Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 15. 8. 2008 14:47

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Zazili jste sex na nejakem neobvyklem miste?

tina napsal(a):

jak tu tak koukám, tak nejmíň obvyklým místem se pomalu ale jistě stává klasická manželská postel big_smile

to áno... pokud ovšem je jiných manželů wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#177 18. 8. 2008 9:35

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Hmm, no nic zrovna moc neobvyklýho ani ne, v práci samozřejmě, ve škole mezi motorama a tak, v autě ve městě, v autě mimo město, v autě, když nás vezli kámoši (ale jen rukama, to nevím jestli se počítá), ale zase nějak xtra neobvyklé mi to nepřijde.

Není tady

#178 21. 8. 2008 23:21

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

tak nevím co je neobvyklé místo...ale...veřejný bazén, uprostřed sídliště na lavičce, v přeplněném vlaku a co bylo nej,...  převlékací kabinka v obchodáku rodna...v autě je to skoro klasika ne ? big_smile a na kolejích, kde je hlava na hlavě se to taky nepočítá... jo ale v práci jsem to  nedělala...mám teda mezery  ve vzdělání big_smile

Není tady

#179 22. 8. 2008 8:52

Sirius
Host

Heřmanka napsal(a):

tak nevím co je neobvyklé místo...ale...veřejný bazén, uprostřed sídliště na lavičce, v přeplněném vlaku a co bylo nej,...  převlékací kabinka v obchodáku rodna...v autě je to skoro klasika ne ? big_smile a na kolejích, kde je hlava na hlavě se to taky nepočítá... jo ale v práci jsem to  nedělala...mám teda mezery  ve vzdělání big_smile

Nikdá není pozdě se něco nového naučit. vissla

#180 22. 8. 2008 9:09

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

v moři pár metrů od lidí, na schodech bytovky, na chodbičce u wc v baru, v bazénu, na balkoně a  v malinkém stanu, odpoledne, uprostřed stanového městečka na nějakém folkovém festivalu.Ten stan se otřásal a mě tak rajcovala představa, že kolem je plno lidí, že jsem poprvé zažila vaginální orgasmus, ač jinak jsem schopna ho dosáhnout pouze klitoridálně.

A jinak klasika auto, les..

Není tady

#181 22. 8. 2008 14:51

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Ve vlaku v kupé, za bílého dne a pak ještě ve sklepě, když jsme šli pro zavařeniny.

Pak hodně v autě a jednou to fakt stálo za to. Jakmile jsme skončili, vynořilo se za našim autem druhé auto a protože to bylo na úzké lesní cestě, nemohlo projet. Přítel skočil dopředu a jeli jsme. Na klasické cestě nechal autíčko předjet, zastavil a nahý vystoupil do prostřed cesty, kde se začal oblíkat. Naštěstí zrovna nikdo nejel ale já u toho dostala takový záchvat smíchu....

Není tady

#182 24. 8. 2008 12:34

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak taky přispěji svojí troškou do mlýna...ve veřejných garážích v autě, docela zvláštní pocit, když kolem chodí lidi od a do svých aut...v odlehlé části parku (pak jsme si všimli tenisových kurtů na druhé straně)...a asi nejzajímavější v kabince na převlékání v krytém bazénu big_smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#183 24. 8. 2008 12:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hm, to je tady ale pořád dokola, kabinky a kdesi cosi, to už z nás zažila většina, co nějákej tip na pořádnej odvaz ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#184 24. 8. 2008 12:48

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

No vidíš a pro mně to byl odvaz až až.
Ale největší odvaz jsem viděla v emailu. Byli to horolezci a viseli ne laně v protoru a to hooodně vysoko , no a tam si to pěkně rozdávali. Mi naskakovala husí kůže jen z té výšky. Celkem dobrý adrenalinek tummenupp

Není tady

#185 24. 8. 2008 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

No vidíš a pro mně to byl odvaz až až.
Ale největší odvaz jsem viděla v emailu. Byli to horolezci a viseli ne laně v protoru a to hooodně vysoko , no a tam si to pěkně rozdávali. Mi naskakovala husí kůže jen z té výšky. Celkem dobrý adrenalinek tummenupp

ten jsem viděla taky, fakt to byl odvaz, jen já mám hrůzu z výšek va a při mém štěstí by se to lano se mnou utrhlo lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#186 24. 8. 2008 13:10

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

Tak ty chceš odvaz a přitom všechno vidíš černě...dumbom to mi nějak nejde dohromady.

Není tady

#187 24. 8. 2008 13:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Tak ty chceš odvaz a přitom všechno vidíš černě...dumbom to mi nějak nejde dohromady.

neboj neboj, asi bych si cvakla na kurហa pak by to snad šlo, pokud mi někdo to lano nenařízne, že tongue

Není tady

#188 24. 8. 2008 14:22

Sirius
Host

No, jeden "vodvaz" mám, ale to je jen pro hodně nadržený...když jsem byl na vojně, coby voják základní služby, byli jsme na střelnici, ostré střelby...byla tam holka, vojanda od spojařů, zalezli jsme do okopu, nad námi stříleli na terče...   dumbom

#189 24. 8. 2008 14:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smilebig_smilebig_smile teda siriusi big_smilebig_smile tak tomu říkám vodvaz, mě by snad šlehlo big_smile

Není tady

#190 3. 9. 2008 14:21

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Sirius napsal(a):

No, jeden "vodvaz" mám, ale to je jen pro hodně nadržený...když jsem byl na vojně, coby voják základní služby, byli jsme na střelnici, ostré střelby...byla tam holka, vojanda od spojařů, zalezli jsme do okopu, nad námi stříleli na terče...   dumbom

Když jsem já byla "na vojně", poprvé... (a bohužel ne naposled...), a milovala až do špiku kostí, be-be!!!, mivášek byl zrovna od "skladu", tož jsme dceru "dělali" na matračkách tamtéž- stověžatá Praha, Střešovice, sklad nejmenovaný, matračky neidentifikovatelné, nálada napjatá, (skoro jako v tom serošu totalitním, co teď asi opakujou, Vojáci a muži? nebo jak???, Bartoška to zpívá, ten hlavní motiv, vždycky slzička vyběhne, když slyším a vzpomenu..., jo, už vim, jak se to zove: Chlapci a chlapi, že jo?, dámy, slzy schovat, dávno již tomu, dospěly jsme... alespoň některé z nás, že jo...), uf, krásné vzpomínky, dik za tema...  pussa pussa pussa

ahoj Pajko

Upravil(a) ViktorkaLove (3. 9. 2008 14:22)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí