|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
tweety napsal(a):
Ok, napisu za dvacet let
Já taky
... to bylo myšleno ironicky... on to tu někdo totiž tak napsal. Ale já myslím, že je to jedno né ? 
Není tady
Tercilo, chtěla jsem napsat podobně moudrou odpověď, ale zjistila jsem, žes to udělala za mě.
Hodnotit vztah se dá opravdu až na konci. Pernamentní štěstí neexistuje a když nebudou těžké chvíle, nebudeme si vážit těch hezkých.
Budu mít 25. výročí vztahu, 21 let manželství. Bylo dobře i hůř. Tmelily nás spíš starosti než radosti. Velká spousta všedních dní, sváteční, dovolenkové a užívací jsou dodnes spíš vzácností, ale na druhou stranu si jich víc vážíme.
Četla jsem kdysi pojem "ubavíme se k smrti". Tak se dnes žije, permanentní zábava, radosti a užívání si. Jakmile přijde obyčejný život, tak honem na úprk. Pokud možno bez starostí a závazků. Taky je to varianta, někdy v koutku duše i závidím, ale je to na chvíli. Těžko tak lze strávit celý život. Jenže bavit se můžu i v padesáti,ale budovat rodinu i vztahy se musí od mládí. Aby jste se toho dvacátého výročí dočkali 
Chce to prostě velikou toleranci a umění ustoupit, a taky kousek obyčejného lidského štěstí na člověka vedle sebe 
Není tady
Já vím, máte tu všichni spoustu moudrých odpovědí, které se točí kolem hry se slovy, tedy konkrétně přívlastky - ať už se jedná o "šťastný" nebo "dlouhodobý"- nechci být nezdvořilá, ale asi mi to úplně nepůjde. Přece jste si nemohli myslet, že se skutečně ptám na to, jak si zařídit každý den až do smrti v pohádkové atmosféře nebo ano? ... Ač tady z některých mých výpovědí můžu působit naivně, tak hrozné to se mnou tedy skutečně není. 
Není tady
Lauro,
přeci jsi si nemohla myslet, že si lidé domyslí, co máš schováno ve své hlavě a přitom napíšeš něco úplně jiného :-))) To si dělám legraci a praštilo mě to do nosu (když mi Fatima vysvětlila, že kniha 4dohody nejsou 4 podvody) - nevytvářet si falešné domněnky, že lidé budou vědět, co si představuji.
PS: tvé výpovědi mi vůbec nepřijdou naivní. Například tvá představa ideálního vztahu s pravidly komunikace mi přijde velmi inspirativní.
Není tady
Teraz tridsiateho to bude 33 rokov.Mame tri dospele deti,styri vnucence a zijeme normalny zivot.Boli mracna,slnecne dni,aj prsalo.Ale myslim si,ze je to o tom,nenudit sa a vediet sa dohodnut.Kym boli deti male,chodili sme spolocne na vylety,splavovali Dunaj,chodili na dovolenky.Dnes ked su dospele,venujeme sa jeden druhemu.Mame spolocneho konicka,spolocnych znamych,spolu podnikame uz 16-ty rok a sme spolu i v robote.Ked si potrebujeme od seba oddychnut,tak zostane jeden z roboty doma a uz vecer sa nevieme dockat toho druheho.A to sme prezili synovu epilepsiu z ktorej sa vyliecil aj drogovych desat rokov,kedy sme uz boli v koncoch,ale nakoniec sa z toho dostal.Nehovorim,ze je to u nas idealne,ale zijeme normalny zivot a trufam si povedat,ze sa mame stale radi.Manzel je skorpion a ja ryba.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Lauro,
přeci jsi si nemohla myslet, že si lidé domyslí, co máš schováno ve své hlavě a přitom napíšeš něco úplně jiného :-))) To si dělám legraci a praštilo mě to do nosu (když mi Fatima vysvětlila, že kniha 4dohody nejsou 4 podvody) - nevytvářet si falešné domněnky, že lidé budou vědět, co si představuji.
PS: tvé výpovědi mi vůbec nepřijdou naivní. Například tvá představa ideálního vztahu s pravidly komunikace mi přijde velmi inspirativní.
Nicolasi,
díky... nicméně opravdu nevěřím, že by tu byl kdokoli, koho by myslel zcela vážně svou představu o ideálním vztahu, jako tu, že se budete s partnerem neskutečně milovat každou vteřinu svého života každou buňkou svého pozemského i nepozemského těla a že na sebe nejen že nevrhnete jediné křivé slovo, ale ani myšlenku... a to následujících padesát či šedesát let
, a ač mi nikdo nemůže vidět do hlavy (chválabohu!:-)))), měla jsem za to, že z výše uvedených důvodů tohle všichni chápeme, ne? 
Není tady
Nicméně, Nicolasi, ač jsme v lecčems z úplně jiného těsta, musím říct, že mě docela baví Tě číst 
Není tady