6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Platí jeskyně? Tam opravdu nehrozilo, že by nás někdo načapal - nepřístupná jeskyně plná bahna, nutné se plazit chodbičkama, speleologicky silný zážitek...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tak já v bazénu s lidma, v tel. budce, na loďce, na WC, v cukrárně, v parku ... a chci to zkusit v čajovně a taky v kabince jak je v obchoďákách na zkoušení oblečení
v cukrárně, v čajovně...to jako mezi lidmi??
Není tady
Natálie napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak já v bazénu s lidma, v tel. budce, na loďce, na WC, v cukrárně, v parku ... a chci to zkusit v čajovně a taky v kabince jak je v obchoďákách na zkoušení oblečení
no jasně, v prázdný cukrárně nebo čajovně je to "vo ničem"
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Natálie napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no jasně, v prázdný cukrárně nebo čajovně je to "vo ničem"
mě by to taky v tom baru bez lidí tolik nebavilo
Není tady
Na policejní služebně (nebyla jsem ani zadržená ani obviněná) .
Není tady
jo tak na služebně souloží moje kamarádka pravidelně ... tam je nevyhmátne ani její manžel, ani jeho manželka
Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2007 16:25)
Není tady
martinF napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Natálie napsal(a):
v cukrárně, v čajovně...to jako mezi lidmi??no jasně, v prázdný cukrárně nebo čajovně je to "vo ničem"
mě by to taky v tom baru bez lidí tolik nebavilo
to by nebyl ten správnej adrenalin
Není tady
aprill napsal(a):
Takže paní policistka? Sice ne "zadržená", ale spíš "nadržená"
Upravil(a) Mikeš (8. 11. 2007 16:29)
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Takže paní policistka?
Samá voda .
Není tady
aprill napsal(a):
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Takže paní policistka?
Samá voda .
Spíš chlap policajt.
Joooo, pro chlapy v uniformě měly ženský vždycky slabost
Není tady
Mikeš napsal(a):
Joooo, pro chlapy v uniformě měly ženský vždycky slabost
Jak , které tak to já jsem fakt vyjimka.
Tři manželské páry mají zájem vstoupit do ortodoxní sekty, kde podmínkou pro inciaci je čtrnáctidenní sexuální abstinence. Přijdou na prijímací pohovor a vrchní starší se jich ptá, jestli dodrželi tuto podmínku.
První manžel odpovídá:
"Jistě, bez problémů, naše víra je silnější než pudy."
Druhý manžel odpovídá:
"No druhý týden jsem si musel jít lehnout na gauč v obýváku, ale vydrželi jsme."
Třetí manžel v rozpacích říká:
"Ze začátku to šlo, ale potom manželka sahala na polici pro plechovku s fazolemi, ta ji spadla a jak se pro ni ohnula, tak jsem se neovládnul ..."
"No ale to k nám nemůžete."
"Já jsem to tušil. My ostatně od té doby do Delvity taky nesmíme ..."
To jste mi připomněli... Na Okresní vojenské správě...
Koukám, že když zavzpomínám, dám dohromady slušnou sbírku. Já, děvče vzorné...
Není tady
jo ještě mě napadlo jedno místo..... na Kosovsko - Albánských hranicích..... kde okolí hlídá Makedonská policie
Není tady
Navrhuji Klubku propůjčit titul Nejodvážnějšího dobrodruha!
Není tady
Tak to já v Riegrových sadech v tráve a když bylo povšem tak nám partička mladech zatleskala zajímavý to taky bylo na poliklinice kde nás vyrušil doktor, na WC, v hospodě na stole (rychlovka ) ve slepě a le nejlepší je to snad v autě na zadní sedačce a jejlíp v modelu 206
Není tady
Na pitevně, ale klid, ona byla dost živá - medička.
Upravil(a) Sirius (13. 11. 2007 20:59)
Sirius napsal(a):
Na pitevně, ale klid, ona byla dost živá - medička.
Cha chaááá, kam se hrabu já v kremáku.))) Vy jste to vzali ještě docela s "čerstvým" obecenstvem, já už je měla trochu "flambovaný"
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Navrhuji Klubku propůjčit titul Nejodvážnějšího dobrodruha!
Ne, to bylo docela dobrý. Oni stáli asi 500 m od nás a poctivě "hlídali" okolí)))
Není tady
Ota napsal(a):
Ono se u toho tak hezky sní
Tak teda ja u TOHO nikdy nesním... To skôr v práci sním o TOM....
A čo takto auto(1203) čakajúce vo fronte pred colnicou...? Ráta sa to ako extra miesto? Viem, že sme sa modlili, aby sa colníci moc neponáhľali. Mali sme tam vzadu perinu a keď sme vyliezali s pasmi v rukách, lietalo z nás perie...
Není tady
Selima napsal(a):
Ota napsal(a):
Ono se u toho tak hezky sní
Tak teda ja u TOHO nikdy nesním... To skôr v práci sním o TOM....
A čo takto auto(1203) čakajúce vo fronte pred colnicou...? Ráta sa to ako extra miesto? Viem, že sme sa modlili, aby sa colníci moc neponáhľali. Mali sme tam vzadu perinu a keď sme vyliezali s pasmi v rukách, lietalo z nás perie...
No Seli, až budeme v Shengenském prostoru, tak už máš docela smůlu. Ale doporučuji hranice SLO - UA a dál, Tam na to budeš mít klidně i půl dne a zopakujete si to číslo několikrát))
Není tady
Neverím, že rumunskí colníci sa zmenia mávnutím čarovného prútika...
Mmch, tento zážitok mám z Rozvadova....
Není tady
Selima napsal(a):
Neverím, že rumunskí colníci sa zmenia mávnutím čarovného prútika...
Mmch, tento zážitok mám z Rozvadova....
Hmm, tak já když překračuji už několikátý rok Maďarsko - Rumunské hranice, tak nejhorší jsou "Uheráci", ti dělají ze všeho vědu. Rumuni pohoda. Ale je jasné, že se budou muset ještě učit, dejme jim čas
Není tady