29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajimalo by me jestli jste zazili milovani na nejakem neobvyklem miste?Na co radi vzpominate.
Není tady
Tak různě v lese na lavičce. Na nádraží na wc při čekání na vlak. Málem ujel.
Eri napsal(a):
Tribuna na fotbalovém hřišti.
Při zápase???
Není tady
Mikeš napsal(a):
Eri napsal(a):
Tribuna na fotbalovém hřišti.
Při zápase???
Nee, až po.
Není tady
V lese na posedu...a nacapal nas myslivec...kdyz se ptal, co tam delame,
rekli sme, ze pozorujem srnky...
Není tady
Kino, WC v reštaurácii. šíre more - to bolo zatiaľ najkrajšie. Ale ani nočná pláž nie je zlá... Bazén u kamarátov
- ale bez "koncovky". Báli sme sa, že to bude vidno...
Není tady
Tak já v bazénu s lidma, v tel. budce, na loďce, na WC, v cukrárně, v parku ... a chci to zkusit v čajovně a taky v kabince jak je v obchoďákách na zkoušení oblečení
Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2007 18:58)
Není tady
Nejvyjímečnější bylo asi v kabině mašiny na metru.Přítel je strojvedoucí.Bohužel na ,,béčku,, jsou stanice moc blízko sebe;-).
Není tady
kdyžj sem dělávala v masně, bylo to na řeznickým špalku. zadek jsem měla samou třísku
Není tady
Dúfam, že ste to mäso aspoň odložili...
Není tady
Pří kremaci příbuzného.... Já vím, ostuda....
Není tady
No v bazéně,na houpačče u chaty,taky na hřisti na střídačce, u pomníku Smetany,to vím,a taky na gymnastickým balonu,to bylo zajímavý. Jinak na extra veřejných místech,kabinky a tak to nemusí,to je o infarkt.
Není tady
sudina napsal(a):
posed máme taky za sebou,ale dobrý to bylo i za pomníkem-teď už nevím koho.+bonus-byl leden...
tak u pomníku jsme to zkoušeli taky, někdy teď v srpnu a bylo to tak tak, někdo šel kolem
Není tady
Klubko napsal(a):
Pří kremaci příbuzného.... Já vím, ostuda....
teda to snad nemyslíš vážně, styď se
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tak já v bazénu s lidma, v tel. budce, na loďce, na WC, v cukrárně, v parku ... a chci to zkusit v čajovně a taky v kabince jak je v obchoďákách na zkoušení oblečení
V cukrárně??? Proboha, jak??? (to překonává i moje nejbujnější představy...)
Není tady
V kabince na koupališti, v převlíkací kabince obchoďáku, v moři (ale nikdo kolem nebyl), na vrcholu zdolané hory v Pyrenejích, v lednu v lese v lyžákách (ale bez lyží), v botanické zahradě, v lodičce, v borůvkách, v poledne na továrním parkovišti, v temné komoře během vyvolávání, v sochařském atelieru, v hradní věži.
Největší adrenalin? Na zemi ve sklepě jihoitalské superkatolické skorotchyně,když se dotyčná rozhodla sejít pro něco oliv..............
Upravil(a) Daniela S. (4. 11. 2007 21:06)
Není tady
Teda ja zasnu,kde vsude se to da provadet.U me v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15.To jste teda odvazny ja bych mela strach,ze nas nekdo nacape.Teda nacapal nas jednou policajt,kdyz skoncila zabava a obchazel nadrazi a my byli v takove opustene boude na nadrazi,ale nastesti bylo,uz po.Nevim co by se delo,kdyby nas nachytal pri tom.To jsem jeste byla holcina nezletila.
Není tady
Ahá, ja som zabudla napísať, že na šírom mori sme navyše boli obklopení šnorchlujúcimi turistami... Sme sa tvráili, že šliapeme vodu a obdivujeme koraly... Ale mali sme šmírákov, čo nás pozorovali z lode ďalekohľadom a potom dotierali.
V kupé vlaku, ale to tu popri curkárni a svokre znie až banálne.
Upravil(a) Selima (4. 11. 2007 21:13)
Není tady
Díky za inspiraci, děvčata
U mě byl asi nejzajímavější zážitek na balkóně našeho bytu (v prvním patře), protože hned pod balkónem je autobusová zastávka a cestující se zájmem sledovali, jak manželka "zalévá květiny"
Není tady
Mikeš napsal(a):
Díky za inspiraci, děvčata
U mě byl asi nejzajímavější zážitek na balkóně našeho bytu (v prvním patře), protože hned pod balkónem je autobusová zastávka a cestující se zájmem sledovali, jak manželka "zalévá květiny"
Taky se dá sbírat prádlo ...... na pavlači
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
V cukrárně??? Proboha, jak??? (to překonává i moje nejbujnější představy...)
Tak jasně, že to nebyla cukrárna co je tam všechno jak na dlani, to už by na nás někdo zavolal policajty
Není tady
eremuruss napsal(a):
Teda ja zasnu,kde vsude se to da provadet.U me v lese v krmelci,v praci na panskym zachodku a lese v zime pri -15.To jste teda odvazny ja bych mela strach,ze nas nekdo nacape.Teda nacapal nas jednou policajt,kdyz skoncila zabava a obchazel nadrazi a my byli v takove opustene boude na nadrazi,ale nastesti bylo,uz po.Nevim co by se delo,kdyby nas nachytal pri tom.To jsem jeste byla holcina nezletila.
Nás načapali policajti v autě s manžou při tom a divili se, když mrkli do občanek, že si to nenecháme na doma
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tak jasně, že to nebyla cukrárna co je tam všechno jak na dlani, to už by na nás někdo zavolal policajty
No... furt ale nechápu...to bylo někde u stolku nebo kde??? Asi nemám dost bujnou fantazii
Já zažil něco podobnýho, ale to už byl večer, cukrárna byla zavřená, a bylo zhasnuto... venku sice chodili lidi, ale naštěstí se nikdo nepodíval do ztemnělé výlohy
Není tady