|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky po třicítce, jak jste na tom s vráskami?
Já mám vrásky smíchu (kolem očí), ale také vrásky mračení (mezi obočím), které jsem měla snad už jako dítě.
Nepovažuji se za pesimistu ani za optimistu. Jsem takový střed, někdy až extrém v obou směrech.
První stárnutí, povadnutí pleti jsem zpozorovala skutečně kolem 25. roku, jak píšou knihy.
Nepoužívám žádné spec. prostředky, to jen když mě aktuálně chytne rapl a koupím krém proti vráskám (nikdy nikomu žádný nepomohl) a vzhledem k mé suché pleti mám nejraději Indulonu a z dětství miluji vůni obyčejné Maryny. Běžná Nivea je taky dobrá.
Hydratační krémy pálí, svědí, štípou. Výborné jsou masti na atopický ekzém, jen ta "vůně"...nic moc.
Jo a dočetla jsem se, že není nad obyčejné sádlo.
Když naši kluci měli po zákroku předkožky na urologii, tak jsem koupuila měsíčkovou mast, kterou oni si na inkriminované místo z pochopitelných důvodů nikdy aplikovat nenechali, já to použila na obličej. Až na ten sádlový zápach to byl učiněný balzám...
Jak to máte vy?
Upravil(a) Damila (3. 11. 2007 13:04)
Není tady
Od mládí mám suchou a citlivou pleť. Vyzkoušela jsem snad vše, za značkové krémy dala tisíce...ale buď mě štípaly nebo jsem měla pořád pocit pnutí. Už jsem to tady někde psala, vždy jsem se pokorně vrátila k modré Nivee a v zimě k modré induloně. Do Nivei si poslední dobou přimíchávám trošku pupalkového oleje. Zkusila jsem i krém Doliva (z olivovýho oleje) a jsem taky spokojená - občas zkusím něco nového, příště zkusím kosmetiku z konopí, je pro citlivou pleť, ale stejně se vždy domáznu modrou a obyčejnou Niveou i několikrát za den. Make up nepoužívám, vysušuje mě a dělá pak šupinaté ostrůvky . Je mi 53 let a doufám, že to nebude znít nafoukaně, vrásky mám jen drobné mimické kolem očí. Jsem podobný typ jako Petra Černocká, ostatně ona ve svých 58 letech vypadá moc dobře a sama, jak jsem nedávno četla, nedá na modrou indulonu dopustit, stejně tak o ní básnila i Jitka Zelenková a ta taky vypadá dobře. Věřím, že je to tou Indulonou. Ale je fakt dost mastná, ale pro moji ultrasuchou pleť je ideální, nechám ji působit tak 5 minut a zbytek pak odsaju.
Není tady
Dami, já mám 40 a vrásek kolem očí až až, jenže když já se ráda a hodně směju. Botulotoxin do sebe píchat rozhodně nenechám a krémy na vrásky používám snad jen proto, abych měla pocit, že jsem pro sebe něco udělala, ale opravdový význam nemají. Takže mi nezbylo, než se ty vrásky se vztyčenou hlavou naučit nosit!
Mám se ráda i s vráskami. 
Není tady
Holky máte pravdu modrá indulona je dobrá,a také bílá vazelína jsem jen na těchto mastech a ve svojich 35 letech mi hádají o 10 méně zkuste ji a nebudete litovat.
Není tady
Já mažu modrou indulounou dcerky ekzém a vysledky SUPER! já sama jsem jí zkoušela a vyhovovala mi, bohužel ale mám pořád docela akne tak používám kosmetiku z konopí. A co se týká těch vrásek, zaznamenala jsem drobné kolem očí nedávno. Je mi 26.....
Není tady
Tak me bude letos 50 a vrasky mam kolem oci od smichu. Pouzivam Niveu a obcas Marynu. Drahe kremy me pripada vyhazovani penez. Kazde rano a vecer si cistim oblicej pletovym mlekem a vodou, nikdy nepouzivam mydlo na oblicej.
Dneska me poslala kamoska web. stranku na kalkulator veku, zkuste - je to sranda:
http://clovekonline.cz/kalkulator-veku
Není tady
Calkulator veku
- dost dobry - muj pravy vek 4.1 let a delka zivota 99.9 let. To jsem se docela zasmala. 

Není tady

Mému synovi vyšel pravý věk věk -4 (mínus čtyči) roky! 
Není tady
..je mi 30...mažu se dvakrát a všichni mi ubírají věk o 10 let dokonce vypadám líp než moji vrstevníci a při tom z genetického hlediska bych na tom měla být podstatně hůř...tak si myslím,že každodenni péče se vyplatí s i si připlatit...
Není tady

Mám mladú dušu(telo už trošku zaostáva), xicht pomerne bez vrások, jedine práve tie vrásky smiechu okolo úst a trochu pod očami... a väčšinou mi hádajú o 8-12 rokov menej, než mám reálne v občianke. Povedali mi aj to, že ešte lepšie a mladšie než moja pleť pôsobí moje správanie... a vyžarovanie. Tož tak.
Krémy si patlám na okolie očí asi od 27, na xicht cca od 32, od 36 2x denne. Používam avoňácke od 100 do 350 SK, tie mi robia dobre. Mama používa celý život indulonu a vyzerá o 15 rokov mladšie(ale ona je tak celkovo pestovaná). Kozmetička ma síce sprdla, že používam lacné šmejdy, ale ja som s nimi spokojná. Predbežne - možno raz zmením názor.
Není tady

Všem vám ubírají věk?
A to vám řekli i cizí lidi? (Známí spíš lichotí.)
Tak to jste na tom dobře.
Já vypadala nezřízeně dětsky do nějakých 25, pak se to přehouplo, vlastně najednou, a teď se mi to nemůže stát ani náhodou. jedině z velké dálky, že by se někdo splet. 
A nejde o vrásky. Celkově ten obličej už nemám dětský.
Ono to souvisí spíš s váhou a celkovou postavou, než jen obličejem. Dokud jsem byla mladá a drobná, byla jsem za děvčátko...teď už ne.
Není tady

Hej, mne naposledy v novom zamestnaní, keď som rozprával o sebe, koľko som v tomto prvom zamestnaní(teda hlavnom, myslím; 11 rokov), tak sa ma s údivom spýtali: "To si tam začínala ešte na škole?"
Potešilo ma to, čo by som zapierala.
A Dami, ja som vždy vyzerala staršie, v 12 na 16, v 15 na 20... až po dvadsiatke sa to nejako obrátilo a teraz tak akosi vyzerám mladšie. Môj kamoš to glosoval, že celý život vyzerám na 30 a len reálny vek sa mi mení...
Možno má pravdu.
Upravil(a) Selima (19. 2. 2008 12:07)
Není tady

Asi je lepší vypadat pořád stejně.
Lidé se pak po 20-ti letech nezhrozí, kolik že jsi to přibrala a zestárla...
Mě teda v pětadvaceti docela štvalo takání a zacházení se mnou jako s děckem! To mě dokázalo rozčílit. Máma dvou dětí a pořád jakoby nesvéprávná. V tomhle mi současný stav vyhovuje, že už mě nepřehlížejí, ponižování jsem si užila do těch 25-ti dost...
Jinak mám kolegyni, ta vypadala ve dvaceti na 50 let. To fakt nekecám, je takový typ postavy. Taková hodně oplácaná, celkem nehezká (omlouvám se, ale tak nepohlednou mladou holku jsem fakt dlouho neviděla).
Uběhlo 15 let, vypadá pořád na 50. Až jí bude 80, bude stále vypadat na 50... 
Věřím, že v těch osmdesáti bude vypadat mnohem mladší, než já.
Upravil(a) Damila (19. 2. 2008 15:04)
Není tady

No, do výzoru by som až tak nerýpala, ten si celkom nevyberáme... aspoň nie vedome. A nie je ani za zásluhy.
Není tady
i já jsem příznivcen indulony....vrásek moc nemám, je mi 34, ale docela mě štve, jak se mi nějak jako propadají tváře...??? Mám výrazné lícní kosti asi to bude tím...budu zřejmě muset neustále něco žrát, aby se obsah skraní zas ňák vyplnil, nebo co.... 
Není tady

tygřík... napsal(a):
i já jsem příznivcen indulony....vrásek moc nemám, je mi 34, ale docela mě štve, jak se mi nějak jako propadají tváře...??? Mám výrazné lícní kosti asi to bude tím...budu zřejmě muset neustále něco žrát, aby se obsah skraní zas ňák vyplnil, nebo co....
Já jsem tedy suchý typ, ale Indulona, to je takové husté, že to nejde ani v tenké vrstvě namazat. Takže co s tím mastným xichtem? To se nedá jít mezi lidi!
Není tady
a co Nivea? Ta je sice taky docela mastná,ale třeba by to bylo lepší
Není tady
Mně je čerstvě 27, vrásky jsem neviděla - musím zhodnotit. Ale pleť, co pojídám antikoncepci, mám už moc let jako broskvičku, bez nejmenší vady. Na krémy moc nevěřím, pokud nejde o rychlou záchranu např. mrazem vysušené pokožky. Ani si na ně nevzpomenu při ranním shonu. A pleť mám mastnou, takže během dne jen papírovými ubrousky odsávám vlastní mastnotu.
Věřím na výživu "zevnitř", živé škáry. Na pokožce se toho už tak moc nezachrání (říkám já). Takže vyváženou stravu, vychytat, co mi nesedí, a jíst i věci, co mi zas tak moc nechutnají, ale mají dobrý vliv. Co se týče koenzymu Q10, všechny krémy světa se můžou jít schovat před porcí jater nebo srdce...
Jediné vrásky, které pozoruju, jsou v poslední době mezi prsy, potvory. Že bych hubla?
Není tady
Tak mě je 33.ale vrásky moc nemám jen ty nosní rýhy nwebo jak se jim říká.Máme to geneticky:-))
Krémů sem taky vyzkoušela plno a ted sem se ustálila na norkovým krému a masce za 50 korun z ústavu kosmetiky.Maj jak hydratační tak výživnej a ještě mě vyhovuje čistě přírodní od Manufaktury ten stojí okolo 100 tak taky prima.
A jak píše Daniela když sem brala antikoncepci tak sem měla plet jakprdelku,ale za to,když se jí vysadila:-((
Ted už se to docela dobrý,ale občas se nákej bedák najde:-))
Není tady
jestli mohu poradit.Tak mi kosmetička poradila bambucké máslo karité.Cena necelá stovka.Pleť nádhera a ještě k tomu hladká.
Není tady
Tak jsem právě zjistila, že je mi skutečných 36 

Bohužel, nikdo mi je nehádá
Jo a umřít se mám nachystat v 96, což nehodlám, neboť to mám naplánovaný po svých 94 narozeninách 
a vrásky mám jen ty smíchový, ale holky, zklamu vás....používám už léta L´Oréal
Indulona se mi vstřebávala tak dlouho, že bych se nesměla tejden hýbat 
Janeto, používám taky tělové bambucké máslo a můžu též jen chválit! Náádherná pleť je po něm...
Není tady

Uff. vlítla jsem na ten testík... je mi prý 21,5??? 
No, s tím bych se smířila, ale že tady budu do 95,5 ? 
Uááá - co se mnou bude to moje dítě dělat ?
Ten se určitě těšil, že se mně brzo zbaví...
Používám La Roche Posay pro zralé dámy
Příjemně a téměř okamžitě se vstřebává a je antialergický.
Bambucké máslo mám na paty 
Není tady
vrásky mám jen od smíchu, mám suchou pleť a ta prý do určitého věku pomaleji stárne, ale musím jí hodně mazat. Používala jsem taky Marynu a Indulonu, ale ta je hodně mastná a člověk se pak hodně leskne.Tak jsem si koupila ve včelařských potřebách propolisovou mast a ta je vynikající.Taky se patlám Avirilem na mimina. V 35 letech prý vypadám tak na 25. Stává se mi dokonce, že mi lidé říkají slečno. A vždy mě potěší, když si vzpomenu, jak se mě synův kamarád před lety ptal a tykal mi, jestli půjde Martin a ven a jestli jsem jeho sestra.
ještě že už po mě nechtějí u kina občanku 
A v tom testíku mi vyšlo 21,8. Tak nevím, možná půjdu v sobotu na diskárnu.. 
Není tady
téma pro mě - jsem včera šla s 41letou sousedkou nakupovat a byla jsem nazvána její dcerou
(je mi 36)
Není tady