29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eva4444 napsal(a):
Tak jsem byla proti očkování proti pneumokokovi, kvůli častým vedlejším reakcím po očkování, ale zrovna teď jsem trochu změnila názor, protože jsme doma zrovna nemocní s pneumokokovou angýnou.
Začalo to nenápadně - teplota a rýma 3 dny, pak 2 dny bez teploty, ale z výtěru z krku byl zjištěn pneumokok. V den kdy přišli výsledky, tak začala horečka 39 a zvracení a i v krku bylo už něco vidět, takže byl nasazen píchaný penicilin na 3 dny a teď máme penicilin v sirupu Ospen.
Penicilin zabral okamžitě, druhý den po injekci už dítě bylo bez teplot a nezvracelo.
Evo, já jsem se dle článků atd. rozhodla, že nebudu nechávat Nelu očkovat nad rámec povinného očkování...
Není tady
nová vakcína pokud to někoho zajímá http://www.synflorix.cz/strana-2.html
Není tady
Máme naočkovaný Prevenar a za celý rok byl nemocný jen jednou a to měl jen zvýšenou teplotu a rýmu, dotahla nám to sem babička .
Já malého očkovat nechala a rozhodla jsem se i pro Priorix tetra. Synovec má teď pásový opar a je dost špatný. Původně jsem váhala, ale synovec rozhodl .
Cekan, dekuji za typ,tohle mi uplne uteklo,ale Mata zacina 23ty mesic a nemel ani jednou zanet stredniho ucha,tak je asi zbytecne ho nechavat ockovat,ne? Jsme se divala,ze ta posledni moznost je dat mu prvni davku do konce 23teho mesice,uz se na to asi vykaslu.
Není tady