1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Holky, začala jsem si počítat, kolik sním za den kilojoulů, ale skoro vechno kromě zeleniny a ovoce (to se dá docela snadno v tabulkách zjistit), mi dělá velké problémy (nejhorí jsou hlavní jídla). Prosím prosím, kdo mi poradí nějaký odkaz na internetu, kde bych nala kolik má co kilojoulů? Jediné, co jsem zatím nala, je www.flora.cz, ale tam toho taky není dost (ale samo, e lepí něco ne nic) . Tak budu vděčná za kadý nápad. Díky!
Není tady
www.obezita.cz
jen zadá a samo ti to spočítá co tam zadá, nakonec i kalorie spálené pohybem.............
Není tady
f-sport.cz, jak dlouho pocitas, podelis se k nam do fora? jestli to ma smysl nebo ne? http://fora.babinet.cz/post.php?tid=36698
Není tady