|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Selima napsal(a):
No mňa práve baví zmeniť po nejakom čase tú polohu... keď už vzrušenie opadáva a ja začínam vnímať rytmus a rozmýšľať, koľko to ešte potrvá...
To mi pripadá debilné, tak urobím nejakú zmenu, ktorá ma zaujme, mám iné pocity, inak vnímam partnera- na chvíľku to rozptýli. Potom trebárs pauzička na orál či manuál .... a ide sa ďalej až do vrcholového tábora.
Taky to tak někdy mám (zejména při popužití ochrany), nějak cítím že to není ono, že to nějak opadává , bohužel narozdíl od ženy se to těžko skrývá, že. Což není moc příjemné.
Upravil(a) Bellagambi (21. 11. 2007 16:10)
Není tady
KALIK napsal(a):
Když vás nebaví sex, tak bych se nepřemáhal. Někdo holt na sex není
já na něj teda nejsem vůůůbec 
Není tady
Kalik má pravdu! Otázka je jen jestli to tomu druhému bude stačit, možná ne a půjde jinam, pak nezbývá než se s tím smířit.
Upravil(a) Bellagambi (21. 11. 2007 16:13)
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Kalik má pravdu! Otázka je jen jestli to tomu druhému bude stačit, možná ne a půjde jinam, pak nezbývá než se s tím smířit.
No a jsem opět u svého dilematu
Není tady

Přesně tak. Problém to je až tehdy, kdy to jeden z partnerů vidí jako problém. Pokud jsou lidi rozumní, udělá se rozumný kompromis. Pokud se jeden šprajcne, že to musí nutné mít nebo že to vůbec nechce, tak pak si buď ten s větším libidem najde milenku a nebo se úplně rozejdou. Jiné řešení tady nevidím.
Popravdě si taky myslím, že něco jako nechuť na sex neexistuje, spíš jsme si vybrali špatného partnera, který nás dostatečně nestimuluje.
Není tady
Bohužel, nechuť na sex existuje, lidi jsou různí, a i když se to někomu může zdát nepochopitelné (mně teda taky), jsou lidé, kteří to moc nepotřebují, ani kdyby měli vedle sebe boha či bohyni lásky, anebo se na chvíli vzedmouk výkonu - hormonální koktejl je vybičuje, a pak upadnou do své předchozí letargie...průser je jen v tom, pokud se sejdou lidi hodně kontrastního založení. Ostatně - to je vůbec průser - třeba když se sejde manipulátor se submisivním jedincem s pocity viny, nebo temperamentní milovník změn a novot s těžkopádným milcem "starých pořádků" a konzervativními přístupy, senzitivní umělecky založený romantik s přízemním realistou konzumního typu atd až do aleluja, ale to už je trochu 
Není tady

KALIK napsal(a):
Přesně tak. Problém to je až tehdy, kdy to jeden z partnerů vidí jako problém. Pokud jsou lidi rozumní, udělá se rozumný kompromis. Pokud se jeden šprajcne, že to musí nutné mít nebo že to vůbec nechce, tak pak si buď ten s větším libidem najde milenku a nebo se úplně rozejdou. Jiné řešení tady nevidím.
Popravdě si taky myslím, že něco jako nechuť na sex neexistuje, spíš jsme si vybrali špatného partnera, který nás dostatečně nestimuluje.
S tým si dovolím celkom nesúhlasiť, ja osobne som mala v živote obdobia, keď chuť na sex poklesla až na bod mrazu, ale vždy to bolo - a to slovo zdôrazňujem - DOČASNÉ.
Trvalá nechuť - hm, tak to by som si potom asi pestovala iný druh vzťahu než partnerský... ten mám totiž tak nejako s tým sexom prepojený. Ale možno je to len moje konzervatívne uvažovanie. Ja som proste stará konzerva. 
Není tady

No právě, někdo k partnerství sex nepotřebuje, což mi taky mozek nebere, ale je to tak 
Není tady
Také patřím k těm, které sex nebere. Mě by stačilo tak 1x do měsíce, možná řidčeji, bohužel partner je velice sexuálně zaměřen. Trochu to řeším a přemáhám se, abych mu vyhověla. Nedokážu ale dělat vyzývavou, to mi nejde, a parterovi by se to tak líbilo! Strašně se stydím...Jsem trochu silnější (partnerovi se to líbí) a zakomplexovaná z postavy.
Není tady
Me sex v manzelstvi nikdy nebavil. Proto jsem uz dvakrat rozvedena
. Ale za to ted bych mohla furt! 
Není tady
venuše napsal(a):
To je vtip nebo ses opravdu tak změnila? Či byli manžílkové tak děsní, že ti sex zprotivili? 
Není tady
Rigi napsal(a):
Také patřím k těm, které sex nebere. Mě by stačilo tak 1x do měsíce, možná řidčeji, bohužel partner je velice sexuálně zaměřen. Trochu to řeším a přemáhám se, abych mu vyhověla. Nedokážu ale dělat vyzývavou, to mi nejde, a parterovi by se to tak líbilo! Strašně se stydím...Jsem trochu silnější (partnerovi se to líbí) a zakomplexovaná z postavy.
Mám pár kamarádek, co na to nejsou a stačilo by jim to asi taky tak. Jedna to má vychytaný, ten její na to prostě taky není, takže pohoda, u těch dalších je to docela průs.r, protože tam by chlap chtěl pořád a dost to u nich skřípe, asi právě proto, že to neklape v sexu. Jen se něják nesnaží přemáhat, jako ty, aby mu vyhověly.
Není tady
No on je to fakt dost průser. Taky jsem zažila období,kdy jsem se díky famakám, které tlumily libido, musela hooodně přemáhat. Hlava by jako chtěla,ale tělo vůbec.... A všechno nějak přestalo fungovat,co předtím fungovalo.... A když je vidět, jak to druhou stranu trápí...konflikt na spadnutí.
Není tady
a co jsi brala, to nešlo změnit léky ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a co jsi brala, to nešlo změnit léky ?
beru stále antidepresiva... Ale naštěstí trochu lehčího kalibru.
Není tady
Aha. To jsem se asi zeptala dost blbě, sorry.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Aha. To jsem se asi zeptala dost blbě, sorry.
Ne, v pohodě
Není tady
balonek napsal(a):
venuše napsal(a):
To je vtip nebo ses opravdu tak změnila? Či byli manžílkové tak děsní, že ti sex zprotivili?
Pokazde me to prestalo bavit po narozeni ditete a uz se ta chut nevratila. Vratila se az s jinym muzem. Proste nejsem typ, kterej by mohl dvacet let s jednim partnerem. Ten clovek me prestane vzrusovat a pak uz je to jen na povel.
Není tady
Já mám někdy pocit, že co člověk, to sexuální individuum.
A taky mi někdy přijde, že se za chvíli začnou provozovat internetové seznamky, kde začne být kolonka - chuť na sex: žádná, mírná, střední, vysoká, maximální. Už dnes to je například na www.lide.cz Pro jistotu jsem si tam zatrhla sex: ne:-) Možná proto, že jsem zadaná;-)
A pak, kdo o sobě může prohlásit, že ho celý život sex nebavil, nebo naopak, že ho celý život sex bavil. Já mám zrovna období, kdy sexu holdovat ze zdravotních důvodů nemohu (ještě to asi potrvá cca 14 dní) a vůbec mi kupodivu nechybí, i přestože jsem dříve mohla lámat rekordy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Rigi napsal(a):
Mám pár kamarádek, co na to nejsou a stačilo by jim to asi taky tak. Jedna to má vychytaný, ten její na to prostě taky není, takže pohoda, u těch dalších je to docela průs.r, protože tam by chlap chtěl pořád a dost to u nich skřípe, asi právě proto, že to neklape v sexu. Jen se něják nesnaží přemáhat, jako ty, aby mu vyhověly.
Ja jsem to ve vetsine pripadu mela naopak: mela jsem vetsi chut. Jeden z mych milencu napriklad nedokazal udrzet erekci, dalsi, sex, zda se nepotreboval vubec....zivot je slozity ;-)))
Není tady
Zajímalo by mě, proč má někdo menší a někdo zase větší chuť na sex? Je to hormony, nebo psychikou? Co cítíte, když máte chuť na sex? Touhu se láskyplně odevzdat partnerovi, nebo spíše pohlavní chuť tam dole?
Není tady
Maricko, na toto tema bylo popsano mnoho kil papiru a ulozeno mnoho megabajtu textu. Nikomu se to prozatim spolehlive vyresit nepodarilo. Nejspis ti tady mnoho zen napise, ze je to o psychice i o fyziologii. Mnoho muzu taktez.
Muj nazor je takovy, ze je to vsechno hodne propojeny. Musi se ti ten partner libit (psychika), abys na nej dostala chut (hormony). Ale co kazdy potrebuje proto, aby se mu druhy libil... to uz je uplne jina...
Vsak je to stejne neresitelna otazka jako materstvi: jestli je materska laska jen o psychice nebo i o hormonech.....
Upravil(a) vlcice_samotarka (5. 1. 2008 14:13)
Není tady

maricka napsal(a):
Co cítíte, když máte chuť na sex?
Tak třeba já cítím, že mi stojí
, ale tohle byla otázka spíš pro ženy...
Není tady
maricka napsal(a):
Co cítíte, když máte chuť na sex?
Hukot. To je takovej ten zvuk, kterej není slyšet!
Nevím, mám ji pořád 
Spíš je to o hormonech, nebo fakt nevím 

Není tady