Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 11. 2007 20:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Tohle jsem nechtěla

Kotěvbotě napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Nebo skončíš rozvedená s ženatým milencem... ? kapitulation

Tak tohle je přímo odstrašující věta...br! Asi si jí budu opakovat před spaním.

Jo jo, opakuj :-)

Není tady

#27 1. 11. 2007 20:21

plachetnice
♥♥-----

To já zas nemám pocit, že by koťátko bylo v manžeství nespokojené smile jen se prostě začalo už trochu nudit a potřebuje vztah oživit, nebo se mylím? Když jste stále spolu, tak je jasné, že si nemůžete být vzácní, co třeba někam na chvíli odjet, s kamarádkama na hory a tak? Kolega v práci je určitě příjemný adrenalin, ale spíš než by to něco vyřešilo, tak ti to spíše věci zkomplikuje dumbom

Není tady

#28 1. 11. 2007 20:22

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

by mě zajímalo, zda už se nějaká nevěra začala rodit kvůli někomu, kdo je:
"spíš takový tichý domácí typ. Oproti tomu kolegovi jakoby nudný".... ?
rock

Není tady

#29 1. 11. 2007 20:24

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

plachetnice napsal(a):

To já zas nemám pocit, že by koťátko bylo v manžeství nespokojené smile jen se prostě začalo už trochu nudit a potřebuje vztah oživit, nebo se mylím? Když jste stále spolu, tak je jasné, že si nemůžete být vzácní, co třeba někam na chvíli odjet, s kamarádkama na hory a tak? Kolega v práci je určitě příjemný adrenalin, ale spíš než by to něco vyřešilo, tak ti to spíše věci zkomplikuje dumbom

Hm... to může být ono... prostě jsou spolu pořád.
Možná by to chtělo najít si práci jinde, než pracuje manžel. Aby si byli vzácnější.
A občas jeden někam odjet... aby se jim mohlo po sobě stýskat!

Není tady

#30 1. 11. 2007 20:25

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jenom by mě zajímalo, jestli ten kolega z práce by byl pořád tak vtipný, kdybys s ním 8 let žila a viděla se s ním 24 hodin denně (tak jako s manželem) - vsadím se, že ne :-)

Není tady

#31 1. 11. 2007 20:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Pro mě je nevěra znamení, že ve vztahu (manželství) je něco špatně - tak to jdu řešit, to manželství, ne? A nezačínám další vztah. Ten to nevyřeší.

Opět souhlas - ale jelikož toto vlákno patří Kotěti, nechci se tu moc vykecávat o sobě. A já si nezačal žádnej "vztah" - s přítelkyní to je oboustranně čistě účelová, tedy sexuální záležitost. Ona vdaná - já ženatý, oba bez ambicí bourat manželství sobě či tomu druhému. Ale opakuji: Toto není návod pro Kotě - já jsem ženatej už více než 15 let!
Ale na rovinu říkám - pokud Kotě má manžela celý den, doma i v práci, tak se nedivím, že ty roupy na ni přišly dřív.

Upravil(a) Mikeš (1. 11. 2007 20:30)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#32 1. 11. 2007 20:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Slavek17 napsal(a):

rock

lol Pri "namlování" nikto nie je tichý, domácky typ - aj taký sa zmení na očarujúceho Dejdara či Vreda Pitta alebo tak...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#33 1. 11. 2007 20:29

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Pro mě je nevěra znamení, že ve vztahu (manželství) je něco špatně - tak to jdu řešit, to manželství, ne? A nezačínám další vztah. Ten to nevyřeší.

Opět souhlas - ale jelikož toto vlákno patří Kotěti, nechci se tu moc vykecávat o sobě. A já si nezačal žádnej "vztah" - s přítelkyní to je oboustranně čistě účelová, tedy sexuální záležitost. Ona vdaná - já ženatý, oba bez ambicí bourat manželství sobě či tomu druhému. Ale opakuji: Toto není návod pro Kotě - já jsem ženatej už více než 15 let!
Ale na rovinu říkám - poku Kotě má manžela celý den, doma i v práci, tak se nedivím, že ty roupy na ni přišly dřív.

Stejně s nevěrou nesouhlasím. Ale máš pravdu, je to její vlákno, tak Tebe nebudem víc rozebírat.
Řešením by možná bylo najít si jinou práci než manžel. Budou si vzácnější.

Není tady

#34 1. 11. 2007 20:30

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Jenom by mě zajímalo, jestli ten kolega z práce by byl pořád tak vtipný, kdybys s ním 8 let žila a viděla se s ním 24 hodin denně (tak jako s manželem) - vsadím se, že ne :-)

100-pro
stolt

Nejlepší rada je asi ..... odejít do jiného zaměstnání.
pussa

Upravil(a) Slavek17 (1. 11. 2007 20:31)

Není tady

#35 1. 11. 2007 20:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

rock

lol Pri "namlování" nikto nie je tichý, domácky typ - aj taký sa zmení na očarujúceho Dejdara či Vreda Pitta alebo tak...

Souhlas na 250% big_smile Tichý, nudný, domácí typ - to samé říkaly kamarádky mé ženy o mně big_smilebig_smile

Není tady

#36 1. 11. 2007 20:38

annemarie
♥♥♥♥---

Martinko1, co dělá nevěra s energiema?
Díky za vysvětlení.

Není tady

#37 1. 11. 2007 20:44

annemarie
♥♥♥♥---

Kotě:

takovýhle "stavy mysli a srdce" jsem za těch 13 let co jsem s manželem zažila xkrát a můžu říct a taky mám doma báječnýho muže s kterým si rozumím a je mým přítelem. 
Je neuvěřitelně příjemný, když Ti někdo lichotí, zajímá se o Tebe....blablabla
Někdo v nějaký diskuzi psal: NEVĚRA JE JEN OTÁZKOU MYSLI, ROZHODNUTÍ.... BUĎ CHCES NEBO NECHCEŠ.
Já říkám, kdo uteče, ten vyhraje.

Není tady

#38 1. 11. 2007 20:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

annemarie napsal(a):

Martinko1, co dělá nevěra s energiema?
Díky za vysvětlení.

Dost dobře to neumím vysvětlit, psalo se o tom na duchovní, zkus to najít.
Ve zkratce - když spolu dva lidi spí, jejich energie se promíchají, spojí (taky aury).
No a když v manželství jeden zahýbá, spojí se s energiemi milenky, tak potom když spí se svojí ženou - vlastně energie té milenky se spojí přes manžela až s manželkou... takový energetický trojúhelník...
... proto si myslím, že právě kvůli tomu to může manželka vycítit...
Nehledě k tomu, že manžel může manželku nakazit něčím, co chytil od milenky (ale to s energiema nesouvisí).
Energie dvou lidí se prolínají, Ti lidi kteří se milují do sebe částečně přebírají energii toho druhého... manželka je pak nevědomě vtahovaná do energií milenky.

Není tady

#39 1. 11. 2007 20:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

annemarie napsal(a):

Kotě:

takovýhle "stavy mysli a srdce" jsem za těch 13 let co jsem s manželem zažila xkrát a můžu říct a taky mám doma báječnýho muže s kterým si rozumím a je mým přítelem. 
Je neuvěřitelně příjemný, když Ti někdo lichotí, zajímá se o Tebe....blablabla
Někdo v nějaký diskuzi psal: NEVĚRA JE JEN OTÁZKOU MYSLI, ROZHODNUTÍ.... BUĎ CHCES NEBO NECHCEŠ.
Já říkám, kdo uteče, ten vyhraje.

Jo jo :-)
Je pěkný, když se o Tebe někdo zajímá, ale pak je potřeba říct: dost! Jsem zadaná :-) a pelášit pěkně k manželovi do pelíšku :-)

Není tady

#40 1. 11. 2007 20:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Martinka1 napsal(a):

Myslím si, že když jeden partner zahýbá, manželství má problém. Ten, který zahýbá, si ten problém řeší právě tou nevěrou. Tím se samozřejmě problém manželství nevyřeší...
Manželství je vztah dvou lidí, a pokud má manželství problém, mají ho oba! Takže jsi to vyřešil - zahýbáš a manželka je podváděná.
Na tom nic tak úžasného nevidím.

Michodem nevíš, co to dělá s energiema... (ale to je do duchovní)

Ja si myslím, že teraz sa fakt vydávaš na tenkú pôdu. Máš nejaké praktické skúsenosti s neverou v manželstve - na rozdiel od Mr. Mikeša - alebo už skoro Mrs. Kotěvbotě?
A mmch - život nie je LEN úžasný. Ani ten single, ani v páre, ani v kolektíve. Sú krajšie a horšie dni, krajšie a horšie fázy. Ten, kto chce všetko a absolútne a dokonalé, neraz vo finále nemá nič. Život je podľa mňa hlavne veľký kompromis a každodenné tancovanie po krehkých vajciach(nemyslím teraz tie mužské, ale tak obrazne).
A nepoznám horšiu energiu ako ZATRTKNUTOSŤ - t.j. sexuálnu a inú nespokojnosť a pocit, že si človek odopiera niečo, čo by mohol mať...

Upravil(a) Selima (1. 11. 2007 20:49)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 1. 11. 2007 20:54

corinka
♥♥-----

no, me se stalo pred 2 rokama to same...kolega mily, vtipny, pozorny a hlavne jsem se mu libila JA...takze vic nez on sam, me ucarovala jeho laska ke mne. Nejsem nijak zvlast sebevedoma, tak mi to delalo moc dobre. Trvalo to asi rok a pak vysumelo do ztracena...nic jsme spolu nemeli ...ale nemit fajn pritele, tak nevim, nevim....Kolega je zenaty a za pul roku zacal udolavat jinou kolegyni smile

Není tady

#42 1. 11. 2007 20:56

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Ad)  NEVĚRA JE JEN OTÁZKOU MYSLI, ROZHODNUTÍ

... a stejně tak je to i s věrou ... ;o))
Prostě je velmi únavné být paranoidní, někoho pořád podezírat, nedůvěřovat mu, žárlit, šmírovat a já vím co ještě?!

Na nevěru je také třeba "mít žaludek" - a to já nemám - a myslím opravdu doslova - když bych měl pochybnosti,
když bych měl černé svědomí, vrazilo by se mi to do žaludku, sevřel by se, chytil by mě žlučník... žal.vředy....

Tak to je - moje důvěra v partnera má i tento ryze praktický, dalo by se říci až zdravotní smysl.
( Nevěra a nedůvěra by mne asi brzo zabila.... ;o))))

Není tady

#43 1. 11. 2007 21:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Stejně s nevěrou nesouhlasím.

Já de facto taky. Ale - když jsem před lety říkal ženě: "Zhubni, už mě jako ženská nepřitahuješ", a říkal jsem to po dobrým, po zlým, prosil, vyhrožoval....až nakonec na rovinu řekl: "Najdu si milenku"....tak víš, jaká byla odpověď??? "Najdi, ale tak, ať se o tom nedozvím."
Takže teď jsme spokojeni všichni - paní Mikešová, protože já už nemám ty blbý kecy, moje kočička, protože ji aspoň někdo jednou za měsíc pořádně ........., a nakonec i starej kocour Mikeš, kterej je možná ze všech nejspokojenější big_smilebig_smile

Není tady

#44 1. 11. 2007 21:13

x256987
Host

Ono nejlepší je mít důvěru v sebe pussa

Kotě, dej si čas, aby sis ujasnila, co chceš, co ti současný vztah dává a co ti nevyhovuje, jestli ti tenhle člověk stojí za to, abys s ním něco řešila. Víš, z různých tvých příspěvků mám dojem, žes to neměla a nemáš vůbec lehké, žes nezažila souvislejší klidné, bezstarostné období, že hodně pracuješ, máte starosti, a kde nic tu nic. Myslím, že to vystihla corinka - že se zamilovala do té lásky, kterou jsi od svého kolegy cítila. Asi bys potřebovala pořádnou dovolenou, trochu vzrušení a trochu poflakování, jenže v životě to tak chodí, že spoustu záležitostí řešíme za pochodu s plnou polní na zádech.

Jdi na procházku do přírody nebo si vlez pod deku, uvolni se a zeptej se sama sebe, co vlastně chceš. Nech k sobě přijít odpověď. Tu správnou, opravdovou, vycházející z tvého já, poznáš podle toho, že při ní budeš cítit příliv energie, lehkost, uvolnění. Pak přijdou pochybnosti, bude to (ať to bude cokoli) potřeba promyslet a provést, bude to možná těžké, ale tenhle pocit, že jsi se rozhodla správně, jen tak nezapomeneš a bude ti dodávat sílu. Jakmile se rozhodneš, uvolní se ti velká část myšlenkové kapacity, a třeba zjistíš, že ti najednou okolnosti hrají do karet, věci se pohnou. Jdi vpravo nebo vlevo, ale vykroč a dej do toho celou svou bytost, svou sílu a důvěru. Třeba se spálíš, třeba se zklameš a možná budeš litovat, ale bude to plný život a ne přešlapování ve vzduchoprázdnu. Držím ti palec.

Upravil(a) Judita (1. 11. 2007 21:16)

#45 1. 11. 2007 21:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Stejně s nevěrou nesouhlasím.

Já de facto taky. Ale - když jsem před lety říkal ženě: "Zhubni, už mě jako ženská nepřitahuješ", a říkal jsem to po dobrým, po zlým, prosil, vyhrožoval....až nakonec na rovinu řekl: "Najdu si milenku"....tak víš, jaká byla odpověď??? "Najdi, ale tak, ať se o tom nedozvím."
Takže teď jsme spokojeni všichni - paní Mikešová, protože já už nemám ty blbý kecy, moje kočička, protože ji aspoň někdo jednou za měsíc pořádně ........., a nakonec i starej kocour Mikeš, kterej je možná ze všech nejspokojenější big_smilebig_smile

Aha, to jsem nevěděla, že to máš manželkou povolený :-)

Já mám štěstí, že mě přítel do hubnutí nenutí a má mě rád takovou jaká jsem a přitahuju ho! :-)

No jasně že Ty jsi nejspokojenější :-) Máš dvě ženský :-)

Není tady

#46 1. 11. 2007 21:21

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Judita napsal(a):

Jdi na procházku do přírody nebo si vlez pod deku, uvolni se a zeptej se sama sebe, co vlastně chceš. Nech k sobě přijít odpověď. Tu správnou, opravdovou, vycházející z tvého já, poznáš podle toho, že při ní budeš cítit příliv energie, lehkost, uvolnění. Pak přijdou pochybnosti, bude to (ať to bude cokoli) potřeba promyslet a provést, bude to možná těžké, ale tenhle pocit, že jsi se rozhodla správně, jen tak nezapomeneš a bude ti dodávat sílu. Jakmile se rozhodneš, uvolní se ti velká část myšlenkové kapacity, a třeba zjistíš, že ti najednou okolnosti hrají do karet, věci se pohnou. Jdi vpravo nebo vlevo, ale vykroč a dej do toho celou svou bytost, svou sílu a důvěru. Třeba se spálíš, třeba se zklameš a možná budeš litovat, ale bude to plný život a ne přešlapování ve vzduchoprázdnu. Držím ti palec.

Krasne napsano smile

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#47 1. 11. 2007 21:37

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Judita napsal(a):

Kotě, dej si čas, aby sis ujasnila, co chceš, co ti současný vztah dává a co ti nevyhovuje, jestli ti tenhle člověk stojí za to, abys s ním něco řešila. Víš, z různých tvých příspěvků mám dojem, žes to neměla a nemáš vůbec lehké, žes nezažila souvislejší klidné, bezstarostné období, že hodně pracuješ, máte starosti, a kde nic tu nic. Myslím, že to vystihla corinka - že se zamilovala do té lásky, kterou jsi od svého kolegy cítila. Asi bys potřebovala pořádnou dovolenou, trochu vzrušení a trochu poflakování, jenže v životě to tak chodí, že spoustu záležitostí řešíme za pochodu s plnou polní na zádech.

Judito, mockrát děkuju smile godlike

Není tady

#48 1. 11. 2007 21:46

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Když jsme s manželem začínali chodit, bylo to krásné, to samozřejmě. Brali jsme se z lásky po šesti letém vztahu, v kostele, před Bohem jsem se slíbily lásku a věrnost v nemoci i ve zdraví.
Moc ho miluju, jen si myslím, že by to chtělo malinko okořenit. On mi poslední dobou přijde asi takhle - máma, buchty, televize, spát. Žádné romantické výlety do přírody, žádné romantické večeře, jen pořád nákupy, práce, úklid a zase práce. Pětiminutový sex dvakrát do týdne.
No a pak nastoupím do nového zaměstnání, kde se na mě něko hezky usměje, řekne mi, že mám hezké oči, vlasy....

Není tady

#49 1. 11. 2007 21:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kotěvbotě napsal(a):

...jen pořád nákupy, práce, úklid a zase práce....

Jako bych četl svůj vlastní příběh....a také svoji cestu k nevěře, bohužel....

Není tady

#50 1. 11. 2007 21:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Kotěvbotě napsal(a):

Když jsme s manželem začínali chodit, bylo to krásné, to samozřejmě. Brali jsme se z lásky po šesti letém vztahu, v kostele, před Bohem jsem se slíbily lásku a věrnost v nemoci i ve zdraví.
Moc ho miluju, jen si myslím, že by to chtělo malinko okořenit. On mi poslední dobou přijde asi takhle - máma, buchty, televize, spát. Žádné romantické výlety do přírody, žádné romantické večeře, jen pořád nákupy, práce, úklid a zase práce. Pětiminutový sex dvakrát do týdne.
No a pak nastoupím do nového zaměstnání, kde se na mě něko hezky usměje, řekne mi, že mám hezké oči, vlasy....

No jo, manžel je možná spokojený s tím, jak to je, a neví, že Ti chybí romantické výlety do přírody, večeře :-) Dlouhý sex :-) Co trocha komunikace, přece jenom?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí