1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Měla jsem stejný problém-křivé jedničky, které se mi jetě kříily přes sebe. Rovnátky se to nedalo vyřeit, to vím bezpečně, protoe máme ortodontistu přímo v rodině. Nakonec jsem si nechala obě jedničky zbrousit a na ně dát keramické korunky, vylo mě to celé asi na 5 tis. (ale je to 5 let zpátky). Vůbec nelituju! Take kdyby ti to opravdu srovnat nelo, doporučuji korunky.
Není tady
Jaruna napsal(a):
Měla jsem stejný problém-křivé jedničky, které se mi jetě kříily přes sebe. Rovnátky se to nedalo vyřeit, to vím bezpečně, protoe máme ortodontistu přímo v rodině. Nakonec jsem si nechala obě jedničky zbrousit a na ně dát keramické korunky, vylo mě to celé asi na 5 tis. (ale je to 5 let zpátky). Vůbec nelituju! Take kdyby ti to opravdu srovnat nelo, doporučuji korunky.
takovou variantu mi zubařka ani nenabízela.jak moc je potřeba zuby zbrousit?
Kdy mi na ně dá korunky, tak tím přece nevyřeí předkus.Nevím, zda by lo ubrousit je ke kořenům a do nich vsadit inleje
Není tady
No zbrouené jsem je měla opravdu hodně, zůstaly mi tam jen takové "krupičky" a těsně u dásně, do kořenů mi dával doktor čep (nebo něco takového) a na tom jsou nasazené ty korunky. Jinak mi taky říkal, e budou ty zuby citlivějí (s těmi korunkami), ale to bych neřekla. Drí to perfektně, ádné problémy jsem s tím neměla a nemám, prostě jsou jako moje vlastní - tak se zkus na to zubařky zeptat, za zeptání přece nic nedá.
Není tady