|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím vševěda Otu.
Poslední dobou se nám doma asi zbláznil monitor, už nevím, co s tím. Chvíli pracuje normálně, pak jakoby blikne a okna i plocha se roztáhnou do šířky, takže část tlačítek a ikon je někde v nenávratnu. 
Po restartu zas chvíli pracuje normálně, ale to bych musela restartovat každou minutu. (Někdy se stane, že opět blikne a vrátí se k normálu sám)
Nějak si s tím nevím rady... 
(Pc máme 4.rokem - dělaný firmou na míru. Používali jsme win98, cca před 2měsíci jsme přešli na Win XP kvůli připojení na internet. Pravda po přeinstalování s námi přestala komunikovat zvukovka, (chyba asi v ovladači - manžel už se na to chystá)ale grafický adaptér žádnou chybu nehlásí)
Antivir nenašel žádněho vira (v minulosti Trojský kůň - odstraněno)
Tak už opravdu nevím. Nebo se s námi monitor AOC loučí?
Děkuju, jestli tě napadne aspoň něco.
Není tady

Ajo76, nejsem vševěd, spíš jen děd:-). Jediné, co mě napadá zkusit poradce při potížích monitoru, nebo vlastnosti grafiky. Na stránkách výrobce pohledat ovladač (aktualizovaný, zda-li není ) Nepíšeš, jaký máte monitor (aha píšeš, přehlídl jsem ). Nám klasický za 3 a 1/2 roku taky odkráčel. Pořídil jsem LCD a velká spokojenost.
Není tady