. 11. 2007 20:27)
Není tady