|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já bych sexovala a zkoušela pořád nové věci, co by mě s přítelem napadlo, možná i to co se na první pohled nezdá (ale s mírou). Třeba jedou narazíte na něco, co pro tebe bude opravdu to ONO, co tě dostane
A kdyby ne a nevadí vám to, tak není co řešit, každý má rád něco jiného.
Není tady
Judita: jo tělesnej kontakt je mi jinak přijemnej, objímání a takový věci. On i ten sex je mi víceméně příjemnej ale prostě mi to přijde jako ztráta času. Vzrušení, euforii a nadšení mam třeba když jsem na nějakym dobrym koncertě
) No prostě mě víc berou věci který stimulujou muj mozek než moje tělo.
Mno třeba mě ten sex fakt jednou začne bavit...
Mikeš: tak to musí bejt kor peklo, co pak ta ženská z toho sexu má? To to dělá jen aby si on užil?
ket: no napsala jsi že to neklape tolik jak s tim minulym. já si nechci hledat jinýho chlapa, děláš jako kdyby chlap byl nakej kabát kterej když se ti na něm urve knoflík tak si koupíš novej. tak snad vyměnim knoflík a ne kabát, když už? tim chci říct když jedna věc dělá problémy ve vztahu tak řešim tu věc a ne že se kvuli tomu rozejdu se skvělym chlapem...
Není tady

Me-In-Honey napsal(a):
Mikeš: tak to musí bejt kor peklo, co pak ta ženská z toho sexu má? To to dělá jen aby si on užil?
Ano, přibližně jednou za měsíc mu "podrží".
A teď zpátky k Tobě: Nevím, jestli tady už ta optázka padla, ale ne rovinu (neuraž se): Nelákají Tě spíše ženy než muži?
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Judita: jo tělesnej kontakt je mi jinak přijemnej, objímání a takový věci. On i ten sex je mi víceméně příjemnej ale prostě mi to přijde jako ztráta času. Vzrušení, euforii a nadšení mam třeba když jsem na nějakym dobrym koncertě
) No prostě mě víc berou věci který stimulujou muj mozek než moje tělo.
Mno třeba mě ten sex fakt jednou začne bavit...
ket: no napsala jsi že to neklape tolik jak s tim minulym. já si nechci hledat jinýho chlapa, děláš jako kdyby chlap byl nakej kabát kterej když se ti na něm urve knoflík tak si koupíš novej. tak snad vyměnim knoflík a ne kabát, když už? tim chci říct když jedna věc dělá problémy ve vztahu tak řešim tu věc a ne že se kvuli tomu rozejdu se skvělym chlapem...
No, jde o to, že sex dělá půlku vztahu - když je v něm problém - nemušíš svlékat kabát ty( když nemáš tu potřebu ),ale mohl by pověsit na věšák někdo tebe 

)Není tady

Me-In-Honey napsal(a):
kaca 17: orgasmus mam teda jen pri oralnim sexu ale porad aspon neco, nektery zensky ho prej nemaj ani pri tom. Ale zkratka mi ten orgasmus neprijde jak takovej zazrak, jo je to prijemny ale to je tak vsecko. Daleko vetsi pozitek mam treba z dobry hudby
)
V komunikaci problem nemame, jsme schopny vsecko spolu probrat a rozumime si.
Martin: no já už měla i jiné chlapy a nebavilo mě to s žádnym.
mashanka: nojo ale tak to neni jenom o mně, ve vztahu jsme přece dva a on to jako chlap potřebuje přeci...
To asi jo, ale kdyby to bylo pro něj až zase tak důležité, určitě by si našel někoho jiného. Zřejmě jsou pro něho také důležitější jiné věci, než zrovna tohle.
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
kaca 17: orgasmus mam teda jen pri oralnim sexu ale porad aspon neco, nektery zensky ho prej nemaj ani pri tom. Ale zkratka mi ten orgasmus neprijde jak takovej zazrak, jo je to prijemny ale to je tak vsecko. Daleko vetsi pozitek mam treba z dobry hudby
)
V komunikaci problem nemame, jsme schopny vsecko spolu probrat a rozumime si.
Martin: no já už měla i jiné chlapy a nebavilo mě to s žádnym.
mashanka: nojo ale tak to neni jenom o mně, ve vztahu jsme přece dva a on to jako chlap potřebuje přeci...
jo buď v pohodě, já to myslel jako vtip
já v tom nevidím problém, prostě pro tebe není sex tak důležitej, já mám sex rád, ale taky si myslím, že jsou na světě důležitější věci a nedělám z něj střed vesmíru
v hodně vztazích po určité době nastane doba, kdy jeden opartner chce sexu víc, než druhý, tak spíš záleží na tom, zda ti partneři najdou nějaký kompromis a jsou natolik tolerantní, nebo jim to nevyhovuje a řeší to paralelním vztahem, odchodem a pod
od svých kamarádů u piva pořád poslouchám jak nutí své partnerky do sexu a vůbec jim nerozumím, tak to odkývu a začnu o fotbale 
ty tu obhajuješ tvé chování, ale na druhou stranu ti to nevyhovuje, když jsi přišla s dotazem, já tedy vlastně nevím co potřebuješ slyšet: radu jak dál, nebo jenom potvrdit že jsi normální????
v tom případě se mi zdáš normální 
Není tady
Mikeš: ne ženy mě nelákají, leda tak v rámci nějakýho experimentu, ale vztah, to ne.
Santala: nojo ale pro mě sex půlkou vztahu neni. Pro mě je tato činnost až někde hodně vzadu. Tak když pověsí na hřebik on mě tak co narobim žejo, ale já se rozhodně nebudu s přítelem rozcházet jen pro to že ho jako každýho zdravýho chlapa zajímá sex.
MartinF: mě přítel naštěstí nenutí, ale já zkrátka nechcu aby strádal žejo
) No snad se to nějak vyřeší, já zkusim toho sexuologa asi.
Není tady
To asi zkus, je vidět, že tě to trápí. Snad pomůže, ale neznám nikoho kdo by měl zkušenost
Není tady

Me-In-Honey napsal(a):
No snad se to nějak vyřeší, já zkusim toho sexuologa asi.
Jak jsem tu psal předevčírem o tom kámošovi, jehož žena taky není na sex, resp. je na něj asi ještě o dost míň než Ty - on právě taky chtěl, aby si zašla k sexuologovi, ale ona tam nechce ani za nic. Možná se stydí, možná je v tom něco jinýho, co já vím. Je mi ho líto, protože ona ho navíc tak hlídá, že i kdyby si chtěl "odskočit" jinam, tak nemá šanci - jsme spolu (on a já) např. na hokeji a ona přes internet sleduje, kdy skončí zápas. Připočítá si čas na cestu domů a jak má 10 minut sekyru, už mu volá na mobil kde je.... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
Jak jsem tu psal předevčírem o tom kámošovi, jehož žena taky není na sex, resp. je na něj asi ještě o dost míň než Ty - on právě taky chtěl, aby si zašla k sexuologovi, ale ona tam nechce ani za nic. Možná se stydí, možná je v tom něco jinýho, co já vím. Je mi ho líto, protože ona ho navíc tak hlídá, že i kdyby si chtěl "odskočit" jinam, tak nemá šanci - jsme spolu (on a já) např. na hokeji a ona přes internet sleduje, kdy skončí zápas. Připočítá si čas na cestu domů a jak má 10 minut sekyru, už mu volá na mobil kde je....

chudááák malej ! 
)Není tady
Mikeš napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
jé, a já měla za to, že dospělej, byť ženatej chlap, je svobodná bytost, která si tu vlastní svobodu je schopna uhájit:lol: Hm, a proč si to jako školáček nechá líbit??, jo aby měl ten klid, asi, že...

Není tady
Mikeš napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
na to bych jí řekla : V pr.... ty frigidní krávo! 
Není tady
Mikeš: tak to je síla, to se divim že jí ještě nedal kopačky! Oni maj děti nebo jak?
Není tady

Račice dračice napsal(a):
Hm, a proč si to jako školáček nechá líbit??, jo aby měl ten klid, asi, že...
Protože on tenkrát sňatkem s tou frigidou přišel k dost značnýmu majetku - barák na venkově, pole, díky podpoře jejich rodičů si mohl založit firmu atd...to se blbě odporuje natož pak odchází...
No nic, nemístná odbočka, vraťme se k Me-In-Honey....
Není tady

Me-In-Honey napsal(a):
Mikeš: tak to je síla, to se divim že jí ještě nedal kopačky! Oni maj děti nebo jak?
Jo, maj dvě děti - 16 a 7 let, nebo tak nějak...
Není tady

Me_In_Honey: Jukni třeba sem
Není tady
Mikeš napsal(a):
Protože on tenkrát sňatkem s tou frigidou přišel k dost značnýmu majetku - barák na venkově, pole, díky podpoře jejich rodičů si mohl založit firmu atd...to se blbě odporuje natož pak odchází...
No nic, nemístná odbočka, vraťme se k Me-In-Honey....
:offtopic:Aha, tak to už pak chápu:) za bohatství, ke kterému mi bylo dopomoženo, kllidně i náhubek, nad sebou drába a hodně krátkej řetěz a občas, když je potřeba i zasalutuju:)...vždyť mám co splácet ne:)
Pardon, ale u takového typu chlapa bych se stala frigidní asi taky:) a to já sex hodně ráda, o orálku nemluvě
ale takový "školáček" by nedokázal ve mě vykřesat po x letech asi naprosto nic:D Především si musím chlapa vážit....jak by to pominulo, jen stěží bych se nadšeně vrhala do jeho náruče... Tak mě napadlo, jestli bynemohl být v té její "frigiditě" tak trochu tenhle problém.....
Upravil(a) Račice dračice (8. 11. 2007 13:03)

Není tady
balonek napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Me-In-Honey napsal(a):
na to bych jí řekla : V pr.... ty frigidní krávo!
Proč ty nadávky? Co je na tom zlého, že ji nebaví sex?
Není tady
Mikeš napsal(a):
No nic, nemístná odbočka, vraťme se k Me-In-Honey....:offtopic:Aha, tak to už pak chápu:) za bohatství, ke kterému mi bylo dopomoženo, kllidně i náhubek, nad sebou drába a hodně krátkej řetěz a občas, když je potřeba i zasalutuju:)...vždyť mám co splácet ne:)
Pardon, ale u takového typu chlapa bych se stala frigidní asi taky:) a to já sex hodně ráda, o orálku nemluvěale takový "školáček" by nedokázal ve mě vykřesat po x letech asi naprosto nic:D Především si musím chlapa vážit....jak by to pominulo, jen stěží bych se nadšeně vrhala do jeho náruče... Tak mě napadlo, jestli bynemohl být v té její "frigiditě" tak trochu tenhle problém.....
No asi tak to vidím jako ty. Ona je pro všechny kráva,ale bůh ví, jaký je manžel. Třeba je neschopný jí to udělat. Ale jako vždy za to může frigidní ženská...
Třeba mají problém, u kterého nemůže sexovat. Já třeba taky patřím k těm "postiženejm" ,které nemohou problémy řešit sexem a skákání do postele. Mám pak v sobě blok.
Honey, jestli to partner cítí, že jsi v pohodě, že prostě nemáš takovou potřebu,ale přitom se ti sex nezdá nepříjmený, tak se na to vyklašli.
jak tady bylo řečeno, dnešní společnost je tlačena na výkonost, a to mi příjde i v sexu. Všichni okolo jsou nadržený samci a samice a bůh ví jak to je. Ono kdyby všichni byli o.k. tak sexuologové a psychologové mají prázdné čekárny....
A jinak pro všechny kritky "frigidních ženských", ono to té dotyčné může přijít taky hodně líto, že jí sex nebaví, že to třeba danou chvíli nejde. A trápí ji to, že trápí svou polovičku.
Ano mluvím za sebe, když mi vyměnili antidepresiva, mám občas problém příjít k tomu na chuť. A ono jen "podržení" jak to tady někdy hnusně nazval, taky jednou omrzí a nejde ani to.... A pak člověk žije ještě více v pocitu, že všechno stojí za ho :-)....
Není tady
Klubko napsal(a):
Mikeš napsal(a):
No nic, nemístná odbočka, vraťme se k Me-In-Honey....:offtopic:Aha, tak to už pak chápu:) za bohatství, ke kterému mi bylo dopomoženo, kllidně i náhubek, nad sebou drába a hodně krátkej řetěz a občas, když je potřeba i zasalutuju:)...vždyť mám co splácet ne:)
Pardon, ale u takového typu chlapa bych se stala frigidní asi taky:) a to já sex hodně ráda, o orálku nemluvěale takový "školáček" by nedokázal ve mě vykřesat po x letech asi naprosto nic:D Především si musím chlapa vážit....jak by to pominulo, jen stěží bych se nadšeně vrhala do jeho náruče... Tak mě napadlo, jestli bynemohl být v té její "frigiditě" tak trochu tenhle problém.....
No asi tak to vidím jako ty. Ona je pro všechny kráva,ale bůh ví, jaký je manžel. Třeba je neschopný jí to udělat. Ale jako vždy za to může frigidní ženská...
Třeba mají problém, u kterého nemůže sexovat. Já třeba taky patřím k těm "postiženejm" ,které nemohou problémy řešit sexem a skákání do postele. Mám pak v sobě blok.
Honey, jestli to partner cítí, že jsi v pohodě, že prostě nemáš takovou potřebu,ale přitom se ti sex nezdá nepříjmený, tak se na to vyklašli.
jak tady bylo řečeno, dnešní společnost je tlačena na výkonost, a to mi příjde i v sexu. Všichni okolo jsou nadržený samci a samice a bůh ví jak to je. Ono kdyby všichni byli o.k. tak sexuologové a psychologové mají prázdné čekárny....
A jinak pro všechny kritky "frigidních ženských", ono to té dotyčné může přijít taky hodně líto, že jí sex nebaví, že to třeba danou chvíli nejde. A trápí ji to, že trápí svou polovičku.
Ano mluvím za sebe, když mi vyměnili antidepresiva, mám občas problém příjít k tomu na chuť. A ono jen "podržení" jak to tady někdy hnusně nazval, taky jednou omrzí a nejde ani to.... A pak člověk žije ještě více v pocitu, že všechno stojí za ho :-)....
Souhlasím, já taky nechápu, proč ji tu někdo nadává do frigidek a krav, zvlášť, když to tak asi nemuselo být od počátku....jinak by si ji asi nebral že....a mají spolu děti....že.....ta frigidita může být taky jako důsledek neshody...
No já nemám problém, když mám nějaké problémy, mít sex, ne řešit je jím ale mít ho se nevylučuje....(u mě opadává akorát ta intimita, mazlení, tulení atd...), ale pokud si chlapa nevážím a vím, že si s ním můžu dělat cokoliv (viz. ten příklad - stíhat ho, a on se nechá, diktovat co může, co nemůže..)...ztrácí pro mě naprostou přitažlivost jako chlap -osobnost - a s takovým chlapem nemám už pak chuť na sex vůbec....
co jsi napsala Honey, k tomu se přidávám....
Upravil(a) Račice dračice (8. 11. 2007 13:50)

Není tady
Mikeš: nojo tak v tom případě dobře mu tak, brát si někoho kvuli penězům - no fuj! Má co chtěl!
Klubko: souhlas!
Není tady
Třeba jsi ještě nepotkala někoho s kým by tě to fakt bavilo. Mě to s někým třeba taky vůbec nebralo. taky na mě hodně působí antikoncepce. Bez ní je chut na sex daleko větší.
Není tady
Me-In-Honey ..... podle toho jak to popisuješ a také s ohledem na tvůj věk a zřejmě poměrně málo sexuálních zkušeností bych řekla, že jsi ještě orgasmus nezažila. Víš, pokud žena neví jak prožitek orgasmu vypadá, těžko může odpovědět na otázku zda ho měla. Možná prožíváš jen ty příjemné pocity, které orgasmu předcházejí a považuješ je již za výsledek. Pak se nedivím tvým pocitům "je to dobrý, ale zase nic zvláštního". Nejspíš bych ti poradila zkušeného partnera - ale chápu, že do toho se ti nechce. Pak tedy buď jen "studovat" svoje reakce při masturbaci nebo ten sexuolog.
Není tady
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Mikeš: ne ženy mě nelákají, leda tak v rámci nějakýho experimentu, ale vztah, to ne.
Santala: nojo ale pro mě sex půlkou vztahu neni. Pro mě je tato činnost až někde hodně vzadu. Tak když pověsí na hřebik on mě tak co narobim žejo, ale já se rozhodně nebudu s přítelem rozcházet jen pro to že ho jako každýho zdravýho chlapa zajímá sex.
MartinF: mě přítel naštěstí nenutí, ale já zkrátka nechcu aby strádal žejo) No snad se to nějak vyřeší, já zkusim toho sexuologa asi.
Když si dám dohromady tu tučně zvýrazněnou větu s tvým dřívějším prohlášením, že ti milování je příjemný, jen to pro tebe není na prvním místě, tak mi logicky vychází, že by mělo být vše v pořádku. Pokud je ti to příjemný, tak je jedno, jestli začneš spontánně, protože to chceš ty, nebo jestli necháš začít jeho. Pokud by ti to někdy bylo nepříjemný, tak se samozřejmě nenech nutit, normální chlap podle mě musí chápat, že na tohle musej mít náladu oba...
PS a zkoušela sis pustit nějakou oblíbenou hudbu k milování? Teda pokud neposloucháš něco na co se potřebuješ soustředit. Ale i tak. Pustit si desku a nechat se přitom držet v náruči a uvidíš, co to s tebou udělá 
Není tady