18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Víte holky,ono toti na modelky,co jsou jako tyče není takové umění ít. Ale na nekonfekční velikost,to chce u fitrona....
Kámo vdy říká,e modu dělají teplí b....ti (nic proti homosexuálům"!!),ale ti mají jiný náhled na enskou krásu. enská bez prdle,je jako tejden bez neděle...
Není tady
já na sebe můu koupit docela málo věcí, u jenom proto, e nemám ani 160cm, no a jako modelka, taky nevypadám a po pravdě bych tak hubená ani nechtěla být...no ale s oblečením je to potí, dřív aspoň bylo víc vadlen, mám ten pocit, e u jich tak moc není, co myslíte? V mým okolí, jetě tak před 10lety bylo 5 enských, co ily, teď u zůstaly jenom takový ty drahý salony...
Není tady
Tomu se říká díra na trhu.Kdybych byla podnikatelka,tak se do toho hned pustím.Nechápu obchodníky,vdyt by to byl pro ně zlatý důl.Určitě polovina en u nás potřebuje velikost větí,ne 42.Já se zásobuji aty v létě o dovolené v Itálii.Mají vechny velikosti.Nebo v Mnichově v CaA,mají také ve a to potřebuji č.46.Nevím ,proč to jetě nikomu nedolo.Mít tak zkuenosti ,jdu do toho,bez strachu,e prodělám.
Není tady
Klubko napsal(a):
enská bez prdle,je jako tejden bez neděle...
Klubko, to je úasný, tohle, hned mám ze sebe lepí pocit. Prý se na to takhle kouká i větina normálních chlapů.
Není tady
u jste někdy zkouely sehnat aty na ples na prsa vel90B,to je uplně marný.Oni iji jen na ramínka nebo korzety a to ty velký prsa neudí.Jetě tak něco ve velikosti 44,to je marný,kdy tak vytáhnou něco na důchodkyni a fakt zdhám z obchodu a druhé ani nejdu a chci okamitě odjet domů a tam pak líu rány
Není tady
Ale holky, já mám velikost 36, jene tím, e mám úzký pas a irí boky, tak to, co mi sedí v bocí, je v pase veliký, u jsem to tady někde psala, take to není jen o větí velikosti, ale o postavě vůbec. Známá, co ije, mi řekla, e na ty rovný se ije nejlíp a je jedno, jestli má 36 nebo 44. Mám postavu typicky enskou a přesto mi spousta věcí nesedí. A kdy si chci objednat podprsenku z Ouelle, tak mají větinou od 75, já potřebuju 70B. Take taky nic moc.
Není tady
Modroočko, dcera by si s Tebou mohla dlouze povídat, to samé jí trápí...úzký pas a irokou panímandu..
Není tady
Tak to jsem ráda, Oto, e v tom nejsem sama.
Není tady
Modroočko, to určitě ne. Co se holka nalítá ne seene "blbý" díny. Někdy mě tak napadá, e u je jako model na ití, vzor anorektička..A krásný, slovanský holky maj smůlu.
Není tady
Oto, to má pravdu, některý věci ijou na vychcípadla. Ale tak snad u chlapů my, holky s tou krásnou postavou, takovou smůlu mít nebudeme.
Není tady
To určitě, vdy máme nejkrásnějí enský na světě :-)
Není tady
Měřím 165cm a váím teď 62 kg. Včera jsem prolezla v Brně doslova celou Vaňkovku a nepodařilo se mi koupit na sebe svetřík. Kdy pominu to, e jsem automaticky zkouela velkosti L, tak i kdy jsem se do svetru vlezla, tak měl tak úzké rukávy, e mi doslova svíraly ruce, take jsem si představovala, jak v tom 8 hodin pracuju...
Kapitola kalhoty: můj úzký pas a slovanské boky = katastrofa a musím si nechávat ít....jsem astná kdy občas seenu rifle.
P.S. : ani tu p*del nemám velkou, jen kyčle iroké!!!!
Upravil(a) Bety (25. 11. 2007 16:40)
Není tady
No tak mě kadý závidí, e moc netloustnu.Ale. Díky chlapecké postavě. ádný pas, a malý zadek a nohy 110 cm, na sebe kalhoty neseenu. Ve co mi je na délku, tak je mi velké přes zadek a v pase nedopnu, protoe rozhodně nemám vosí pas. Take chodím do pánského. Levisky mám odzkouené, Nosím jeden typ a pak takové ty skate shopy, volnějí, to je super. Sako nebo bundu musím mít L díky irokým ramenům, ale to mi zase není v pase, je mi to iroké atd a krátké rukávy. U vecho.
Taky je dobré, e vechny trička ijí krátká. I kdy si koupím L, tak mi jsou krátké a do riflí je nedám. A není mi u 18náct, abych chodila s cemrem v zimě dokořán. Občas mě chytnou záda, tak u nosím i koilku. Kdy vidím ty 15ti leté hočičky s bokovými riflemi a k tomu bundičku pod prsa, tak je mi zima.
Nemůu si pomoci, nejvíce mi stejně sluí a jdou sportovní věci. Jsem takový typ. Známej mi vdy říká, e v elasákách na běhání bych měla chodit i na ples
Není tady
Taky mám problémy sehnat něco co by opravdu padlo, jen občas se zadaří. Nejsem nejhubenějí, ale ani obézní. Zkrátka zdravá česká holka krev a mlíko. Nenávidím bokovky, nesnesu kdy mi táhne na záda (maximálně v parném létě a to jsou lepí vzdunějí aty.) Mám výhodu,e umím ít, není to jako ze salonu, ale podle mích představ. Jen mě to poslední dobou vůbec nebaví.
Není tady