3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Aha ... To mas asi pravdu.
Vzdy ked pridem domov a nejako sa rec zvrtne na peniaze, tak mi je trochu trapne, vlastne som nikdy doma nepovedal kolko beriem, pretoze ked zratam plat mojej mamy, brata, dochodok otca a matersku bratovej zeny, stale mam po prepocitani na SKK mesacne viac, ako oni dohromady.
Není tady
Oxi napsal(a):
Aha ...
To mas asi pravdu.
Vzdy ked pridem domov a nejako sa rec zvrtne na peniaze, tak mi je trochu trapne, vlastne som nikdy doma nepovedal kolko beriem, pretoze ked zratam plat mojej mamy, brata, dochodok otca a matersku bratovej zeny, stale mam po prepocitani na SKK mesacne viac, ako oni dohromady.
To ti věřím. Můj praktický lékař je Slovák. Moc fajn chlap a právě el za prací s celou rodinou sem. Oba V a větí platy a monosti tady v ČR. Jeho bratr má střední průmyslovku a dělá v podniku za 1/3 jeho platu.....
Není tady
Hyoscyamus niger napsal(a):
Klubko napsal(a):
Oxi napsal(a):
Som presne zo stredu Slovenska
¨
Myslím e pan Dzurinda a spol, taky nebyli se svou reformou zdravotnictví moc oblíbení, kdy do toho ali.. A myslím, e co se týká monosti práce,platů a sociálních výhod na Slovensku, tak to si v Čechách můeme jetě pískat...... u jen tím, e tu máme plovinu cikánů,ne oni.Jene Slováci mi v tomhle přijdou daleko uvědomělejí. Dzurinda se udrel navzdory těm reformám u moci dvě volební období. To si u nás, u zaprděných líných Čecháčků, nedovedu představit. A Dzurindovi nezlomily v posledních volbách vaz jeho reformy, které opravdu musely bolet, ale spí to, e figuroval v nějakých finančních machinacích nebo korupci, nevím teď přesně, o co lo.
No vdy já mu taky fandila. Lepí ne Fico a Mačiar dohromady....
Není tady
Lepí ne Fico, Mečiar a SLOTA dohromady.
Není tady
Dastinka napsal(a):
Ano, záleí na ivotním stylu, ale je rozdíl také v lokalitě, kde ijete - je velký rozdíl bydlet na Ostravsku nebo v Jiních Čechách. A e je na Ostravsku větí nemocnost, vrozené choroby atd. je dokázaný fakt. A také je zde velká nezaměstnanost. Take sei opravdu neumím dost dobře představit rodinu, manelka na mateřské, otec pracující za minimální mzdu nebo nezaměstnaný a jedno nemocné dítě. Druhé chodící do koly. A takových rodin je opravdu hodně. také máte recept na to, e si za ve můou sami a mají chodit na brigády, které mimochodem nejsou.
A můe mi říct, jakou si představuje podporu takové rodiny?
Pokud jsou na tom tak jak popisuje, tak určitě na sociální dávky dosáhnou a určitě na vechny co jsou. e to nestačí ke slunému ivotu? No kdyby to mělo stačit, tak je na těch dávkách celý národ!!! Proč by se pak měli lidé snait?
Ujiuju tě, e a jim děti odrostou, jejich náklady budou jetě větí. V dnení době chybí firmám pracovníci, u se bude hůř vymlouvat jak to nejde vyřeit. Změnit lokalitu, změnit druh práce, učit se a přizpůsobit. Řeení za nikým domů nepřijde.
Taky jsou zajímavé statistiky, jak jsou na ostravsku navtěvované hospody, jak velké vklady jsou ve spořitelnách, kolik se zde prosází peněz. Jde o to, e lidé zde byli zvyklí, e se o ně někdo staral, dal jim práci a peníze. Teď je to na nich.
Nic proti Ostravě, zdravím zde vechny dobré lidi.
Upravil(a) savéla (28. 11. 2007 15:37)
Není tady
Ji jsem to zde jednou někam psal. Před nedávnem jsem se dověděl, e jedni známí /mladí s dvěma dětmi/ to v Brně zabalili, koupili kdesi v Krkonoích na vesnici chalupu a přestěhovali se. Prý mají oba práci a nemohou si to vynachválit. Správný postoj k ivotu. Chce to ale pořádnou odvahu.
Není tady
savéla napsal(a):
Dastinka napsal(a):
Ano, záleí na ivotním stylu, ale je rozdíl také v lokalitě, kde ijete - je velký rozdíl bydlet na Ostravsku nebo v Jiních Čechách. A e je na Ostravsku větí nemocnost, vrozené choroby atd. je dokázaný fakt. A také je zde velká nezaměstnanost. Take sei opravdu neumím dost dobře představit rodinu, manelka na mateřské, otec pracující za minimální mzdu nebo nezaměstnaný a jedno nemocné dítě. Druhé chodící do koly. A takových rodin je opravdu hodně. také máte recept na to, e si za ve můou sami a mají chodit na brigády, které mimochodem nejsou.
A můe mi říct, jakou si představuje podporu takové rodiny?
Pokud jsou na tom tak jak popisuje, tak určitě na sociální dávky dosáhnou a určitě na vechny co jsou. e to nestačí ke slunému ivotu? No kdyby to mělo stačit, tak je na těch dávkách celý národ!!! Proč by se pak měli lidé snait?
Ujiuju tě, e a jim děti odrostou, jejich náklady budou jetě větí. V dnení době chybí firmám pracovníci, u se bude hůř vymlouvat jak to nejde vyřeit. Změnit lokalitu, změnit druh práce, učit se a přizpůsobit. Řeení za nikým domů nepřijde.
Taky jsou zajímavé statistiky, jak jsou na ostravsku navtěvované hospody, jak velké vklady jsou ve spořitelnách, kolik se zde prosází peněz. Jde o to, e lidé zde byli zvyklí, e se o ně někdo staral, dal jim práci a peníze. Teď je to na nich.
Nic proti Ostravě, zdravím zde vechny dobré lidi.
U se nehodlám k příspěvkům v této debatě vyjadřovat
Není tady
Není tady
Na Slovensku to mají opravdu těí. Ale myslím, e se k tomu budeme blíit i my.
Není tady
Tak ji je jasné, proč se Paroubek enil u kamaráda Dvořáka, agenta StB. Svatbu měl určitě gratis. Tak co na to říkáte místní voličky paroubkovy bolevické bandy??? Hlavně e stále myslí jen na důchodce, nemocné a rodiny s dětmi.
Vláda ČSSD uetřila miliony Paroubkovu příteli.
http://zpravy.idnes.cz/tyden-vlada-cssd … domaci_jan
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak ji je jasné, proč se Paroubek enil u kamaráda Dvořáka, agenta StB. Svatbu měl určitě gratis. Tak co na to říkáte místní voličky paroubkovy bolevické bandy??? Hlavně e stále myslí jen na důchodce, nemocné a rodiny s dětmi.
Vláda ČSSD uetřila miliony Paroubkovu příteli.
http://zpravy.idnes.cz/tyden-vlada-cssd … domaci_jan
Ač Paroubkova nevolička .... ničemu se nedivím ....a jediné, co mě tve, e s tím ani nic nenadělám
Není tady
Tak mladej a ji trpí sklerozou, Sobotka jeden. Týden mu trvalo, ne si vzpomněl. Chudák.
Sobotka si vzpomněl: Daně jsem hoteliérovi prominul.
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/sobo … 33196.html
Není tady
Petře zdravím, Kalousek to ale posvětil :-(
Není tady
Oto, zdravám. Určitě to nebylo nic protiprávního jen by mě zajímalo, kolik byla úlitba. Takové věci, obzvlátě StBákovi se nedělají gratis.
Není tady
Petře, některé věci radi nevědět.
Není tady
Je to vechno jedna banda. Jestli jste sledovali včerejí Reporéry ČT a situaci v Třebíči, jak místní konelé jdou na ruku místním podnikatelům na úkor města a ta arogance. Sice tam vládne zřejmě ODS, ale na radnici sedí i představitelé ČSSD a KDU. Nebo potom v dokumentu V zajetí elezné opony, kde bylo popisováno Třeňákovo vyslýchání a mučení. Třeničkou ovem byl závěr pořadu, kdy bylo řečeno, e pan Třeňák po revoluci podal trestní oznámení na estébáka Kafku, který ho vyslýchal a mučil, případ se táhnul desetiletí a nakonec ten "člověk" dostal pouze podmínku, protoe mezitím se z něj stal váený podnikatel a soud k tomu přihlédnul... Kde to jsme? A to ten bývalý estébák u jistě není v KSČ, ale ve straně, která podnikatelům přeje nebo je aspoň jejím sympatizantem. Právě o tom jsem psala v příspěvku 148. Ti lidé se nevypařili.
Není tady
Ta Třebíč to byla teda síla... Takhle si zřejmě přicházejí páni radní k penízkům. Proč ten pozemek neprodali tomu zájemci za 27 milionů rovnou, ale to by pak ve muselo jít do obecní pokladny. Takhle se to prodá za 7 milionů kamarádíčkovi, ten na tom obratem vydělá 20 milionů a za odměnu se podělí ... A levičák nebo pravičák, vechno je to jedna paká vychovaná ve schizofrenii a zlodějském reimu.
Nejvíc je mi v týhle zemi líto mladé generace, nikde ádný dobrý příklad. Nejhorí asi bude, e to je jen pička ledovce. Zřejmě se v zájmu svého duevního zdraví, přestanu raději dívat na televizi, v rámci podzimní a předvánoční deprese mě toti napadají mylenky typu: vzít kulomet...
Upravil(a) Décima (5. 12. 2007 10:30)
Není tady
Décima napsal(a):
Nejvíc je mi v týhle zemi líto mladé generace, nikde ádný dobrý příklad. Nejhorí asi bude, e to je jen pička ledovce. Zřejmě se v zájmu svého duevního zdraví, přestanu raději dívat na televizi, v rámci podzimní a předvánoční deprese mě toti napadají mylenky typu: vzít kulomet...
Dětem mají být příkladem rodiče. Ti mají vysvětlit co je dobře a co patně. Politici se za vzor dávat nemusejí,ne? Debaty o politice nesleduji, TV nemá a kdy se mi líbí nějaký pořad, kouknu na něj na netu. Proč svou povinnost vůči dětem je nutné stále přehazovat na učitele, na politiky atd.
V kadé zemi v kadém reimu bude plno idiotu. Jde o to vzít si z toho spíe ty pozitiva a chovat se jinak.
Není tady
Klubko napsal(a):
Décima napsal(a):
Dětem mají být příkladem rodiče. Ti mají vysvětlit co je dobře a co patně. Politici se za vzor dávat nemusejí,ne? Debaty o politice nesleduji, TV nemá a kdy se mi líbí nějaký pořad, kouknu na něj na netu. Proč svou povinnost vůči dětem je nutné stále přehazovat na učitele, na politiky atd.
V kadé zemi v kadém reimu bude plno idiotu. Jde o to vzít si z toho spíe ty pozitiva a chovat se jinak.
Tohle je typické pro TV debatu.. jeden řekne svůj názor s druhý to posune do jiné roviny, o které ten první vůbec nemluvil. Ano, rodiče mají být dětem vzory a vysvětlovat a vysvětlovat... Ale děti tráví s rodiči asi tak pouhou třetinu "bílýho dne" a také ijí v irím společenství, slyí a vidí i věci kolem nejen v rodině.... Já bych takové "hospodaření" s obecním majetkem kvalifikovala jako vlastizradu na spoluobčanech. Stačilo by pár takových kaus dotáhnout do konce (přiznání, důkaz o původu majetku a peněz na účtech atd..), ale zřejmě není vůle...
Není tady
Décimo, je to tak jak píe. Nikdo neije izolovaně. Navíc Ti lidé v Třebíči jsou postieni vichni a to tím, e peníze, které zřejmě zůstávají v něčích kapsách, mohly slouit městu. S tou plynovou kotelnou to tam taky vyřeili geniálně. Nevím, proč u to neřeí policie.
Není tady
Klubko napsal(a):
Čoveče Klubíčko já jak tě pozoruju, né neboj pouze čtu, tak ty asi nebude v kolektivu moc oblíbená, viď?
Má dooost nepopulární názory. Drím palce.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Klubko napsal(a):
V kadé zemi v kadém reimu bude plno idiotu. Jde o to vzít si z toho spíe ty pozitiva a chovat se jinak.Čoveče Klubíčko já jak tě pozoruju, né neboj pouze čtu, tak ty asi nebude v kolektivu moc oblíbená, viď?
Má dooost nepopulární názory.Drím palce.
Přesně tak, kdy nejde s ostatními,ale proti, tak jsi neoblíben. Jene nejdůleitějí, je věřit sám sobě a být se sebou spokojen:)))
Není tady
Som asi nepochopil, co je na tom nazore Klubicka nepopularne Pride mi to normalne. Klubko, ty si akoze neoblubena? Koli tomuto nazoru urcite nie
Není tady
Oxi napsal(a):
Som asi nepochopil, co je na tom nazore Klubicka nepopularne
Pride mi to normalne. Klubko, ty si akoze neoblubena? Koli tomuto nazoru urcite nie
no to bys musel přečíst celou debatu na Politické... Ano jsem nepopulární....))
Není tady
Klubíčko, pro mě jsi jednička s hvězdičkou. Kali na místní levičáky. Ti se na rozdíl od tebe budou vztekat do konce ivota.
Není tady