18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Nás načapali policajti v autě s manou při tom a divili se, kdy mrkli do občanek, e si to nenecháme na doma
Blbý policajti holt nechápou, jak si lidé mohou zpestřovat manelský sex (bez ironie - děláme to také tak )
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak jasně, e to nebyla cukrárna co je tam vechno jak na dlani, to u by na nás někdo zavolal policajty
No... furt ale nechápu...to bylo někde u stolku nebo kde??? Asi nemám dost bujnou fantazii
Já zail něco podobnýho, ale to u byl večer, cukrárna byla zavřená, a bylo zhasnuto... venku sice chodili lidi, ale natěstí se nikdo nepodíval do ztemnělé výlohy
Ne, za takovou ozdobnou zdí ze dřeva, byla rozdělená jakoby na dvě půlky (cukrárna), tam bylo víc ero a nikdo tam nebyl
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nás načapali policajti v autě s manou při tom a divili se, kdy mrkli do občanek, e si to nenecháme na doma
Blbý policajti holt nechápou, jak si lidé mohou zpestřovat manelský sex (bez ironie - děláme to také tak )
Ani jsme to tak nezpestřovali, jako spí to měli domů jetě 45 minut a my chtěli hned teď
Není tady
Ahá, a ete som si spomenula na také orálne pokusy v jazere v leze za plnej prevádzky, podvečer... Síce sme boli na odžahlej strane, ale aj tak... som bola vďačná, e nemám okuliare a nevidím tváre kúpajúcich sa.
Není tady
Kamoka novomanelka chodí zohrieva manela do električky... ted ana konečnej, aby bolo janso. Akurát nadávajú, e autá majú moc silné reflektory...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Pří kremaci příbuzného.... Já vím, ostuda....
teda to snad nemyslí váně, styď se
no já byla tenkrát free a la jsem tam zdonucení. Nesnáím kremace. Nebyl to nikdo z blízkých příbuzných,a pak tam přiel bývalý,taky se znali s nebotíkem..... No a tak jsme si řekli, e je nějak moc smutno atd. Tak jsme li za roh a tak si povídali......a za doprovodu Ave Maria, jsme poskvrnili chrám boí)))
Není tady
Jo,ale teď si vzpomínám, jak jsme ly na ferraty v Itálii. Výlap asi dop 3,200 m.n.m. Při výstupu 32 stupňů dole. Nahoře bylo asi 9 st,začalo foukat, sníh kolem, já zavěená na sedáku, lano v druhé ruce, abych se nesmekla, asi tak 4st obtínosti.No asi v těch 3,000 metrech,kousek od vrcholu, jsme si chtěla v sedílku odpočinout. A najednou koukám, e vedle mě leí pouitý kondom..... Jo tak tomu borci tleskám
Není tady
Klubko napsal(a):
Tak jsme li za roh a tak si povídali......a za doprovodu Ave Maria, jsme poskvrnili chrám boí)))
No, krematorium není natěstí chrám Boí (to je kostel), ale spíe chrám světský, take Ti uděluji rozhřeení , nicméně u... při funuse, to je teda síla.....
Není tady
ve zrající kukuřici - ale bála jsem se divočáků, natěstí můj strach alkoholové opojení utlumilo, take jsem tam dokonce poprvé prováděla orál
v lese na jehličí - ale smůla (nebo něco jinýho????) mi ho tak nalepila na jisté partie, e nelo dolů ani při horké spre
pod mostem - teda pod silnicí pod takovým minimostkem na břehu říčky - nebo potoka - já u nevím, jenom vím, e jo
na schoditi před hrobkou, v rybízovém keři - taky jsem ty fleky od rybízu z trika u nedostala - mamka se tehdá divila, kam a proč jsem lezla - a nejhorí to bylo ve výběhu pro krávy v mraveniti - zadek svěděl jetě tři dny - díkybohu za dithiaden
Není tady
...
Upravil(a) Slvinka (7. 6. 2010 19:14)
Není tady
Ne bylo kde hlavu sloit,tak mnohokrát parkovitě u frekventovanýho chodníku Keře za hospodama, v lese,u trafa ve viňovém sadu
Les je nejlepí,jen bacha na myslivce-ňákej myslivec mírující pár v akci přes dalkohled na puce prostřelil nebohé dívce krk. A bochuel je to pravda...
Není tady
u jste asi vechno co jsem zkouel vyjmenovali, bych se opakoval,tak jetě v baru za provozu, ve výtahu, na ulici před domem.....
Není tady
.... přidám jednu zajímavou zkuenost ze stopu v zahraničí.... na korbě takového meního náklaďáčku... polední slunce,vedro, e by psa nevyhnal, projíděli jsme pořádné serpentýny, nic pohodlného, ale kdy musí, tak musí.....ty modřiny snad cítím dodnes a větí úpal jsem snad nikdy u pak nezaila:) nikdy více:lol:
Upravil(a) Račice dračice (5. 11. 2007 11:12)
Není tady
na Řípu, to mě napadá jako "nejexotičtějí"
ze začátku známosti, ne jsem začala přítele brát domů, byla těch míst celá řada, sauna, koupalitě, divadlo, Ladronka...nejklasičtějí z nich - auto, ovem to nejmení, které jezdí po naich silnicích. S láskou na něj vzpomínáme - nebo tedy na dobu, kdy bylo naím jedïným útočitěm
Není tady
Jeee.... tak to je vec, která mě teda vůbec ale vůbec neláká a nikdy ani nebavila. Není nad to zamknout dveře a pořádně si zařádit a zakřičet
Není tady
L_aura napsal(a):
Jeee.... tak to je vec, která mě teda vůbec ale vůbec neláká a nikdy ani nebavila. Není nad to zamknout dveře a pořádně si zařádit a zakřičet
to se nevylučuje, to se můe i potom, nebo předtím
Není tady
L_aura napsal(a):
Tak nejvíce já si zařvu na Bohemce, teda hlavně kdy prohrávají.... u sexu jsem ticho jako lehce bublající potuček
Není tady
Klubko napsal(a):
L_aura napsal(a):
Tak nejvíce já si zařvu na Bohemce, teda hlavně kdy prohrávají.... u sexu jsem ticho jako lehce bublající potuček:gloria:
nevim teda kterou bohemku myslí, jestli stříkov, nebo devatenácet....., ale to si asi letos zařve dost....
a na dost obvyklém místě taky
Není tady
martinF napsal(a):
Klubko napsal(a):
L_aura napsal(a):
Tak nejvíce já si zařvu na Bohemce, teda hlavně kdy prohrávají.... u sexu jsem ticho jako lehce bublající potuček:gloria:
nevim teda kterou bohemku myslí, jestli stříkov, nebo devatenácet....., ale to si asi letos zařve dost....
a na dost obvyklém místě taky
Jei, Stříkov neeeee. No přeci devatenáct, Vrovický ďolíček, Klokani, Klokani
No abych si nezařvala: "U jsme zase druholigoví....."
Není tady
Ja som videla take video z Majstrovstiev sveta v hokeji v Prahe (a volalo sa to "Nudný zápas, zrejme s Japoncami"), kde bolo pekne vidno súkromnú hru jednej dvojice v zadnej rade na tribune... Vtedy som si prisahala, e preplnené hžadiská nie
Není tady
Kukačka napsal(a):
to je jak z Maxipsa Fíka "na klokanýýý, na klokanýýý"..."tak to tedy NE!! klokani jsou moji kamarádi!!!"
No moji právě taky:))))
Není tady
martinF napsal(a):
L_aura napsal(a):
to se nevylučuje, to se můe i potom, nebo předtím
Kdo četl mé vlákno tak ví, e mě sex, kde je víc aktérů, ač jen (moných) voyeru fakt nezajímá
Není tady
martinF napsal(a):
u jste asi vechno co jsem zkouel vyjmenovali, bych se opakoval,tak jetě v baru za provozu, ve výtahu, na ulici před domem.....
výtah chci taky zkusit
Není tady
PPavloo, u nás máme dva
Není tady