|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

PPavlaa napsal(a):
Nevím, mám ji pořád
Já poslední dobou nějak čím dál víc, ale je mi ta chuť tak nějak na nic............
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nevím, mám ji pořád
Já poslední dobou nějak čím dál víc, ale je mi ta chuť tak nějak na nic............
Kecáš, chlapů je všude habakůk 
Není tady

To je sice pravda, ale k tomu potřebuju něco víc, trochu té přitažlivosti a sympatie, jinak mi to nejde..........
Upravil(a) Modroočka (6. 1. 2008 7:59)
Není tady
Ale to já taky 
Ale ty se mi snažíš namluvit, že nikdo takovej v tvém okolí není a tomu já nevěřím 
Není tady

Já ti, Pavli, nevím, já se po okolí moc nedívám, radši. Abych ty chutě moc nepodporovala.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já ti, Pavli, nevím, já se po okolí moc nedívám, radši. Abych ty chutě moc nepodporovala.
Ale tak to zas klidně koukej, uvidíš, že při někom tě ty chutě docela i přejdou 
Není tady

Tak to asi jo, těch exemplářů je docela hodně
Není tady
Ahoj!
Já mám problém v tom, že moje žena nemusí sex. Nikdy na něj moc nebyla, ale jde to od desíti k pěti a už jsme skoro na nule. Když jsme spolu začínali, ani tehdy moc sexu nebylo, ale byla aspoň uspokojivá erotika. Pak to šlo dolu až do té míry, že jsme přestali potřebovat antikoncepci (sex jen kvůli otěhotnění) a ona byla v posteli čím dál pasivnější. Během těhotenství to bylo dobré, dokonce měla víc chuti na sex než dřív. Po porodu ztratila na pár měsíců zájem o sex úplně, ale pak se to jakž-takž vrátilo. Pořád byla pasivní, ale ještě to šlo. Jenže teď, dva roky po porodu a na začátku druhého těhotenství, to šlo s erotikou rychle dolů. Vím, že má s dcerou dost práce a k tomu navíc nedávno těhotenská nevolnost. Vždy jsem se snažil pomáhat, co to šlo. Jenže ona teď začala mou pomoc často odmítat, i tehdy, když jí to hodně vyčerpává.
Teď je to tak, že ona sex nepotřebuje vůbec a nějaký tělesný kontakt jí stačí jednou za měsíc. I tehdy si ale jen ke mě lehne a nechá se obsloužit. Já už bývám hodně nadržený, takže mi nedělá problémy být ten aktivní. Co mě ale trápí, je to, že u manželky se vždy ten příjemný pocit z erotického uspokojení během 1-3 dnů změní a vzpomíná na vše jen negativně. Jsme spolu asi 5 a půl roku, takže už trochu vím, co se jí líbí. Jenže ona nemá ráda, když dělám to, co se jí líbí. Postupně mi tak zakázala skoro všechny způsoby hlazení a jiného dráždění, které ji uspokojovaly. Skoro pokaždé, když jsme spolu měli styk, mi druhý nebo třetí den vysvětlila, jaké gynekologické potíže z toho má. Už vím že nepomáhá: pečlivá hygiena, dlouhá předehra, lubrikační gel, prezervativ. Ptal jsem se i, jestli třeba nejsem špatný milenec, ale podle její odpovědi i podle jejích dřívějších vyjádření ze nezdá, že by tohle byl problém. Kdysi jsem na stole zahlédl její lékařskou zprávu z gynekologie a byla na ní mj. zmíněna diagnóza vaginismus. Napadlo mě (už v dost zoufalé náladě) zkusit vibrátor - ona totiž už dřív veškeré erotické pomůcky zavrhla. Takže jsem jeden koupil, schválně radši úzký (kvůli tomu vaginismu). Před pár dny se mi (asi po 2 hodinách předehry) poštěstilo, že byla žena vzrušená a já využil příležitosti a zkusil ten vibrátor (ale vypnutý). Manželce se to moc líbilo. Když bylo po všem, dozvěděl jsem se, že ona ani nepoznala, že to byl vibrátor - myslela si, že to byl prst (to by ale byl hodně dlouhý prst). Šel jsem s pravdou ven, že to nebyl prst, ale vibrátor. Nevadilo jí to a vyjářila se asi v tom, smyslu, že jsem "vynálezce". Druhý den ráno jsem ten vibrátor v koupelně čistil (myl), když za mnou do koupelny přišla, jestli bych jí nemohl s něčím pomoci - a taky se ptala, co tam dělám (neviděla až do umyvadla). Prozradil jsem, že myju ten vibrátor - a ukázal jí ho. Obořila se na mě, že prý jí ho vůbec nemám ukazovat. I z dalších příhod mám pocit, že nesnese nic, co by ukazovalo na její sexualitu. Třeba když jsme spolu a jí se moje dráždění libí, začne si třeba dráždit prsa - ale stačí jeden můj letmý pohled a všeho nechá. Mě tohle všechno dost frustruje a nevím, co s tím. Kombinace její pasivity a toho, že vše dobré se nakonec ve zlé obrátí, mě psychicky sráží na kolena.
Není tady

Tak tady pomůže jen odborník...
Není tady
Souhlasím s Kalikem
Není tady
Dobrý den je mi 17 let a mám takový problé.Ne že by me sex nebavil ale nikdy se nevzruším a ani se neudělám,není to tím že by mě partner nepřitahoval ale tím že mě to moc nebaví,vím,řeknete si ,že jsem ještě mladá a že časem to bude vpořádku ale já myslím,že to vadí i ted..o sexu se bavím hodně a mám takové preverzní představy ale když má přijít na věc jsem taková jako by znuděná.Poradíte mi prosím čím to bude?
Není tady
Mips napsal(a):
Ahoj!
Já mám problém v tom, že moje žena nemusí sex. Nikdy na něj moc nebyla, ale jde to od desíti k pěti a už jsme skoro na nule. Když jsme spolu začínali, ani tehdy moc sexu nebylo, ale byla aspoň uspokojivá erotika. Pak to šlo dolu až do té míry, že jsme přestali potřebovat antikoncepci (sex jen kvůli otěhotnění) a ona byla v posteli čím dál pasivnější. Během těhotenství to bylo dobré, dokonce měla víc chuti na sex než dřív. Po porodu ztratila na pár měsíců zájem o sex úplně, ale pak se to jakž-takž vrátilo. Pořád byla pasivní, ale ještě to šlo. Jenže teď, dva roky po porodu a na začátku druhého těhotenství, to šlo s erotikou rychle dolů. Vím, že má s dcerou dost práce a k tomu navíc nedávno těhotenská nevolnost. Vždy jsem se snažil pomáhat, co to šlo. Jenže ona teď začala mou pomoc často odmítat, i tehdy, když jí to hodně vyčerpává.
Teď je to tak, že ona sex nepotřebuje vůbec a nějaký tělesný kontakt jí stačí jednou za měsíc. I tehdy si ale jen ke mě lehne a nechá se obsloužit. Já už bývám hodně nadržený, takže mi nedělá problémy být ten aktivní. Co mě ale trápí, je to, že u manželky se vždy ten příjemný pocit z erotického uspokojení během 1-3 dnů změní a vzpomíná na vše jen negativně. Jsme spolu asi 5 a půl roku, takže už trochu vím, co se jí líbí. Jenže ona nemá ráda, když dělám to, co se jí líbí. Postupně mi tak zakázala skoro všechny způsoby hlazení a jiného dráždění, které ji uspokojovaly. Skoro pokaždé, když jsme spolu měli styk, mi druhý nebo třetí den vysvětlila, jaké gynekologické potíže z toho má. Už vím že nepomáhá: pečlivá hygiena, dlouhá předehra, lubrikační gel, prezervativ. Ptal jsem se i, jestli třeba nejsem špatný milenec, ale podle její odpovědi i podle jejích dřívějších vyjádření ze nezdá, že by tohle byl problém. Kdysi jsem na stole zahlédl její lékařskou zprávu z gynekologie a byla na ní mj. zmíněna diagnóza vaginismus. Napadlo mě (už v dost zoufalé náladě) zkusit vibrátor - ona totiž už dřív veškeré erotické pomůcky zavrhla. Takže jsem jeden koupil, schválně radši úzký (kvůli tomu vaginismu). Před pár dny se mi (asi po 2 hodinách předehry) poštěstilo, že byla žena vzrušená a já využil příležitosti a zkusil ten vibrátor (ale vypnutý). Manželce se to moc líbilo. Když bylo po všem, dozvěděl jsem se, že ona ani nepoznala, že to byl vibrátor - myslela si, že to byl prst (to by ale byl hodně dlouhý prst). Šel jsem s pravdou ven, že to nebyl prst, ale vibrátor. Nevadilo jí to a vyjářila se asi v tom, smyslu, že jsem "vynálezce". Druhý den ráno jsem ten vibrátor v koupelně čistil (myl), když za mnou do koupelny přišla, jestli bych jí nemohl s něčím pomoci - a taky se ptala, co tam dělám (neviděla až do umyvadla). Prozradil jsem, že myju ten vibrátor - a ukázal jí ho. Obořila se na mě, že prý jí ho vůbec nemám ukazovat. I z dalších příhod mám pocit, že nesnese nic, co by ukazovalo na její sexualitu. Třeba když jsme spolu a jí se moje dráždění libí, začne si třeba dráždit prsa - ale stačí jeden můj letmý pohled a všeho nechá. Mě tohle všechno dost frustruje a nevím, co s tím. Kombinace její pasivity a toho, že vše dobré se nakonec ve zlé obrátí, mě psychicky sráží na kolena.
Ani nevíš jak moc chápu tvojí ženu... 
Mě je teď něco přes 20 a mám to nastavené skoro úplně stejně 
A bohužel ti ani neporadím co s tím, protože sama netuším a už jeden poměrně dlouhý vztah mi na tom ztroskotal 
Není tady
Selene napsal(a):
Mips napsal(a):
Ahoj!
Teď je to tak, že ona sex nepotřebuje vůbec a nějaký tělesný kontakt jí stačí jednou za měsíc. I tehdy si ale jen ke mě lehne a nechá se obsloužit. Já už bývám hodně nadržený, takže mi nedělá problémy být ten aktivní. Co mě ale trápí, je to, že u manželky se vždy ten příjemný pocit z erotického uspokojení během 1-3 dnů změní a vzpomíná na vše jen negativně. Jsme spolu asi 5 a půl roku, takže už trochu vím, co se jí líbí. Jenže ona nemá ráda, když dělám to, co se jí líbí. Postupně mi tak zakázala skoro všechny způsoby hlazení a jiného dráždění, které ji uspokojovaly. Skoro pokaždé, když jsme spolu měli styk, mi druhý nebo třetí den vysvětlila, jaké gynekologické potíže z toho má. Už vím že nepomáhá: pečlivá hygiena, dlouhá předehra, lubrikační gel, prezervativ. Ptal jsem se i, jestli třeba nejsem špatný milenec, ale podle její odpovědi i podle jejích dřívějších vyjádření ze nezdá, že by tohle byl problém. Kdysi jsem na stole zahlédl její lékařskou zprávu z gynekologie a byla na ní mj. zmíněna diagnóza vaginismus. Napadlo mě (už v dost zoufalé náladě) zkusit vibrátor - ona totiž už dřív veškeré erotické pomůcky zavrhla. Takže jsem jeden koupil, schválně radši úzký (kvůli tomu vaginismu). Před pár dny se mi (asi po 2 hodinách předehry) poštěstilo, že byla žena vzrušená a já využil příležitosti a zkusil ten vibrátor (ale vypnutý). Manželce se to moc líbilo. Když bylo po všem, dozvěděl jsem se, že ona ani nepoznala, že to byl vibrátor - myslela si, že to byl prst (to by ale byl hodně dlouhý prst). Šel jsem s pravdou ven, že to nebyl prst, ale vibrátor. Nevadilo jí to a vyjářila se asi v tom, smyslu, že jsem "vynálezce". Druhý den ráno jsem ten vibrátor v koupelně čistil (myl), když za mnou do koupelny přišla, jestli bych jí nemohl s něčím pomoci - a taky se ptala, co tam dělám (neviděla až do umyvadla). Prozradil jsem, že myju ten vibrátor - a ukázal jí ho. Obořila se na mě, že prý jí ho vůbec nemám ukazovat. I z dalších příhod mám pocit, že nesnese nic, co by ukazovalo na její sexualitu. Třeba když jsme spolu a jí se moje dráždění libí, začne si třeba dráždit prsa - ale stačí jeden můj letmý pohled a všeho nechá. Mě tohle všechno dost frustruje a nevím, co s tím. Kombinace její pasivity a toho, že vše dobré se nakonec ve zlé obrátí, mě psychicky sráží na kolena.Ani nevíš jak moc chápu tvojí ženu...
Mě je teď něco přes 20 a mám to nastavené skoro úplně stejně
A bohužel ti ani neporadím co s tím, protože sama netuším a už jeden poměrně dlouhý vztah mi na tom ztroskotal
smazáno
Upravil(a) pavel124 (4. 2. 2010 21:11)
Není tady