6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Klubko ty jse můj člověk........
Pro mě je to jak balzám kdy si přečtu něco od normálního člověka. Mám občas obavy e u nikdo takovej ani neexistuje.
Kromě Tebe, samozřejmě
Není tady
Eri napsal(a):
Kromě Tebe, samozřejmě
Já ne já jsem letadlo...
Upravil(a) Jeňýk (4. 11. 2007 10:42)
Není tady
Čauky, s těmi jézéďáky nevím, nevím.... Znám lidi z vedení jednoho "JZD", a vím, e oni dostávali pokuty!!!, kdy měli nadbytek mléka!!!
Přitom dnes v republice mléko chybí, výrobci musejí dováet, take samozřejmě se dovoz projeví i na ceně finálního výrobku.
Take ono to skutečně není na nich, ale na rozhodnutí "vyích míst".
Není tady
Jeňýk napsal:[b]Ano, tohle jsou přesně slova spodiny lidského společenství.
Ariesku67 jse závistí a nenávistí zaslepený idiot nehodný normální komunikace.[b]
Tak za prvé bych se a tak neřadil mezi spodinu a zaslepený idiot no nevím kdo je větí.A víc zaslepený sám do sebe a do svého Jáááááááááááááááááááá.............,e nedokáe pochopit lidi kteří dřou jako mezci od nevidím do nevidím někde ve fabrice ale pokud jim ten pan fabrikant nedá víc vydělat tak co mají dělat.Takovým se to kecá o spodině atd...Ale kdo by na ty pantáty posraný dělal tak prosím Tě aspoň tak hloupě neremcej.
Není tady
Je zvlátní, e uráení Arieska tady nikdo neodsoudí.
Čili, přát někomu nemoc mě osobně přijde stejně ubohé jako nadávání do idiotů a lidské spodiny.
Tím spí, e tohle vyvolala diskuze o politice.
Není tady
Eri napsal(a):
Čili, přát někomu nemoc mě osobně přijde stejně ubohé jako nadávání do idiotů a lidské spodiny.
Tím spí, e tohle vyvolala diskuze o politice.
No ono to tak s tím přáním ani nebylo myleno měl to být pouze takový příměr k tomu,e on sám se oháněl tím,e 30Kč u lékaře nikoho nezabije,ale nono pokud mají lidé děti tak to pocítí hodně moc proto jsem to napsal moná to trochu hůř vyznělo,ale myleno to bylo trochu jinak.Nemám toti moc rád písmenkovaný projev,ale to jsem tady ji jednou psal také při nějakém takovém po*ném projevu.Take tím bych se chtěl omluvit pokud to vyznělo opravdu tak stralivě,ale neměl mě provokovat takovými nesmysly jaké psal.
Upravil(a) Ariesek67 (4. 11. 2007 18:08)
Není tady
Eri, bohuel debaty o politice přináejí ty nejhorí emoce. Má samozřejmě pravdu, e ani nadávky zde zaznít nemají. Pokud k tomu budem tolerantní, půjde za chvíli Babinet do háje-na úroveň jiných webů, kde je sportem si osobně (anonymně) nadávat.
Není tady
Tak jsem se vrátil z chaloupky a s úsměvem ve přečetl. Ariesku, jsi nemocný člověk, bě se léčit. Nejtěí tvoje nemoc je závist. Problém je, e s lidmi jako ty ten socializmus nevybudujete. Některým místním přeji krásný večer a přítí týden hodně zdaru v budování kapitalizmu.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Eri napsal(a):
Tím spí, e tohle vyvolala diskuze o politice.No ono to tak s tím přáním ani nebylo myleno měl to být pouze takový příměr k tomu,e on sám se oháněl tím,e 30Kč u lékaře nikoho nezabije,ale nono pokud mají lidé děti tak to pocítí hodně moc proto jsem to napsal moná to trochu hůř vyznělo,ale myleno to bylo trochu jinak.Nemám toti moc rád písmenkovaný projev,ale to jsem tady ji jednou psal také při nějakém takovém po*ném projevu.Take tím bych se chtěl omluvit pokud to vyznělo opravdu tak stralivě,ale neměl mě provokovat takovými nesmysli jaké psal.
Díky, es mě pochopil.
Mě to zas ujelo včera vůči Petrovi.
Tak teď koukám, e u je to tu zas.
Upravil(a) Eri (4. 11. 2007 17:54)
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Eri napsal(a):
Tím spí, e tohle vyvolala diskuze o politice.No ono to tak s tím přáním ani nebylo myleno měl to být pouze takový příměr k tomu,e on sám se oháněl tím,e 30Kč u lékaře nikoho nezabije,ale nono pokud mají lidé děti tak to pocítí hodně moc proto jsem to napsal moná to trochu hůř vyznělo,ale myleno to bylo trochu jinak.Nemám toti moc rád písmenkovaný projev,ale to jsem tady ji jednou psal také při nějakém takovém po*ném projevu.Take tím bych se chtěl omluvit pokud to vyznělo opravdu tak stralivě,ale neměl mě provokovat takovými nesmysli jaké psal.
Prosím tě, přítě napi nesmysly s tvrdým Y , aby to nevypadalo, e jsi nedokončil základku.
Není tady
Eri, zdravím při nedělním večeru.
Není tady
Jestli nae společnost někdy opravdu půjde do háje, tak jen proto e se tvrdě nejedná se závistivými a hloupými lidmi.
Je zajímavý e jsem jetě nikdy nečet ani neslyel od opravdu inteligentního člověka e by někomu přál něco patnýho nato vánou nemoc. Proto nechápu proč tyhle lidi rovnou přímo neoznačit alespoň za idioty případně v reálu jim dát rovnou přes hubu.
Ona i ta lidská slunost má svoje hranice a není důvod tolerovat podobné uboáky.
Jo a "ujet" to můe monááá v reálu při vánivé debatě ale ne tady kde má kadý monost si dobře rozmyslet co napíe. Popřípadě to během minuty opravit.
Není tady
Petře, také zdravím. A jetě jednou se omlouvám. / ujelo mi to, i kdy jsem to opravila po hodině /.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jestli nae společnost někdy opravdu půjde do háje, tak jen proto e se tvrdě nejedná se závistivými a hloupými lidmi.
Je zajímavý e jsem jetě nikdy nečet ani neslyel od opravdu inteligentního člověka e by někomu přál něco patnýho nato vánou nemoc. Proto nechápu proč tyhle lidi rovnou přímo neoznačit alespoň za idioty případně v reálu jim dát rovnou přes hubu.
Jo a "ujet" to můe monááá v reálu při vánivé debatě ale ne tady kde má kadý monost si dobře rozmyslet co napíe. Popřípadě to během minuty opravit.
Take naposledy pokud je tady někdo ubohý tak jste to vy dva trapani a u se k této stupidní diskusi nehodlám vracet pánové,a po té hubě bych dal nejraději já Vám.Nezlobte se na mne,ale pokud vím tak v naí ústavě je zatím pořád zaneseno e je u nás zdravotnictví zadarmo u dnes platíme kde se dá doplácí se za léky,ale budi.Ale zavádět 30Kč jenom za vstup k doktorovi a dalí 30Kč za kadý lék který Ti napíe to je prostě ubohé.A to nezmiňuji doplatky které ji jsou zavedeny.Proto jsem napsal to co jsem napsal.A hovk domluvil jsem.
Upravil(a) Ariesek67 (4. 11. 2007 18:22)
Není tady
váení diskutující, důrazně vás vechny prosím, abyste se zdreli vekerých osobních invektiv v této diskusi, a u je to kvůli politickému názoru, společenskému postavení atd.....jedná se o poruení pravidel, které nebudeme tolerovat
Není tady
mala.popelka napsal(a):
váení diskutující, důrazně vás vechny prosím, abyste se zdreli vekerých osobních invektiv v této diskusi, a u je to kvůli politickému názoru, společenskému postavení atd.....jedná se o poruení pravidel, které nebudeme tolerovat
Joo souhlasím já u jsem stejně ani nechtěl tuhle diskusi dále roziřovat stejně to k ničemu nevede.......Omlouvám se:kapitulation:
Upravil(a) Ariesek67 (4. 11. 2007 18:33)
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Jo a "ujet" to můe monááá v reálu při vánivé debatě ale ne tady kde má kadý monost si dobře rozmyslet co napíe. Popřípadě to během minuty opravit.Take naposledy pokud je tady někdo ubohý tak jste to vy dva trapani a u se k této stupidní diskusi nehodlám vracet pánové,a po té hubě bych dal nejraději já Vám.Nezlobte se na mne,ale pokud vím tak v naí ústavě je zatím pořád zaneseno e je u nás zdravotnictví zadarmo u dnes platíme kde se dá doplácí se za léky,ale budi.Ale zavádět 30Kč jenom za vstup k doktorovi a dalí 30Kč za kadý lék který Ti napíe to je prostě ubohé.A to nezmiňuji doplatky které ji jsou zavedeny.Proto jsem napsal to co jsem napsal.A hovk domluvil jsem.
Přečti si ústavu a potom s těmi bláboly o bezplatném zdravotnictví skončí. Ale vydr, paroubkova bolevická banda společně s faistitckou komunistickou stranou pod vedením StBáka Filipa dala stínost k Ústavnímu soudu.
Není tady
Malá popelko jen aby vám pak ten Babinet podobní týpkové, jako zde přítomný ..., neznárodnili. Máme se mít přece vichni stejně dobře a majitelé Babinetu na něm nechutně vydělávají, nemluvě o tom e spostu lidí vykořisují. Bylo to přece kdysi v Ústavě nebo ne?
Jestli jsem někomu urazil jeho jemnocit tak se omlouvám ale od jisté doby se odmítám s omezenýma blbcema bavit takzvaně sluně.
Upravil(a) Jeňýk (4. 11. 2007 19:20)
Není tady
Jeňýku, Babinet natěstí není můj, take a si klidně kdo chce poslouí
ale výpady proti ostatním tady tolerovat nebudeme
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Jeňýku, Babinet natěstí není můj, take a si klidně kdo chce poslouí
Docela zajímavý uvaování - "A si lidi kradou, hlavně, kdy nesáhnou na to moje" - takový ... no ... komunistický
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Docela zajímavý uvaování - "A si lidi kradou, hlavně, kdy nesáhnou na to moje" - takový ... no ... komunistický
jooo tak to opravdu nebyla astná formulace. Myslim ale e se do tohohle fóra zcela přesně hodí.
Není tady
Mío, nemám zapotřebí obhajovat, co jsem tím myslela, take .................. no comment
Není tady
K.J.Erben - Finančnice
U zálony lidé stáli
z plna hrdla křičeli.
Kde jsou nae prachy, králi
kam úspory zmizely?
Královy jim ruce kynou
mlčte, dám vám svobodu
Lid vak kleje, pije víno
nás posílá pro vodu!!!
Tady kadá rada těká
ve čtvrtek i v pondělí
Zeptejte se Klause, Jeka,
kam se prachy poděly.
Král jim hází hračky z věe
Klause, Jeka, Kohouta,
Vechno marno, Klaus i Jeek
bum bác letí do kouta.
Bude-li vám, lidi, zima
bude-li se krátit dech
Chcete-li se míti prima
čtěte si v mých dramatech
Zase křičí, rudnou v líci
čti si svoje kydy sám
e na vás, vy nezbedníci,
Koeného zavolám?
Pojď si pro ně, zbohatlíku
pojď, vem si ty > zlostníky
A hle, kdosi bere kliku
lodě, banky, podniky-
Jako stín se ruka plíí
na co sáhne - otočí
Z obýváků, lonic, spíí
vybírá si obročí.
Ji vztahuje černé ruce
po chlebě i po soli -
Sametová revoluce
dneska právě vrcholí.
Slyte, první, druhá, třetí,
v poledne zvon udeří
klika cvakla, dveře letí
EU vchází do dveří.
Ve mdlobách tu národ leí
na čele se perlí pot
Pokladna je prázdná, temná -
Zbudou prachy na důchod?
Není tady
Jo, jo, po osmiletém vládnutí blevické paroubkovy bandy je pokladna prázdná.
Není tady