6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mmilda napsal(a):
Me je 43 manzelce 49.Milenka o tom vedela,ze nemuzu mit deti sama ma dve z predchoziho manzelstvi.Milence je 38 let.
Tak to u se dost starej na to, abys moh mít rozum, ne? Já jsem jen o rok starí ne Ty a moje ena je stejně stará jako Tvoje milenka. Take znovu: Já vím, je to svinstvo opustit manelku, ale....... trápit se, to je snad jetě horí. Tolerovala by Ti manelka milenku? Asi ne, ejo?
Není tady
Mike napsal(a):
Mmilda napsal(a):
Me je 43 manzelce 49.Milenka o tom vedela,ze nemuzu mit deti sama ma dve z predchoziho manzelstvi.Milence je 38 let.
Tak to u se dost starej na to, abys moh mít rozum, ne? Já jsem jen o rok starí ne Ty a moje ena je stejně stará jako Tvoje milenka. Take znovu: Já vím, je to svinstvo opustit manelku, ale....... trápit se, to je snad jetě horí. Tolerovala by Ti manelka milenku? Asi ne, ejo?
No to teda netolerovala,kdyz se to dozvedela byli doma u nas sceny na dennim poradku.Byl jsem s nervama v pr...,ale milenky jsem se vzdat nechtel,bohuzel jsem se dostal do situace,ze jsem miloval obe na kazde neco jinyho,protoze kazda je uplne jina co se povahy tyce.
Není tady
Mike napsal(a):
Mmilda napsal(a):
A ta milenka mi,uz milenku nechce delat chce vic,chce byt se mnou.
Není tady
Mmildo, ty jsi teda pěknej Don Kojot, jen co je pravda Pohodlíčko nade ve, vlastní klídeek jetě nad to. U ses jednou "dal na cizí děti" a podobnou zkuenost u by sis - jak jsem pochopila - velice nerad zopakoval Nejlepí bude, kdy teda zůstane u manelky, na nějaké potěení v podobě kvalitního orálku zapomene a bude vegetovat holt tam, kde má svůj klídeek.
Tebe by si opravdu měly přečíst rozvedené paní s dětmi, které hledají partnera ve sféře enáčů aby je takové aktivity hezky rychle přely. Mě osobně by teda rozzuřil do bílého áru enáč, který si ho ode mě nechá vykouřit, protoe jeho paní na tenhle typ sexu jaksi není a po dobře vykonaném orálu odkráčí nazpět k manelce, kde má svoje pohodlíčko. Aby začal ít se mnou, to jako ne-e, protoe by ho iritovaly moje děti - pro něj cizí haranti - se kterými by byl nucen ít pod jednou střechou Hochu, za tohle bych tě teda z postýlky hnala klackem takovou rychlostí, e by sis oblékal spodky na chodníku a zbytek svrků by za tebou letěl z okna
Není tady
Mmilda napsal(a):
A ta milenka mi,uz milenku nechce delat chce vic,chce byt se mnou.
Take v Tvý situaci bych se asi fakt rozved. Děti u nehrozej nikomu z vás a i kdy by to bylo svinstvo vůči současný manelce - furt lepí, ne se trápit do konce ivota (pokud tedy samozřejmě neustoupí ze svých sex. poadavků). Uvidíme, co Ti poradí holky...
Není tady
Kiara napsal(a):
Mě osobně by teda rozzuřil do bílého áru enáč, který si ho ode mě nechá vykouřit, protoe jeho paní na tenhle typ sexu jaksi není a po dobře vykonaném orálu odkráčí nazpět k manelce, kde má svoje pohodlíčko.
Ačkoli jsem chlap a měl bych tedy dret basu s Mmildou - má u mě poklonu
Není tady
Mmilda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
martinF napsal(a):
ty se dneska vostrá teda
kdy to baví milenku, tak snad za něco stojí ne?ále nejsem ... jen se pak divíte, e se o vás říká, e neuvaujete hlavou, ale tím dole
O tom, jak moc to baví milenku by jsme se mohli dohadovat ... ono milenky to někdy baví jen do doby, ne si chlapa urvou pro sebeMilenka do me pry byla a je porad zamilovana a ja opravdu nevim co delat.S milenkou jsem dosel v sexualnim zivote ke vzajemne shode jak nikdy s nikym jinym.Bylo to proste uzasne a prave proto,ze jsem toto okusil nemohu na to zapomenout.
No jak tak koukám, prostě milenka je proti manelce mladý maso, e a předpokládám, e ije sama a nemá nikoho... jen do tebe je děsně zamilovaná ...
Něják mám pocit, e ji od začátku nelo o nic jinýho, ne tě prostě klofnout la na to ikovně přes sex, no jen aby ses neunáhlil... s manelkou vám to asi klape, a na to, e "nekouří". Rozmysli si dobře, co chce, jestli ti ten sex s milenkou za to stojí ...aby jsi za čas nezjistil, e s manelkou neklapal jen ten sex, vechno ostatní jo a s milenkou za nějákej čásek přestal klapat sex a bohuel i vechno okolo... ono toti scházet se jen na ten sex je něco úplně jinýho, jak běnej ivot a v tom vám to vůbec pasovat nemusí a nezachrání to sebelepí orál brouku.
Není tady
PPavlaa: svatou pravdu dí akorát e u Mmildy tak nějak zjiuju snahu uít si mimomanelského netradičního sexu bez závazků a víc nic. e by se chtěl rozvádět, to nechce. e by chtěl začít ofiko ít s milenkou, to taky nechce, panč to s sebou nese i její dvě děti a Mmilda natvrdo přiznal, e na tohleto teda není zvědav
Mmilda si měl dát radi nick Smilda - vude smilnit pokud mono bez závazků Ve chvíli, kdy se mu situace vymyká z rukou, pláče a hledá rady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mmilda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ále nejsem ... jen se pak divíte, e se o vás říká, e neuvaujete hlavou, ale tím dole
O tom, jak moc to baví milenku by jsme se mohli dohadovat ... ono milenky to někdy baví jen do doby, ne si chlapa urvou pro sebeMilenka do me pry byla a je porad zamilovana a ja opravdu nevim co delat.S milenkou jsem dosel v sexualnim zivote ke vzajemne shode jak nikdy s nikym jinym.Bylo to proste uzasne a prave proto,ze jsem toto okusil nemohu na to zapomenout.
No jak tak koukám, prostě milenka je proti manelce mladý maso, e a předpokládám, e ije sama a nemá nikoho... jen do tebe je děsně zamilovaná ...
Něják mám pocit, e ji od začátku nelo o nic jinýho, ne tě prostě klofnout la na to ikovně přes sex, no jen aby ses neunáhlil... s manelkou vám to asi klape, a na to, e "nekouří". Rozmysli si dobře, co chce, jestli ti ten sex s milenkou za to stojí ...aby jsi za čas nezjistil, e s manelkou neklapal jen ten sex, vechno ostatní jo a s milenkou za nějákej čásek přestal klapat sex a bohuel i vechno okolo... ono toti scházet se jen na ten sex je něco úplně jinýho, jak běnej ivot a v tom vám to vůbec pasovat nemusí a nezachrání to sebelepí orál brouku.
To nevim jestli by sla milenka do toho vztahu pres sex,ale byl jsem to ja kdo ji prvne oslovil a zacal dobivat.Pomilovali jsme se spolu a ja zazil neco co jeste nikdy.A porad o tom premyslim a myslim na ni.Vymazat z hlavy ji proste nemohu.Je mi jasne,ze bezny zivot je neco jineho a co se tyce domacnosti tak manzelka je proste peclivejsi.Jak rikam kazda je jina.
Není tady
Mmilda napsal(a):
...byl jsem to ja kdo ji prvne oslovil a zacal dobivat.Pomilovali jsme se spolu a ja zazil neco co jeste nikdy...
Nic ve zlým, chlape, ale dobil sis to fakt pěkně Ale zpátky na zem: Kdy je Tvoje ena v posteli takový dřevo, proč sis ji vůbec bral??? Nebo jste se spolu vyspali v duchu křesanských zásad a po svatbě???
Není tady
Mmildo, srovnej si otázku priorit. Buď chce lásku a nový vztah, pak pro to něco udělej, nebo chce manelku a klídek teploučko domova. Pak zůstaň doma na řetězu. Tvá ena je starí a uvědom si, e Tě bude hlídat a omezovat čím dál víc. Protoe bude čím dál starí. A zapomeň na to, e by se nějakým způsobem trvale změnila. Ona nestojí o milování s Tebou, ale o jistoty s Tebou. Nechápu, proč sis ji tedy bral. Uvědom si, e jsi ve stejné situaci, jako penkrát. e zase začíná vztah se enou, která má dvě děti. Nebo to tedy rozetni rozvodem a rozchodem a najdi si třetí. Která má sex ráda a nemá děti. Jinak váně nevím...!
Není tady
Mmildo, teď se bude muset rozhodnout čeho si víc povauje. Zda pečlivé domácnosti s jednoduchým sexem nebo odbyté domácnosti s vánivým sexem. A taky se dívat do budoucnosti, co bude za pár let, jestli bude stále stačit milence, nebo se karta obrátí.
Není tady
Ja si myslí, e je to klasická "muská vlastnos" - chcú ma doma upratané, navarené, postarané o deti, doma pohadu a ete k tomu nejaké vzrúo v podobe milenky, aby si mali kde dobíja batérie. Toto počúvam stále dookola, a sa mi to začína zda ako normálne. Jeden môj kamarát má takú teóriu, e keby sa manelka občas "podelila", tak by bol spokojný a bol s ňou a nikde inde nehžadal. Mono to tak naozaj je. Neviem.
Ale na druhej strane si myslím, e keď je manelka taká "stíhačka", tak to tie môe dobre liz na nervy. Vtedy by som aj pochopila, e hžadá únik.
Není tady
rubin napsal(a):
Ja si myslí, e je to klasická "muská vlastnos" - chcú ma doma upratané, navarené, postarané o deti, doma pohadu a ete k tomu nejaké vzrúo v podobe milenky, aby si mali kde dobíja batérie. Toto počúvam stále dookola, a sa mi to začína zda ako normálne. Jeden môj kamarát má takú teóriu, e keby sa manelka občas "podelila", tak by bol spokojný a bol s ňou a nikde inde nehžadal. Mono to tak naozaj je. Neviem.
Ale na druhej strane si myslím, e keď je manelka taká "stíhačka", tak to tie môe dobre liz na nervy. Vtedy by som aj pochopila, e hžadá únik.
Pokud jsem to správně pochopila, tak manelka začala stíhat a po odhalení milenky, čemu se moc nedivím
Není tady
rubin: ona manelka začala stíhat a tehdy, kdy se Smilda tak nějak přestal tajit s milenkou
Není tady
To je pravda, to ja viem. A zabráni mu svojim správaním v tom, aby si naiel milenku znova? A ako aj píe, tú milenku chce zase. Práve e sa mi zdá, e ho tým a vyháňa.
Není tady
Astra napsal(a):
Mmildo, teď se bude muset rozhodnout čeho si víc povauje. Zda pečlivé domácnosti s jednoduchým sexem nebo odbyté domácnosti s vánivým sexem. A taky se dívat do budoucnosti, co bude za pár let, jestli bude stále stačit milence, nebo se karta obrátí.
Nooo, proč "odbyté domácnosti?" Ona ta milenka nemusí být jen dobrá kuřačka, ale i třeba dobrá hospodyňka, nemyslíte?
Není tady
Mikei, no sám Mmilda napsal, e manelka je prostě pečlivějí. Take on tu domácnost asi taky dost hodnotí a povauje si toho.
Není tady
Mike napsal(a):
Mmilda napsal(a):
...byl jsem to ja kdo ji prvne oslovil a zacal dobivat.Pomilovali jsme se spolu a ja zazil neco co jeste nikdy...
Nic ve zlým, chlape, ale dobil sis to fakt pěkně Ale zpátky na zem: Kdy je Tvoje ena v posteli takový dřevo, proč sis ji vůbec bral??? Nebo jste se spolu vyspali v duchu křesanských zásad a po svatbě???
Moná ani není dřevo, jen je oproti milence o dost starí a taky za ty roky u na ní zná kadej milimetr, sex se asi dostal do stereotypu ... za to s milenkou to má příchu zakázanýho ovoce a to jak víme, chutná nejvíc ...
Sex je je jinej, novej, je to prostě něco jinýho a hlavně s někým jiným
Není tady
nenapsal ani jedno slovo o tom e by snad měl milenku rád nebo co... tak snad ani k tomu co potřebuje si nemusí dret milenku, moná by stačilo kdyby si občas zaplatil
Není tady
Hlídání manela není řeení, přesně tak, začne pak uvaovat jetě více o tom, e chce někoho jiného. A na druhou stranu, e to baví tu manelku, vdy si taky přece musí uvědomit, e to není řeení.
Otázka je, kdy by s milenkou třeba i začal ít jestli by to časem taky nespadlo do stereotypu a nepřestalo by ho to bavit- ono je jasné, e kdy se člověk schází jen občasa na jen na sex, tak to je bez běných starostí které se v ivotě musí řeit ( peníze, domácnost...), které má s manelkou, take si to opravdu uívá a zdá se mu to super. Ale na jak dlouho...
Není tady
Mmildo, srovnej si otázku priorit. Buď chce lásku a nový vztah, pak pro to něco udělej, nebo chce manelku a klídek teploučko domova.
Ale Mmilda nechce lásku, nato pak nový vztah. Mmilda chce pečlivou manelku, uklizenou pohodovou domácnost (mmch - jakpak se na tom asi podílí ) bez starostí s dětmi, kterých u si "uil dost" no a navrch, tak trochu z rozeranosti, jetě tu milenku, respektive orálek, který mu chybí k "dokonalému těstí". Napadá mě rčení o dobrém bydle... , zvlátě pak v souvislosti s tím, e on milenku začal balit jako první.
Ovem v neskonalý úas mě uvádí jeho fňukání nad tím, e "byli doma u nas sceny na dennim poradku" a on, chudinka, byl "s nervama v pr...". Takovej starej pes by snad měl vědět, nebo aspoň tuit, e zákonité manelky větinou svého záletníka nepohladí po edinách a neřeknou "jen si, miláčku, uij s milenkou orálek, já ti zatím zatupuje fusekle". Kruci, a si obstará příjemný sexík, kdy mu doma chybí, ale jestlie nechce nic dalího měnit, měl by to umět tak, aby z toho nebyl prů... Jenome Mmilda díky svému pokouřeníčku dvěma enskejm lápnul do úsměvu, sobě zadělal na problémy a teď se diví, e manelka se vzteká a milenka u mu nechce dát.
Jo a taky mě zarazilo, e je enatý 9 let a milenku si nael před "několika lety". To začal docela brzo po svatbě, nemyslíte ?
Není tady
Jestli je to jak, jak píe a v manelství ti vlastně vechno, a na ten sex vyhouje - co si uetřit jednou za čas zajít do pánského klubu
Nebo levnějí varianta - najít si nějakou paní pouze na sex přes internet
Není tady
Santala napsal(a):
Dá to sice trochu víc práce ne návtěva toho klubu (mně to trvalo asi 2 měsíce), ale jde to.
Není tady
Mike napsal(a):
Santala napsal(a):
Dá to sice trochu víc práce ne návtěva toho klubu (mně to trvalo asi 2 měsíce), ale jde to.
jo,ale člověk si hlavně musí dát bacha,aby se do milenky nezamiloval, nebo naopak a to někdy nejni sranda
Není tady