6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, nemate nektera zkusenost s trombocytemii? Moje mamca ji ma, je to problem s trombocyty, kterych ma v krvi hodne a tim ji ma moc hustou... nevite, jestli by se to dalo podpurne resit nejakou stravou? Slysela jsem, ze snad listova zelenina by mohla pomoci...
Není tady
Ahoj, já mám esenciální trombocytemii už 15 let. Záleží na druhu a "rozvoji" této nemoci. Pokud se berou léky, tak nijak tato nemoc neomezuje v normálním životě. Nevím, co bys chtěla dál vědět (je to široká problematika). Změna stravy tuto nemoc neovlivňuje. Zkoušela jsem všechno možné - od alternativní medicínu (kapky, bylinky, působení léčitelů apod.) Nic nezabírá.
Není tady