1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
jitulak napsal(a):
Je jasne,e s tím co v sobě člověk má ,se musi srovnat sam.Reči typu jdi do kina ,nebud sama,začni něco dělat sama se sebou,netrap se s tím to jsou jen slova,která tě maji z něčeho dostat,ale je to houby platne.Mě taky včera popřal byvaly,at si najdu jineho chlapa.Vskutku zvlazní přaní,pro mě zcela neuvěřitelné doporučení.Ja si nechci nikoho hledat,jsem zkratka magor,e ho v tom srdíčku jetě mam,a on si to nezaslouí,a e vubec jetě davam nějakou naději tomu,e by to mohlo dopadnout dobře.Tak se sna usmívat a tím vechny dostane,dr se.
Samozrejme, ze se do toho clovek musi nutit a ze zacatku to ani moc nebavi, ale postupne cerstve zazitky prece jenom prekryji ty stare. Trocha rozptyleni i kdyz nuceneho je urcite lepsi nez sedet doma a plakat nad exchlapem. Ma to i tu vyhodu, ze tva ocekavani jsou vetsinou naprosto nulova, tak je sance, ze si to ke svemu vlastnimu prekvapeni hezky uzijes.
Není tady
hroánku,cítím s tebou.My se s manou rozeli po 11letém vztahu a to poslední doba kdy byl doma byla příerná.Nehádali sme se,ale ta hrozná atmosféra,v tom se nedalo dýchat:kapitulation:.Pak kdy sem mu řekla,e jsem dětem řekla,e se odstěhuje a oni ani nemrkli,tak jetě tentý večer si sbalil věci a odeel.Předtím jsem pořád přemýlela a obávala se co si počnu a budu s dětma sama,teď je to měsíc co se odstěhoval a já zas dýchám a jak dobře.Můj mu se taky cítil mnoho let spoutaný a neastný a já myslela,jakou máme idilku:dumbom:.Dnes u se dozvídám spoustu co se mu dařilo skrývat během manelství a to mě stále mrzí,e sem tu jeho nasazenou masku neprohlédla.Teď se rozvádíme,ale na vem jsme se dohodli.Teď třeba hlídá doma nemocné děti,zatímco mě nahnali do práce.
hroánku hlavu vzhůru,bude líp,věř mi.Mě se ulevilo,kdy se odstěhoval.Buď statečná a ničeho nelituj.Co se má stát to se stane.Měj se hezky a napi.
Není tady
hroanku,na jednom vlákně mě drí a píe co mám dělat a tady čtu,co čtu,jetě jednou díky a drme se
a merunko taky mi pomohlas poslední větou
Není tady
Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:09)
Není tady
nat2215 myslím e ví e ti nikdo nemůe nic poradit, můeme tě akorát politovat... záleí jen na tobě a má jen dvě monosti: buďto ho chce i za těchto okolností nebo nechce. Tvůj příběh je úplně stejný jako vechny tady pořád dokola.... Kadý čeká e "někdo" má "nejakou" zázračnou radu kterou stačí dodret a vechno bude fajn, ale nikdo nemá...
Není tady
Ahojky Naty, vechny příběhy o krizích jsou stejné. O zmatku, smutku, hledání, překonávání.
Osobně jsem sobě i svému mui vděčná, e nemáme tak velkou výdr, se tak jako vy trápit vzájemně. Nat já vím, e hledá univerzální odpověď, která Tě zachrání.
Já Ti jen napíu výcuc z toho, co tu bylo napsáno na mnoha diskusích. Jediné, co Tě zachrání je zachránit sama sebe. U bys mohla být zvyklá, e je tvůj mu malé dítě, které vyaduje pozornost a kdy si s ním nikdo neoupe vláčky po zemi, tak si jde hrát jinam. Rada zní, tobě to buď začne být fuk nebo se rovnou přihlas do blázince. Vdycky jsou ve vztahu chvíle, kdy to drhne. Jsou ale manelství, kdy ti lidé nemůou být kompatibilní, protoe se ve svých touhách a snaze zcela míjejí.
Jedno vím jistě, pokud zopakoval tohle mockrát a ty jsi stále nepochopila, e je to důsledek a ne příčina vaich problémů, tak návod jak dál nenalezne. A u vůbec nenajde odpověď, zda s ním zůstat v jeho mobilu. Zkus napsat víc, proč s ním vůbec chce být, popřípadě proč ne.
Nat - moc se mi líbila ta rada z poradny, věřím e to funguje. Ale jak se říká - jednou je odpustit skoro povinnost, podruhé u marnost. Take tohle si fakt musí rozhodnout sama. Je pravděpodobné, e manelovy nevěry u budou čas od času provázet zbytek manelství. Některé eny to dokáí brát jako druh neřesti - někdo holt chodí do hospody, jinej hraje hazard, třetí skáče padákem a čtvrtej holt má milenky. Pokud to před tebou aspoň jak tak tají a neobtěuje tě tím, pokud nechce odcházet, tak zva, jestli bys to byla schopná překonat. Nakonec někteří nevěrníci jsou ochotní se z hříchů vykupovat, tak proč nemít občas pěknou dovolenou nebo nový kabát na náklady manela :-). Ale jinak tě chápu, jak to bolí a ubliuje.
Není tady
Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:07)
Není tady
Nat, já jsem byla vdycky "pro" zůstat v partnertsví, pokud ten druhý má taky zájem a pokud jste inak v názorové shodě a hlavně pokud jsou doma malé děti. Člověk dělá v ivotě různé seky a odpoutět se fakt má. Podle toho, co jsi napsala, Tvůj mu chce zůstat s Tebou (mně by akorát dělalo troku zle to jeho slovo "nedovolím", ale to je detail).
Při ví jeho snaze se ovem můe vyskytnout jetě jeden malý zádrhel: e se ho toti ta ena nebude chtít vzdát a bude ho kontaktovat - klidně třeba i rok. A málo chlapů svoji oblíbenkyni pole hned "někam"... Tak na to buď připravená. Drím palce.
Není tady
Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:06)
Není tady
salen: "Nakonec někteří nevěrníci jsou ochotní se z hříchů vykupovat, tak proč nemít občas pěknou dovolenou nebo nový kabát na náklady manela :-). "
Já jsem věděla, e se tu něco naučím...
patné pro mě je, e v momentě, kdy bych se o nevěře dozvěděla, by byly jeho kufry za dveřmi
, já jsem tak nepraktická
- take nic, na dovču budu muset hezky naetřit
.
Popravdě řečeno, nedokáu si představit, e by mi manel cokoliv vykládal o jeho citech k jiné eně. Nestačil by to doříct, v tom máme oba jasno u čtvrt století. Já to beru tak, e je zbytečné bydlet pod jednou střechou s někým, kdo touí po jiné... I kdy různé okolnosti pochopitelně ztěují řeení situace - malé děti, společný dům, jedna firma atd... Ale jakmile se vyřeí city, je u řeení majetku daleko snadnějí.
Není tady
naty, Ty ho zná nejlíp, take z jeho chování, mimiky, gest, tónu hlasu, záitků uplynulých 20 let atd., určitě vyvodí to nejsprávnějí řeení. Chce to chladnou hlavu a čas.
Není tady
Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:05)
Není tady
Tak tohle se mi moc líbí nala jsem to na netu:MÁTE-LI NĚCO RÁDI OSVOBOĎTE TO POKUD SE TO K VÁM VRÁTÍ,JE TO VAE POKUD SE TO NEVRÁTÍ NIKDY TO VAE NEBYLO
Není tady