Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#76 31. 12. 2007 16:13

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Re: Proč je mi tak děsně?

jitulak napsal(a):

Je jasne,že s tím co v sobě člověk má ,se musi srovnat sam.Reči typu jdi do kina ,nebud sama,začni něco dělat sama se sebou,netrap se s tím to jsou jen slova,která tě maji z něčeho dostat,ale je to houby platne.Mě taky včera popřal byvaly,at si najdu jineho chlapa.Vskutku zvlašzní přaní,pro mě zcela neuvěřitelné doporučení.Ja si nechci nikoho hledat,jsem zkratka magor,že ho v tom srdíčku ještě mam,a on si to nezaslouží,a že vubec ještě davam nějakou naději tomu,že by to mohlo dopadnout dobře.Tak se snaž usmívat a tím všechny dostaneš,drž se.

Samozrejme, ze se do toho clovek musi nutit a ze zacatku to ani moc nebavi, ale postupne cerstve zazitky prece jenom prekryji ty stare. Trocha rozptyleni i kdyz nuceneho je urcite lepsi nez sedet doma a plakat nad exchlapem. Ma to i tu vyhodu, ze tva ocekavani jsou vetsinou naprosto nulova, tak je sance, ze si to ke svemu vlastnimu prekvapeni hezky uzijes. smile

Není tady

#77 2. 1. 2008 13:00

merunka
♥♥♥----

hrošánku,cítím s tebou.My se s manžou rozešli po 11letém vztahu a to poslední doba kdy byl doma byla příšerná.Nehádali sme se,ale ta hrozná atmosféra,v tom se nedalo dýchat:kapitulation:.Pak když sem mu řekla,že jsem dětem řekla,že se odstěhuje a oni ani nemrkli,tak ještě tentýž večer si sbalil věci a odešel.Předtím jsem pořád přemýšlela a obávala se co si počnu až budu s dětma sama,teď je to měsíc co se odstěhoval a já zas dýchám a jak dobřesmile.Můj muž se taky cítil mnoho let spoutaný a nešastný a já myslela,jakou máme idilku:dumbom:.Dnes už se dozvídám spoustu co se mu dařilo skrývat během manželství a to mě stále mrzí,že sem tu jeho nasazenou masku neprohlédla.Teď se rozvádíme,ale na všem jsme se dohodli.Teď třeba hlídá doma nemocné děti,zatímco mě nahnali do práce.
hrošánku hlavu vzhůru,bude líp,věř mi.Mě se ulevilo,když se odstěhoval.Buď statečná a ničeho nelituj.Co se má stát to se stane.Měj se hezky a napiš.

Není tady

#78 2. 1. 2008 13:09

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

hrošanku,na jednom vlákně mě držíš a píšeš co mám dělat a tady čtu,co čtu,ještě jednou díky a držme se par par a merunko taky mi pomohlas poslední větou

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#79 1. 2. 2008 18:39

nat2215
♥------

smile

Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:09)

Není tady

#80 1. 2. 2008 18:54

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

nat2215 myslím že víš že ti nikdo nemůže nic poradit, můžeme tě akorát politovat... záleží jen na tobě a mᚠjen dvě možnosti: buďto ho chceš i za těchto okolností nebo nechceš. Tvůj příběh je úplně stejný jako všechny tady pořád dokola.... Každý čeká že "někdo" má "nejakou" zázračnou radu kterou stačí dodržet a všechno bude fajn, ale  nikdo nemá...

Strach je malá smrt...

Není tady

#81 3. 2. 2008 15:02

hrosanek
Host

Ahojky Naty, všechny příběhy o krizích jsou stejné. O zmatku, smutku, hledání, překonávání.

Osobně jsem sobě i svému muži vděčná, že nemáme tak velkou výdrž, se tak jako vy trápit vzájemně. Nat já vím, že hledᚠuniverzální odpověď, která Tě zachrání.

Já Ti jen napíšu výcuc z toho, co tu bylo napsáno na mnoha diskusích. Jediné, co Tě zachrání je zachránit sama sebe. Už bys mohla být zvyklá, že je tvůj muž malé dítě, které vyžaduje pozornost a když si s ním nikdo nešoupe vláčky po zemi, tak si jde hrát jinam. Rada zní, tobě to buď začne být fuk nebo se rovnou přihlas do blázince. Vždycky jsou ve vztahu chvíle, kdy to drhne. Jsou ale manželství, kdy ti lidé nemůžou být kompatibilní, protože se ve svých touhách a snaze zcela míjejí.

Jedno vím jistě, pokud zopakoval tohle mockrát a ty jsi stále nepochopila, že je to důsledek a ne příčina vašich problémů, tak návod jak dál nenalezneš.  A už vůbec nenajdeš odpověď, zda s ním zůstat v jeho mobilu. Zkus napsat víc, proč s ním vůbec chceš být, popřípadě proč ne.

#82 3. 2. 2008 17:48

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Nat - moc se mi líbila ta rada z poradny, věřím že to funguje. Ale jak se říká - jednou je odpustit skoro povinnost, podruhé už marnost. Takže tohle si fakt musíš rozhodnout sama. Je pravděpodobné, že manželovy nevěry už budou čas od času provázet zbytek manželství. Některé ženy to dokáží brát jako druh neřesti - někdo holt chodí do hospody, jinej hraje hazard, třetí skáče padákem a čtvrtej holt má milenky. Pokud to před tebou aspoň jakž takž tají a neobtěžuje tě tím, pokud nechce odcházet, tak zvaž, jestli bys to byla schopná překonat. Nakonec někteří nevěrníci jsou ochotní se z hříchů vykupovat, tak proč nemít občas pěknou dovolenou nebo nový kabát na náklady manžela :-). Ale jinak tě chápu, jak to bolí a ubližuje.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#83 4. 2. 2008 0:02

nat2215
♥------

smile

Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:07)

Není tady

#84 4. 2. 2008 0:14

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Nat, já jsem byla vždycky "pro" zůstat v partnertsví, pokud ten druhý má taky zájem a pokud jste inak v názorové shodě a hlavně pokud jsou doma malé děti. Člověk dělá v životě různé seky a odpouštět se fakt má. Podle toho, co jsi napsala, Tvůj muž chce zůstat s Tebou (mně by akorát dělalo trošku zle to jeho slovo "nedovolím", ale to je detail).
Při vší jeho snaze se ovšem může vyskytnout ještě jeden malý zádrhel: že se ho totiž ta žena nebude chtít vzdát a bude ho kontaktovat - klidně třeba i rok. A málo chlapů svoji oblíbenkyni pošle hned "někam"... Tak na to buď připravená. Držím palce.

Není tady

#85 4. 2. 2008 0:21

nat2215
♥------

smile

Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:06)

Není tady

#86 4. 2. 2008 0:23

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

salen: "Nakonec někteří nevěrníci jsou ochotní se z hříchů vykupovat, tak proč nemít občas pěknou dovolenou nebo nový kabát na náklady manžela :-). "

Já jsem věděla, že se tu něco naučím... big_smile tummenupp Špatné pro mě je, že v momentě, kdy bych se o nevěře dozvěděla, by byly jeho kufry za dveřmi big_smile, já jsem tak nepraktická big_smile - takže nic, na dovču budu muset hezky našetřit big_smile.
Popravdě řečeno, nedokážu si představit, že by mi manžel cokoliv vykládal o jeho citech k jiné ženě. Nestačil by to doříct, v tom máme oba jasno už čtvrt století. big_smile Já to beru tak, že je zbytečné bydlet pod jednou střechou s někým, kdo touží po jiné... I když různé okolnosti pochopitelně ztěžují řešení situace - malé děti, společný dům, jedna firma atd... Ale jakmile se vyřeší city, je už řešení majetku daleko snadnější.

Není tady

#87 4. 2. 2008 0:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

naty, Ty ho znᚠnejlíp, takže z jeho chování, mimiky, gest, tónu hlasu, zážitků uplynulých 20 let atd., určitě vyvodíš to nejsprávnější řešení. Chce to chladnou hlavu a čas.

Není tady

#88 4. 2. 2008 0:30

nat2215
♥------

smile

Upravil(a) nat2215 (12. 8. 2009 14:05)

Není tady

#89 4. 2. 2008 1:03

nat2215
♥------

Tak tohle se mi moc líbí našla jsem to na netu:MÁTE-LI NĚCO RÁDI OSVOBOĎTE TO POKUD SE TO K VÁM VRÁTÍ,JE TO VAŠE  POKUD SE TO NEVRÁTÍ NIKDY TO VAŠE NEBYLO stoltstolt

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí