27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Klubko napsal(a):
Oxi napsal(a):
Som asi nepochopil, co je na tom nazore Klubicka nepopularne
Pride mi to normalne. Klubko, ty si akoze neoblubena? Koli tomuto nazoru urcite nie
no to bys musel přečíst celou debatu na Politické... Ano jsem nepopulární....
))
Klubicko, praveze som si to precital cele
Není tady
Oxi napsal(a):
Pride mi to normalne. Klubko, ty si akoze neoblubena? Koli tomuto nazoru urcite nie
Moná by to chtělo i osobně vyzkouet.
Zkus nějakýmu lemplovi nadávajícímu na těký ivot v této zemi upřímně říct e je lempl a lemplům se blbě vede za kadýho reimu. Určitě nebude patřit mezi jeho kamarády.
To byl ale jen hooodně zjednoduenej příklad.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Oxi napsal(a):
Zkus nějakýmu lemplovi nadávajícímu na těký ivot v této zemi upřímně říct e je lempl a lemplům se blbě vede za kadýho reimu. Určitě nebude patřit mezi jeho kamarády.
Hmm, to znám od malička..... Jiná u nebudu.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Oxi napsal(a):
Hmm, to znám od malička..... Jiná u nebudu.
NEBUĎ!!!!!!!!!
Není tady