6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
výtah chci taky zkusit
U mně vyzkoušeno Chceš zkusit zastavenej výtah, nebo při jízdě?
Není tady
Slvinka napsal(a):
Jo tak nas taky s ex nacapali poldove v aute - bylo to teda dost trapny ! Nejzajimavejsi misto bylo asi po pulnoci na sidlisti, byla jsem oprena o balkon nakeho spoluobcana (nejlepsi na tom je, ze ex pak ten byt nad koupil )!
Jinak super je to taky v saune, ale trosku na infarkt !
V sauně mi to super fakt nepřišlo, to bylo fakticky na infarkt
Není tady
Ota napsal(a):
PPavloo, u nás máme dva
to má být náááávrh bo co
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
výtah chci taky zkusit
U mně vyzkoušeno Chceš zkusit zastavenej výtah, nebo při jízdě?
oboje
Není tady
PPavlaa napsal(a):
martinF napsal(a):
už jste asi všechno co jsem zkoušel vyjmenovali, bych se opakoval,tak ještě v baru za provozu, ve výtahu, na ulici před domem.....
výtah chci taky zkusit
super je to v paneláku, teda v nějakém, tam je ten velkej na kočárky a ještě malej, tak se dá zastavit , dá se jezdit i ze sklepa nahoru a zpátky, akorát vás někdo může vyrušit
mě by třeba stačila i jen ta jízda nahoru do desátýho patra třeba na jednu rychlovku, ale partnerka by asi nebyla odvázaná
no tak to je super, když máš nějaký cíl...................
Není tady
L_aura napsal(a):
martinF napsal(a):
L_aura napsal(a):
Jeee.... tak to je vec, která mě teda vůbec ale vůbec neláká a nikdy ani nebavila. Není nad to zamknout dveře a pořádně si zařádit a zakřičet
to se nevylučuje, to se může i potom, nebo předtím
Kdo četl mé vlákno tak ví, že mě sex, kde je víc aktérů, ač jen (možných) voyeru fakt nezajímá
jasně, každému jak se líbí........., jestli jseš ráda nahlas, to má taky něco do sebe
prostě někdo po deseti letech třeba chce tu postel prostřídat jiným prostředím
já ty neobvyklá místa bral jako spestření manželského života, naštěstí jsme si s nebožkou v sexu docela padli do noty, teda alespoň z mé strany si to myslím.............
Není tady
jééé tady to jede:D....asi budu muset ten výtah taky vyzkoušet, když to tady tak opěvujete:D
Není tady
Ja mám klasutrofóbiu.... zasa až taký adrenalín nemusím, asi....
Není tady
Na procházce kolem řeky, kde chodí spousta důchodců....
Upravil(a) M (6. 11. 2007 13:08)
Není tady
Aspoň sa na staré kolená niečo priučili...
Není tady
martinF napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
martinF napsal(a):
už jste asi všechno co jsem zkoušel vyjmenovali, bych se opakoval,tak ještě v baru za provozu, ve výtahu, na ulici před domem.....
výtah chci taky zkusit
super je to v paneláku, teda v nějakém, tam je ten velkej na kočárky a ještě malej, tak se dá zastavit , dá se jezdit i ze sklepa nahoru a zpátky, akorát vás někdo může vyrušit
mě by třeba stačila i jen ta jízda nahoru do desátýho patra třeba na jednu rychlovku, ale partnerka by asi nebyla odvázaná
no tak to je super, když máš nějaký cíl...................
nevím, jestli bych to nazvala zrovna svým cílem
Není tady
PPavloo a co si začít s nějakým výtahářem? Měly bys to z jedný vody načisto
Není tady
chci jen tebe, dyť to víš
Není tady
Já vím, nestačím odepisovat, tak nemažu, mail jsem četla, večer písnu.
Není tady
Já nemám čas se prokusovat všemi příspěvky nazpět tak jen stručně:
BYL UŽ TADY PINGPONGOVEJ STŮL ??????
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mazat se musí, jinak hrozí zadření
Není tady
Kiara napsal(a):
Já nemám čas se prokusovat všemi příspěvky nazpět tak jen stručně:
BYL UŽ TADY PINGPONGOVEJ STŮL ??????
NE !!!! jsi první
Není tady
Ota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mazat se musí, jinak hrozí zadření
Oto, myslíš taky někdy na něco jinýho jak na TO
Není tady
Nee
Není tady
myslela jsem si to
Není tady
Ono se u toho tak hezky sní
Není tady
Taky nemám čas na čtení zpátky, tak se asi budu opakovat
Na lehátku na moři, moc to nešlo, po pádu do hloubky jsme se málem utopili, ale dokončili.
Na dětské pérové houpačce v noci v parku. Báječný.
Jednou večer jsem šla vyhodit papír.A v eco kontejnéru na hromadě starého papíru dva v nejlepším........
Není tady
slíva modrá: cha cha, to je celkem síla :-))))
Je pramice netradiční místo? Sice jsem pak málem hodila rybám svůj oběd, ale bylo to dobrý :-)
Upravil(a) ADFka2 (8. 11. 2007 15:20)
Není tady
Pramice ano! Co říkali ostatní rybáři? Já v motorovém člunu, naštěstí bylo tak hnusné počasí, že nikdo jiný na jezeře nebyl.
Není tady