Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 11. 11. 2007 10:48

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevím jak dál

Taky znám podobný pár, dokonce ještě s větším věkovým rozdílem a nechápu. Píšeš že ho miluješ. A co na něm tedy miluješ, když nemáte vlastně nic společného a jsi nespokojená. Žiješ z toho prvního roku, kdy byl zamilovaný a zdál se ti tak fajn? Holka, on už má to hlavní v životě za sebou, ty bys měla mít vše před sebou, i děti lze adoptovat. Ale k tomu musíš dojít sama, že ti běží marný čas.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#27 11. 11. 2007 10:56

majkafa
Host

Najít si věkově a zájmově přiměřeného.

#28 11. 11. 2007 14:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Rendla napsal(a):

Bety já sama nevím. Nejsem šťastná ani spokojená. Miluju ho, ale vadí mi jak žijeme. Nemám nic před sebou, nemám se na co těšit, chodím do práce a z práce, doma čekám kdy konečně přijde, někdy se aspoň bavíme, jindy si jde rovnou lehnout, žádné plány co budeme dělat, den za dnem je stejný.

Tak si nájdi aj ty svoje koníčky, priateľov, maj svoj život.... Ja nevidíjm až tak prolbém vo veku, ale v tom, že po období zamilovanosti a prispôsobovania nastal už všedný život, ktorý vás tak nejako rozdelil. Buď skúsiš byť iniciatívna ty a vymyslíš nejaké spoločné aktivity na víkend, alebo sa teda zmier s tým, že budete žiť tak trochu vedľa seba; aj takto môže vyzerať spokojný život. Rozhodnutie je na tebe.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 11. 11. 2007 14:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mmch, ono to naozaj nejde paušalizovať... Otec mojej býv. kolegyne a kamošky, aj môj známy má ženu hádam o 25 orkov mladšiu, má s ňou dve dorastajúce deti, a nemajú takýto typ problému. Ale oni si rozumeli od začiaktu, obaja sú skôr takí vedci, utiahnutí vo svojej pracovni, ale voľný čas zas radi trávia na vode, na koňoch (ešte nedávno boli na dovče v Argentíne, kde sa vydali na koňoch do hôr) a v prírode. On je oveľa akčnejší ako mnohí o polovicu mladší muži... Skôr ide o to zladiť sa, zladiť záumy alebo sa dohodnúť, ktoré veci budeme robiť každý sám a ktoré spolu. Je ale tristné, ak sa to "spolu" scvrkne na umývanie riadu a sex na anrodeniny a na Vianoce. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 11. 11. 2007 20:25

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Rendla napsal(a):

Ale mě by ani nevadilo se o něj starat, kdyby byl nemocný a tak. Jenže on je živý až dost, akorát že se nevěnuje mě ale práci, koníčkům a kamarádům. Dokonce jsem zjistila že v počítači surfuje po seznamovacích servrech. Proto jsem se ho taky ptala jestli se chce rozejít. Ale prý mě má rád a nechce.

Znám jednu ženu, zamilovala se podobně jako ty - jí 25, jemu tenkrát 50.
Jenže na rozdíl od vás je ona svým mužem nadšena dodnes (jí 45, jemu 70) a podle toho, jak o něm mluví se o tom asi fakt nedá pochybovat.
Myslím, že mohou být takoví muži.

Přesto nemám jistotu, že se oba případy dají srovnávat. Ta žena je totiž pracovně dost aktivní - a tak na svého muže nečekává sama doma.
Oba jsou to vysokoškolští pracovníci a ti bývají svojí prací dost zaujatí a tak nejspíš nemají ani čas na nějaké smutnění...
Když už si najdou sami pro sebe ČAS, tak si ho taky dokáží naplánovat i užít, protože se na sebe asi oba dost těší.
stolt
Proto zkus pouvažovat nad tím, co psal Ota. Dívá se na život střízlivě, což nebývá vůbec na škodu.
Život je dlouhý a bylo by škoda nekonečným čekáním nikdy nenalézt to pěkné, které na tebe možná čeká.
S někým jiným.

Není tady

#31 15. 11. 2007 8:35

pecule
♥♥♥♥♥♥-

ty jsi ale nějak chytrej, jakpak tohle všechno víš?? ty jsi vážně nikdy aspoň neslyšel o nikom kdo se dokázal postarat o svého partnera (ať už starého nebo nemocného)?? tak to ti doporučuju se trochu zajímat třeba o některé sdružení tělesně postižených, možná by ses divil kolik párů je zdravý x postižený. A plno z těch postižených přišlo ke svému postižení až v manželství nebo partnerkém vztahu následkem třeba úrazu a druhý partner se pak stará. To lidi dělají.. Ne všichni samozřejmě (někteří to nezvládnou a rozejdou se), ale je takových celkem hodně. Možná ti to rozšíří tvůj velmi úzký pohled na život (teda pokud si v tvém pohledu na život nelibuješ a vlastně nic jiného ani vidět nechceš.)

Není tady

#32 15. 11. 2007 8:38

pecule
♥♥♥♥♥♥-

aha, jestli ty by ses mohl podívat do zrcadla.. povinnost.. a představ si, že jsou lidi, kteří to nedělají jako povinnost, ale z lásky a proto, že chtějí..

Není tady

#33 15. 11. 2007 20:24

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Uprimne, mne na tom vsem zajima pouze jedna a jedina vec, co vas bavi na tech starsich panech? Nejak mi nejde do hlavy, co mlada 25leta holka a 50lety pan muzou  mit spolecneho. Nechapu, jak vas muze pritahovat takovy chlap, kdyz je kolem hromada mladych a hezkych kluku, kteri maji hafo energie na rozdavani. Nekritizuju, jen nechapave "kroutim hlavou." S takovym clovekem bych ja osobne nedokazala vychutnavat sve oblibene elektronicke valy, parit do rana, pochybuju, ze by takovy borec dokazal ocenit muj sportovni styl, a vubec a takdale a takpodobne.
Je mozne, ze i ja osobne se citim mnohem mnohem mladsi (je mi 29)...Jsem ale zase na mladsi, uz leta jsem nemela borce, ktery by byl starsi nez 26....Fakt N-E-R-O-Z-U-M-I-M tomu, jak me vrstevnice muzou chtit nekoho jineho, nez mladeho stihleho chlapika, co jim toho dokaze hodne dat. V podstate napada me to pokazde, kdyz ctu pribeh nejake pani, o tom, jak se jeji 40+lety manzel zblaznil do nejake mlade. Holky, ktere tem panum oplaci naklonnost mi prijdou tak trochu padle na hlavu. Kde se to v nich bere?

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 11. 2007 20:24)

Není tady

#34 15. 11. 2007 20:33

tlapička
♥♥-----

Třeba právě to, že jsou klidnější je přitahuje. Né každá potřebuje pařit do rána a bavit se se spoustou lidí zároveň. Né že bych byla na starší a taky nejsem už nejmladší, ale vždy jsem volila radči klidnější chlapy. Možná je to chyba, možná jsem o hodně přišla, ale to nedokážu posoudit.

Kdo si myslí,že dělá, co sám chce, dožije se dne, kdy pozná, že udělal, co nikdy nechtěl.

Není tady

#35 15. 11. 2007 20:34

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

vlcice_samotarka napsal(a):

Uprimne, mne na tom vsem zajima pouze jedna a jedina vec, co vas bavi na tech starsich panech? Nejak mi nejde do hlavy, co mlada 25leta holka a 50lety pan muzou  mit spolecneho. Nechapu, jak vas muze pritahovat takovy chlap, kdyz je kolem hromada mladych a hezkych kluku, kteri maji hafo energie na rozdavani. Nekritizuju, jen nechapave "kroutim hlavou." S takovym clovekem bych ja osobne nedokazala vychutnavat sve oblibene elektronicke valy, parit do rana, pochybuju, ze by takovy borec dokazal ocenit muj sportovni styl, a vubec a takdale a takpodobne.
Je mozne, ze i ja osobne se citim mnohem mnohem mladsi (je mi 29)...Jsem ale zase na mladsi, uz leta jsem nemela borce, ktery by byl starsi nez 26....Fakt N-E-R-O-Z-U-M-I-M tomu, jak me vrstevnice muzou chtit nekoho jineho, nez mladeho stihleho chlapika, co jim toho dokaze hodne dat. V podstate napada me to pokazde, kdyz ctu pribeh nejake pani, o tom, jak se jeji 40+lety manzel zblaznil do nejake mlade. Holky, ktere tem panum oplaci naklonnost mi prijdou tak trochu padle na hlavu. Kde se to v nich bere?

Treba ji mladi, hezci kluci s hromadou energie na rozdavani nezajimaji.
Jak vis, ze mlady, stihly chlapik muze tvym vrstevnicim dat, to co zrovna potrebuju? va
Navic tomu rozumet nemusis, ty s nima nezijes, tak o co jde.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#36 15. 11. 2007 20:34

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

tlapička napsal(a):

Třeba právě to, že jsou klidnější je přitahuje. Né každá potřebuje pařit do rána a bavit se se spoustou lidí zároveň. Né že bych byla na starší a taky nejsem už nejmladší, ale vždy jsem volila radči klidnější chlapy. Možná je to chyba, možná jsem o hodně přišla, ale to nedokážu posoudit.

Tak ja sama jsem ztelesneny klid!!! ;-)) Mne pritahuji hlavne zivly, co to dokazu trochu rozhybat a to jsou prave ti mladsi ;-)))

Není tady

#37 15. 11. 2007 20:39

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Treba ji mladi, hezci kluci s hromadou energie na rozdavani nezajimaji.
Jak vis, ze mlady, stihly chlapik muze tvym vrstevnicim dat, to co zrovna potrebuju? va
Navic tomu rozumet nemusis, ty s nima nezijes, tak o co jde.

Prijde mi to proste jakesi prirozenejsi, nevim, proste plesaty typek s pupkem, kdezto muzu mit nejakeho stihleho a silneho...Vim, ze ted pusobim trochu jako povrchni slepicka, ale mladi borci jsou proste super! Holt si dokazu vychutnat to mladi asi! Ma to proste stavu ;-))) Mladi zajickove to je teprve ono...btw ja vubec davno snim o tom nejakeho odpanit ;-)))

Není tady

#38 15. 11. 2007 20:47

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Prijde mi to proste jakesi prirozenejsi, nevim, proste plesaty typek s pupkem, kdezto muzu mit nejakeho stihleho a silneho...Vim, ze ted pusobim trochu jako povrchni slepicka, ale mladi borci jsou proste super! Holt si dokazu vychutnat to mladi asi! Ma to proste stavu ;-))) Mladi zajickove to je teprve ono...btw ja vubec davno snim o tom nejakeho odpanit ;-)))

Tedy Vlčice, tenhle příspěvek - to je perla dumbom, přijdeš mi nedospělá dumbom smile

Není tady

#39 15. 11. 2007 20:55

taurus
♥♥♥♥♥♥-

To je vec nazoru.  Kazdemu prijde prirozene neco jineho.  Teda ne, ze bych byla na starsi ale docela me prekvapilo, zes hodne zevseobcnovala v tom predchozim prispevku.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#40 15. 11. 2007 20:58

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

no dejme tomu, dospet vzdy stihnu, na to mam casu jeste dost ;-))) mezitim si potrebuju ochutnat par zajimavych veci ;-))

jinak se priznam bez muceni, ze volba starsiho partnera mi prijde jako takova znuzectnost, zda se mi, ze se po starsich poohlizeji ty, co se o ne jejich vrstevnici neoprou ani kolo...A u starsich panu rozhoduje hlavne to, ze je to  mlade maso, ze...Neverim, ze mlada sebevedoma holka, co muze mit tisic mladych borcu na kazdem prstu se dobrovolne rozhodne pro nejakeho 40+ (anebo se pro ne vedome rozhoduji tzv. zlatokopky ;-)))

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 11. 2007 21:00)

Není tady

#41 15. 11. 2007 21:03

taurus
♥♥♥♥♥♥-

jinak se priznam bez muceni, ze volba starsiho partnera mi prijde jako takova znuzectnost, zda se mi, ze se po starsich poohlizeji ty, co se o ne jejich vrstevnici neoprou ani kolo...A u starsich panu rozhoduje hlavne to, ze je to  mlade maso, ze...Neverim, ze mlada sebevedoma holka, co muze mit tisic mladych borcu na kazdem prstu se dobrovolne rozhodne pro nejakeho 40+ (anebo se pro ne vedome rozhoduji tzv. zlatokopky ;-)))

No samozrejme to tak muze byt. Ale zase zevseobecnujes.

Není tady

#42 15. 11. 2007 21:03

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

vis vlčice, ty ženy které nebalí mladé zajíčky asi od partnera chtějí něco uplně jiného než ty, a peníze tím rozhodně nemyslim

Není tady

#43 15. 11. 2007 21:07

taurus
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

vis vlčice, ty ženy které nebalí mladé zajíčky asi od partnera chtějí něco uplně jiného než ty, a peníze tím rozhodně nemyslim

A navic, kdo rika, ze kazdy starsi muz se topi v milionech.

Není tady

#44 15. 11. 2007 21:10

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Taurus, nikdo to tady nezevseobecnuje, vsimla sis, ze to cele pisu jen za sebe? cili jen ze sveho pohledu?? Vsimas si, jak pisu "zda se mi"????to

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 11. 2007 21:11)

Není tady

#45 15. 11. 2007 21:13

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Taurus, nikdo to tady nezevseobecnuje, vsimla sis, ze to cele pisu jen za sebe? cili jen ze sveho pohledu?? Vsimas si, jak pisu "zda se mi"????to

OK

Není tady

#46 15. 11. 2007 21:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

partneri, partnerstvi...jste tema pojmama primo posedli, vazeni! Nejlepsim patnerem pro zivot je stejne vlastni ja, protoze to je osoba, ktere by vam mela roumet na 1000%!!! Lide by meli smerovat k tomu, aby dokazali zit svuj zivot co nejvic samostatne, to znamena, ze by meli byt co nejvic sami, nebyt na nikom zavisli a co nejmin obtezovat svou existenci ostatni, to je teprve dosazeni absolutni nirvany! to je panecku, umeni! Zit v paru dokaze kazdy debil, s prominutim...A chlapi jsou dobri hlavne na sex, zbytek si zensky uz nastesti dokazou obstarat samy.

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 11. 2007 21:21)

Není tady

#47 15. 11. 2007 21:23

Axi
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

partneri, partnerstvi...jste tema pojmama primo posedli, vazeni! Nejlepsim patnerem pro zivot je stejne vlastni ja, protoze to je osoba, ktere by vam mela roumet na 1000%!!! Lide by meli smerovat k tomu, aby dokazali zit svuj zivot co nejvic samostatne, to znamena, ze by meli byt co nejvic sami, nebyt na nikom zavisli a co nejmin obtezovat svou existenci ostatni, to je teprve dosazeni absolutni nirvany! to je panecku, umeni! Zit v paru dokaze kazdy debil, s prominutim...A chlapi jsou dobri hlavne na sex, zbytek si zensky uz nastesti dokazou obstarat samy.

Co o tom může taková nezletilá a nezralá dívka jako ty vědět.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#48 15. 11. 2007 21:23

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

partneri, partnerstvi...jste tema pojmama primo posedli, vazeni! Nejlepsim patnerem pro zivot je stejne vlastni ja, protoze to je osoba, ktere by vam mela roumet na 1000%!!! Lide by meli smerovat k tomu, aby dokazali zit svuj zivot co nejvic samostatne, to znamena, ze by meli byt co nejvic sami a co nejmin obtezovat svou existenci ostatni, to je teprve dosazeni absolutni nirvany! to je panecku, umeni! Zit v paru dokaze kazdy debil, s prominutim...A chlapi jsou dobri hlavne na sex, zbytek si zensky uz nastesti dokazou obstarat samy.

Vlčice??? cílem tvého života je žít samostatně?
Takže chlapa (tady pardon, zajíčka) máš jen k sexuálnímu vybití?
A pokud nejsi sama, tak si myslíš že svou existencí někoho obtěžuješ?
Buď je to tvrdá ironie  nebo ti vubec nerozumim. roll

Není tady

#49 15. 11. 2007 21:29

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ano ano, smyslem meho zivota je zit co nejvic samostatne. Jak myslis, ze pokud nejsem sama? jako v praci ci kde?

vetsina lidi mne obtezuje (vidis, vysledek tezce introvertni povahy ;-)), takze je vcelku jasny, ze i ja je logicky musim svou existenci obtezovat.
Zajicky mam samozrejme nejen k sexualnimu vybiti, ale nebudu tvrdit, ze tahle jejich stranka hraje uplne posledni roli...

Není tady

#50 15. 11. 2007 21:30

taurus
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl .[/quote napsal(a):

Vlčice??? cílem tvého života je žít samostatně?
Takže chlapa (tady pardon, zajíčka) máš jen k sexuálnímu vybití?
A pokud nejsi sama, tak si myslíš že svou existencí někoho obtěžuješ?
Buď je to tvrdá ironie  nebo ti vubec nerozumim. roll

A co je na tom divnyho, ze chce zit samostatne a mit chlapa jen na sex. vybiti?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí