Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#26 14. 11. 2007 14:30

Jaruna
♥♥-----

Re: zubní můstek versus implantát

Měla jsem stejný problém-křivé jedničky, které se mi ještě křížily přes sebe. Rovnátky se to nedalo vyřešit, to vím bezpečně, protože máme ortodontistu přímo v rodině. Nakonec jsem si nechala obě jedničky zbrousit a na ně dát keramické korunky, vyšlo mě to celé asi na 5 tis. (ale je to 5 let zpátky). Vůbec nelituju! Takže kdyby ti to opravdu srovnat nešlo, doporučuji korunky.

Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

#27 14. 11. 2007 16:13

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Jaruna napsal(a):

Měla jsem stejný problém-křivé jedničky, které se mi ještě křížily přes sebe. Rovnátky se to nedalo vyřešit, to vím bezpečně, protože máme ortodontistu přímo v rodině. Nakonec jsem si nechala obě jedničky zbrousit a na ně dát keramické korunky, vyšlo mě to celé asi na 5 tis. (ale je to 5 let zpátky). Vůbec nelituju! Takže kdyby ti to opravdu srovnat nešlo, doporučuji korunky.

takovou variantu mi zubařka ani nenabízela.jak moc je potřeba zuby zbrousit?
Když mi na ně dá korunky, tak tím přece nevyřeší předkus.Nevím, zda by šlo ubrousit je ke kořenům a do nich vsadit inleje

Není tady

#28 16. 11. 2007 7:11

Jaruna
♥♥-----

No zbroušené jsem je měla opravdu hodně, zůstaly mi tam jen takové "krupičky" až těsně u dásně, do kořenů mi dával doktor čep (nebo něco takového) a na tom jsou nasazené ty korunky. Jinak mi taky říkal, že budou ty zuby citlivější (s těmi korunkami), ale to bych neřekla. Drží to perfektně, žádné problémy jsem s tím neměla a nemám, prostě jsou jako moje vlastní smile  - tak se zkus na to zubařky zeptat, za zeptání přece nic nedáš.

Duše sama může udělat z pekla nebe a z nebe peklo.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí