Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 11. 2007 9:49

Jitka8
♥♥♥♥---
Místo: okolí Zlína

Jak vybrat Alkohol tester-kapesní?

Ahoj,chci jako dárek koupit příteli alkohol tester.Vím,že stojí 250-600kč.
Máte s tím někdo zkušenost?Díky.Jitka

Na světě je krásně.

Není tady

#2 15. 11. 2007 9:58

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: Jak vybrat Alkohol tester-kapesní?

Jitko8, ano je to šikovná pomůcka. Kdysi mě jí přítel dovezl z Japonska (tady se ještě neprodávaly) a když jsem si nebyl jistý, jestli všechno vyprchalo, tak uklidnila nebo varovala. Reaguje opravdu citlivě.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 15. 11. 2007 20:00

x256987
Host

A kde se to dá koupit? Kromě internetových obchodů?

#4 16. 11. 2007 6:18

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Judito, prodává se to i v zdravotnických potřebách.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#5 16. 11. 2007 7:10

x256987
Host

godlike

#6 16. 11. 2007 11:34

jaro
♥------

Manžel ho dostal jako dárek, koupeno v elektře cca 700,- Kč. Podle mě je absolutně nespolehlivý. Když jsme ho zkoušeli chvíli po sobě, ukazuje úplně jiné hodnoty. A u takové věci je to docela důležitý. Dneska už bych volila rozhodně dražší.

Kdo neumí odpouštět boří most, po kterém sám bude muset jednou jít,
protože každý člověk někdy potřebuje odpuštění.

Není tady

#7 18. 12. 2011 13:25

kaoma
♥------

Ahoj Jitko,
docela jsem se nad Tvým dotazem pobavila. U takovýchto věcí rozhodně není na místě šetřit. :-(
Za tu cenu,kterou píšeš sice akohol tester koupíš, ale jako klíčenku a hádám, že naměří i batoleti:-D
Jestli Ti teda můžu doporučit, mrkni se sem: http://www.manutan.cz/detektory-alkohol … AGGMM.html
Určitě si vyber nějaký s náústkem. Bez něj je měření méně přesné. Já manželovi koupila ten za těch 3359kč, protože se dá připojit i v autě. Ale najdeš tam i levnější. Určitě ale nekupuj pod 1000kč.

Není tady

#8 25. 1. 2012 21:53

Romrij
♥------

Ahoj

Můžu doporučit alkohol tester na této stránce http://tester-alkohol.eu/ Mají tam různé druhy. Stojí sice více než 600 ale jsou kvalitní. Jeden mám doma. Mají tam dopravu zdarma a roční kalibraci. Jelikož se doporučuje kalibrovat co pul roku při častém využívání a stojí to 500 tak se ty peníze hned vrátí. Je to dobrý pomocník. A z vlastní zkušenosti vím, že ty co stojí 500 a níž neukazují přesně a rychle se ničí.

Není tady

#9 11. 5. 2013 22:01

Magdaa
♥------
Web

Ahoj, taky jsem si koupila alkohol tester, který stál okolo pětistovky. Nedoporučovala bych určitě žádný takhle levný, protože je to velice nepřesné. Přestala sem ho používat a válí se doma ve skříni.

Vyberte si nevšední samolepky na zeď.

Není tady

#10 19. 8. 2014 9:55

kafka123
♥------

Ahoj, tester už nejspíš máte, ale možná poradím někomu jinému, kdo narazí na vlákno. Původně jsem si kupovala tester v hodnotě 700, byl bezznačkový, ze začátku fungoval skvěle, ale pak byl čím dál tím více nepřesnější. Pak jsem si koupila tento http://www.vmbal.cz/p/detektor-alkoholu … ks-naustku a s tím jsem zatím spokojená. Cena je stále přijatelná, nějaká odchylka tam sice je, ale v rámci možností. Pro orientační měření super. Jinak velkým hitem taky bývají alkohol testery k telefonu. Jedná se o aplikaci, musíte mít přístup k internetu. Ale to už jsou ooooooooooopravdu orientační hodnoty, podle nich bych se moc neřídila.

Není tady

#11 22. 9. 2014 13:52

zdenal90
♥------

To už bych raději volil tuto novinku http://alkohol-tester.cz/alkohol-tester-alteon/. smile V parametrech, vlastnostech a spolehlivosti se mu žádný tester v jeho cenové relaci nevyrovná.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí