6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tina napsal(a):
jak tu tak koukám, tak nejmíň obvyklým místem se pomalu ale jistě stává klasická manelská postel
to áno... pokud ovem je jiných manelů
Není tady
Hmm, no nic zrovna moc neobvyklýho ani ne, v práci samozřejmě, ve kole mezi motorama a tak, v autě ve městě, v autě mimo město, v autě, kdy nás vezli kámoi (ale jen rukama, to nevím jestli se počítá), ale zase nějak xtra neobvyklé mi to nepřijde.
Není tady
tak nevím co je neobvyklé místo...ale...veřejný bazén, uprostřed sídlitě na lavičce, v přeplněném vlaku a co bylo nej,... převlékací kabinka v obchodáku ...v autě je to skoro klasika ne ? a na kolejích, kde je hlava na hlavě se to taky nepočítá... jo ale v práci jsem to nedělala...mám teda mezery ve vzdělání
Není tady
Heřmanka napsal(a):
tak nevím co je neobvyklé místo...ale...veřejný bazén, uprostřed sídlitě na lavičce, v přeplněném vlaku a co bylo nej,... převlékací kabinka v obchodáku ...v autě je to skoro klasika ne ? a na kolejích, kde je hlava na hlavě se to taky nepočítá... jo ale v práci jsem to nedělala...mám teda mezery ve vzdělání
Nikdá není pozdě se něco nového naučit.
v moři pár metrů od lidí, na schodech bytovky, na chodbičce u wc v baru, v bazénu, na balkoně a v malinkém stanu, odpoledne, uprostřed stanového městečka na nějakém folkovém festivalu.Ten stan se otřásal a mě tak rajcovala představa, e kolem je plno lidí, e jsem poprvé zaila vaginální orgasmus, ač jinak jsem schopna ho dosáhnout pouze klitoridálně.
A jinak klasika auto, les..
Není tady
Ve vlaku v kupé, za bílého dne a pak jetě ve sklepě, kdy jsme li pro zavařeniny.
Pak hodně v autě a jednou to fakt stálo za to. Jakmile jsme skončili, vynořilo se za naim autem druhé auto a protoe to bylo na úzké lesní cestě, nemohlo projet. Přítel skočil dopředu a jeli jsme. Na klasické cestě nechal autíčko předjet, zastavil a nahý vystoupil do prostřed cesty, kde se začal oblíkat. Natěstí zrovna nikdo nejel ale já u toho dostala takový záchvat smíchu....
Není tady
Tak taky přispěji svojí trokou do mlýna...ve veřejných garáích v autě, docela zvlátní pocit, kdy kolem chodí lidi od a do svých aut...v odlehlé části parku (pak jsme si vimli tenisových kurtů na druhé straně)...a asi nejzajímavějí v kabince na převlékání v krytém bazénu
Není tady
hm, to je tady ale pořád dokola, kabinky a kdesi cosi, to u z nás zaila větina, co nějákej tip na pořádnej odvaz ?
Není tady
No vidí a pro mně to byl odvaz a a.
Ale největí odvaz jsem viděla v emailu. Byli to horolezci a viseli ne laně v protoru a to hooodně vysoko , no a tam si to pěkně rozdávali. Mi naskakovala husí kůe jen z té výky. Celkem dobrý adrenalinek
Není tady
pomněnka napsal(a):
No vidí a pro mně to byl odvaz a a.
Ale největí odvaz jsem viděla v emailu. Byli to horolezci a viseli ne laně v protoru a to hooodně vysoko , no a tam si to pěkně rozdávali. Mi naskakovala husí kůe jen z té výky. Celkem dobrý adrenalinek
ten jsem viděla taky, fakt to byl odvaz, jen já mám hrůzu z výek a při mém těstí by se to lano se mnou utrhlo
Není tady
Tak ty chce odvaz a přitom vechno vidí černě... to mi nějak nejde dohromady.
Není tady
pomněnka napsal(a):
Tak ty chce odvaz a přitom vechno vidí černě... to mi nějak nejde dohromady.
neboj neboj, asi bych si cvakla na kurá a pak by to snad lo, pokud mi někdo to lano nenařízne, e
Není tady
No, jeden "vodvaz" mám, ale to je jen pro hodně nadrený...kdy jsem byl na vojně, coby voják základní sluby, byli jsme na střelnici, ostré střelby...byla tam holka, vojanda od spojařů, zalezli jsme do okopu, nad námi stříleli na terče...
teda siriusi tak tomu říkám vodvaz, mě by snad lehlo
Není tady
Sirius napsal(a):
No, jeden "vodvaz" mám, ale to je jen pro hodně nadrený...kdy jsem byl na vojně, coby voják základní sluby, byli jsme na střelnici, ostré střelby...byla tam holka, vojanda od spojařů, zalezli jsme do okopu, nad námi stříleli na terče...
Kdy jsem já byla "na vojně", poprvé... (a bohuel ne naposled...), a milovala a do piku kostí, be-be!!!, miváek byl zrovna od "skladu", to jsme dceru "dělali" na matračkách tamté- stověatá Praha, Střeovice, sklad nejmenovaný, matračky neidentifikovatelné, nálada napjatá, (skoro jako v tom serou totalitním, co teď asi opakujou, Vojáci a mui? nebo jak???, Bartoka to zpívá, ten hlavní motiv, vdycky slzička vyběhne, kdy slyím a vzpomenu..., jo, u vim, jak se to zove: Chlapci a chlapi, e jo?, dámy, slzy schovat, dávno ji tomu, dospěly jsme... alespoň některé z nás, e jo...), uf, krásné vzpomínky, dik za tema...
ahoj Pajko
Upravil(a) ViktorkaLove (3. 9. 2008 14:22)
Není tady