29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milý Slávku,
nejsem člověk, který plive na věrnost. A nevěra není ani to, co zabíjelo náš vztah. Byla spíš důsledkem než příčinou a věrnost samotná z mého pohledu by nás nespasila.
Poučení do "dalšího" vztahu si nesu určitě. Poučení z vlastních chyb, z míjení se, z nedorozumění, z nekonstruktivních rozhovorů, jak zacházet s něhou, když mizí, že jsou chvíle kdy se nejde obviňovat, jen vnímat, naslouchat.
Poslednímu odstavci nerozumím už vůbec. Možná je to pro to, že mi bylo vždycky fuk jestli je mi co závidět...
Nicolasi,
ted jsem cetla nekde dole v tvem prispevku, ze poslouchas Krystofa????! Kolik mas koncetin, jakou mas barvu, tekutinu jake barvy vylucujes a jak často stávkuješ s popeláři za lepší odpadky??? Odpust intimitu techto dotazů ale doted jsem te mela jako tichy, nezavisly pozorovatel, za inteligentniho pozemšťana, ale Krajčo?????... Si děláš p****el.
Není tady
Konvalinko
umaz soukr zprávy, a neboj, sleduju, merčím a rozhodně nejedu:dudlik:!!! ALe to mě trochu zarazilo....
Není tady
ahoj hrosi...a ja idem radsej do sz ale priznám sa, taketo niečo som tu nečakala, posledný mail od teba bol totálne spokojný.
Není tady