1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ladie napsal(a):
Já mám jasno. A bude svatba, tak si nechám i své příjmení (docela vzácné a chci pořád tak nějak patřit k naí rodině - i kdy je to blbost, patřila bych tam i s jiným jménem
). Take budu: partnerovo příjmení - moje příjmení (obě nezvyklé. A se někomu představím, tak se bude divit
). A děti budou mít jen partnerovo příjmení.
Ladie, ty se budes taky vdavat? Kdy?Kde?
Není tady
holky, pro vechny, co tu píete, je pravda, e kdy si vezmu jen přítelovo příjmení, tak budu patřit do své rodiny, ale kdy se představím jeho příjmení, tak nikdo nebude vědět, čí jsem byla za svobodna. Paradoxem je, e kdy jsem byla v Brně v nemocnici a tam se představila, tak vzheldem k tomu, e děda pocházel z Brna, tak tam to příjmení něco znamenalo a jak mě potěilo, kdy se mě taková starí MUDr. zeptala, zda mám něco společného s jejich bývalýma známýma. Samozřejmě e mám, protoe toto jméno nese pár lidí, které spočítám na prstech jedné ruce - jen má nejblií rodina a dědův bratranec z Brna, ale bohuel přítelovo jméno je takové, které tady v republice má kadý 10. jouda:(. Pravdou je, e jsem chtěla, aby mé příjmení mělo následovníka a pokračovatele, ale pokud si nechám obě příjmení tak tuto situaci nic neřeí, vzhledem k tomu, e nechci, aby kadé mé dítě se jmenovalo jinak.
Není tady
Tia napsal(a):
Asi za dva roky. Tak do tří let chceme mimi a přítel by nepřeil, kdyby se jmenovalo jinak, ne on
Není tady
Kamarádka čekala dítko s přítelem, jela porodit do ciziny, narodil se jí chlapeček, tam mu napsali jméno:
př: Pavel Nováková - protoe matka měla v příjmení -ová.....
Přijela sem zpět, do roka se to na matrice dalo do pořádku...představa, e by hoík nastupoval do koly pod pův. jménem....
Není tady
Ladie napsal(a):
Tia napsal(a):
Asi za dva roky. Tak do tří let chceme mimi a přítel by nepřeil, kdyby se jmenovalo jinak, ne on
No jo, klasika
Tak gratuluju, i kdyz trochu predcasne
Ja bych 3 roky na ditko cekat nevydrzela Asi sem uz stara
Není tady
Holčička napsal(a):
Týjo - a já si myslela jak straný jsme, e tak plánujeme !!!
Vid?
Vsichni kamosky planujou svatbu pomalu roky a my jsme to zvladli za par tydnu...a myslim, ze bychom to zvladli zorganizovat i za par dni
Tak hodne stesti Holcicko!!!!!!!! Ma byt pekny pocasi
Dneska jsem byla na zkousce satu, vcera jsme objednali kyticku...takze uz se muzeme jen tesit
Není tady
Holky, doufám, e tady pak hodíte nějaké fotky!!
Není tady
NA fotky se u těím - jetě jsem neviděla ani jednu.
Taky jsem na poslední chvíli měnila úbor - prostě jsem se rozhodla, e se mi ty aty nelíbí a ve čtvrtek večer jsem letěla kupovat bílé kalhoty - světe div se sehnala jsem. To jsem celá já. Ne abych se necítila, radi měním plány.
Počasí nám vylo skvěle, oslava taky - spousta toho zbylo, take jsme měli i neplánované výsluky
Bylo to fajn, ale jetě e u je to za námi....
Omlouvám se za (někde jsem to musela sdělit
)
Není tady
Tak to je super, e vechno vylo mladá paní Take ses vdávala v kalhotech?? U jsem zvědavá na fotky!!
Není tady
Jo jo
a je to dost kůlna - ale tím si musí projít kadej, kdy si představíte, kolikrát denně pouíváte své jméno - kolikrát denně mluvíte vlastně "za někoho jiného" - je to pecka
Kdy se představuji do telefonu, pokadé mi ujede koutek a já se musím smát
Není tady
To věřím..to musí být nezvyk pětadvacet let pouívat ...ová...a pak to změnit..!!
Není tady
Holcicko, gratuluji!!! Tak uz to mate za sebou :-)
Ja zacinam byt docela nervozni..
Budu mit krasne svatebni saty v barve champagne, krasne vypasovane, korzetove...to bych si nenechala ujit Maji peknou vlecku, ale zavoj teda nebude, to by bylo uz moc
Jo a jakou si mela kytku? Ja budu mit kytici ze smetanovym ruzi
Tak hodne stesti v manzelstvi!
Není tady
OBROVSKOU !!! Kdy jsem přijela ve čtvrtek domu a uviděla jsem to, tak mě málem omyli
Chtěla jsem slunečnice a představovala si tak 3 - 5 slunečnic pěkně s něčím zeleným a nic.
Váení - to byl ale kus !!!
Můj drahý se asi rozhodl zainvestovat a v květinářství se rozhodli, e prostě nevěstě radi urvou ruku, ne aby neutratili poslední korunku z navrhnuté částky.
Asi tak deset malých slunečnic, do toho chryzantémy a nějaký červený bobulky - jako ípky. No a zelený.
Byla nádherná - na fotkách vypadá skvěle - ale jak říkám. Byla těká, klepala se mi při obřadu ruka - jsem ji nemohla udret
Upravil(a) Holčička (17. 4. 2008 7:32)
Není tady
Na fotce vypadá nádherně. Taková veselá, pro svatbu na jaře jako stvořená. Jetě bys mohla přihodit fotku vás dvou, a víme, jak vám to sluí
Tio, tebe to čeká zítra, co? Tak a vám to vyjde přesně podle vaich představ
Není tady
Jinak zítra a to ve vyjde, tak jak má
Upravil(a) Holčička (18. 4. 2008 14:19)
Není tady
Jsem prcek nóóó -
(zase to doháním jinde
)
Já jsem neodolala - kdy jsem ho viděla v bílých kalhotách v obchodě, tak bylo rozhodnuto
Není tady
Holčička napsal(a):
Jsem prcek nóóó -
(zase to doháním jinde
)
Já jsem neodolala - kdy jsem ho viděla v bílých kalhotách v obchodě, tak bylo rozhodnuto
Je pěknej ten tvůj a má takový upřímný úsměv...mno.... zpět k příjmením: jsem vdaná po druhé a poprvé jsem se přímo těila na změnu příjmení, protoe své rodné jméno jsem upřímně neměla ráda. Jednak kvůli určitým okolnostem a druhak, protoe je to přídavné jméno, označující "fyzikální vlastnost" a připadalo mi pratěné se takto jmenovat. Vůbec jsem byla vysazená na směná příjmení. Nechápala jsem, e si ho třeba chlapi nezmění a radi se budou jmenovat třeba ourek, Kapoun a tak...
Jméno manela bylo taky české, ale ne přídavné jméno a označovalo "věc"...Druhý partner měl jméno holt "barevné" - prostě jméno barvy, co mi nepřipadalo tak hrozné jako "vlastnost", ale stejně jsem to na něj zkusila, e bychom se jmenovali po mé milované babičce za svobodna (měla netypické - v Čechách ojedinělé jméno). Neuspěla jsem. Take se jmenujeme vichni barevně a teď majíc sdítka jsem ráda, e mám shodné (nebo jsem měla za jejich útlého mládí) jméno s jejich....Ale klidně bych do třetice....
Není tady
Holčičko, moc vám to spolu sluí! To oblečení, klobouky - originální, super!
Není tady
Holčičko, k vaim atům - je to zvlátí a neobvyklá kombinace, ale vypadá úasně.
Jinak taky bych chtěla kytku ze slunečnic - viz zde http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID=108142. Ale ta tvoje je taky moc krásná
Není tady
Jo jo jo - to jsou přesně ty slunečnice, které jsem půodně chtěla - i obrázek jsem m dávala, e takhle nějak
Ale, jsem ráda, e jsem měla takovou, jakou jsem měla. Na fotkách fakt vypadá báječně - kór, kdy jsme byli celý v bílém - ta kytka to prosvítí.
A e mám pěkného manela to já vím
Není tady
Vrátím se oklikou k tématu...
mám týden po svatbě - pyně jsem převzala manelovo jméno proboha, to jsou obtrukce !!!!
Co věcí se musí změnit, kolik informací navíc člověk musí v telefonátu předat, kdy se najednou představí jinak.... Ale, to by jetě lo - pyním se lesknoucím prstenem a dobrým pocitem, i kdy ty obíhačky jsou pratěný a zdlouhavý. Pocit z toho dobrý.
Jene.... kdy podepisuju jakýkoliv papír v práci, tak mám pocit,e faluju něčí podpis - e prostě podvádím
Jsem zvědavá, kdy to přejde.
Tia se dneska vdává, tak jsem zvědavá
Není tady
Dneska?Ne a v sobotu..tyjo:) Dalí nevěsta:)!! Holčí ségra byla v bílem . teda měla aty a mana byl takovej běovej..skoro bílá...u tam to byla zvlátní zajímavá kombinace a vy dva taky:supr:
. Mám pocit e toho tvýho sem někde viděla?Je to moný v rámci HK třeba? A on je vlastně mladí ne ty vid:)
Není tady