6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ach tak... No, tak potom sa už všetko vyjasnilo.
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Me spise nejde do hlavy jak muze milovat obe.
Erem, bohužel tenhle jev není u pánů ničím neobvyklým
Ženská tohle nedokáže - milovat dva chlapy najednou, milování s nimi spravedlivě střídat a nechtít opustit ani jednoho, zatímco chlap tohleto dovede s přehledem
Od jednoho takového nešťastníka jsem podobnou story slyšela na vlastní uši
Nakonec dopadl zákonitě tak, jak dopadnout musel: manželka se s ním rozvedla, protože ji celá šaškárna po X letech přestala bavit. Nicméně pán nedopadl nakonec zas až tak špatně - našel si novou přítelkyni, mladší o cca 20 let, se kterou spokojeně žije. Akorát do dalšího trojúhelníku by už v životě nešel
Kairo, to se pleteš - ženská tohle dokáže taky a s přehledem
Upravil(a) Santala (12. 11. 2007 15:18)
Není tady
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ženská tohle nedokáže - milovat dva chlapy najednou, milování s nimi spravedlivě střídat a nechtít opustit ani jednoho, zatímco chlap tohleto dovede s přehledem
Nakonec dopadl zákonitě tak, jak dopadnout musel: manželka se s ním rozvedla, protože ji celá šaškárna po X letech přestala bavit. Nicméně pán nedopadl nakonec zas až tak špatně - našel si novou přítelkyni, mladší o cca 20 let, se kterou spokojeně žije. Akorát do dalšího trojúhelníku by už v životě nešel
Tak v tom případě se počítám mezi chlapi... i když jsem žena. Já tedy s výše zmíněným problém nemám a závažně mě to netrápí. Dokonce si myslím, že nejsem jediná bílá vrána mezi ženami , takže paušalizování rozhodně není na místě.
Naopak si myslím, že jsme sive vztazích s muži podobní, více než jsme schopné kdy připustit.
Somaia napsal(a):
Kiara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Tak v tom případě se počítám mezi chlapi... i když jsem žena.
Já tedy s výše zmíněným problém nemám a závažně mě to netrápí. Dokonce si myslím, že nejsem jediná bílá vrána mezi ženami , takže paušalizování rozhodně není na místě.
Naopak si myslím, že jsme sive vztazích s muži podobní, více než jsme schopné kdy připustit.
Souhlas !
Není tady
Hm... dámy, tak to já jsem nikdy nedokázala sedět "na dvou židlích" a pokud ano, tak to trvalo jenom krátce - pokud první nevyhovoval, byl velice rychle vyměněn. Jistě, že to všechny ženy nemusí mít stejně, jako já ale nikdy jsem neshledávala závažný důvod pro to, abych se paralelně otravovala s dvěma čí více chlapy
ve stylu Susanna Kubelka - Madame dnes přijde později
Není tady
Kiara napsal(a):
Hm... dámy, tak to já jsem nikdy nedokázala sedět "na dvou židlích" a pokud ano, tak to trvalo jenom krátce - pokud první nevyhovoval, byl velice rychle vyměněn. Jistě, že to všechny ženy nemusí mít stejně, jako já
ale nikdy jsem neshledávala závažný důvod pro to, abych se paralelně otravovala s dvěma čí více chlapy
ve stylu Susanna Kubelka - Madame dnes přijde později
No, Kairo - tyhle věci v životě člověk většinou fakt neplánuje
Jen, se mi zdá blbost, napsat ženská "toho a toho" není schopná
Znám holky, co jsou v mnohem - řekněme "tvrdší", než mužský
Upravil(a) Santala (13. 11. 2007 8:47)
Není tady
Také jsem schopná
Není tady