29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dcera (3,5 roku) začala nosit brýle. Neustále si je opatlává, takže je každou chvíli musím čistit.
Z práce jsem si na to přinesla domů ultrazvukovou čističku - krásně to s ní jde, ale zajímalo by mne v čem nejlépe čistit (teď používám jarovou vodu) jestli existují nějaké speciální roztoky atd.
A hlavně jak potom brýle správně osušit ?
Není tady
Já už jsem vyzkoušela asi stovku různých speciálních "zaručeně nejlepších" čističů na brýle a nakonec jsem skončila u obyčejného Jaru. Pořádně umýt, nechat co nejvíce odkapat a doleštit papírovým kapesníkem.
Není tady
a já se zase dozvěděla, že prý v Jaru ne ale lepší je třeba sprchový gel ...
řekla mi to opaní od státnku s tím Opticleanem - spray na čištění brýlí, celkem dobrý
Není tady
No tak já jsem používala obyčejnou švédskou utěrku a šlo to nádherně. Líp jak se všema čističema. Ted už to neřeším nosím čočky, ale když mám brýle tak jen švédskou utěrku.
My pouzivame na cisteni bryly cistic bryli s protizamlzovacim efektem a je suprovy.
Není tady
Tak já si koupila onen zde zmiňovaný Opticlean a jsem s ním spokojená Jednou za čas (cca za týden) to čistím tím a pak už jen stačí vždy přejet ubrouskem či pap. kapesníkem drobné nečistoty a je to OK.
Říkala jsem si, že je to poměrně drahé, ale ono to ubývá pomalinku
Není tady