6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Nazdárek maminky Ráda bych se Vás zeptala v čem ohříváte papání pro Vae dítka? Já jsem ohřívala stále ve v mikrovlné troubě. Vím, e takto ohřívat jídlo je nezdravé. Tak prosím o Vae zkuenosti. Přemýlím, e koupím ohřívačku, mám vybranou tu od Aventu (pouívám jejich lahvičky). Nemá některá z Vás také tuto ohřívačku? myslíte, e je dobrá? Moc Vám děkuji za případné zkuenosti
Upravil(a) Venis (15. 11. 2007 12:37)
Není tady
Ahojky, kdy jsme začali s příkrmy, tak buď jsem měla vařeno čerstvě, nebo kdy byla sklenička, tak jsem to ohřívala ve vodní lázni (v kastrůlku na kamnech) no ale teď u to neřeím a ohřívám jen v mikrovlnce, pokud mám vařeno předem, jinak pokud je to polévka tak normálně na kamnech. také jsem chvíli o té ohřívačce přemýlela a dola jsem k tomu, e bych jí moc dlouho nepouívala
Není tady
taky jsem ze začátku ohřívala ve vodní lázni a cca od 8.ěsíce ohřívám normálně v mikrovlnce.Vím,e to není asi extra zdravé,ale pamatuju si,e u v porodnici UV dětem ohřívali v mikrovlnce.
Ohřívačku máme takovou tu obyčejnou,ale moc jsme ji nepouívali.Příjde mě,e to tam dost dlouho trvá cca 15 minut a ani se to v té skleničce pořídně rovnoměrně neprohřeje
Není tady
Ahoj Venis,
ja teda pouzivam ohrivacku, mame Chicco, misto do lazne dam do ohrivacky, je s tim min patlani, a kdyz vim, ze to trva 10 min, tak to tam dam o tech 10 min driv. Hlavni vyhodu vidim v tom, ze jsme casto na cestach a bereme ji s sebou, a hlavne, mame tu s adapterem do auta, takze zastavime a ohrejeme a najime.:-)
Není tady
tak my ohříváme nezdravě v mikrovlnce - nevím o tom, e by to mělo mimi nějak pokozovat, ale jak to tady tak čtu, tak se asi zeptám přítě u doktorky.
Není tady
Mikrovlnka
Není tady
Já jsem ohřívala malému jídlo na sporáku ve vodní lázni (mikrovlnku jsem dostala a teď na podzim), teď kdy mikrovlnku mám, ohřívám co je třeba v ní, ale malý u větinou jí to co my, take vařím kadý den a toho ohřívaného u moc není.
Ohřívačka je fajn pro ty, co v noci dávají dětem umělé mléko. Já jsem kojila, ale neteř je na UM a vagrová si večer nachystá do ohřívačky láhve s převařenou vodou, nachystá to na teplotu na které se to má dret a v noci, jak se jí malá vzbudí jenom přisypne nachystaný sunar a můe hned krmit, ádné odbíhání do kuchyně a zdrování se vařením a chlazením mlíka.
Není tady
Nejlepí a nejrychlejí - mikrovlnka
Není tady
Claire napsal(a):
Já jsem mikrovlnku nikdy nechtěla a tak dosud ohřívám ve buď v parní lázni, v páře nebo v troubě.
No já ji taky nechtěla, ale zůstala mi jako dědictví po babičce a kdy u se objevila doma, tak jsem si na ni nebezpečně rychle zvykla.
Není tady
Zpočátku jsem taky ohřívala ve vodní lázni, ale teď vede na plné čáře mikrovlnka. Je to prostě rychlovka.
Není tady
tak to jsem ráda, e nejsem jediná kdo ohřívá v mikrovlnce. U jsme si začala pomalu připadat jako patná matka :-D
Joo a jinak taky jsme odmalička na UV a dělám to tak, e si převařím kojeneckou vodu do termosky, tam mi vydrí v pohodě celou noc. Mám na nočním stolku takovej tácek, kde mám připravený lahvičky s Nutrilonem a v noci jen přileju vodu z termosky a je to :-)
Není tady
Já starímu taky ohřívala jídlo v mikrovlnce a mimčo je u na nutrilonu a taky -převařím si celou lahev vody a pak jen ohřívám v mikrovlnce.
Není tady
děkuji za Vae zkuenosti, holky Take budeme dál vesele pouívat na ohřev dobrou kámoku mikrovlnku. Mylenky za ohřívač tedy házím za hlavu a budu dlabanec pro Matýska ohřívat tak jako do teď.
Není tady
Od narození v mikrovlnce. Nejdřív jen vodu na čajík, pak na mlíko a postupně vechny skleničky.
Není tady
Taky v mikrovlnce, jen dukladne promicham, aby byla teplota stejnomerna.
Není tady
Přidávám se k mikrovlnce. Ale ohřívač od Aventu jsem si aktivně pořídila, ale je to pěkná blbost, trvá to dlouho a někdy je to moc někdy málo, tak jsme ho odloili hluboko do skříně......
Není tady
Přidám se k sillwan.
Nevím o tom e mikrovlnka je nezdravá, nemá se pouívat jen z důvodu nerovnoměrného prohřátí, tudí kdy se jídlo patně promíchá, můe být někde horký kousek. Nic víc, nic míň.
Take poooořáááádně promíchat a up z mikrovlnky do papulky
Ohřívačku na lahve mám od Chicca. Trvá to 10-15 min, lázeň v plecháčku byla rychlejí.
Na cesty tu jedna maminka vozila vařící vodu v teromosce,plecháček a v případě potřeby si lázeň udělala kde potřebovala
Není tady
Tady je holky ten článek co je v něm psáno, jak mikrovlnka působí na organismus :
http://image029.mylivepage.com/chunk29/ … 281%29.JPG
věřím tomu, e na tom určitě něco bude, a dokázané či nedokázané. Na druhou stranu, teď se ve tak kontroluje, prověřuje a e by chytrým hlavám unikly zdraví kodlivé mikrovlnky? No, nevím. Pouíváme ji i nadále a asi jetě dlouho budeme. Děkuji Vám za Vae zkuenosti.
Upravil(a) Venis (16. 11. 2007 12:03)
Není tady
BLUE napsal(a):
Joo a jinak taky jsme odmalička na UV a dělám to tak, e si převařím kojeneckou vodu do termosky, tam mi vydrí v pohodě celou noc. Mám na nočním stolku takovej tácek, kde mám připravený lahvičky s Nutrilonem a v noci jen přileju vodu z termosky a je to :-)
čóveče, to mě vůbec nenapadlo! zkusím... a není ta voda moc horká? Nebo ji nechává trochu zchladnout ne ji dá do termosky?
Není tady
Ohříváme jen v mikrovlnce..Vím, e je to nezdravé, ale je tolik nezdravých věcí, e kdybych ji měla před vím ochranovat, tak nevím..
Není tady
VOdní lázen nebo mikrovlnka. U mikrovlnky je jediný problém - neohřívá jídlo rovnoměrně, take před podáním určo rozmíchat a zkusit znova teplotu.
JInak nevím, čím by mohla být mikrovlnka nezdravá.
Není tady
Ahojky, od malinka jsme na UM, take jsme zkoueli vodní lázeň i termosku s horkou vodou na cesty, ale jak mlíčka přibývalo, tak to trvalo hrozně dlouho, ne se to ohřálo, take nakonec zvítězila mikrovlnka.
Není tady
Stránky: 1 2