6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Santala napsal(a):
jo,ale člověk si hlavně musí dát bacha,aby se do milenky nezamiloval, nebo naopak a to někdy nejni sranda
Mmilda se tady projevil jako tvrdej chlap, věřím e to zvládne
Upravil(a) Mike (8. 11. 2007 8:53)
Není tady
Mikei, Mmildo, chtěla bych vyuít Vaí přítomnosti zde a zeptat se Vás, zda je pro Vás příjemné, kdy Vás milenka miluje nebo je to spí na obtí? Ona toti větina en ( a nepochybuji, e to víte) k sexu potřebuje alespoň "troku" lásky. A co potom s tou láskou?????
Není tady
Mike napsal(a):
Kiara napsal(a):
Mě osobně by teda rozzuřil do bílého áru enáč, který si ho ode mě nechá vykouřit, protoe jeho paní na tenhle typ sexu jaksi není a po dobře vykonaném orálu odkráčí nazpět k manelce, kde má svoje pohodlíčko.
Ačkoli jsem chlap a měl bych tedy dret basu s Mmildou - má u mě poklonu
Mikei moc se mi líbí, jak souhlasí s Kiarou...přitom to doma řeí jako Mmilda,nebo ne?
Není tady
ze jsem miloval obe na kazde neco jinyho,protoze kazda je uplne jina co se povahy tyce
Santalo, on se u "zamiloval"... dokonce dvakrát...
Není tady
7*inka napsal(a):
Ona toti větina en ( a nepochybuji, e to víte) k sexu potřebuje alespoň "troku" lásky.
Nejen en, 7*inko, ale i dost muů, mě nevyjímaje. Taky tam potřebuju mít tu "troku lásky", proto bych třeba nikdy neel s prostitutkou. Ta "troka" ovem musí být velká jen tak, e si spolu plánujeme pouze společný sexík, tedy nikoli společný ivot. Mmildova zásadní chyba byla v tom, e si pro své zálety vybral rozvedenou enu, tohle přece ádnej rozumně uvaující chlap nemůe udělat.
Není tady
corinka napsal(a):
Mikei moc se mi líbí, jak souhlasí s Kiarou...přitom to doma řeí jako Mmilda,nebo ne?
Kdybych to řeil jako Mmilda, tak u mám minimálně rozvod na krku, nemyslí?
Proto také souhlasím s názorem Kiary, který mě navíc i dost pobavil A se mi tam chtělo dopsat něco jako: "Drahý, dala jsem péct Tvoje oblíbené výpečky, ne se to dodělá, skoč si na jednu kouřovku"
Není tady
Mike napsal(a):
7*inka napsal(a):
Ona toti větina en ( a nepochybuji, e to víte) k sexu potřebuje alespoň "troku" lásky.
Nejen en, 7*inko, ale i dost muů, mě nevyjímaje. Taky tam potřebuju mít tu "troku lásky", proto bych třeba nikdy neel s prostitutkou. Ta "troka" ovem musí být velká jen tak, e si spolu plánujeme pouze společný sexík, tedy nikoli společný ivot. Mmildova zásadní chyba byla v tom, e si pro své zálety vybral rozvedenou enu, tohle přece ádnej rozumně uvaující chlap nemůe udělat.
Tak teď vidím proč se mi nedaří. Neumím dávkovat lásku na ty správně velké nebo malé troky. Já blbec dám vdy celou !
Není tady
Bety: taky sem si nevimla, e by psal ve vztahu k milence o nějakym citu.
Mám pocit, e mu to vlastně vyhovuje tak jak to je
Bejt kterákoli z nich tak ho polu někam
Není tady
kaca17 - ale psal... podívej se vý... prý měla jinou povahu, ne manelka
Není tady
tak to má milenka snad vdycky
Není tady
Blbá situace. Manelka sex nemusí, jiné ne klasické aktivity u vůbec ne. Kdy cítí ohroení milenkou, tak se chvíli snaí, ale e to není z chuti, to se holt na kvalitě pozná. Milda si najde milenku na sex, ta se mu trapně zamiluje ..... jinou milenku se bojí pořídit, protoe je ostře sledovaný a e by mu jí manelka tolerovala, to zřejmě nepřichází v úvahu. ít je rozhodnutý i nadále s manelkou.
No Mildo ..... asi si ten orálek bude muset občas zaplatit od profi, kdy chce mít klid :-).
Jinak nejbezpečnějí by byla nějaká spolupracovnice, vdaná, protoe byste to mohli stíhat v rámci pracovní doby. :-D Tudí by to chtělo, abys byl ve vedoucí pozici na pracoviti, abys měl výběr a ádnou kontrolu nad sebou. Z toho plyne, e bys měl začít makat na pracovní kariéře! :-D :-D
Není tady
Salen, na sex na pracoviti nemusí být chlap nutně v nadřízené funkci Tady u se toho napsalo tolik o chápavých kolegáčcích z práce ...
Není tady
éf je naopak horí - kdy ho milenka přestane bavit/opustí/chce uhnat atd., má víc moností se mstít a větinou to taky udělá. S kolegou a takové nebezpečí nehrozí.
Není tady
Mike napsal(a):
7*inka napsal(a):
no jo, ale v jeho věku u je větina enských rozvedených a nebo jsou vdané, ale to není překáka, aby se do něho taky nezamilovala e :-)
Není tady
kaca17 napsal(a):
Bejt kterákoli z nich tak ho polu někam
Svoji milenku samozrejme miluji,uz jsem to psal vzdycky me s ni bylo dobre,kdyz jsem doma neustale na ni myslim a manzelkou me to bylo nekolikrat vycitano.Seznamky jsem zkousel jeste nez jsem poznal milenku,ale se zadnou jsem nic nemel.Spis jsem ztratil odvahu.Ted,uz nemohu,ale podniknout vubec nic,protoze me manzelka neustale hlida.Nikam nechodim jsem jenom porad doma.Znam jen praci a domov.Kdyz se provalila nevera tak mi nekolikrat denne kontrolovala mobil musel jsem ho mit na stole,aby me verila,ze ji nepisu.
Není tady
Mmilda napsal(a):
kaca17 napsal(a):
Bejt kterákoli z nich tak ho polu někamSvoji milenku samozrejme miluji,uz jsem to psal vzdycky me s ni bylo dobre,kdyz jsem doma neustale na ni myslim a manzelkou me to bylo nekolikrat vycitano.Seznamky jsem zkousel jeste nez jsem poznal milenku,ale se zadnou jsem nic nemel.Spis jsem ztratil odvahu.Ted,uz nemohu,ale podniknout vubec nic,protoze me manzelka neustale hlida.Nikam nechodim jsem jenom porad doma.Znam jen praci a domov.Kdyz se provalila nevera tak mi nekolikrat denne kontrolovala mobil musel jsem ho mit na stole,aby me verila,ze ji nepisu.
Prosim tě, jsi chlap, nebo loutka ?
Není tady
Proč si to nechává líbit ?
Není tady
Mmildo, to Ti teda v tomhle případě přilo Tvoje dovádění setsakramentsky draho
Domácí pohoda vekerá ádná, dusno jak na Sahaře a jetě jsi hlídanej hůř, ne vězeň na Bezdězu
Není tady
Santala napsal(a):
Proč si to nechává líbit ?
Protoze nechci ztratit zazemi jsem uz jednou rozvedeny kvuli tomu,ze jsme nemohli mit deti.Kdybych se rozvedl nemel bych ani kam jit milenka ma maly byt a ja bych asi nezvladnul s nimi spolecne zit.Bojim se vtahu s jejimi detmi jsou to pomalu dospeli deti.A jak jsem psal manzelku taky miluju nechtel bych ji ztratit.
Upravil(a) Mmilda (8. 11. 2007 15:31)
Není tady
Kdyby jsi se přeci jen opravdu rozvedl - snad by jsi z toho manelství neodeel s koilí ne ?
Začít znova se dá vdycky...Je to jen otázka volby..
Opravdu chce setrvávat v tomhle "vězení" s odměnou vypraného oblečení a teplých večeří...???
ivot máme jen jeden...
Asi bych udělala velkej pokus o diskuzi - změnu pravidel a jestli by to nezabralo...
Není tady
Mmilda napsal(a):
Kdyz se provalila nevera tak mi nekolikrat denne kontrolovala mobil musel jsem ho mit na stole,aby me verila,ze ji nepisu.
Mmildo, prosím Tě, a jak se to vlastně provalilo? Jak to tak čtu, čím dál víc mám z toho pocit, e jsi to prostě psychicky neunesl a přiznal se eně sám. Nebo Tě musela manelka z milenky sundávat?
Není tady
Mikei - to je teda kočičí dotaz
Se bojí - viď ?
Není tady
Kiara napsal(a):
Domácí pohoda vekerá ádná, dusno jak na Sahaře a jetě jsi hlídanej hůř, ne vězeň na Bezdězu
Odtamtud bych zdrhnul, i kdybych měl bydlet na ubytovně. A i kdy si Mmilda za vzniklou situaci můe vlastně sám, jeho ena by se k němu takhle chovat neměla. Člověk by od eny jejího věku očekával, e mu odpustí a ne tohle.... pokud tu ovem není jetě něco, třeba z minulosti, o čem Mmilda zatím taktně mlčí...
Není tady
Santala napsal(a):
Se bojí - viď ?
Nebojím, ale z Mmildových příspěvků mám prostě ten pocit, e jednou po orálku přiel s utrápeným výrazem domů, a na svou enu to na férovku vybalil
A k onomu způsobu provalení - kadá zkuenost se můe hodit, ne?
Není tady