6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc děkuji za tipy na oblečení, určitě to proběhu. Dnes jsem si zkouela pěknou bundičku sportovní, z lehoučké kůe, teploučkou, ale bohuel zase jen č. 44 a to jako na párátko větí ani neměli. Málem to odnesl prodavač, u začínám být vzteklá. Co se mi líbí tak je zase malé. Asi se vygumuju a bude to, nebo zase začnu ít. Člověk by ani nevěřil, e v přeplněných obchodech nenajde co hledá. Pane boe, vdy to je keft a nebo systematicky z nás chtějí udělat anorektičky.Ale nedáme se!!! Dnes jsem se dívala na Koření na Nově a moderátorka vypadala jako skládací metr a to televize kila spíe přidává.
Upravil(a) jitřenka (10. 11. 2007 20:20)
Není tady
ádný anorektičky nebudou!!!!! My jim ukáem,budem si vichni ít a jim tam budou chodit jen ty kolabující párátka
Přeháním,ale oni taky. Tak lovu atstva zdar,zvlá teď,kdy to vypadá na velkou zimu.
Já se vdycky vztekám z přítele,to je vdycky "zkus si tohle" "to je malý lásko" "zkus to" "vidim,e je to malý" atd.
A kdy pak chci podat o číslo větí kalhoty (vím proč chci větí o jedno a ne o dvě čísla),tak mi podá o dvě čísla větí,co kdyby náhodou.No někdy bych ho
Není tady
Blbý je, e prodavačky jsou taky větinou anorektičky. Zas taková kredenc nejsem, oblíknu 46, jene prsa 95 D . Take "Pani, tohle nevoblíknete" slyím hned, jak sáhnu na jakýkoli hadýrek a ta voteklá nit na mě zírá z výky svých 20 let a 40 kg s jasným výrazem "Co by ta tlustá baba jetě nechtěla."
Není tady
helena napsal(a):
Blbý je, e prodavačky jsou taky větinou anorektičky. Zas taková kredenc nejsem, oblíknu 46, jene prsa 95 D http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png. Take "Pani, tohle nevoblíknete" slyím hned, jak sáhnu na jakýkoli hadýrek a ta voteklá nit na mě zírá z výky svých 20 let a 40 kg s jasným výrazem "Co by ta tlustá baba jetě nechtěla."
Vzpomínám, jak jedna slečna (prsa O) v prodejně prádla vypískla pohorením, e JÁ s 80C-D bych chtěla podprsenku, která by mi zvedla pesa , "paní a víte vy, jak by to na VÁS vypadalo!"
Myslela jsem, e vletím za pult, protoe si mě hned vichni začali prohlíet. Ale větina nakupujících byly eny s prsama, proto jsem získala smypatie já, ale hooodně dlouho jsem tam nela a kdy, tak jedině kdy prodával někdo s prsama.
Není tady
Luizi napsal(a):
ádný anorektičky nebudou!!!!! My jim ukáem,budem si vichni ít a jim tam budou chodit jen ty kolabující párátka
Přeháním,ale oni taky. Tak lovu atstva zdar,zvlá teď,kdy to vypadá na velkou zimu.
Já se vdycky vztekám z přítele,to je vdycky "zkus si tohle" "to je malý lásko" "zkus to" "vidim,e je to malý" atd.
A kdy pak chci podat o číslo větí kalhoty (vím proč chci větí o jedno a ne o dvě čísla),tak mi podá o dvě čísla větí,co kdyby náhodou.No někdy bych ho
Proboha ty chodí nakupovat hadry s chlapem ?????
Není tady
Ne já jdu s chlapem nakoupit do hyermarketu.Normálka,pro jídlo a tak. Ale ON mě tahá po krámech. Take to není,e já "miláčku pojď půjdem mi koupit nějaký oblečky",on si chce furt vechno zkouet a vydrí v obchodech dýl ne já.
Nikdy bych ho netahala nikam,kam by se mu nechtělo a u vůbec nejsem typ "jéi já mám ale pr..l" a tak.
Nevím jestli tě to pohorilo,udivilo,či co,ale reakce mi přijde divná
Není tady
Já mám 165/53 kg, take jsem úplně obyčejná, né tlustá ne vyzáblina. Ve městě u nás teď otevřeli nový obchůdek a kamarádky mi říkala, e tam jsou pěkný věci. Pěkný tam sice jsou, ale vechny trička jsou mi těsné přes prsa a jsou mi krátké - tak nevím na koho to je ité. Asi je to poslední dětská velikost ;o))))! Já nakupu v Orsay, ve sportovkách a teď jsem si koupila hezkou budnu v CaA. Ale kdy se mi něco líbí u Vietnamců tak si to taky ráda koupím ;o)
Upravil(a) Dominika 22 (12. 11. 2007 15:08)
Není tady
Tiina napsal(a):
Chlapi si větinou na nákup oblečení nepotrpí.
Mám naprosto odliné zkuenosti. Táta nákupy oblečení miluje x máma nesnáí. Můj partner oblečení nakupuje rád, nevadí mu pořád něco zkouet x já to nesnáím. Takových chlapů mám ve svém okolí víc ne dost...
Není tady
No to jsem se teď pěkně zasmála, a moc mě potěilo, e mám také takové zkuenosti s prodavačkami : Jo na vás???? no to asi nebudeme mít. Darja mě vehnala slzy do čí ale smíchu. (mám ten samý problém) prsa a skoro ádný zadek. Moc jsem ráda nakupovala v pasái Lucerna za Modrobílou linii, je tam takový malý krámek s prádlem a tam prodávala moc příjemá paní a ta byla pěkně při těle.Dala mi vyzkouet snad 20 podprd. Moc dobře věděla co potřebuji. Bohuel , ale kdy jsem tam byla naposledy tak tam nebyla a místo ní tíhlá děvčata a podprsenky na holky krev a mlíko nikde. tak nevím musím se tam vypravit třeba ta milá paní měla dovolenou. Jo a s tím chlapem na nákupech. ne bych se dívala jak je v posledním taení a jak trpí (íleně nerad nakupuje) tak jdu radi sama.
Není tady
Tiino v pohodě,jen jsem byla zvědavá co tě na tom udivilo On ten můj je pěkná modelína,kdy máme zpodění,tak vdycky kvůli němu,v koupelně je dýl ne já,ale já jsem taky extrém,umeju,namaluju,vyčistim zuby,navonim a jdu
Dominika22:Máme skoro stejné "míry" a taky skoro nic neoblíknu,mám docela velký záda,take trika mě větinou "tahaj" nebo krtí... No chrůza
Není tady
Tiina napsal(a):
Chlapi si větinou na nákup oblečení nepotrpí.
Tak u nás si já na nákup oblečení nepotrpím, musí mě vytáhnout můj. Dva tři obchůdky vydrím, pak stojím u dveří a mladej lítá po krámě a vybírá mi oblečení Na mastodonty prostě nic nemají...
Není tady
Tak to já si jednou v obchodě chtěla koupit svetřík.Mám velikost S a prodavačka mi po vyzkouení této velikosti začala dávat čím dál větí a jsme skončily u XXL a stejně mi byl malý.To by mě tedy zajímalo co chudáci lidi,který tuhle velikost mají co jim asi tak nabídnou.A není to jen u oblečení,ale i u bot mám jich spoustu od 36 a po 39 a vechny mi pasují stejně.Spíe ne mení oblečení dávají patné velikosti.V poslední době se v tom nedá u ani vyznat.
Není tady
Jsem to samé - velké prsa, mení zadek a prodavačky - anorektičky mne dovádějí k ílenství Já kdy vidím takové "hvězdy" v prodejně, tak tam raději ani nejdu. Nebudu si přece kazit náladu a ubíjet zbytečně sebevědomí.
Není tady
Tak já mám opačný problém, připadá mi, e v dámské konfekci je oblečení na kobyly (tímto se vysokým enám předem omlouvám). Na velikost 158cm/49kg a drobnou postavu prostě dámské oblečení snad neexistuje, buďto to jsou dlouhé rukávy, kabáty bych mohla vláčet po zemi, kalhoty bych měla jak vlečku, do halenky bych se vela 2x ..
Teď naposledy jsem nepochodila u zimního kabátu. Ramena jak pro golema, ač údajně nejmení velikost. Při odchodu jsem zklamaně jen tak hodila očkem na dětskou konfekci a ve finále odtamtud odkráčela s kabátem, který sedl přesně na míru - jen radi nikde neroztrubuju, e byl na velikost 13-14 let.
Upravil(a) Ela.. (13. 11. 2007 9:09)
Není tady
Elo, no kdy tam nebyli medvídci nebo Spiderman...tak proč ne?
Buď ráda, e jsi malá drobná. Taky jsem bývala...tedy malá jsem furt. To jo.
Není tady
Já tohle řeím úplně stejně, akorát k tomu jetě boty. Kdy u je trend vyzáblin, tak ty vyzábliny s metrm osmdesát určitě nemají nohu 38. Já mám 42-43 a sehant dámskou botu u je docela problém a kdy tak jsou v regále úplně vzadu s nálepkou XXL. A to jetě jen vyjmečně, jinde na mě koukají jako "No tak to opravdu nemáme." Take mám u od tanečních jedny boty k atům a ne e by u neměly dost, prostě jiné jsem jetě nepotkala. Take se asi nesmim vdávat, protoe ty boty jsou černý
Není tady
Taky mě otráví výroky hubeňoučkých dívčin za pultem "tohle je největí velikost... 44? Ale tak velké oděvy my nevedeme!"
Někde jsem četla, e kadý stát má velikostní značení lehce jiné a podle jiného vzoru. Ve Francii například berou mustry podle průměrných dělníků v nějaké fabrice, tuím Renault to byl. No a jeliko v posledních letech tam pracuje hodně Arabů, tak jim konfekční velikosti nesedí na Francouze.
Není tady
No a já mám opačnou zkuenost. Viděla jsem za výlohou nádherný tričko, chtěla jsem velikost S, nejmení měli L. Z toho bych bývala vypadla. Třeba Takko má vechno moc velký, velikost S odpovídá normálnímu L.
Není tady
Elo,
jé to jsem ráda, e nejsem sama..jen jsem jetě o cenák mení Přesně jak píe..nemám problém koupit cokoli do pasu, ale od pasu dolů či kabát..to je unikum! Kalhoty jsem mockrát koupila v dětském, ale nějaký kabát, který bych si představovala tak do půli stehen, mám pod kolena Kde e jsi ho pořídila?
Není tady
Doris napsal(a):
Elo,
jé to jsem ráda, e nejsem sama..jen jsem jetě o cenák mení Přesně jak píe..nemám problém koupit cokoli do pasu, ale od pasu dolů či kabát..to je unikum! Kalhoty jsem mockrát koupila v dětském, ale nějaký kabát, který bych si představovala tak do půli stehen, mám pod kolena Kde e jsi ho pořídila?
Doris, v Tescu. Sedne přesně jak ulitý, jen ta velikost je oficiálně dětská.. Na věk 15-16 let mi byl u velký. Jsem s ním maximálně spokojená, kapuca, koíek na kapuce a rukávech, barva taková něco jako fialová a je právě do těch půli stehen, take parááááda !! Cena 699 kč, take taky ucházející.
Není tady
Já si sukně a kalhoty nechávám ít na míru, větinou látka i uití vyjde kolem tisícovky a mám na dvě tři sezóny vystaráno. Mám jednak větí velikost, jednak dosti nekonfekční postavu (velký rozdíl mezi pasem a boky), take mi v obchodech málokdy něco sedne. Popravdě je ale docela problém sehnat i trička, protoe ve větích velikostech jsou zpravidla ité na postavu "velká prsa, ádný pas, ádný zadek", a já potřebuju něco v pase projmutého a pak zase rozířeného. Úprava takové halenky by větinou obnáela i přesazování rukávů, a to u mi přijde dost komplikované.
Darja70 napsal(a):
Vzpomínám, jak jedna slečna (prsa O) v prodejně prádla vypískla pohorením, e JÁ s 80C-D bych chtěla podprsenku, která by mi zvedla pesa , "paní a víte vy, jak by to na VÁS vypadalo!"
Myslela jsem, e vletím za pult, protoe si mě hned vichni začali prohlíet. Ale větina nakupujících byly eny s prsama, proto jsem získala smypatie já, ale hooodně dlouho jsem tam nela a kdy, tak jedině kdy prodával někdo s prsama.
To bych si teda sgustla, i kdy... Jednou jsem byla v kamenným vietnamským krámu s prádlem. Mají tam celkem sluný prádlo za sluný ceny. Podprsenky tamodsaď mít nemůu, pro ty radi do speciálek, ale říkala jsem si, e bych si třeba mohla koupit nějaký kalhotky, třeba tanga, i kdyby vydrely jen troje praní, tak je to fuk, manovi udělám radost, sobě taky. Jene potřebuji 44, čili XL. Mám ale 173 cm, take se ty píčky nějak rozloí
Obsluhují tam důchodkyně. Jedna se na mne vrhla hned na začátku u vchodu (já vím, nemají to jednoduché, musí "obsluhovat"), tak jsem jí sluně řekla, e se zatím jen porozhlédnu. Furt jsem jí měla v zádech. Kam jsem se vrtla, tam byla. Byla zima a já měla svetr a kabátek, take jsem vypadala jetě trochu silnějí, ne jsem.
A ona pořád: "A co teda jako chcete?" "No, říkala jsem si moná nějaký tanga..." Vytřetila oči a na celý krám se rozkřikla: "Coe? na VAÍ POSTAVU chcete TANGAAAAA?" Podotýkám, e je měly...
Práskla jsem koíkem, a to zadunělo a vyběhla ven. A u dveří jsem se zmohla na slova, něco o tom, e takovýhle chování jsem nezaila, ale pochybuji, e to slyela. U tam nikdy nepůjdu. Dodnes mne mrzí, e jsem neztropila větí scénu, neztěovala si u vietnamského majitele... ale ztěujte si, kdy vás někdo takhle ztrapní. pak jsem la po ulici a bulela a bulela a bulela. Natěstí jsem měla za 10 minut sraz s manou a ten mi zvedl náladu. Hned se měl k tomu, e se tam vrátíme a e bábě vysvětlí, e se mu tanga na mě líbí, ale e kvůli jejímu chování tam nehodláme utratit ani korunu. Jene já u neměla náladu se tam vracet. Nechtělo se mi rozebírat mé pozadí s celým krámem.
Ale jednou, jednou.... u se těím....
Není tady
Já mám teDĄvelký problém sehnat zimní bundu, která by byla teplá a ve které bych se mohla hýbat. BuĎ jsou tenounké a to nechchi, nebo jsou důchodcovské a to taky nechci. Máte dobrou zkuenost s nějkaou konkrétní značkou na bundy?
Není tady
Nezdá, je...
Keď som pracovala pol roka v Luxemburgu, s úasom som zistila, e sa tam bene dá kúpi pekné oblečenie aj pre nás, krásne urastené(dolna čas cca 42-44, horná cca 46-48, podža krajiny a druhu oblečnia) a v najnajvtevovanejích obchodoch a obchodných reazcoch mali aj nadmerné vežkosti do č. zhruba 60... Podotýkam, e bene stálo oblečko v tých obchododhc, kam som chodila JA tak do 20 eur, ale u po 3-4 týdňoch ho začali zlacňova...
V Bratislave sú bene vežkosti tak DO 42 nanajvý, a v nadmerných vežkostiach majú tmavé neforemné vrecia vožne visiace na postave, v ktorých ja osobne vyzerám, ako keby som prenáala estočará...
Zlatý starý dobrý Luxemburg!!!
Není tady