29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím proč, ale zdá se mi, že se chystá každou chvíli vzlítnout.
Není tady
no nedávno jsme to taky řešila a nic "speciálního" mě nenapadlo. Můj děda a babička mají 80+ a už to není úplně ono. Takže jsem koupila vitamíny a pár drobností.
Není tady
Ahoj. Musím říct, že pro babičku už taky kosmetiku, oblečení, bačkory a podobné nekupujeme. Ani sama o to již nemá zájem. Letos se nám složilo více rodinných příslušníků na oxymetr od http://www.nonin.cz. Netradiční dárek to je, to se musí nechat a navíc užitečný pro kontrolu zdraví.
Není tady
zlatko145 napsal(a):
Ahoj. Musím říct, že pro babičku už taky kosmetiku, oblečení, bačkory a podobné nekupujeme. Ani sama o to již nemá zájem. Letos se nám složilo více rodinných příslušníků na oxymetr xxx. Netradiční dárek to je, to se musí nechat a navíc užitečný pro kontrolu zdraví.
Týýývoe... kdyby se mi chtěli haranti složit na pulzní oxymetr...
Hned bych šla důchodu, abych měla dost času na hraní s přístrojkem...
Není tady
Mně by ho mamka hodila na hlavu.
Není tady