Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 11. 2007 0:23

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Plasticka operace

V televizi jsem parkrat videla porad, ktery se jmenuje Extreme makeover (extremni premena). Jedna se o to, ze televize vybere cloveka, ktery ma problem se svym vzhledem. Vetsinou jsou to lidi, kterym jejich vzhled docela zneprijemnuje zivot, maji mindraky, nechteji vychazet mezi lidi nebo jsou kvuli tomu hodne nestastni. 
Dotycneho zavrou na dva nebo tri mesice na kliniku, kde se o ne stara tym lekaru, kteri odstrani vsechny jejich "defekty" (dvojite brady, povisla prsa, bricha, daji totalne novy chrup, predelaji nos, vycpou bradu nebo tvare...atd. proste cokoliv s cim ma dotycny problem). Kdyz je premena dokonana, tak je jeste poslou ke kadernici a kosmeticce a dilo je hotovo.
Kazdy z  tech pacientu podstoupi nejmene tri a vice operaci (napr. nos, brada, bricho, prsa...), takze kdyz vylezou ven tak vypadaji NAPROSTO jinak. Rodina je nadsena, vsichni tleskaji . Ale   me porad napada otazka, jestli bych se dokazala vyrovnat s tim, ze jeden den vypadam tak a druhy den jsem nekdo uplne jiny (vzhledove)...
Priznam se, ze  spadam do kategorie osklivych zen a ze mam duvod pro par plastickych operaci. Ale kdyz vidim tu obrovskou zmenu, tak nevim,jestli bych se s tim dokazla srovnat. Jak jste na tom vy? Co si myslite o takovych zasadnich zmenach na tele. Dovedete si predstavit takovou extremni zmenu u sebe? Sli byste do toho, kdyby jste meli moznost nebo jste smireni s tim jak vypadate?

Upravil(a) taurus (16. 11. 2007 2:10)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#2 16. 11. 2007 7:15

Hyoscyamus niger
Zablokovaný
Místo: Plzeň

Re: Plasticka operace

Do toho bych nikdy nešel. A ani bych to nikomu neradil, pokud tedy není postižen nějakou devastující vadou zvláště obličejové části... Změnit se dá nejvýše pár detailů k lepšímu, ale každá velká změna je vždycky k horšímu (aspoň co se vzhledu týká).
A proč se ptáš, chceš se snad zbavit jedné brady nebo třetího oka?

Já přežil jsem přání svá a chtění, a zanevřel jsem na své sny; zůstalo mi jen utrpení, jež roste v srdci pustoty. Můj věnec květů strhly k zemi vichry a hromy v kruté při, i čekám opuštěn a němý, kdy už můj konec udeří. (Puškin)

Není tady

#3 16. 11. 2007 9:33

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

taurus: Mně kdyby něco na mém těle vadilo, tak bych do změny šla. Proč ne? Znám holky, kterým to pomohlo. Hlavně psychicky. Úplných změn bych se taky bála. Aby ze mě byla přes noc Sharon Stone, tak to bych asi nerozdýchala, ale proč si nedat něco trochu poupravit, když to dneska jde a mně ten můj stav moc vadí? wink

Není tady

#4 16. 11. 2007 10:03

kaca17
♥♥♥----
Místo: Okres HK

Já bych do toho rozhodně nešla. Pro mě je mnohem přínosnější naučit se přijmout sama sebe tak jak sem. Navíc, vždycky můžeš pro sebe něco dělat - třeba cvičit, změnit šatník...
Pár kamarádek má "nová" prsa a nemyslím, že by byly štastnější. Nemůžou si zvyknout. I když určitě jsou lidé, kterým to pomůže. Ale pro drastickou změnu rozhodně nejsem.

Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.

Není tady

#5 16. 11. 2007 10:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych do toho šla klidně, kdo se má na sebe pořád do toho zrcadla koukat, šeredka jak vyšitá... ale jak se říká - z pr... ksicht neudělᚠusch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 16. 11. 2007 11:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Před sebou neutečeš?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#7 16. 11. 2007 11:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Neutečeš, ale problém je v tom, že ten "venek" stárne někdy omnoho rychleji než ten "vnitřek"... tak proč to nepoopravit, když na to někdo má možnosti

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 16. 11. 2007 11:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No právě. Není lepší se spíš starat o to trvalejší?

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#9 16. 11. 2007 11:27

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Před sebou neutečeš?

Mᚠpravdu neutečeš před sebou, nicméně má to dva podtexty. Ženy se chtějí líbit /aby jim náhodou nic neuteklo:)/ a za druhé dodává jim to díky tu a tam blbejm soutěžím krásy pocit dobrého seběvědomí. Tady bych souhlasil s tím že pokud to pujde se nechat předělat. Ale pak je zde otázka následná co to udělá s psychikou, až se to buď pokazí a nebo příjde vzpomínka na to jak jsem před roky vypadala a zda mi to "nové" pomohlo k lepšímu a bohatšímu životu. Ale to je zatím neřešitelný oříšek, nebo jak se říká nevím neznám jak to mohlo být, nebo život je kniha, která se nedá číst dvakrát.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#10 16. 11. 2007 11:29

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

A není to tak, že "vnitřek" se odráží na tom, jak vypadáme navenek? Lidi, kteří myslí mladě, mladě taky vypadají. Emoce se po určité době do obličeje vyryjí... I do těla. Kdo je pesimista, bude tak v obličeji vypadat. Kdo o sobě smýšlí jako o starém, bude staře vypadat, i kdyby mu bylo dvacet. A naopak.
Pokud se člověk nechá předělat - a nezmění u toho i myšlení - za několik více či méně let bude vypadat stejně, jako předtím... to bude muset tu samou operaci prodělat znova? Lepší by byla spíš "operace" myšlení... :-)

Není tady

#11 16. 11. 2007 11:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já si myslím, že úprava vzhledu přitáhne zase jen ty lidi, co dají na úpravu vzhledu, co jsou "povrchní". Jestli člověk chce hledat nepovrchní lidi, tak toto není cesta. A jak už si Pisateli psal, změna nemusí být vždy k lepšímu a zasahovat do jinak zdravého organismu je hazard, který se nemusí vyplatit.

Není tady

#12 16. 11. 2007 11:30

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Byla bych vam vsem moc vdecna, kdybyste mi doporucily kliniku, ktera provadi implementaci lepsich prostorove orientacnich schopnosti, lepsich rozhodovacich schopnosti, bystreho usudku, technickych navyku a tak dale. Dale se nebudu branit kdyby mi tam nacpali lepsi koncentraci a udrzovani dlouhodobe pozornosti. Teprve pak bych byla megaKRALOVNA!!!

Není tady

#13 16. 11. 2007 11:33

balonek
♥♥♥♥---

Já bych do toho (dříve) šla, už od sedmnácti jsem si chtěla nechat opravit nosíček větších rozměrů a srovnat křivé zuby. Zuby jsem si srovnat nechala, rovnátka jsem nosila až od 29 cca přes dva roky,  byla jsem z výsledku nadšená...na nosík se nějak nedostalo, asi že jsem dlela z jiného důvodu na plastice (operace jakéhosi útvaru na čelisti po atomobilové nehodě v dětství, a když jsem tam viděla, rep. mi bylo popsáno, jak se takové operace dělají, nějak mě přešel elán. (Zvl᚝ když operaci pofidérní bouličky ve tváři opakovaly třikrát - 2x na čelistní chirurgii zevnitř tváře a jednou na plastice zevně. Jizvička skvělá nenápadná). Též mě zarazila informace, že se operace nemusí povést, což mě v rámci infantilního optimismu puberáka nenapadlo. cool  Prostě sosáček mám stále větší, některým partnerům se i líbil, jiní mi dokonce tvrdívali, že ho mám úplně normální, což byl v mládí balzám na pošramocené sebevědomí,...a teď už jsem ve věku, kdy by mě tyto záležitosti měly připadat povrchnější.  Nelíbí se mi sice můj nos pořád, zvl᚝ když na sebe pošilhávám z profilu, v zimě mi i  dost zebe, protože se neprohřeje usch, ale ...
Když se prostě operace povedou, je to skvělý. Viděla jsem 40letou ohernou ženskou po sadě operací vyhlížet jako dvacítku. Byla vyloženě krásná... Když se nepovedou - je to holt pech, jizvy a další následky chirurgických zásahů do organismu asi taky dovedou potrápit. Asi tak

Není tady

#14 16. 11. 2007 11:33

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

jo a jeste chci pevnejsi vuli a motivaci!!!! Ktery sikovny lekar to dokaze??

Není tady

#15 16. 11. 2007 11:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice, není daleko doba, kdy kyborgové budou mezi námi běžní. Viz. transhumanismus.

Není tady

#16 16. 11. 2007 11:34

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1: Tak s tím nesouhlasím. Mám tu kolegyni, je optimistka, věci nebere tragicky...ale...je prostě ošklivá jako noc. Podtrhuje to ještě její neupravenost, ale i kdyby byla jako ze škatulky, bude prostě ošklivka...je fajn na pokec, to jo...ale vzhled...nic moc....

Není tady

#17 16. 11. 2007 11:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36 napsal(a):

Martinka1: Tak s tím nesouhlasím. Mám tu kolegyni, je optimistka, věci nebere tragicky...ale...je prostě ošklivá jako noc. Podtrhuje to ještě její neupravenost, ale i kdyby byla jako ze škatulky, bude prostě ošklivka...je fajn na pokec, to jo...ale vzhled...nic moc....

Možná neznᚠdo hloubky její charakter, ale to, co je uvnitř, se odráží na tom, jací jsme navenek :-) (Pokud to neupravíme plastickou operací). Znᚠlidi, kteří jenom z fotky dokážou říct, jaký ten člověk je? Protože to lze ze vzhledu vyčíst. Já takový lidi znám (ne že bych to sama uměla). A sedí to.
Prostě nevíš, co té kolegyni někde v jejím podvědomí sedí za žábu na prameni... :-) (A každý nějakou máme)...

Není tady

#18 16. 11. 2007 11:39

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Znám (i odsud) několik dam, co nejsou zrovna krasavice, ale svým mladým myšlením a přístupem k životu mě přitahují wink

Není tady

#19 16. 11. 2007 11:39

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

vlcice, není daleko doba, kdy kyborgové budou mezi námi běžní. Viz. transhumanismus.

super, snad se toho jeste doziju

Není tady

#20 16. 11. 2007 11:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Eva36 napsal(a):

Možná neznᚠdo hloubky její charakter, ale to, co je uvnitř, se odráží na tom, jací jsme navenek :-) (Pokud to neupravíme plastickou operací). Znᚠlidi, kteří jenom z fotky dokážou říct, jaký ten člověk je? Protože to lze ze vzhledu vyčíst. Já takový lidi znám (ne že bych to sama uměla). A sedí to.
Prostě nevíš, co té kolegyni někde v jejím podvědomí sedí za žábu na prameni... :-) (A každý nějakou máme)...

šišmarja Marti, já z tebe vyrostu roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#21 16. 11. 2007 11:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sad potřebovala bych novej ksicht, novej život hmm

Není tady

#22 16. 11. 2007 12:01

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Eva36 napsal(a):

No, jestli jsi malého vzrůstu, možná by to byla změna k lepšímu :-)

Není tady

#23 16. 11. 2007 12:22

Hyoscyamus niger
Zablokovaný

vlcice_samotarka napsal(a):

Byla bych vam vsem moc vdecna, kdybyste mi doporucily kliniku, ktera provadi implementaci lepsich prostorove orientacnich schopnosti, lepsich rozhodovacich schopnosti, bystreho usudku, technickych navyku a tak dale. Dale se nebudu branit kdyby mi tam nacpali lepsi koncentraci a udrzovani dlouhodobe pozornosti. Teprve pak bych byla megaKRALOVNA!!!

Cpeš se přece z vlastní vůle Geratamem, to nestačí? va

Já přežil jsem přání svá a chtění, a zanevřel jsem na své sny; zůstalo mi jen utrpení, jež roste v srdci pustoty. Můj věnec květů strhly k zemi vichry a hromy v kruté při, i čekám opuštěn a němý, kdy už můj konec udeří. (Puškin)

Není tady

#24 16. 11. 2007 12:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

No, jestli jsi malého vzrůstu, možná by to byla změna k lepšímu :-)

hm, 165 cm, klidně bych ještě 15 cm brala tonguebig_smile

Není tady

#25 16. 11. 2007 12:38

Hyoscyamus niger
Zablokovaný

Martinka1 napsal(a):

Eva36 napsal(a):

Mám pocit, že sis nechala přespříliš pevně naočkovat, že na vzhledu vlastně vůbec nezáleží. Je to hloupost a někde uvnitř to víš. Je evidentní, že to nemᚠz vlastní hlavy. Kdo ti vymývá mozek? Jestli ten, k němuž mám jít za 14 dní taky, beru tohle jako varování.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí