6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dala jsem to na politické fórum, ale myslím, e se nic nestane, kdy to bude i tady.
Tohle mi přilo meilem, ale má to hodně do sebe.. Národ je v úzkých a opět vznikají politické básně:
AKTUÁLNÍ BÁSEŇ....
Na hlavu nám serou ptáci
co tu bylo to se ztrácí
neplatí u Národ sobě
Národ jim a lejno tobě
Ná ministr zdravotnictví
svoji firmu u si jistí
tvůj osud má ve své moci
při zdraví i při nemoci
A zdravotní pojitěnec
můe sobě chystat věnec
pokud nemá konto tučné
rozhodnutí bude stručné
Kdo nebude na dlaň platit
tak se můe pod zem ztratit
nemá pro nás ádnou cenu
proto vláda chystá změnu
U lékaře bude vhodné
připravit si v kapse drobné
bude platit poplatníku
jako bábě na hajzlíku
Nedbej na ty co jsou venku
a počkej si na stvrzenku
lékař doklad vystaví
e jsi platil za zdraví
Nový pokyn přiel shora
záchranka u bez doktora
aby plateb ubylo
stačí plyn a kladivo
Co tu bylo to se ztrácí
dnes nám vládnou funebráci
neplatí u Národ sobě
Národ jim a lejno tobě
Není tady
Ano, ano, národ je v úzkých po osmiletém vládnutí bolevické bandy pod vedením Paroubka.
Není tady
Je to zhnus, Velebnosti...
Není tady
Jene teĎ se začalo zdraovat a co udělají lidi? Budou volit Paroubka, protoe ten naslibuje a slibem nezarmoutí.............
a bude to jetě horí
i kdy si nedělám iluze, vichni jsou to korytáři
a my budeme jen nadávat sami pro sebe a kdo se vzbouří? no u nás nikdo
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ano, ano, národ je v úzkých po osmiletém vládnutí bolevické bandy pod vedením Paroubka.
Tak, tak , ale bohuel si větina neuvědomuje kde se stala chyba.
Upravil(a) aprill (2. 11. 2007 8:57)
Není tady
Jo jo ná národ je v úzkých.......
Hele a co ty narvaný hypermarkety, nový auta na ulicích a větina národa s nadváhou? Se mi zdá e asi kadej ijeme na jiný planetě a nebo tady někdo trpí slepotou....... blbostí to nazývat nebudu neb chci být dnes sluný.
Není tady
Tak nevím, jestli bych nadávala zrovna na zdravotnictví, ČR je jedna z mála zemí, kde zdravotní pojiovny hradí prakticky ve.
Mně nevadí si za něco připlatit, pokud to bude k něčemu.
Jeníku, souhlasím.. ;o)
Není tady
Fajn Jeníku a k tomu jetě ty miliady co lítají oknem ven...............
Není tady
Májajája napsal(a):
Fajn Jeníku a k tomu jetě ty miliady co lítají oknem ven...............
Buď ráda e zatim je co vyhazovat oknem....... a nebude tak to bude horí.
Není tady
no právě, to se pak nakonec budem muset váně uskrovnit
Není tady
no nevím, já si osobně myslím, e současná a budoucí situace po lednu 2008 povede mimojiné k tomu, e ti obyčejně pracující budou radi přecházet nemoci, ne by je týden vyleeli, protoe nedostanou první tuím 3 dny nemocenskou, e místo unkového salámu bude nucena leckterá máma sáhnout pro punty po Junioru, místo kvalitních mléčných výrobků začne část lidí kupovat pseudo výrobky pod nejrůznějími pseudoznačkami............ Kvalitní a zdravé potraviny ??? S tím se obávám při ceně másla někde kolem 50-60ti korun bude muset značná část národa rozloučit... Take Jeňýku, zapomeň, e u nás ubyde obézních (jen můj názor)
Není tady
Popelko tohle ale není vůbec o penězích ale spí o inteligenci dotyčnýho člověka.
Inteligentní člověk kdy u teda opravdu náhodou nemá peníze, tak si udělá například topinky ne aby si koupil ty svinstva co prodávají třeba v Lidlovi a říkají tomu levné potraviny. Inteligentní člověk toti ví co lze nalézt v oněch prima uzeninách které stojí 2Kč za 100g a určitě nebude riskovat vlastní zdraví. No a blbci a se tím klidně cpou aspoň jich třeba trochu ubyde. Myslim e třeba na 100g unky dvakrát za tejden najde kadej a určitě je to lepí ne kilo junioru na týden.
O zdraví platí toté. Týden v posteli z nikoho bezdomovce neudělá a pokud chce někdo přecházet chřipku tak je to jeho problém a případný následky si ponese sám. Pak třeba to co uetřil zaplatí za pobyt v nemocnici, co je zcela v pořádku.
Jo a e by u nás ubylo obézních, to mě opravdu ani nenapadlo. Sám bych potřeboval jetě o hooodně tvrdí reformu.
Upravil(a) Jeňýk (2. 11. 2007 14:22)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
no nevím, já si osobně myslím, e současná a budoucí situace po lednu 2008 povede mimojiné k tomu, e ti obyčejně pracující budou radi přecházet nemoci, ne by je týden vyleeli, ....
No jo, ale podnikatelé nebo lidé pracující na manaerský postech to dělají u léta i s těmi dosavadními dávkami . Nebo si berou aspoň práci dom.
Nebo si vezmou na pár dní náhradní volno, aby se vyhrabali z nejhorího. Kadopádně - jejich práci za ně nikdo neudělá.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Jene jak dlouho vládla slavná ODS a co udělali rozprodali co se dá a vymlouvali se e musí napravovat chyby komunistů.Za ČSSD la koruna nahoru a na to co tihle trapní debilové by se dostali také,ale pomaleji a méně bolestivěji pro obyčejné lidi.Tak zase nevykládej nic o bolevické bandě.Toto je teprve banda.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Jene jak dlouho vládla slavná ODS a co udělali rozprodali co se dá a vymlouvali se e musí napravovat chyby komunistů.Za ČSSD la koruna nahoru a na to co tihle trapní debilové by se dostali také,ale pomaleji a méně bolestivěji pro obyčejné lidi.Tak zase nevykládej nic o bolevické bandě.Toto je teprve banda.
Tato bolevická vláda nadělala dluhy 1 bilion korun. Jistě jsi zaregistrovala e přítí rok zaplatíme jen na úrocích 46 miliard. To se to ilo na dluh a proíralo. On někdo prohlásil, e dluhy se neplatí. Kdopak to byl? Má krátkou pamě. Nejvíce státního majetku rozprodala paroubkova banda. A zase se ve proralo. Ale klid. Dočká se. Přítí vláda bude paroubkova bolevická s komunisty pod vedením StBáka Filipa.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ariesek67 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Tato bolevická vláda nadělala dluhy 1 bilion korun. Jistě jsi zaregistrovala e přítí rok zaplatíme jen na úrocích 46 miliard. To se to ilo na dluh a proíralo. On někdo prohlásil, e dluhy se neplatí. Kdopak to byl? Má krátkou pamě. Nejvíce státního majetku rozprodala paroubkova banda. A zase se ve proralo. Ale klid. Dočká se. Přítí vláda bude paroubkova bolevická s komunisty pod vedením StBáka Filipa.
To mě váně fascinuje hlavně,e si zase tihle pantátové odsouhlasili rozpočet zase ze schodkem o spoustu milionů nevím kolik zase a tak se o to nezajímám tak proto to sem psát nebudu a hledat to proto po netu taky nebudu.Ale jistota je ta,na rozdíl od té bolevické bandy jak píe jsme neplatili u doktorů jako od nového roku máslo nestálo 40 Kč atd.........Pokud jsi podnikatel a vydělává 40 tisíc za měsíc tak Tě tyhle drobnosti zajímat a tak nemusí,ale já mám enu v plném invalidním důchodu já vydělám něco kolem 14-15 tisíci a máme holku na učiliti a kluka ve kole jo.Tak mě tyhle drobnosti zajímají dost.
Není tady
Jeňýk určitě nepobírá minimální mzdu...e by to byl poslanec ? Ti také peníze neřeí
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Ariesek67 napsal(a):
Jene jak dlouho vládla slavná ODS a co udělali rozprodali co se dá a vymlouvali se e musí napravovat chyby komunistů.Za ČSSD la koruna nahoru a na to co tihle trapní debilové by se dostali také,ale pomaleji a méně bolestivěji pro obyčejné lidi.Tak zase nevykládej nic o bolevické bandě.Toto je teprve banda.Tato bolevická vláda nadělala dluhy 1 bilion korun. Jistě jsi zaregistrovala e přítí rok zaplatíme jen na úrocích 46 miliard. To se to ilo na dluh a proíralo. On někdo prohlásil, e dluhy se neplatí. Kdopak to byl? Má krátkou pamě. Nejvíce státního majetku rozprodala paroubkova banda. A zase se ve proralo. Ale klid. Dočká se. Přítí vláda bude paroubkova bolevická s komunisty pod vedením StBáka Filipa.
To mě váně fascinuje hlavně,e si zase tihle pantátové odsouhlasili rozpočet zase ze schodkem o spoustu milionů nevím kolik zase a tak se o to nezajímám tak proto to sem psát nebudu a hledat to proto po netu taky nebudu.Ale jistota je ta,na rozdíl od té bolevické bandy jak píe jsme neplatili u doktorů jako od nového roku máslo nestálo 40 Kč atd.........Pokud jsi podnikatel a vydělává 40 tisíc za měsíc tak Tě tyhle drobnosti zajímat a tak nemusí,ale já mám enu v plném invalidním důchodu já vydělám něco kolem 14-15 tisíci a máme holku na učiliti a kluka ve kole jo.Tak mě tyhle drobnosti zajímají dost.
Pokud nemá 30 kaček na návtěvu lékaře, tak jsi skutečně chudák. Jak je moné, e je u nás největí návtěvnost doktorů, největí spotřeba léků, největí a nejdelí marodnost................ S tím máslem za 40 kaček jsi prdl do plev, jak zde v Brně říkáme. Který ministr můe za to, e je máslo za 40 kaček? S důvěrou se obra na nae slavné jézďáky. Ale vydr, brzy budou ve vládě komunisté s Paroubkem a bude vechno zadarmo a bude zde ráj na zemi. Akorát stát ode mne neuvidí ani korunu daní. Teď jsem ochoten je platit.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ariesek67 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Tato bolevická vláda nadělala dluhy 1 bilion korun. Jistě jsi zaregistrovala e přítí rok zaplatíme jen na úrocích 46 miliard. To se to ilo na dluh a proíralo. On někdo prohlásil, e dluhy se neplatí. Kdopak to byl? Má krátkou pamě. Nejvíce státního majetku rozprodala paroubkova banda. A zase se ve proralo. Ale klid. Dočká se. Přítí vláda bude paroubkova bolevická s komunisty pod vedením StBáka Filipa.To mě váně fascinuje hlavně,e si zase tihle pantátové odsouhlasili rozpočet zase ze schodkem o spoustu milionů nevím kolik zase a tak se o to nezajímám tak proto to sem psát nebudu a hledat to proto po netu taky nebudu.Ale jistota je ta,na rozdíl od té bolevické bandy jak píe jsme neplatili u doktorů jako od nového roku máslo nestálo 40 Kč atd.........Pokud jsi podnikatel a vydělává 40 tisíc za měsíc tak Tě tyhle drobnosti zajímat a tak nemusí,ale já mám enu v plném invalidním důchodu já vydělám něco kolem 14-15 tisíci a máme holku na učiliti a kluka ve kole jo.Tak mě tyhle drobnosti zajímají dost.
Pokud nemá 30 kaček na návtěvu lékaře, tak jsi skutečně chudák. Jak je moné, e je u nás největí návtěvnost doktorů, největí spotřeba léků, největí a nejdelí marodnost................ S tím máslem za 40 kaček jsi prdl do plev, jak zde v Brně říkáme. Který ministr můe za to, e je máslo za 40 kaček? S důvěrou se obra na nae slavné jézďáky. Ale vydr, brzy budou ve vládě komunisté s Paroubkem a bude vechno zadarmo a bude zde ráj na zemi. Akorát stát ode mne neuvidí ani korunu daní. Teď jsem ochoten je platit.
Do plev prdí Ty. Jaký slavný jézéďáky?
Není to spí tím, e krávy u nás mají kvóty, kolik můou nadojit? A pokud nadojí moc, slavnej jézéďák to zaplatí?
Není tady
Eri jasny, současná vláda můe za to, e jsou nějaké kvoty. Jak to, e je stále u nás nadprodukce mléka, masa, vesele se vyváí, a jzďáci dostávají neskutečné dotace??? Je sucho, zdraí se, je mokro, zdraí se, je teplo, zdraí se, byla zima, zdraí se. Dotace jzďákům zruit, a vrátí nakradený majetek, dotace dávat jen soukromým rodinným farmám.
Není tady
Ty u jsi hysterický!
Kdo s Tebou nesouhlasí, je komou, nebo alespoň obviňuje ODS.
Mě se taky nelíbí způsob vyplácení dotací, nelíbí se mi, e stát nahrazuje kody způsobené třeba počasím, ivelnými katastrofami a pod. Myslím, e od toho jsou pojiovny.
Ale tvrdit, e hlavní viníci zdraujících se mléčných výrobků jsou právě zemědělci a chovatelé, mi přijde dost hloupé.
Není tady
Eri napsal(a):
Ty u jsi hysterický!
Mě se taky nelíbí způsob vyplácení dotací, nelíbí se mi, e stát nahrazuje kody způsobené třeba počasím, ivelnými katastrofami a pod. Myslím, e od toho jsou pojiovny.
Ale tvrdit, e hlavní viníci zdraujících se mléčných výrobků jsou právě zemědělci a chovatelé, mi přijde dost hloupé.
A můe mi říct kdo?
Není tady
aprill napsal(a):
Eri napsal(a):
Ty u jsi hysterický!
Ale tvrdit, e hlavní viníci zdraujících se mléčných výrobků jsou právě zemědělci a chovatelé, mi přijde dost hloupé.A můe mi říct kdo?
To by mě taky zajímalo, protoe kdo jiný by to mohl být ne: pěstitel, chovatel, zracovatel, prodejce, poptávka... nebo jako chce říct, e cenu určuje politik?
Není tady
mag napsal(a):
aprill napsal(a):
Eri napsal(a):
Ty u jsi hysterický!
Ale tvrdit, e hlavní viníci zdraujících se mléčných výrobků jsou právě zemědělci a chovatelé, mi přijde dost hloupé.A můe mi říct kdo?
To by mě taky zajímalo, protoe kdo jiný by to mohl být ne: pěstitel, chovatel, zracovatel, prodejce, poptávka... nebo jako chce říct, e cenu určuje politik?
A já jsem někde napsala, e za to můe politik? e za to můe ODS? To teda jako říct nechci.
Napsala jsi to správně. Pěstitel, chovatel, zpracovatel, prodejce, poptávka. Ale nejen to.
Kdy si to dobře přečtete, psala jsem hlavní viníci.
Je spousta faktorů, které cenu ovlivňují. Třeba i neustálé zdraování elektřiny a pohonných hmot. Zrovna na to dojení je elektřiny třeba. A třeba i to, e letos, tuím v Austrálii, mají prostě obilí málo. Cena na burze tedy stoupá, není to tak? Tím roste i cena krmení, protoe ne kadý chovatel je i samozásobitel, co se krmení týče. A to jistě není vechno, ale momentálně mě u nic nenapadá. Jen mi prostě přijde hloupé ukázat prstem a říct: "Ty Fando, ty pěstuje krávy, tak ty můe za to, e máslo stojí 40 korun!"
Není tady