|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky holky, potrebovala bych poradit jestli nektera nepouzivate gel na nehty od NSI platinum?? Chtela bych si ho koupit zacinam sice na MD delat nehty par kamaradkam a hlavne sobe tak chci aby se mi neznicily, predtim jsem mela od trosani a nehty mam krasne neponicene,ale trosani je dost drahe a to jsem pouzivala 3fazovy gelik tak me to vyslo na 3 tis. A NSI stoji 860 50g tak to se da.
Není tady

Ketynka21 napsal(a):
Ahojky holky, potrebovala bych poradit jestli nektera nepouzivate gel na nehty od NSI platinum?? Chtela bych si ho koupit zacinam sice na MD delat nehty par kamaradkam a hlavne sobe tak chci aby se mi neznicily, predtim jsem mela od trosani a nehty mam krasne neponicene,ale trosani je dost drahe a to jsem pouzivala 3fazovy gelik tak me to vyslo na 3 tis. A NSI stoji 860 50g tak to se da.
Dobrý večer. Z mé zkušenosti je NSI velmi dobrým materiálem. MOhu vřele doporučit!!!!
Veronika
Není tady