6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martinka1 napsal(a):
A není to tak, že "vnitřek" se odráží na tom, jak vypadáme navenek? Lidi, kteří myslí mladě, mladě taky vypadají. Emoce se po určité době do obličeje vyryjí... I do těla. Kdo je pesimista, bude tak v obličeji vypadat. Kdo o sobě smýšlí jako o starém, bude staře vypadat, i kdyby mu bylo dvacet. A naopak.
Pokud se člověk nechá předělat - a nezmění u toho i myšlení - za několik více či méně let bude vypadat stejně, jako předtím... to bude muset tu samou operaci prodělat znova? Lepší by byla spíš "operace" myšlení... :-)
Martinko, KDYBY to tak fungovalo, tak to bych byla sexy mladice, ale bohužel těch přes 51 let mi nikdo z xichtu neodpáře... pokožka ztratila pružnost a ponechala si občasné akné ....
Není tady
Zephyre, já bych nechtěl JEN krásnou holku O čem bych si s ní měl povídat?
Není tady
KALIK napsal(a):
No právě. Není lepší se spíš starat o to trvalejší?
Já se o to trvalejší starám dobře, ale navenek se to nějak nechce projevit! K tomu trvalejšímu chci mít pružnou zářivou elastickou pokožku a husté vlasy, a ne stařecké skvrny a prořídlou kštici!
Není tady
Já myslím že autorka příspěvku neměla ani namysli nějaké drobné operace. V tom bych problém neviděla. Ať si každý dělá co chce, pokud mu to opravdu pomůže k sebevědomí, cítí se lépe. Jednoznačně neodsuzuji. Spíše se jednalo o totální předělání "fasády" a tam bych viděla problém. Uřčitě to psychiku naruší. A hlavně si myslím, že toto podstupují osoby psychicky nevyrovnané,take kdo ví,jak se na to budou dívat za 5 let, třeba se jim zase ta změna nebude zdát moc dobrá.
Dámy, které mají "přešitý" celý ksicht, nepřirozné úpravy kontůr rtů, domalované obočí, mě děsí. Na druhou stranu je něco jiného plastická operace po popáleninách, úrazech atd: Přeci jen lidé jsou zlí a plastická chirurgie jim umožní vrátit se do normálního života a zařadit mezi společnost,ani ona by na to reagovala nějak nevhodně. On i dobrý plastický chirurg by měl zvážit všechna zdravotní rizika, nebo rozmuluvit požadovanou změnu, pokud by se zdála až nádpřirozená....
Já osobně díky různým operacím,které jsem prodělala. Asi 7x za život a je mi 29 let, jizev mám na krku ,zádech, nohou,tak je mi to fuk. Nenechala bych se znovu párat a zbytečně prožívat bolest doborovolně. Je zvláštní že staré vrásky u lidí mi nevadí. Naopak mi příjde nepřirozené, když Helenka Vondráčková má ksicht v 60letech jako baby ass. Za to miluji Vlastu Chramostovou a Květu Fialovou, které uměly zestárnout s gácií dam.
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
Byla bych vam vsem moc vdecna, kdybyste mi doporucily kliniku, ktera provadi implementaci lepsich prostorove orientacnich schopnosti,
Prostorová orientace? CO - TO - JE ????
Není tady
Bety, tak asi někde děláš chybu
Není tady
Hyoscyamus niger napsal(a):
Byla bych vam vsem moc vdecna, kdybyste mi doporucily kliniku, ktera provadi implementaci lepsich prostorove orientacnich schopnosti, lepsich rozhodovacich schopnosti, bystreho usudku, technickych navyku a tak dale. Dale se nebudu branit kdyby mi tam nacpali lepsi koncentraci a udrzovani dlouhodobe pozornosti. Teprve pak bych byla megaKRALOVNA!!!
Cpeš se přece z vlastní vůle Geratamem, to nestačí?
Geratam je volne prodejne nootropikum, davam si ho, kdyz potrebuju zvladnout trochu vic psychicke zateze, coz se stava tak jednou do mesice...Kdo neveri, at si to vygoogli
Ty jsi ale inteligent... ;-)))
Není tady
Martinka1: ...no...to dělali nacisti, myslím. Že jako ze vzhledu člověka usuzovali na jeho vlastnosti atp. Netvrdím, že na tom nic není, ale že by se ti tvoje duše tak odrazila na tváři, to bych neřekla.
A na vzhledu teda fakt "nezáleží", akorát že dost chlapů tohle neví. A to zas potažmo ovlivňuje dost ženských, který nejsou zrovna modelíny (teda jako modelky, myslím). Podle mě taurus zrovna má moc hezkou duši, jak tu píše, tak se mi opravdu líbí. Ale když o sobě sama napíše, že ji okolí označuje za nepříliš hezkou, tak to asi tak je. Ale mám pocit, že se s tím vnitřně srovnala. Taurus, já bych do tý plastiky, klíďo píďo šla....ale k někomu šikovnýmu.
Není tady
KALIK napsal(a):
Zephyre, já bych nechtěl JEN krásnou holku O čem bych si s ní měl povídat?
Napsal jsem snad něco takového? Napsal jsem jen, že i na vzhledu záleží a vzhled má dost často jakési právo veta... Tedy že všechno ostatní zničí.
Není tady
No,já teda osobně žádného vyloženě ošklivého člověka neznám...myslím,že většina plastik je naprosto zbytečných...nevím, jak budu přemýšlet za 20, 30 let, ale doufám, že se k tomu masovému honu za dokonalostí nikdy nepřipojim!
Není tady
Ano, vzhled je důležitý, stejně jako charakter a jiné věci. Každý ale dává přednost něčemu jinému.
Není tady
Hyoscyame (nevím, proč se mi při přečtení tvé přezdívky vybaví : Hieronymus Bosch), v zásadě máš pravdu. KAŽDÝ skoro dá přednost, vzdělané, šikovné, prostě kočce než stejně charakterově úchvatné šeredě, pokud by si měl a mohl vybrat. Naopak je to obdobné. Vtip je v tom, že člověk mnohdy nemá možnost výběru, tak se onen výběr řídí i dalšími zákonitostmi, než když si vybíráme svrchník nebo obraz či nějaké jiné spotřební zboží. Jak nás zrovna momentálně dotyčný zaujal, v jakém rozpoložení jsme byli, když jsme ho potkali, chceme-li nebo nechceme-li se seznámit, v momentě setkání, jací jsou zrovna v místě našeho výskytu jedinci a tak. Takže je to sázka do loterie a pokud člověk zrovna není manekýn(ka), při jehož (jejímž) spatření opačné pohlaví omdlévá blahem a podlamují se mu kolena, měl by zapracovat na tom ostatním, co změnit může. A pak se i stane, že někdo znaven ješitností a dalšími zápo*nými vlastnostmi vyloženě hezkých lidí, raději sáhne po průměrném, milém, sympatickém. A ta hranice - kam až ve výběru posunout laťku je ryze individuální. To ti už můžu radit ze zkušennosti.
A můžeš zase plivnout nějaký jed, už se na to těším.
Není tady
Klubko napsal(a):
Já myslím že autorka příspěvku neměla ani namysli nějaké drobné operace. V tom bych problém neviděla. Ať si každý dělá co chce, pokud mu to opravdu pomůže k sebevědomí, cítí se lépe. Jednoznačně neodsuzuji. Spíše se jednalo o totální předělání "fasády" a tam bych viděla problém. Uřčitě to psychiku naruší. A hlavně si myslím, že toto podstupují osoby psychicky nevyrovnané,take kdo ví,jak se na to budou dívat za 5 let, třeba se jim zase ta změna nebude zdát moc dobrá.
.
Presne tak to bylo mysleno. Nejde o drobnou operaci ale je to skutecne naproste predelani obliceje a tela. Nic proti tomu nemam a v mnohych pripadech dotycne chapu ale stejne by me zajimalo jake to je, se jeden den probudit a a divat se v zrcadle na "nekoho jineho"?
Není tady
KALIK napsal(a):
Ano, vzhled je důležitý, stejně jako charakter a jiné věci. Každý ale dává přednost něčemu jinému.
Nedává přednost - vždycky je to kombinace všeho dohromady. A spíš vzhled než charakterové vlastnosti v počátcích všechno pokazí.
Není tady
Do toho bych nikdy nešel. A ani bych to nikomu neradil, pokud tedy není postižen nějakou devastující vadou zvláště obličejové části... Změnit se dá nejvýše pár detailů k lepšímu, ale každá velká změna je vždycky k horšímu (aspoň co se vzhledu týká).
A proč se ptáš, chceš se snad zbavit jedné brady nebo třetího oka?
Ptala jsem se proto, ze me zajimaly nazory jinych. Me ten porad totiz naprosto vydesil ale ted se mi cim dal tim vic libi.... Proste bych do neceho takovyho asi fakt sla. Nejde o to, ze neprekypuji krasou ale poslouchat narazky na to, jak vypadam me uz taky nebavi. A rozhodne to nejsou lichotive narazky.
vim, ze krasa neni vsechno ale me sebevedomi jaksi nemuze vzkvetat, kdyz se mi chalpi vysmivaji.
Není tady
tak nevim, jak moc je to promena az tak "najednou", to jen takhle sestrihaji v bedne...Predpokladam, ze te zazracne promene predchazi tydny utrpeni na klinice...
Není tady
taurus napsal(a):
Do toho bych nikdy nešel. A ani bych to nikomu neradil, pokud tedy není postižen nějakou devastující vadou zvláště obličejové části... Změnit se dá nejvýše pár detailů k lepšímu, ale každá velká změna je vždycky k horšímu (aspoň co se vzhledu týká).
A proč se ptáš, chceš se snad zbavit jedné brady nebo třetího oka?Ptala jsem se proto, ze me zajimaly nazory jinych. Me ten porad totiz naprosto vydesil ale ted se mi cim dal tim vic libi.... Proste bych do neceho takovyho asi fakt sla. Nejde o to, ze neprekypuji krasou ale poslouchat narazky na to, jak vypadam me uz taky nebavi. A rozhodne to nejsou lichotive narazky.
vim, ze krasa neni vsechno ale me sebevedomi jaksi nemuze vzkvetat, kdyz se mi chalpi vysmivaji.
Jo, mně taky vadily, když jsem na ně nedokázal odpovídat, teď už to dokážu. A občas mne do nějakého širšího výběru zahrnou i premenopauzální rašple, takže to je celkem pokrok...
Není tady
ty ses dement, nigre! s tebou se nikdo nebude bavit, i kdybys vypadal jako Brad Pitt
Není tady
tak nevim, jak moc je to promena az tak "najednou", to jen takhle sestrihaji v bedne...Predpokladam, ze te zazracne promene predchazi tydny utrpeni na klinice...
Vetsinou jsou na ty klinice zavreni dva az tri mesice bez pristupu k rodine (aby to pro ne bylo prekvapko), takze to neni najednou ale behem kratkeho casoveho useku. A to utrpeni je tam obcas videt...
Není tady
taurus napsal(a):
A proč se ptáš, chceš se snad zbavit jedné brady nebo třetího oka?Ptala jsem se proto, ze me zajimaly nazory jinych. Me ten porad totiz naprosto vydesil ale ted se mi cim dal tim vic libi.... Proste bych do neceho takovyho asi fakt sla. Nejde o to, ze neprekypuji krasou ale poslouchat narazky na to, jak vypadam me uz taky nebavi. A rozhodne to nejsou lichotive narazky.
vim, ze krasa neni vsechno ale me sebevedomi jaksi nemuze vzkvetat, kdyz se mi chalpi vysmivaji.Jo, mně taky vadily, když jsem na ně nedokázal odpovídat, teď už to dokážu. A občas mne do nějakého širšího výběru zahrnou i premenopauzální rašple, takže to je celkem pokrok...
Ty Zephyre stezujes si, ze ti nekdo obcas nadava kvuli vzhledu a ted tady pouzijes vyraz premenopauzalni rasple...Je to fakt pomerne mirne receno necitlive. Takhle odpovidaj patnactileti vyrostci. Ach jo.
Není tady
Chovejme se k sobě hezky a nenadávejme si, pls.
Není tady
Taurus: zažila jsem 2 operace a dobrovolně bych do sebe řezat rozhodně nenechala. Možná bys měla vyměnit ty "dobrý" kamarády.
Není tady
Neodsuzovala bych a priori nikoho, kdo do toho jde. Ono se to smiřuje s velkým nosem nebo třemi bradami, ale jsou i o hodně horší znetvoření obličeje.
Já osobně bych si zvykala těžko, trpím prosopagnosií (neschopností rozeznávat tváře) a mám problém se poznat v zrcadle po změně barvy vlasů. Po předělání obličeje to musí být hodně zvláštní pocit.
Není tady
kaca17 napsal(a):
Taurus: zažila jsem 2 operace a dobrovolně bych do sebe řezat rozhodně nenechala. Možná bys měla vyměnit ty "dobrý" kamarády.
Jezis, to nebyli kamaradi. Ale hosi na ulici meli obcas problem. Moji kamaradi me miluji , ti by mi nikdy nic takovyho nerekli.
Není tady
tak to jo, ale s tím se setkáváme at sme jaký sme. I takový ženy se najdou, ale to je asi pak o něčem jinym...
Není tady