Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 12. 11. 2007 15:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Poradite co delat?

Ach tak... No, tak potom sa už všetko vyjasnilo. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#102 12. 11. 2007 15:17

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Me spise nejde do hlavy jak muze milovat obe.

Erem, bohužel tenhle jev není u pánů ničím neobvyklým stolt Ženská tohle nedokáže - milovat dva chlapy najednou, milování s nimi spravedlivě střídat a nechtít opustit ani jednoho, zatímco chlap tohleto dovede s přehledem hmm Od jednoho takového nešťastníka jsem podobnou story slyšela na vlastní uši smile Nakonec dopadl zákonitě tak, jak dopadnout musel: manželka se s ním rozvedla, protože ji celá šaškárna po X letech přestala bavit. Nicméně pán nedopadl nakonec zas až tak špatně - našel si novou přítelkyni, mladší o cca 20 let, se kterou spokojeně žije. Akorát do dalšího trojúhelníku by už v životě nešel tongue

Kairo, to se pleteš - ženská tohle dokáže taky a s přehledem gloria dumbom va lol

Upravil(a) Santala (12. 11. 2007 15:18)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#103 12. 11. 2007 15:48

Somaia
Host

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Erem, bohužel tenhle jev není u pánů ničím neobvyklým stolt Ženská tohle nedokáže - milovat dva chlapy najednou, milování s nimi spravedlivě střídat a nechtít opustit ani jednoho, zatímco chlap tohleto dovede s přehledem hmm Od jednoho takového nešťastníka jsem podobnou story slyšela na vlastní uši smile Nakonec dopadl zákonitě tak, jak dopadnout musel: manželka se s ním rozvedla, protože ji celá šaškárna po X letech přestala bavit. Nicméně pán nedopadl nakonec zas až tak špatně - našel si novou přítelkyni, mladší o cca 20 let, se kterou spokojeně žije. Akorát do dalšího trojúhelníku by už v životě nešel tongue

Tak v tom případě se počítám mezi chlapi... i když jsem žena. tongue  Já tedy s výše zmíněným problém nemám a závažně mě to netrápí. Dokonce si myslím, že nejsem jediná bílá vrána mezi ženami , takže paušalizování rozhodně není na místě.
Naopak si myslím, že jsme sive vztazích s muži podobní, více než jsme schopné kdy připustit.

#104 12. 11. 2007 15:58

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Tak v tom případě se počítám mezi chlapi... i když jsem žena. tongue  Já tedy s výše zmíněným problém nemám a závažně mě to netrápí. Dokonce si myslím, že nejsem jediná bílá vrána mezi ženami , takže paušalizování rozhodně není na místě.
Naopak si myslím, že jsme sive vztazích s muži podobní, více než jsme schopné kdy připustit.

Souhlas ! tummenupp

Není tady

#105 12. 11. 2007 16:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt fuckyou

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 12. 11. 2007 19:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hm... dámy, tak to já jsem nikdy nedokázala sedět "na dvou židlích" a pokud ano, tak to trvalo jenom krátce - pokud první nevyhovoval, byl velice rychle vyměněn. Jistě, že to všechny ženy nemusí mít stejně, jako já big_smile ale nikdy jsem neshledávala závažný důvod pro to, abych se paralelně otravovala s dvěma čí více chlapy big_smile ve stylu Susanna Kubelka - Madame dnes přijde později tongue

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#107 13. 11. 2007 8:46

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Hm... dámy, tak to já jsem nikdy nedokázala sedět "na dvou židlích" a pokud ano, tak to trvalo jenom krátce - pokud první nevyhovoval, byl velice rychle vyměněn. Jistě, že to všechny ženy nemusí mít stejně, jako já big_smile ale nikdy jsem neshledávala závažný důvod pro to, abych se paralelně otravovala s dvěma čí více chlapy big_smile ve stylu Susanna Kubelka - Madame dnes přijde později tongue

No, Kairo - tyhle věci v životě člověk většinou fakt neplánuje lol vissla

Jen, se mi zdá blbost, napsat ženská "toho a toho" není schopná dumbom

Znám holky, co jsou v mnohem - řekněme "tvrdší", než mužský vissla tongue

Upravil(a) Santala (13. 11. 2007 8:47)

Není tady

#108 13. 11. 2007 8:53

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Také jsem schopná big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí