|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Znáte ho někdo? Zažíváte jej? Znáte někoho, kdo ho má? A jak se to stalo? A jaké charakterové vlastnosti ti dotyční mají. Sem s nadějí! 
Není tady
Znám - sebe
Jsme s partnerem 7 let, bydlíme spolu 4-tý rok a před pár měsíci jsme koupili vlastní byt...
Není tady
Ladie napsal(a):
Znám - sebe
Jsme s partnerem 7 let, bydlíme spolu 4-tý rok a před pár měsíci jsme koupili vlastní byt...
A jací jste? Povahově? Klidní vyrovnaní? Co vás spojuje? Společné zájmy? Kdo co dělá v domácnosti? Jak se vám daří zvládat hádky?
No já vím, že jsem zvědavá, ale už jiná nebudu :-))))
Není tady
No prostě mě zajímá, jak se to dělá 
Není tady
Povahově? No já jsem cholerik jako blázen, partner je společenský kliďas, tak moje výbuchy v pohodě snáší
Většinu zájmů máme společnou - až na sport. Na to já jsem veliký lenoch
V domácnosti máme každý "své" povinnosti, ale není nad to se občas na všechno vykašlat a strávit celý den v posteli...
Jinak je to dost a vzájemné toleranci a kompromisech... 
Není tady
A jaká jste znamení horoskopu:-))
Není tady

Na jaře budeme spolu 17 let a víceméně v pohodě. Občas to někde trochu zaskřípá, zavrzá, ale to snad všude. Typově je to u nás podobné jako u L_aury, žena spíše cholerička, já flegmoš....
Není tady

L_aura napsal(a):
Oba Berani 
Není tady
Napadlo mě, že základem dobrého vztahu není nic jiného než to, že ho oba musí chtít a musí ho chtít stejně... Myslíte, že je to pravda?
Není tady

Neoficiálně 28 let, oficiálně - letos byla stříbrná svatba..
Není tady
Ještě jsem se to nedozvěděla! :-)) jak to, sakra, děláte? :-)))
Já mám takový pocit totiž, že když nějaký vztah v mém okolí funguje, tak prostě funguje za okolností, který já bych prostě nedokázala připustit... ve kterých bych nebyla šťastná
Není tady

L_aura napsal(a):
...za okolností, který já bych prostě nedokázala připustit... ve kterých bych nebyla šťastná
To jest?
Není tady

No musíš zapomenout na ideály 
Není tady
Ladie napsal(a):
Znám - sebe
7 let nevidím jako dlouhodobý vztah, nic proti 
Není tady
Ota napsal(a):
Neoficiálně 28 let, oficiálně - letos byla stříbrná svatba..
tedáááá kdo by to do tebe řekl 
Není tady

To víš, já se nezdám 
Není tady
L_aura napsal(a):
Já býk, partner vodnář.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ty možná ne, někdo jiný joo. 
Není tady
Moji rodiče spolu prožili 50 let, až je smrt rozdělila. Z pozice otce to bylo dobré manželství, plné porozumění a vzájemné pomoci a podpory, bez hádek a těžkých neshod.
Z pozice matky bylo dobré, milovala otce , ale vědomě pro klid často ustupovala a podřizovala se.
Z pozice mě , dcery, se otcově vůli podřizovala stále. Vše se dělo tak , aby otec byl v klidu, jakoby sama ani za sebe neuměla žít . Dekórum slušné rodiny bylo zachováno . Později už se nedalo ze zajetých kolejí vyjet po dobrém a po zlém by to máti neudělala, takže se dost trápila a její choť o tom neměl ani ponětí.
Nevzpomínám si na žádné domácí psychoanalýzy. Jeden plat, 4 děti, pole u prarodičů, jednou týdně praní ve velké prádelně, .......Žilo se těžko a nebyl čas na blbosti.
Byl však bezkonkurenčním dědou. Škoda, že nebyl i takovým otcem.
Manželství splnilo poslání- vychovali děti a do konce svých dní se milovali,
Takže bylo asi šťastné
Není tady
My jsme s přítelem také oba berani, dokonce narození ve stejný den..:-) Jj, to už nejsou náhody, tomu se říká osud...
Není tady
..byli jsme s manželem neoficiálně 28,oficiálně 24,než před deseti lety zemřel,já beran,on váhy,ze začátku manželství lítali i talíře,to si piš,ale také jsme věděli,že chceme být spolu a nerozcházeli jsme se při prvním konfliktu,určitě jsme se hádali,další věc byla ta,že manžel dělal na směny,převážně v noci a o víkendech,takže jsme se občas jen potkávali ve dveřích,když šel jeden domů a druhý do práce,tím pádem jsme si byli vzácní,ale zase pro děti to bylo plus,vždy byl někdo doma. Oběma nám na sobě navzájem záleželo.Povinnosti jsme si dělili.Např.vyvařování a praní plínek byla jeho práce.Navíc ho bavilo trávit čas s dětmi,vymýšlet hry a akce,takže pokud jsme se sešli doma,nenudili jsme se.Počítače nebyly,tak nějaké hry,nebo výlety...
Prostě nám bylo dobře pohromadě.Chce to ale určitě kompromis z obou stran.
Není tady
Asi pred mesicem jsem padla do vztahu se svym drivejsim kamaradem. Jsem zamilovana a myslim ze i on. Prala bych si, aby to vyslo.. Nemate nejaky rady na spokojeny vztah? Vim sama, ze se mnou to neni nekdy lehky a jsem docela zarlivej typ, zda se me. Bojim se ze to nejaky zpusobem zkazim..
Není tady
Ladie napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ty možná ne, někdo jiný joo.
7 let je jen kousek lidskýho života ... za dlouhodobý vztah pokládám Otův, nebo Mikešův atd. 
Není tady
No ono taky záleží na tom kolik ti je let Pavlo...
Není tady
Martina1980 napsal(a):
Asi pred mesicem jsem padla do vztahu se svym drivejsim kamaradem. Jsem zamilovana a myslim ze i on. Prala bych si, aby to vyslo.. Nemate nejaky rady na spokojeny vztah? Vim sama, ze se mnou to neni nekdy lehky a jsem docela zarlivej typ, zda se me. Bojim se ze to nejaky zpusobem zkazim..
Marti, klídek ... jak tě tak čtu, i když to nevyjde, budeš do měsíce zamilovaná zase někde jinde... neřešila bych to 
Není tady