29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kote a jak si to predstavujes dal,az se manzel uzdravi a budete vsichni tri na jednom pracovisti.Holka zlata bude to pro tebe moooc tezky.Pokud manzela milujes tak radci ten flirt ukonci dokud je cas.Protoze zenaty milenec neni to prave orechove.Jen me zarazi,ze si neco zacne se spolupracovnici ktera tam ma manzela.Trochu odvaznej nemyslis? :-)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kote a jak si to predstavujes dal,az se manzel uzdravi a budete vsichni tri na jednom pracovisti.Holka zlata bude to pro tebe moooc tezky.Pokud manzela milujes tak radci ten flirt ukonci dokud je cas.Protoze zenaty milenec neni to prave orechove.Jen me zarazi,ze si neco zacne se spolupracovnici ktera tam ma manzela.Trochu odvaznej nemyslis? :-)
Jo, je to trochu pošuk. Však když jsem tam řekla, že manžel už půjde do práce, taky ho to zarazilo. Nebyl nadšený. Je sním sranda a myslím, že příchodem manžela do práce sranda skončí. No, možná to bude konec. Bylo by to jenom dobře. Prostě bych byla ráda, kdyby to jen tak vyšumělo.
Není tady
Kotě, myslím, že nic lepšího, než ti tady napsala Judita, ti nikdo neporadí...
Kotěvbotě napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jo, je to trochu pošuk. Však když jsem tam řekla, že manžel už půjde do práce, taky ho to zarazilo. Nebyl nadšený. Je sním sranda a myslím, že příchodem manžela do práce sranda skončí. No, možná to bude konec. Bylo by to jenom dobře. Prostě bych byla ráda, kdyby to jen tak vyšumělo.
Kotěvbotě, Erem má úplnou pravdu - pan kolega bude asi dost odvážnej školák, když si začne s vdanou spolupracovnicí, která má na pracovišti i manžela.
Strašně nerada to říkám, ale takovýto trojúhelník nemůže dobře dopadnout. A Kotě, nemysli si, že na pracovišti si až doposud nikdo ničeho nepovšiml neboť v našich českých luzích a hájích je to všude TAK NESKUTEČNÁ DRBÁRNA, jako známe moc dobře všichni. Já osobně - pokud bych si chtěla zachovat manželství - bych si nikdy s kolegou z práce nezačla, notabene když ve stejné firmě pracujeme všichni tři.
A lepší je hodný, i když nudný manžel - nežli vůbec žádný manžel
Není tady
Kiara napsal(a):
... A lepší je hodný, i když nudný manžel - nežli vůbec žádný manžel
Tak takovýhle uvažování jsem nikdy nechápal
Není tady
Mikeš napsal(a):
A pročpak si myslíš, že je paní Mikešová nespokojená?
Paní Mikešová může podvědomě cítit, že existuje milenka. Vědomě nemusí tušit. Můžou ji přepadat zdánlivě bezdůvodné deprese, smutné nálady, může přemýšlet, proč,když je vše v pořádku. Zažila jsem to s mým manželem, dodatečně vyšlo najevo, že se u mne deprese - pro mne nepochopitelné, bezdůvodné, objevovaly v obdobích, kdy měl manžel milenky. Všichni jsme propojeni. Energie proudí.
KALIK napsal(a):
Kiara napsal(a):
Tak to já taky ne. A nevěřím, že takovéhle manželství může fungovat.
Martinka1 napsal(a):
annemarie napsal(a):
Martinko1, co dělá nevěra s energiema?
Díky za vysvětlení.Dost dobře to neumím vysvětlit, psalo se o tom na duchovní, zkus to najít.
Ve zkratce - když spolu dva lidi spí, jejich energie se promíchají, spojí (taky aury).
No a když v manželství jeden zahýbá, spojí se s energiemi milenky, tak potom když spí se svojí ženou - vlastně energie té milenky se spojí přes manžela až s manželkou... takový energetický trojúhelník...
... proto si myslím, že právě kvůli tomu to může manželka vycítit...
Nehledě k tomu, že manžel může manželku nakazit něčím, co chytil od milenky (ale to s energiema nesouvisí).
Energie dvou lidí se prolínají, Ti lidi kteří se milují do sebe částečně přebírají energii toho druhého... manželka je pak nevědomě vtahovaná do energií milenky.
Víš - ono to jde i naopak! Představ si ......
Není tady
surikata napsal(a):
KALIK napsal(a):
Kiara napsal(a):
Tak to já taky ne. A nevěřím, že takovéhle manželství může fungovat.
Nemůže fungovat. Co uděláš, když se v manželství začneš nudit? Najdeš si někoho, s kým se nudit nebudeš. A je konec.
Není tady
A nebo to funguje ....
Není tady
No, možná jo. Já bych nudného chlapa asi nechtěla, i kdyby byl sebehodnější. Ale tady vykecávám a přitom jsem sama....
Upravil(a) Modroočka (2. 11. 2007 8:39)
Není tady
corinka napsal(a):
no, me se stalo pred 2 rokama to same...kolega mily, vtipny, pozorny a hlavne jsem se mu libila JA...takze vic nez on sam, me ucarovala jeho laska ke mne. Nejsem nijak zvlast sebevedoma, tak mi to delalo moc dobre.
Jsem v podobne situaci a vubec mi to dobre nedela. Co si ti chlapi o sobe vubec mysli? Ze mi zacne lichotit a ja mu padnu k noham? Vsemi moznymi zpusoby se vyhybam kolegovi, ktery ma o me zajem . Ani ho nezdravim, protoze ma tendenci si to vysvetlovat jinak. Porad se mnou chce flirtovat, ac jsem mu dala najevo, ze o to nestojim. To je ale Blbec, furt se snazi. Tim se mi kompletne zhnusil....
Upravil(a) vlcice_samotarka (2. 11. 2007 9:04)
Není tady
Mne vubec fascinuji chlapi, kteri si v nejakych priruckach precetli a hlavne sami veri, ze kazde zene a VZDY musi delat dobre, kdyz se o ni nekdo zajima...
Není tady
Taky nepadnu k noham kazdemu, ovsem on se mi libil....to je maly, lec podstatny detail
Není tady
jo jo chemie
Upravil(a) Jessika (6. 11. 2007 21:28)
Není tady
Sama za sebe z vlastní zkušenosti říkám - pryč od toho Taky jsem to zažila s kolegou. Bylo to super, jiskry lítaly, ale pak ten konec a těch slz a neštěstí kolem , už nikdy více ...
Podstatné je , že víš, že manžela miluješ a jistě bys ty nechtěla, aby on " jiskřil " pro nějakou kolegyňku v práci..
Neriskuj svoje perspektivní manželství, kvůli " chemickému poblouznění " . Krize přijde v každém vztahu
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Jo a Mikeši - není to taky o tom, že na svém vztahu doma nechceš pracovat - protože je snadnější najít si někoho venku?
Dovolím si tvrdit, že minimálně jeden (Tvoje žena) ve vašem manželství spokojený NENÍ.
Podle mě, když je v manželství problém, mají ho ti dva řešit - a ne zahýbat :-(
no souhlas s tím, že se mají problémy řešit a ne je vyřešit nevěrou, protože to asi fakt řešení není.
Ale já si naopak dovoluju tvrdit, že paní Mikešová je třeba fakt spokojená a vůbec nemusí mít o ničem tušení (těch příběhů, kdy žena měla fajn a spokené manželstv a najednou zjistila, že manžel měl už delší čas milenku je na Babinetu opravdu hodně). Očividně byl nespokojený pan Mikeš, paní Mikešová nechtěla problém řešit a skončilo to takhle.
Není tady
Myslím si, že je to jen o té komunikaci a snaze si vyhovět. Pokud budu narovinu říkat partnerce, co chci, jak to chci a ona se mi bude snažit vyhovět a já jí to budu oplácet, tak není dle mého vůbec důvod k nevěře.
Není tady
Ráček napsal(a):
Sama za sebe z vlastní zkušenosti říkám - pryč od toho
Taky jsem to zažila s kolegou. Bylo to super, jiskry lítaly, ale pak ten konec a těch slz a neštěstí kolem , už nikdy více ...
Podstatné je , že víš, že manžela miluješ a jistě bys ty nechtěla, aby on " jiskřil " pro nějakou kolegyňku v práci..
Neriskuj svoje perspektivní manželství, kvůli " chemickému poblouznění " . Krize přijde v každém vztahu
Miluju. A to moc. Jen bych chtěla, aby pro mě jiskřil manžel a ne nějaký kolega. Jenže manžel je jakoby hluchý, slepý. Připadám si, jakobych žila v manželském životě nejmíň 30let a všechno to hezké, co máme teprve před sebou už vyprchalo.
A promluvit si s manželem o tom? Co mu mám říct?
Není tady
pecule napsal(a):
no souhlas s tím, že se mají problémy řešit a ne je vyřešit nevěrou, protože to asi fakt řešení není.
Ale já si naopak dovoluju tvrdit, že paní Mikešová je třeba fakt spokojená a vůbec nemusí mít o ničem tušení (těch příběhů, kdy žena měla fajn a spokené manželstv a najednou zjistila, že manžel měl už delší čas milenku je na Babinetu opravdu hodně). Očividně byl nespokojený pan Mikeš, paní Mikešová nechtěla problém řešit a skončilo to takhle.
U mě je to trochu jinak. Pokud byla příčinou moje nespokojenost, pak to byla má nespokojenost se sebou samým. Dostanu tu od vás čočku, to je mi jasný
Už léta jsem přemýšlel, jak to, že v širokém okruhu svých známých jsem jedinej, kdo ještě nemá/neměl milenku. A jak šla léta, hrdý pocit "že jsem dobrej" byl pomalu vytěsňován přesvědčením, "že jsem blbej". A přidáme-li k tomu fakt, že doma místo radostí (nemyslím sexuálních) je čím dál více starostí a vypasená Mikešová k tomu, dopadlo to jak to dopadlo. Toť vše.
Upravil(a) Mikeš (2. 11. 2007 11:16)
Není tady
Mikeši, pokud ti manželka řekne, ať si teda najdeš milenku, tak bych si s tím hlavu nedělal. Jsi čistej jak lílie
Není tady
Kotě a co nějaká dovolená Vás dvou ?? Nemělo by to ozdravný účinek na vztah ??
A jinak bych mu to asi řekla na rovinu : Miluju Tě, ale mám pocit, že se nám to hezké z toho našeho vztahu vytrácí a byla bych ráda, kdyby sme se oba snažili to spravit , protože nám na nás záleží
Asi tak nějak ... A kdybys neměla odvahu mu to říct, tak mu to klidně napiš někde, to je romantické
Není tady
Kdysi jsem četla od Plzáka, že nejčastější adeptky na nevěru jsou maminy, když se vrátí po mateřské do práce. Doma si toho obdivu a laškovaní moc neužijou a když se vrátí do práce, najednou jsou všichni kolegové milí a příjemní ... ani to tak nemusejí myslet, ale ona to většinou prostě bere osobně .... zamiluje se do nejvíce laškujícího ..... a pak nastává průšvih. Ona , zamilujíc se do kolegy , odmiluje se od manžela a věší se na krk kolegovi ...... ten se většinou ani rozvádět nechce a ani to tak nemyslel, prostě si chtěl vrznout bokem a vymyká se mu to z rokou. Celé se to zasukuje ... a dopadá to podle povahy a síly zůčastněných různě ....
Kdysi se o mě velice pokoušel jeden "povětrný " kolega , já si sama vyrábím problémy velice nerada , tak jsem mu řekla , že co by se mnou dělal ... ať to zváží ..... jakmile by se to provalilo ( a podle Murphyho zákona se to většinou provalí ...) tak mi manža sbalí kufry a pošle mě k němu ... a kamže dáme jeho manželku a dítě nebo jestli budeme bydlet všichni pohromadě ......????? Ta představa ho asi vyděsila, páč toho nechal ( tedy, ne, že by mi jeho zájem nelichotil ...) a po zbylých cca 15 let jsme byli dobří kámoši ( ne , neumřel, jen se podnik rozpadl a zaměstnanci se rozběhli po světě )
Někdy je dobré si to v představách dotáhnout až do těch konců .....
Není tady
BB, ta představa je až děsivá
Není tady
tak nevím když to tak po x té čtu, ty rady, to zamyšlení, proč a pro koho, tak je asi nejlepší nikdy nikoho nemít....Jakmile se vdám, jsem odsouzena k pomalému ale určitému odumření protože se to vzrušení zákonítě vytrácí. A já si můžu jen říct ano miluji, ano jsem vděčná, ano máme děti ale holt pupínky a mrazení v žaludku už v životě nikdy nezažiji...........Hmm, to jsou vyhlídky............Jsem vdaná 21 let, vím o čem píši........Děs, tělo chce taky nakrmit, ne jen hlava.........
jinak si myslím že když si Kotě cokoli ted zakáže, jednou to stejně přijde........))))
Není tady