Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 5. 11. 2007 14:19

Nick3594
Host

Re: Jsem dost zvláštní žena (?)

Safra ženská, ty máš sebevědomí na nule. mad Koukej s tím něco provést yikes. Byla jsi u Pandorry na školičce? Jestli ne, tak se tam koukej přihlásit big_smile (školičky najdeš v tématu Život po nevěře). To by bylo, aby ses na sebe pak do zrcadla nekoukala a neříkala jsi, jak jsi báječná a krásná ženská wink

Upravil(a) lvice (5. 11. 2007 14:20)

#27 5. 11. 2007 14:21

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

lvice napsal(a):

Safra ženská, ty máš sebevědomí na nule. mad Koukej s tím něco provést yikes. Byla jsi u Pandorry na školičce? Jestli ne, tak se tam koukej přihlásit big_smile (školičky najdeš v tématu Život po nevěře). To by bylo, aby ses na sebe pak do zrcadla nekoukala a neříkala jsi, jak jsi báječná a krásná ženská wink

Já na školičku jedu, ale taurus tuším že to má moc daleko, přes moře...

Není tady

#28 5. 11. 2007 14:23

L_aura
♥♥♥♥♥--

Damilo, myslim, ze bys nasla urcite jine duvody, proc byt divna lol

To, ze nemas rada rezane kvetiny a sukne, na tom nic divneho nevidim.

A taky nevidim nic divneho na ‚divnostech’, kazdy jsme prece individualita. Kdo rika, ze kdyz jsem zena musim nosit sukne, chtit deti, vdat se a umet varit? To jsou proste predsudky, ktere uz dnes nastesti resit nemusime...
Verim, ze vetsina z nas, co jsme tady, by pred par stovkami let skoncila na hranici dumbom

Není tady

#29 5. 11. 2007 14:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

L_aura napsal(a):

Damilo, myslim, ze bys nasla urcite jine duvody, proc byt divna lol

To, ze nemas rada rezane kvetiny a sukne, na tom nic divneho nevidim.

A taky nevidim nic divneho na ‚divnostech’, kazdy jsme prece individualita. Kdo rika, ze kdyz jsem zena musim nosit sukne, chtit deti, vdat se a umet varit? To jsou proste predsudky, ktere uz dnes nastesti resit nemusime...
Verim, ze vetsina z nas, co jsme tady, by pred par stovkami let skoncila na hranici dumbom

To máš pravdu, já určitě.
Člověk si myslí, že když není stejný jako ostatní, že je "divný". Ale tak to není. Každý jsme individuum.
Kytek pár mám, ale dřív jsem měla jenom kaktusy, a ani ty nevydržely. Asi až ve třiceti jsem začla mít svoje první opravdové kytky. Neumím se o ně moc starat, ale ony se starají samy o sebe, dostanou zálivku a to stačí. Asi jsou to odolné druhy. Bez kytek by to doma bylo smutný.
Řezaný kytky můžu, spíš přítel je názoru, že je jich škoda. Občas dostanu kytku v květináči, ale někdy občas i řezanou.
Kalhoty jsem nosila pořád, poslední dobou jsem si pořídila i sukně, ale nosím je podle nálady.
Myslím, že pokud se ženská snaží nacpat co nálepky "normální", a není taková, musí být nešťastná. Takže lepší být "nenormální" a šťastná.

Upravil(a) Martinka1 (5. 11. 2007 14:27)

Není tady

#30 5. 11. 2007 14:34

Nick3594
Host

Martinka1 napsal(a):

Já na školičku jedu, ale taurus tuším že to má moc daleko, přes moře...

To je škoda.....

#31 5. 11. 2007 15:13

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Taurus:
To mě teda šokuje. Jak můžeš o sobě říci něco takového? To je hodně smutné...sad
Ne to jak vypadáš, ale to, že o sobě tak mluvíš.

Není tady

#32 5. 11. 2007 17:14

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Vlaďka napsal(a):

Lúthien napsal(a):

Tak jsem si, milé dámy, myslela, že vám sem něco písnu, ale když jsem četla dál a dál, spíš je mi z těch vašich článků smutno...grater Co dodat? V každé ženě je ta ženská část strašně důležitá, stejně jako mužská. Jen ji objevit, ctít a vážit si jít hjarta

Myslíš, že nemáme ženskou stránku? Ale co to je - já miluju svoje děti, starám se o domov, o rodinu. Nemyslím si, že když nosím kalhoty a chodím na fotbal znamená, že nejsem žena. Umím se obléknkout do společnosti a na ples, umím se chovat jako žena, ale raději se pohybuji mezi muži, protože ti jasně řeknou zpříma do očí, co si myslí. Nemusím přemýšlet, jestli to ta paní myslela tak nebo tak.

Ale prosímtě, vždyť jsem tím myslela, že obě části má každý člověk v sobě. A už vůbec netvrdím, že nejsi žena:) Teda vždycky mi dá zabrat zůstat v klidu, když někdo něco překroutí. Ale nic ve zlým, mějte se všichni pěkně a čtěte příspěvky pozorně! Pa hjarta

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#33 5. 11. 2007 18:30

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Damila napsal(a):

Taurus:
To mě teda šokuje. Jak můžeš o sobě říci něco takového? To je hodně smutné...sad
Ne to jak vypadáš, ale to, že o sobě tak mluvíš.

Bohužel nejsem jediná, kdo o mně tvrdí, že krása rozhodně není má silná stránka. Ale teď už je to dobrý.  Už kvůli tomu nebrečím,  už se  jen směju, když si někdo dělá srandu  z mého vzhledu a prostě to beru jako holý fakt.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#34 5. 11. 2007 18:44

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Lúthien: Tak promiň, špatně jsem to asi pochopila.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#35 5. 11. 2007 19:26

Alimak
♥♥-----

Taurus, Lvice,

dôležitejšia ako vonkajšia je vnútorná krása - t.j. krása duše, lebo telo nechávame na zemi, ale duša putuje ďalej.

Není tady

#36 6. 11. 2007 7:42

Nick3594
Host

Alimaku, fákt va?

#37 7. 11. 2007 12:21

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

lvice: Jó, fakt. Jen je škoda, že to někomu (většinou chlapům) nedochází wink

Není tady

#38 7. 11. 2007 12:30

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Taurus: A jinak já tě podle Tvých příspěvků mám za nádhernou, přímo éterickou, bytost. Fakt, nekecám! smile Z toho většinou dýchá taková....křehkost, bych řekla.

Není tady

#39 7. 11. 2007 12:35

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jo a (to je děsný, jak mi ty myšlenky né a né naskočit najednou) - já jsem taky "divná". Kytky řezaný můžu, hrnkový většinou umučím. Děti mi nic moc neříkají, a cizí už vůbec ne. Ty "rodinný" děti můžu, ale tak na chvilku (den maximálně) a většinou spíš proto, abych ulevila rodičům, když padají na hubu. Svoji dceru miluju, ale abych se rozplývala nad každým děckem "ó jaké má krásné vlásky, celá maminka" atd., tak to ze mě nevydolujete. Z pachu mimin se mi dělá přímo nevolno. Tak jsem taky divná a je to, holky, v pohodě. Taky s tím žiju a docela spokojeně wink (s výkyvy - myslím, že za to může ten rozmar matky přírody nadělit ženám kolísající hormony, ale už jsem se s tím z velké části smířila. Prostě vím, že zítra zase musí vyjít slunce.)

Není tady

#40 7. 11. 2007 13:35

Rei
♥♥♥♥---

Lúthien napsal(a):

Tak jsem si, milé dámy, myslela, že vám sem něco písnu, ale když jsem četla dál a dál, spíš je mi z těch vašich článků smutno...grater Co dodat? V každé ženě je ta ženská část strašně důležitá, stejně jako mužská. Jen ji objevit, ctít a vážit si jít hjarta

asi tě brzo bacim... dumbom víš doufám za co cool

Upravil(a) Rei (7. 11. 2007 13:37)

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#41 7. 11. 2007 13:52

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

Taurus: A jinak já tě podle Tvých příspěvků mám za nádhernou, přímo éterickou, bytost. Fakt, nekecám! smile Z toho většinou dýchá taková....křehkost, bych řekla.

Dekuji gloria. To mi jeste nikdo nikdy nerekl neco tak hezkyho rodna.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#42 7. 11. 2007 18:25

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Taurus, začni si hlavně tyhle hezké věci říkat sama sobě a uvidíš, jak se všechno pomalinku začne měnit wink   hjarta

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#43 7. 11. 2007 18:51

Eevinea
♥------

Jako dítě jsem chtěla být něco mezi. Nechtěla jsem být klukem ale ani ne holkou. Zpětně vidím a vím proč. Jsem ráda ženou a využívám všech jejích výhod. Vše má svůj důvod a vším má být člověka rád, když už je. vissla

Život je pes ale krásný!

Není tady

#44 7. 11. 2007 19:05

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Eva36 napsal(a):

Jo a (to je děsný, jak mi ty myšlenky né a né naskočit najednou) - já jsem taky "divná". Kytky řezaný můžu, hrnkový většinou umučím. Děti mi nic moc neříkají, a cizí už vůbec ne. Ty "rodinný" děti můžu, ale tak na chvilku (den maximálně) a většinou spíš proto, abych ulevila rodičům, když padají na hubu. Svoji dceru miluju, ale abych se rozplývala nad každým děckem "ó jaké má krásné vlásky, celá maminka" atd., tak to ze mě nevydolujete. Z pachu mimin se mi dělá přímo nevolno. Tak jsem taky divná a je to, holky, v pohodě. Taky s tím žiju a docela spokojeně wink (s výkyvy - myslím, že za to může ten rozmar matky přírody nadělit ženám kolísající hormony, ale už jsem se s tím z velké části smířila. Prostě vím, že zítra zase musí vyjít slunce.)

Evi, tohleto mají na svědomí opravdu hormony stolt Já to vidím podle sebe - když mi zamlada začaly tikat biologické hodiny, byla jsem ze svého budoucího miminka celá poprděná. Svoji mateřskou povinnost jsem si splnila hned dvakrát po sobě, vrchovatě mi to stačilo a teď jsem ve věku, kdy se tak akorát těším na vnoučata a mám úpřimnou radost z toho, že trend dnešní doby velí mladým zakládat rodiny okolo třicítky. Tak nějak jsem si spočetla, že při příznivé konstelaci budu vnoučaty obšťastněna bajvoko za dvanáct až patnáct let lol což je fakt, který mi tedy absolutně nevadí ... panč slyším zavřískat dítě byť jen v tramvaji a naskočí mi husí kůže jak pralinky lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#45 7. 11. 2007 19:32

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mně mimina taky smrdí. Tedy na všechna, ale některá tak, že mám problém být v jejich přítomnosti. Jsem si myslela, že jsem jediná takhle ujetáý a raději jsem se s tím nidke nesvěřovala, abych si nevysloužila ukamenování za živa ;o))

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#46 7. 11. 2007 19:37

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Fatimah napsal(a):

Mně mimina taky smrdí. Tedy na všechna, ale některá tak, že mám problém být v jejich přítomnosti. Jsem si myslela, že jsem jediná takhle ujetáý a raději jsem se s tím nidke nesvěřovala, abych si nevysloužila ukamenování za živa ;o))

offtopic Ono se dá ukamenovat i za mrtva? tongue

Není tady

#47 7. 11. 2007 19:38

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Holky, vy mě děsíte. Smrdí vám miminka? Vadí vám křičící děti? Určitě nejste samy, a tak když si představím, že tohle někdo cítí k mým dětem, je mi divně. Lhostejnost bych asi snesla líp, než odpor. Sorry, neodsuzuji, jen mě to fakt děsí.

Není tady

#48 7. 11. 2007 19:38

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nevím Bubli, přemýšlím, na kom by se to dalo vyzkoušet ;o)))))

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#49 7. 11. 2007 21:29

taurus
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

Taurus, začni si hlavně tyhle hezké věci říkat sama sobě a uvidíš, jak se všechno pomalinku začne měnit wink   hjarta

Pracuji na tom. Zatim mi to nejak moc nejde. Ale je fakt, ze uz se na sebe muzu divat v zrcadle. Byly doby, kdy jsem se tomu az hystericky vyhybala.

Není tady

#50 7. 11. 2007 21:39

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Taurus, to taky znám... poprvé mě k zrcadlu násilím dotáhli a utekla jsem.. buď prostě na sebe hodná a trpělivá a ono to půjde. 
A pak to najednou půjde i z tebe zevnitř a budeš mít v sobě takový krásný hřejivý pocit a uvidíš, že to pak pocítí i okolí  pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí