|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nebaví mě sex, radši dělam uplně jiný věci. Přítel tim samozřejmě trpí (říká že se to dá vydržet ,ale je mi jasný, že mu někdy musej lézt hormony i ušima), ale nebudu se přece přemáhat abych si to ještě navíc zhnusila.
Tak mě prosím poradte co s tím? Uvažuju o návštěvě sexuologa ale nevim co mám od toho očekávat.
Není tady
A nemáš nějaký špatný zážitek z dětství, z minulosti? Může Tě to blokovat.
Není tady
Martinka: nemam, to je právě to. Ale nikdy jsem na ten sex nebyla, nepřijde mi to jako takovej nářez.
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Martinka: nemam, to je právě to. Ale nikdy jsem na ten sex nebyla, nepřijde mi to jako takovej nářez.
Možná máš, ale nepamatuješ si to... někdo to zapomene...
Každopádně tady asi každá rada drahá, to chce odborníka... ale spíš psychologa než sexuologa (jednou jsem u sexuologa byla fuj :-( ) ...
Není tady
Co znamena, ze Te nebavi sex? Proste ho nechces? Tedy nic sexualniho nebo jen klasickou souloz? A jak to bylo na zacatku Vasho vztahu, bavilo Te to s nim nebo ne?
Není tady
Martinka: tak to by leda muselo bejt hoooodne davno. No doufam ze zadnou takovou zkusenost nemam!
L_aura: no asi tak, kdyz dejme tomu obcas zacnem neco delat tak me to i bavi (krome teda ty klasicky souloze pac z toho nic nemam), ale dokopat se k tomu! Proste jiny veci me bavi vic a prijdou mi smysluplnejsi. Plus je velkej problem ze ja sem porad unavena tak nemam na tyhle veci ani silu ani naladu.
Ze zacatku... no nevim... delali sme to casteji to je fakt, asi jsem byla i aktivnejsi pac to prece jen bylo neco novyho, ale porad sem cekala kdy jako pride ta pecka, za kterou to vetsina lidi povazuje. No a nak sem se nedockala.
No a jak se rika ze mas experimentovat a podobne aby ten sex nebyl nudnej, tak to my sme i experimentovali, tomu se nevyhybam, ale me proste ten sex pride nudnej uz sam o sobe.
Není tady
A kolik pak ti je let?? Třeba je to přechodné období. já jsem to jednu dobu měla taky tak vůbec se mi nechtělo pak mě to sice bavilo, ale donutit se do toho, ale za nějaký čas to přešlo. Možná to je i partnerem. Kdo vi.
Maya: bude mi 24. V to doufám, že to je jen přechodný období. Partnerem to neni jinak si rozumíme, mě to nic moc neříkalo ani před tim než jsme spolu začli být.
Není tady
no podle mne to muze byt partnerem ... ja mela jednoho s tim jsem si rozumela bajecne aj v posteli byl bajecnej a mne se s nim proste nejak nechtelo ... ted mam chlapa se ktery jsem spokojen i pres to ze to zas az tolik neklape a v posteli dobry ... proste te treba nepritahuje nevoni ti nemas na nej chut ... je to mozny i kdyz si jinak vyborne rozumite ...
to se ti to opravdu nikdy nelibilo ... zkousela jsi si to delat treba sama ?
Není tady
ket: no tak to bych musela byt blazen abych byla s nekym s kym bych si nerozumela jen kvuli sexu :-O to ja teda radsi naopak... (tim te nechci nejak soudit, kazdej to ma jinak!)
me to kazdopadne nebavilo s zadnym chlapem, at me pritahoval jak chtel. maximalne takovy to pocatecni vzruseni ale jak prislo na vec: PRUUUDAAA!
nojo sama si to obcas delam kdyz me to napadne, ale moc casto to neni. na tom se mi libi ze to mam rychle odbity a muzu delat zase neco jinyho.
ani to neni ze by se mi to vylozene nelibilo nebo dokonce hnusilo, nekdy je to i prijemny ale zkratka nepride mi to jako nejaka cinnost bez ktery bych se neobesla.
Upravil(a) Me-In-Honey (6. 11. 2007 13:24)
Není tady
Docela závidím, kdybych neměla vůbec potřebu sexu, s chlapama to zalomím úplně. Protože:
koníčky můžu provozovat sama nebo s kamarády, na pokec jsou 100% lepší kamarádky, na ňufňání si koupím psa a kočku či se ještě vrhnu na mé vzrostlé dětičky....nemusela bych poslouchat nějakýho ješitu, věčně něco tolerovat...někomu podstrojovat. Jééééééééééééé 
Není tady
balonek: však sex můžeš mít i nezávazný ne?
nemusíš si toho chlapa hned nastěhovat do baráku! nevim co mi závidíš, perfektní vztah mi kazí akorát ten pitomej sex a já si připadam jak naprostej exot. sex bez vztahu, to jde, ale vztah bez sexu, to je problem!
Není tady
Jestli to není moc osobní - máš s ním vůbec orgasmus? Mě to nebavilo vždycky jen v těchhle případech. Jinak se k sexu určitě nenuť nebo to bude ještě horší. Mám nějak pocit že sex souvisí s komunikací ve vztahu. Jak ste na tom? Jinak každej sme prostě jinej...
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
Maya: bude mi 24. V to doufám, že to je jen přechodný období. Partnerem to neni jinak si rozumíme, mě to nic moc neříkalo ani před tim než jsme spolu začli být.
přeji vám dlouhý vztah, ale kdyby jste se přeci jen rozešli,tak dej prosím vědět, že by jsme zkusili, jestli to máš takhle se všema 
Není tady

martinF napsal(a):
...dej prosím vědět, že by jsme zkusili, jestli to máš takhle se všema

Není tady
Mozna je to tim,ze s nim nedosahnes orgasmu.Treba to s tebou neumi bylo by dobre si s nim promluvit co te vzrusuje.
Není tady

Já tedy nevím, ale proč bys s tím měla něco řešit, když nemáš potřebu sexovat ? Nic ti to neříká, tak to nedělej - až budeš mít chuť, přijde to samo. Někteří lidé jsou prostě asexuální, no a co ?
Není tady
A co když máš prostě jen nižší potřebu sexu? V dnešní době se všichni lidi prezentují jako strašní náruživci a ten, kdo to tak nemá, se cítí méněcenný. Ale každý jsme přece jiný, ne?
Není tady
Moc ten sex řešíte, ať si to každej dělá jak chce 
Není tady
no, dokud si tvuj pritel nenajde nejakou naruzivejsi slecnu, tak v tom zadny problem nevidim...treba te to zacne casem bavit..

Není tady
Je dobré tomu trochu pomoct!
Není tady
kaca 17: orgasmus mam teda jen pri oralnim sexu ale porad aspon neco, nektery zensky ho prej nemaj ani pri tom. Ale zkratka mi ten orgasmus neprijde jak takovej zazrak, jo je to prijemny ale to je tak vsecko. Daleko vetsi pozitek mam treba z dobry hudby
)
V komunikaci problem nemame, jsme schopny vsecko spolu probrat a rozumime si.
Martin: no já už měla i jiné chlapy a nebavilo mě to s žádnym.
mashanka: nojo ale tak to neni jenom o mně, ve vztahu jsme přece dva a on to jako chlap potřebuje přeci...
Není tady
Pokud ti sex není protivný, ale prostě ti jenom "nic neříká", osobně bych ti radila nad tím zbytečně nedumat a prostě to dělat, aspoň občas. Pokud za tím není nějaké zapouzdřené trauma, je dost možné, že tomu postupně přijdeš na chuť.
A co tě baví? Zažíváš při nějaké činnosti pocit "vzrušení", euforie, nadšení? Je ti příjemný tělesný kontakt, když se s partnerem třeba objímáte?
Každý je nějaký, ale pokud má vztah vydržet, je sex jedna z oblastí, ve které je třeba najít neříkám shodu, ale pro oba přijatelný model soužití...

Me-In-Honey napsal(a):
...orgasmus mam teda jen pri oralnim sexu ale porad aspon neco, nektery zensky ho prej nemaj ani pri tom...
Máme jako kamarády manžele, kde ta žena orgasmus nemá ani při tom orálu, takže fakt buď ráda, že aspoň něco.
Upravil(a) Mikeš (6. 11. 2007 20:51)
Není tady
Me-In-Honey napsal(a):
ket: no tak to bych musela byt blazen abych byla s nekym s kym bych si nerozumela jen kvuli sexu :-O to ja teda radsi naopak... (tim te nechci nejak soudit, kazdej to ma jinak!)
me to kazdopadne nebavilo s zadnym chlapem, at me pritahoval jak chtel. maximalne takovy to pocatecni vzruseni ale jak prislo na vec: PRUUUDAAA!
nojo sama si to obcas delam kdyz me to napadne, ale moc casto to neni. na tom se mi libi ze to mam rychle odbity a muzu delat zase neco jinyho.
ani to neni ze by se mi to vylozene nelibilo nebo dokonce hnusilo, nekdy je to i prijemny ale zkratka nepride mi to jako nejaka cinnost bez ktery bych se neobesla.
no vis kdybys cetla poradne tak vis ze s nim nejsem kvuli sexu ... ja jsem v tom vztahu spokojena, pritele miluju, a neskutecne mne pritahuje ... i kdyz ano obcas mame rozdilne nazory na urcite veci
no a ty by sis mela najit chlapa kterej nema rad sex stejne jako ty abys nemela vycitky ze tomu tvymu lezou hormony usima
Není tady