|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Prosím o radu, 
ani jedno z dětí nemáme pojištěné na úraz, ale najednou je to nezbytností, protože jedou od školy na soustředění a vyjíždějí o den dříve a tudíž se na ně nevztahuje pojiska od školy, kdyby nedej bože se někomu něco stalo, proto rodičové odsouhlasili na třídní schůzce, že souhlasí s tím, že o den dříve pojedou a kdyby se něco stalo, že to půjde z pojistky dítěte, proto nevím , kde mám nechat svého skoro 11 letého syna pojistit, kdo je takový z pojišťoven nej , popř. kolik platíte - děkuji moc !!! Nechceme nic se spořením, jelikož má už založenou Lišku, takže nevím, jestli jen pojistit na dobu co bude se školou ( pokud to jde ) nebo jestli trvale.
Asi se ptáte, proč nemáme děti pojištěné !!! Já také nebyla a sestra také ne tak to nepovažuji to za nejdůležitější, klukům se navíc dodnes nikdy nic nestalo (vím, že náhoda je blbec) ale nikdy nedostanou tolik , aby jim to vynahradilo to , co by se jim stalo.....
Díky moc za názory Radka
Není tady
Kuricko - já vím, je to blbý, ale já taky nemám ani jedno dítě pojištěný.
Není tady
Ahojky Maruško, není to blbý, nám se to nikdy nevyplatilo, tak proto je nemáme pojištěné !!! Ale teď toho Jířu musím nechat a uvažuji, že asi jen na ten týden, ale uvidím, nikde jsem se ještě neptala , proto jsem to napsala sem 
Není tady
My jsme všichni pojištění (Kooperativa),urazová,životní i na pobyt v nemocnici.U Vojty jsme tu úrazovou využili loni,když jsme měli autonehodu a on jedinej "chudák" měl rozbitou hlavu a u Elišky taky loni,když byla v nemocnici.Za 5 nocí tam,dostala 2500.Já jsem si před pár lety zlomila ruku a penízky jsem taky dostala.
Holt člověk nikdy neví,co se může stát,tak aspoň nějaká tisícovka na revanž se vždycky hodí!Ale všechno je věc názoru.
Není tady
Mám na celou rodinu Českou pojišťovnu, klucí sportují, takže to bohatě využíváme.
Ale nechápu jak píšeš, že jedou o den dřív a nevztahuje se na ně pojistka školy. Jak o den dřív? Přece to organizuje škola, tak za ně škola odpovídá, ne? Tomu fakt nerozumím.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Mám na celou rodinu Českou pojišťovnu, klucí sportují, takže to bohatě využíváme.
Ale nechápu jak píšeš, že jedou o den dřív a nevztahuje se na ně pojistka školy. Jak o den dřív? Přece to organizuje škola, tak za ně škola odpovídá, ne? Tomu fakt nerozumím.
Vlaďko, podle nového zákoníku práce s nimi učitelka nemůže vyjet v neděli po obědě, jak byla naše učitelka zvyklá, a vrátit se v pátek, jak to doposavad naše škola dělala. Nyní mohou jezdit až v pondělí ráno a vracet se v pátek, což sama učitelka uznala, že nemá cenu, protože by si děti nic neužily. Proto jedou v neděli , ale bez pojištění školy, víš???
Není tady
Já jsem kdysi (asi tak 6-7 let zpět) jela se třídou třeťáků na dvoudenní výlet a škola brala zodpovědnost jen za pátek od 8.00 do 16.00 hodin, zbytek bylo na moje triko. Nechala jsem celou třídu hromadně pojistit, nebylo to nijak velké papírování a stálo to myslím 20 Kč/osobu. Možná ani tolik ne.

Není tady