29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Já bych to zatím neřešila. Takyjsem měla strach, ale v porodnici mě to naučili dobře a tak už jsem doma taky žádné nepoužívala. Když ti to bez lehátka nepůjde, tak ho dokoupíš.
Není tady
Diky moc maminy za vase rady a postrehy no z toho kupania mam najvacsi strach ci ho budem vediet chytit a viac menej sme aj s muzom dohodnuty zatial ze bude kupat on tak aby mal nejaku pomocku, ale uvidime aka bude skutocnost nakoniec ci budem kupat ja alebo on
Petruse diky moc za pochvalu mimca, uz sa ho nevieme dockat
Upravil(a) stvorlistok (12. 11. 2007 19:47)
Není tady
Taky přidám svoji zkušenost, to pěnové lehátko se mi moc líbí, škoda, že jsem o něm nevěděla, když byl Filda menší, určitě bych ho tam dávala. Od kamarádky jsem dostala to plastové a nejdřív jsem to považovala za zbytečné, ale asi od konce šestinedělí ho používám a nemůži si to vynachválit, jednak má malej 8 kg a ještě nesedí a držet ho na ruce si nedovedu představit. Zatím ho mám ve vaničce, ale ta už je mu dost malá, tak pak lehátko přendám do velké vany a už se těším, jak bude spokojeně kopat.
Není tady
My máme látkové a jsme spokojeni. Ty molitanové jsou asi fajn, ale špatně schnou a pak zapáchají. brrrr
Upravil(a) Venis (14. 11. 2007 20:09)
Není tady
Venis napsal(a):
My máme látkové a jsme spokojeni. Ty molitanové jsou asi fajn, ale špatně schnout a pak zapáchají. brrrr
Když ho pořádně vymácháš a vyždímeš, tak proč by mělo smrdět
Máme ho skoro deset měsíců a ani lehátko ani dítě nám z toho nezapáchá
A jak můžeš posuzovat něco, co nemáš
Venis - taky jsme měli pěnové a používali jsme ho dost dlouho a nevím o tom, že by nějak smrdělo
Opravdu stačí pořádně vyždímat a nechat vyschnout a je to v pohodě
Není tady
My používali ze začátku pěnové v malé vaničce a pak látkové ve velké vaně a spokojenost
Není tady
Na všechny tři děti jsem měla látkové lehátko a byla jsem s ním moc spokojená. Zuzanka se od 5.měsíce koupe už ve velké vaně a sem tam se koupeme s ní ( samozřejmě po osprchování - někdy já, někdy tatínek a skoro pořád starší bráška ) .
Není tady
my máme to pěnové a je supr... Jen tím ždímáním se dost opotřebuje, takže jsme ted koupili nové
Není tady
tak ja mam to umele a jsem snim max spokojena a cena byla kolem 100 kc jen jak jsem prijela s porodnice mala byla jeste malinka do toho tak jsem ji koupala bez neho, ale ted fakt super, ale zalezi fakt na tobe, moje kamoska ma to penove a taky rikala ze je super
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Venis napsal(a):
My máme látkové a jsme spokojeni. Ty molitanové jsou asi fajn, ale špatně schnout a pak zapáchají. brrrr
Když ho pořádně vymácháš a vyždímeš, tak proč by mělo smrdět
Máme ho skoro deset měsíců a ani lehátko ani dítě nám z toho nezapáchá
A jak můžeš posuzovat něco, co nemáš
Potvůrko, co máme chválím, s tím zkušenost mám a dobrou. To molitanové měla má švagrová a brzy šlo do koše, takže máš pravdu, opravdu to není má zkušenost, ale zkušenost mé švagrové. Je tedy asi možné, že ždímala špatně Nerada jsem se tímto někoho dotkla
Upravil(a) Venis (14. 11. 2007 20:11)
Není tady
máme pěnové a spokojenost. Chce to ale odhadnout množství vody, aby měl prcek hlavičku suchou a tělo potopený.....
Na staršího syna jsem měla látkové a bylo taky fajn, jen se mi ve vaničce klouzalo, měla jsem velkou vaničku......
Není tady
Tak já jsem ted holky vytáhla zase toho plastovýho medvěda co už jsem jednou odložila, ale malá na něm furt řve, protože sedí ve vodě jen minimálně, takže je jí asi zima. No tak jsem zase sáhla po tom látkovým. A co to pěnový?Je na něm dítě hodně ponořený?
Není tady
lulu já jsem slyšela, že se do toho pěnovýho nasákne ta teploučká voda a miminko to hřeje. Proto se jim to líbí...
Není tady
No nasákne, jenže musí být asi celý pod vodou, jinak ti ty mokrý okraje nasáknou a naopak jsou pěkně studený... Právě proto jsem ho odložila. Musela bych mít vaničku skoro plnou, aby bylo celé pod vodou - asi záleži i na velikosti vaničky.
Není tady
meli jsem to penove a souhlasim ze nekdy pekne smrdelo neb se to nedalo poradne vyzdimat jelikoz kdyz za to manzel zabral tak se to trhalo takze se to muselo spis mackat ale davali jsem to schnout na slunicko kdyz byli ty hice a to se dalo v zime nevim nevim
Není tady
Měli jsme maličkou vaničku, takže tam jsme nepoužívali žádné, protože se tam nevešlo. Malého jsem držela na předloktí a jemu se to líbilo. Když jsme ho dali do velké vany, měl to látkové lehátko a používali jsme ho i když už seděl, kovová vana ho studila a klouzal mu zadeček a na tom lehátku se cítil asi jistější, protože byl v klidu a usměvavý a bez něho byl v křeči a ječel. Přestali jsme ho používat, když z něj sám slezl a začal si s ním ve vaně hrát - místo lehátka dostal hračky do vody a je spokojený.
Není tady
My máme látkové lehátko a používáme ho od narození a jsme moc spokojení. Asi tak od třetího měsíce už ani nepoužíváme vaničku ale jen dám do normální velké vany to lehátko a malá je spokojená :-)
Není tady
Já mám plastové od Primababy a je fajn, děti v něm byli rádi ale stejně jsem často koupala jen klasicky na ruce, takže pro jistotu klidně kup ale neivestovala bych do toho extra moc, protože se pak může stát, že ho ani nevyužiješ, uvidíš
Není tady
Stránky: 1 2