29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ladie napsal(a):
Já mám jasno. Až bude svatba, tak si nechám i své příjmení (docela vzácné a chci pořád tak nějak patřit k naší rodině - i když je to blbost, patřila bych tam i s jiným jménem
). Takže budu: partnerovo příjmení - moje příjmení (obě nezvyklé. Až se někomu představím, tak se bude divit
). A děti budou mít jen partnerovo příjmení.
Ladie, ty se budes taky vdavat? Kdy?Kde?
Není tady
holky, pro všechny, co tu píšete, je pravda, že když si vezmu jen přítelovo příjmení, tak budu patřit do své rodiny, ale když se představím jeho příjmení, tak nikdo nebude vědět, čí jsem byla za svobodna. Paradoxem je, že když jsem byla v Brně v nemocnici a tam se představila, tak vzheldem k tomu, že děda pocházel z Brna, tak tam to příjmení něco znamenalo a jak mě potěšilo, když se mě taková starší MUDr. zeptala, zda mám něco společného s jejich bývalýma známýma. Samozřejmě že mám, protože toto jméno nese pár lidí, které spočítám na prstech jedné ruce - jen má nejbližší rodina a dědův bratranec z Brna, ale bohužel přítelovo jméno je takové, které tady v republice má každý 10. jouda:(. Pravdou je, že jsem chtěla, aby mé příjmení mělo následovníka a pokračovatele, ale pokud si nechám obě příjmení tak tuto situaci nic neřeší, vzhledem k tomu, že nechci, aby každé mé dítě se jmenovalo jinak.
Není tady
Tia napsal(a):
Asi za dva roky. Tak do tří let chceme mimi a přítel by nepřežil, kdyby se jmenovalo jinak, než on
Není tady
Kamarádka čekala dítko s přítelem, jela porodit do ciziny, narodil se jí chlapeček, tam mu napsali jméno:
př: Pavel Nováková - protože matka měla v příjmení -ová.....
Přijela sem zpět, do roka se to na matrice dalo do pořádku...představa, že by hošík nastupoval do školy pod pův. jménem....
Není tady
Ladie napsal(a):
Tia napsal(a):
Asi za dva roky. Tak do tří let chceme mimi a přítel by nepřežil, kdyby se jmenovalo jinak, než on
No jo, klasika
Tak gratuluju, i kdyz trochu predcasne
Ja bych 3 roky na ditko cekat nevydrzela Asi sem uz stara
Není tady
Holčička napsal(a):
Týjo - a já si myslela jak strašný jsme, že tak plánujeme !!!
Vid?
Vsichni kamosky planujou svatbu pomalu roky a my jsme to zvladli za par tydnu...a myslim, ze bychom to zvladli zorganizovat i za par dni
Tak hodne stesti Holcicko!!!!!!!! Ma byt pekny pocasi
Dneska jsem byla na zkousce satu, vcera jsme objednali kyticku...takze uz se muzeme jen tesit
Není tady
Holky, doufám, že tady pak hodíte nějaké fotky!!
Není tady
NA fotky se už těším - ještě jsem neviděla ani jednu.
Taky jsem na poslední chvíli měnila úbor - prostě jsem se rozhodla, že se mi ty šaty nelíbí a ve čtvrtek večer jsem letěla kupovat bílé kalhoty - světe div se sehnala jsem. To jsem celá já. Než abych se necítila, radši měním plány.
Počasí nám vyšlo skvěle, oslava taky - spousta toho zbylo, takže jsme měli i neplánované výslužky
Bylo to fajn, ale ještě že už je to za námi....
Omlouvám se za (někde jsem to musela sdělit
)
Není tady
Tak to je super, že všechno vyšlo mladá paní Takže ses vdávala v kalhotech?? Už jsem zvědavá na fotky!!
Není tady
Jo jo
a je to dost kůlna - ale tím si musí projít každej, když si představíte, kolikrát denně používáte své jméno - kolikrát denně mluvíte vlastně "za někoho jiného" - je to pecka
Když se představuji do telefonu, pokaždé mi ujede koutek a já se musím smát
Není tady
To věřím..to musí být nezvyk pětadvacet let používat ...ová...a pak to změnit..!!
Není tady
Holcicko, gratuluji!!! Tak uz to mate za sebou :-)
Ja zacinam byt docela nervozni..
Budu mit krasne svatebni saty v barve champagne, krasne vypasovane, korzetove...to bych si nenechala ujit Maji peknou vlecku, ale zavoj teda nebude, to by bylo uz moc
Jo a jakou si mela kytku? Ja budu mit kytici ze smetanovym ruzi
Tak hodne stesti v manzelstvi!
Není tady
OBROVSKOU !!! Když jsem přijela ve čtvrtek domu a uviděla jsem to, tak mě málem omyli
Chtěla jsem slunečnice a představovala si tak 3 - 5 slunečnic pěkně s něčím zeleným a nic.
Vážení - to byl ale kus !!!
Můj drahý se asi rozhodl zainvestovat a v květinářství se rozhodli, že prostě nevěstě radši urvou ruku, než aby neutratili poslední korunku z navrhnuté částky.
Asi tak deset malých slunečnic, do toho chryzantémy a nějaký červený bobulky - jako šípky. No a zelený.
Byla nádherná - na fotkách vypadá skvěle - ale jak říkám. Byla těžká, klepala se mi při obřadu ruka - jsem ji nemohla udržet
Upravil(a) Holčička (17. 4. 2008 7:32)
Není tady
Na fotce vypadá nádherně. Taková veselá, pro svatbu na jaře jako stvořená. Ještě bys mohla přihodit fotku vás dvou, ať víme, jak vám to sluší
Tio, tebe to čeká zítra, co? Tak ať vám to vyjde přesně podle vašich představ
Není tady
Jinak zítra ať to vše vyjde, tak jak má
Upravil(a) Holčička (18. 4. 2008 14:19)
Není tady
Jsem prcek nóóó -
(zase to doháním jinde
)
Já jsem neodolala - když jsem ho viděla v bílých kalhotách v obchodě, tak bylo rozhodnuto
Není tady
Holčička napsal(a):
Jsem prcek nóóó -
(zase to doháním jinde
)
Já jsem neodolala - když jsem ho viděla v bílých kalhotách v obchodě, tak bylo rozhodnuto
Je pěknej ten tvůj a má takový upřímný úsměv...mno.... zpět k příjmením: jsem vdaná po druhé a poprvé jsem se přímo těšila na změnu příjmení, protože své rodné jméno jsem upřímně neměla ráda. Jednak kvůli určitým okolnostem a druhak, protože je to přídavné jméno, označující "fyzikální vlastnost" a připadalo mi praštěné se takto jmenovat. Vůbec jsem byla vysazená na směšná příjmení. Nechápala jsem, že si ho třeba chlapi nezmění a radši se budou jmenovat třeba Šourek, Kapoun a tak...
Jméno manžela bylo taky české, ale ne přídavné jméno a označovalo "věc"...Druhý partner měl jméno holt "barevné" - prostě jméno barvy, což mi nepřipadalo tak hrozné jako "vlastnost", ale stejně jsem to na něj zkusila, že bychom se jmenovali po mé milované babičce za svobodna (měla netypické - v Čechách ojedinělé jméno). Neuspěla jsem. Takže se jmenujeme všichni barevně a teď majíc sdítka jsem ráda, že mám shodné (nebo jsem měla za jejich útlého mládí) jméno s jejich....Ale klidně bych do třetice....
Není tady
Holčičko, moc vám to spolu sluší! To oblečení, klobouky - originální, super!
Není tady
Holčičko, k vašim šatům - je to zvláští a neobvyklá kombinace, ale vypadá úžasně.
Jinak taky bych chtěla kytku ze slunečnic - viz zde http://www.beremese.cz/album/album.php?vAlbumID=108142. Ale ta tvoje je taky moc krásná
Není tady
Jo jo jo - to jsou přesně ty slunečnice, které jsem půodně chtěla - i obrázek jsem m dávala, že takhle nějak
Ale, jsem ráda, že jsem měla takovou, jakou jsem měla. Na fotkách fakt vypadá báječně - kór, když jsme byli celý v bílém - ta kytka to prosvítí.
A že mám pěkného manžela to já vím
Není tady
Vrátím se oklikou k tématu...
mám týden po svatbě - pyšně jsem převzala manželovo jméno proboha, to jsou obštrukce !!!!
Co věcí se musí změnit, kolik informací navíc člověk musí v telefonátu předat, když se najednou představí jinak.... Ale, to by ještě šlo - pyšním se lesknoucím prstenem a dobrým pocitem, i když ty obíhačky jsou praštěný a zdlouhavý. Pocit z toho dobrý.
Jenže.... když podepisuju jakýkoliv papír v práci, tak mám pocit,že falšuju něčí podpis - že prostě podvádím
Jsem zvědavá, kdy to přejde.
Tia se dneska vdává, tak jsem zvědavá
Není tady
Dneska?Ne až v sobotu..tyjo:) Další nevěsta:)!! Holčí ségra byla v bílem . teda měla šaty a manža byl takovej běžovej..skoro bílá...už tam to byla zvláštní zajímavá kombinace a vy dva taky:supr:
. Mám pocit že toho tvýho sem někde viděla?Je to možný v rámci HK třeba? A on je vlastně mladší než ty vid:)
Není tady