|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vím že se věci nemají řešit za nikoho,ale já si nemohla pomoct.Moje kámoška chodí z klukem se kterým je docela štastná.Ale má to háček.Moje druhá kámoška toho kluka bali,a po mě chce abych jí pomohla.Né tak že tomu klukovi napíšu,ale abych jí pomohla v tom přežít to když vidí toho kluka vést se z tou holkou za ruce.Už to sice tomu klukovi napsala,ale zatím ji nodpověděl.Nevím co mám dělat.Ty kámošky mám tak stejně ráda,nechci je mezi sebou poštvat ani proti mě jednu z nich.Napište prosím vaše názory a rady co nejdřív.
Tinulasska
Není tady
Nemíchej se mezi ně, obrátí se to proti tobě :-)))).Kamarádce nepomáhej.
Upravil(a) Helča2 (1. 11. 2007 22:36)
Není tady
Přesně tak Helča má pravdu.
Taky si myslim,urcite se do niceho neplest,protoze se to obrati proti tobe a budes ty ta spatna.Ty dve se daji dohromady a vsechnu spinu nahazou na tebe.(moje zkusenost).Pokud ten kluk tvoji kamosku miluje tak tvoje druha kamoska nema nejmensi sanci a s tim se bude muset smirit.A pokud ten kluk ji na dopis neodpovedel tak ma snad jasno ne?Tak co jeste chce,nejhorsi co muze udelat je vnucovat se mu tim vic se mu jeste zprotivi.
Není tady
Tak ted se to ještě víc zvrklo!Ten kluk začal chodit z úplně jinou holkou z naší třídy.A z kámoškou se nerozešel,takže pěknej blb.Jinak děkuju moc za rady řekla jsem kámošce že se so toho plést nechci a cítím se mnohem líp,ještě jednou díky!!!
Není tady