Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Také se vám zdá oblečení v obchodech čim dál menší?

#76 23. 11. 2007 9:46

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Také se vám zdá oblečení v obchodech čim dál menší?

Víte holky,ono totiž na modelky,co jsou jako tyče není takové umění šít. Ale na nekonfekční velikost,to chce už fištrona....
Kámoš vždy říká,že modu dělají teplí b....ti (nic proti homosexuálům"!!),ale ti mají jiný náhled na ženskou krásu. Ženská bez prdle,je jako tejden bez neděle...lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#77 23. 11. 2007 9:57

tygřík...
♥♥-----
Místo: Brno

já na sebe můžu koupit docela málo věcí, už jenom proto, že nemám ani 160cm, no a jako modelka, taky nevypadám a po pravdě bych tak hubená ani nechtěla být...no ale s oblečením je to potíž, dřív aspoň bylo víc švadlen, mám ten pocit, že už jich tak moc není, co myslíte? V mým okolí, ještě tak před 10lety bylo 5 ženských, co šily, teď už zůstaly jenom takový ty drahý salony...

Není tady

#78 23. 11. 2007 13:58

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Tomu se říká díra na trhu.Kdybych byla podnikatelka,tak se do toho hned pustím.Nechápu obchodníky,vždyt by to byl pro ně zlatý důl.Určitě polovina žen u nás potřebuje velikost větší,než 42.Já se zásobuji šaty v létě o dovolené v Itálii.Mají všechny velikosti.Nebo v Mnichově v CaA,mají také vše a to potřebuji č.46.Nevím ,proč to ještě nikomu nedošlo.Mít tak zkušenosti ,jdu do toho,bez strachu,že prodělám.

Není tady

#79 24. 11. 2007 11:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Ženská bez prdle,je jako tejden bez neděle...lol

Klubko, to je úžasný, tohle, hned mám ze sebe lepší pocit. Prý se na to takhle kouká i většina normálních chlapů. tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#80 24. 11. 2007 16:31

sarka
♥♥-----

už jste někdy zkoušely sehnat šaty na ples na prsa vel90B,to je uplně marný.Oni šiji jen na ramínka nebo korzety a to ty velký prsa neudží.Ještě tak něco ve velikosti 44,to je marný,když tak vytáhnou něco na důchodkyni a fakt zdhám z obchodu a druhé ani nejdu a chci okamžitě odjet domů a tam pak lížu rány

Není tady

#81 25. 11. 2007 10:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ale holky, já mám velikost 36, jenže tím, že mám úzký pas a širší boky, tak to, co mi sedí v bocí, je v pase veliký, už jsem to tady někde psala, takže to není jen o větší velikosti, ale o postavě vůbec. Známá, co šije, mi řekla, že na ty rovný se šije nejlíp a je jedno, jestli má 36 nebo 44. Mám postavu typicky ženskou a přesto mi spousta věcí nesedí. A když si chci objednat podprsenku z Ouelle, tak mají většinou  od 75, já potřebuju 70B. Takže taky nic moc.

Není tady

#82 25. 11. 2007 10:34

Ota
Moderátor(ka)

Modroočko, dcera by si s Tebou mohla dlouze povídat, to samé jí trápí...úzký pas a širokou panímandu..

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#83 25. 11. 2007 10:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to jsem ráda, Oto, že v tom nejsem sama.

Není tady

#84 25. 11. 2007 10:52

Ota
Moderátor(ka)

Modroočko, to určitě ne. Co se holka nalítá než sežene "blbý" džíny. Někdy mě tak napadá, že už je jako model na šití, vzor anorektička..A krásný, slovanský holky maj smůlu.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#85 25. 11. 2007 11:01

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Oto, to mᚠpravdu, některý věci šijou na vychcípadla. Ale tak snad u chlapů my, holky s tou krásnou postavou, takovou smůlu mít nebudeme.

Není tady

#86 25. 11. 2007 11:04

Ota
Moderátor(ka)

To určitě, vždy máme nejkrásnější ženský na světě :-)

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#87 25. 11. 2007 16:39

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Měřím 165cm a vážím teď 62 kg. Včera jsem prolezla v Brně doslova celou Vaňkovku a nepodařilo se mi koupit na sebe svetřík. Když pominu to, že jsem automaticky zkoušela velkosti L, tak i když jsem se do svetru vlezla, tak měl tak úzké rukávy, že mi doslova svíraly ruce, takže jsem si představovala, jak v tom 8 hodin pracuju...
Kapitola kalhoty: můj úzký pas a slovanské boky = katastrofa a musím si nechávat šít....jsem šastná když občas seženu rifle.
P.S. : ani tu p*del nemám velkou, jen kyčle široké!!!!

Upravil(a) Bety (25. 11. 2007 16:40)

Strach je malá smrt...

Není tady

#88 26. 11. 2007 8:42

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

No tak mě každý závidí, že moc netloustnu.Ale. Díky chlapecké postavě. Žádný pas, a malý zadek a nohy 110 cm, na sebe kalhoty neseženu. Vše co mi je na délku, tak je mi velké přes zadek a v pase nedopnu, protože rozhodně nemám vosí pas. Takže chodím do pánského. Levisky mám odzkoušené, Nosím jeden typ a pak takové ty skate shopy, volnější, to je super. Sako nebo bundu musím mít L díky širokým ramenům, ale to mi zase není v pase, je mi to široké atd a krátké rukávy. U všecho.
Taky je dobré, že všechny trička šijí krátká. I když si koupím L, tak mi jsou krátké a do riflí je nedám. A není mi už 18náct, abych chodila s cemrem v zimě dokořán. Občas mě chytnou záda, tak už nosím i košilku. Když vidím ty 15ti leté hočičky s bokovými riflemi a k tomu bundičku pod prsa, tak je mi zima.
Nemůžu si pomoci, nejvíce mi stejně sluší a jdou sportovní věci. Jsem takový typ. Známej mi vždy říká, že v elasákách na běhání bych měla chodit i na ples fuckyou

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#89 26. 11. 2007 9:47

orionka
♥------

Taky mám problémy sehnat něco co by opravdu padlo, jen občas se zadaří. Nejsem nejhubenější, ale ani obézní. Zkrátka zdravá česká holka krev a mlíko. Nenávidím bokovky, nesnesu když mi táhne na záda (maximálně v parném létě a to jsou lepší vzdušnější šaty.) Mám výhodu,že umím šít, není to jako ze salonu, ale podle mích představ. Jen mě to poslední dobou vůbec nebaví.

Není tady

• Diskuse
  •  » Pavlač
  •  » Také se vám zdá oblečení v obchodech čim dál menší?
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí