Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 21. 8. 2008 11:48

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Re: Vrásky v obličeji vs. duše člověka

Ten kalkulátor věku je moc zábavný.... v mých 54letech je mi 37 a strašit tu budu skoro do 100.... reta

Není tady

#27 26. 8. 2008 10:00

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Mně je podle kalkulátoru 36 a umřu v 88. To je fajn, kéž by to byla pravda!
Vy, co vypadáte mladší a nemáte žádné vrásky, tak vám závidím. Mně je 49, vrásky mám vodorovné na čele, svislé 2 mezi obočím a hlavně mám pytle pod očima, hluboké nosoretní rýhy a povolenou bradu. Taky mám mírnou nadváhu, takže na svůj věk opravdu vypadám. Asi tak do 35 let jsem vypadala mladší, pak mi zestárnul obličej a po 40. jsem ztloustla a už to je.
Ale pokud se nekouknu do zrcadla, tak se opravdu mladší cítím. zatím nemám žádné zdravotní potíže (ťuy, ťuk), takže se cítím na 20 :-)

Není tady

#28 16. 1. 2009 13:21

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Mluvila jsem teď se svojí známou - budu mluvit o ženských ,klientkách v mém věku - 38-43 - ta dělá kosmetiku. Všechny ženy které vypadají lépe , než na svůj věk mají prý botox. Překvapilo mě to.

Také mi tipují méně, dřív jsem to brala a smála se, dnes ovšem, když mi řeknou šlečno, tak mno....poděkuju, ale...žeano smile.
Posledních doslova měsíc o tom přemýšlím . Doposud jsem se tím nezabývala, byla jsem spokojená.  Přece jen, ta ženská marnivost a ješitnost (moje)
Je fakt, že chodím na solárko, tlemím se pořád, tak mám mimické vrásky. Jinak ne.

Mno - prý mám 27 a dožiju 88. Asi tak

Upravil(a) Wiki (16. 1. 2009 13:29)

Není tady

#29 17. 1. 2009 17:51

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki, mně je 43 let a kromě pár mimických vrásky nemám. A nemůže za to botox, ale mastná pleť.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#30 17. 1. 2009 19:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki, moje máma vypadá tak o 10 let mladší než ji ve skutečnosti je a botox nikdy neměla wink

Upravil(a) PPavlaa (17. 1. 2009 19:12)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 17. 1. 2009 20:12

Adela11
♥♥-----

Holky co blázníte, mě je skor šedesát a říkají mi "mladá paní co si přejete"! No není to sranda?

Není tady

#32 18. 1. 2009 19:24

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Adélko, to je úžasné. To bych taky chtěla. Třeba se zadaří.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#33 18. 1. 2009 20:45

Amysterya
♥♥♥----

ahojky,sádlo není špatný ale nemělo by být osolené

jinak vrásky - zatím nemám ty "stařecké",ale to přikládám genetice a mastné pleti,zato mám mimické a hrozně mě štvala ta svislá mezi obočím.Nedokázala jsem se toho zlozvyku zbavit a štvalo mě,že vypadám furt hrozně přísně a naštvaně.Tak jsem vyzkoušela botox (dost jsem sama se sebou bojovala) a jsem ted fakt spokojená :-) .

Doufám ale,že nedojdu do stadia, kdy budu posedlá vylepšováním.Tak snad budu mít rozum :-) .

Není tady

#34 19. 1. 2009 0:44

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Já vrásek moc nemám.
Je pravda, že když mě to chytne a o pleť se pár dnů opravdu pečlivě starám , je to na ní hodně vidět.
Zkoušela jsem také hodně krémů, ale mám hodně citlivou pleť.
Zvládnu se i osypat po induloně.
Což bylo "komické" v porodnici, kdy Jíta měla velice suchou pokožku a přišla Dr. že jí mám pořádně promastit indulonou.... sestřičky řekly že není.... Dr. je "sprdla" že toto je zvláštní případ a že snad vidí že je ta indulona potřeba. Já jsem se ozvala, že mi indulona vadí, jestli je nutná, že se bojím aby nebyla dcera po mě....Dr. mi nevěřila že mi může indulona vadit. Přinesly mi tedy indulonu , já mazala.... a hned druhý den Dr. zírala, že má dcera pokožku horší va od indulony jsme hned upustily.

Vcelku mi vyhovuje oriflame, ale není čas, takže pleť chátrá.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí