Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#226 8. 11. 2007 14:27

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: ŚŤASTNÝ DLOUHODOBÝ VZTAH

tweety napsal(a):

Ok, napisu za dvacet let big_smiletummenupp

Já taky lol ... to bylo myšleno ironicky... on to tu někdo totiž tak napsal. Ale já myslím, že je to jedno né ? smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#227 8. 11. 2007 15:25

savéla
♥♥♥♥♥--

Tercilo, chtěla jsem napsat podobně moudrou odpověď, ale zjistila jsem, žes to udělala za mě.
Hodnotit vztah se dá opravdu až na konci. Pernamentní štěstí neexistuje a když nebudou těžké chvíle, nebudeme si  vážit těch hezkých.
Budu mít 25. výročí vztahu, 21 let manželství. Bylo dobře i hůř. Tmelily nás spíš starosti než radosti. Velká spousta všedních dní, sváteční, dovolenkové a užívací jsou dodnes spíš vzácností, ale na druhou stranu si jich víc vážíme.
Četla jsem kdysi pojem "ubavíme se k smrti". Tak se dnes žije, permanentní zábava, radosti a užívání si. Jakmile přijde obyčejný život, tak honem na úprk. Pokud možno bez starostí a závazků. Taky je to varianta, někdy v koutku duše i závidím, ale je to na chvíli. Těžko tak lze strávit celý život. Jenže bavit se můžu i v padesáti,ale budovat rodinu i vztahy se musí od mládí. Aby jste se toho dvacátého výročí dočkali tongue
Chce to prostě velikou toleranci a umění ustoupit, a taky kousek obyčejného lidského štěstí na člověka vedle sebe smile

Není tady

#228 8. 11. 2007 15:49

L_aura
♥♥♥♥♥--

Já vím, máte tu všichni spoustu moudrých odpovědí, které se točí kolem hry se slovy, tedy konkrétně přívlastky - ať už se jedná o "šťastný" nebo "dlouhodobý"- nechci být nezdvořilá, ale asi mi to úplně nepůjde. Přece jste si nemohli myslet, že se skutečně ptám na to, jak si zařídit každý den až do smrti v pohádkové atmosféře nebo ano? ... Ač tady z některých mých výpovědí můžu působit naivně, tak hrozné to se mnou tedy skutečně není. dumbom

Není tady

#229 9. 11. 2007 10:48

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lauro,

přeci jsi si nemohla myslet, že si lidé domyslí, co máš schováno ve své hlavě a přitom napíšeš něco úplně jiného :-))) To si dělám legraci a praštilo mě to do nosu (když mi Fatima vysvětlila, že kniha 4dohody nejsou 4 podvody) - nevytvářet si falešné domněnky, že lidé budou vědět, co si představuji.
PS: tvé výpovědi mi vůbec nepřijdou naivní. Například tvá představa ideálního vztahu s pravidly komunikace mi přijde velmi inspirativní.

Není tady

#230 9. 11. 2007 11:51

Danda
♥♥-----

Teraz tridsiateho to bude 33 rokov.Mame tri dospele deti,styri vnucence a zijeme normalny zivot.Boli mracna,slnecne dni,aj prsalo.Ale myslim si,ze je to o tom,nenudit sa  a vediet sa dohodnut.Kym boli deti male,chodili sme spolocne na vylety,splavovali Dunaj,chodili na dovolenky.Dnes ked su dospele,venujeme sa jeden druhemu.Mame spolocneho konicka,spolocnych znamych,spolu podnikame uz 16-ty rok a sme spolu i v robote.Ked si potrebujeme od seba oddychnut,tak zostane jeden z roboty doma a uz vecer sa nevieme dockat toho druheho.A to sme prezili synovu epilepsiu z ktorej sa vyliecil  aj drogovych desat rokov,kedy sme  uz boli v koncoch,ale nakoniec sa z toho dostal.Nehovorim,ze je to u nas idealne,ale zijeme normalny zivot a trufam si povedat,ze sa mame stale radi.Manzel je skorpion a ja ryba.

Není tady

#231 9. 11. 2007 13:14

L_aura
♥♥♥♥♥--

Nicolas napsal(a):

Lauro,

přeci jsi si nemohla myslet, že si lidé domyslí, co máš schováno ve své hlavě a přitom napíšeš něco úplně jiného :-))) To si dělám legraci a praštilo mě to do nosu (když mi Fatima vysvětlila, že kniha 4dohody nejsou 4 podvody) - nevytvářet si falešné domněnky, že lidé budou vědět, co si představuji.
PS: tvé výpovědi mi vůbec nepřijdou naivní. Například tvá představa ideálního vztahu s pravidly komunikace mi přijde velmi inspirativní.

Nicolasi,
díky... nicméně opravdu nevěřím, že by tu byl kdokoli, koho by myslel zcela vážně svou představu o ideálním vztahu, jako tu, že se budete s partnerem neskutečně milovat každou vteřinu svého života každou buňkou svého pozemského i nepozemského těla a že na sebe nejen že nevrhnete jediné křivé slovo, ale ani myšlenku... a to následujících padesát či šedesát let wink , a ač mi nikdo nemůže vidět do hlavy (chválabohu!:-)))), měla jsem za to, že z výše uvedených důvodů tohle všichni chápeme, ne? wink

Není tady

#232 9. 11. 2007 13:19

L_aura
♥♥♥♥♥--

Nicméně, Nicolasi, ač jsme v lecčems z úplně jiného těsta, musím říct, že mě docela baví Tě číst wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí