Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 10. 2007 17:22

hrosanek
Host

Život se mi změnil a najednou bolí II.

*

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:24)

#2 31. 10. 2007 17:50

Spina
♥♥♥♥♥--

Re: Život se mi změnil a najednou bolí II.

hrosanku, nemám pro tebe radu... ale jen jsem ti chtěla vyjádřit podporu, že to zvládneš....
dnes je mi trochu smutno, a tvůj příběh na mě působí stejně...smutně.

Není tady

#3 31. 10. 2007 19:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Uffff, toto sú teda Bakalári v priamom prenose... Vieš čo, žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa uvarí.... daj tomu chvíľu čas, uvidíš, ako sa napokon dohodnete. Minimálne to vyzerá, že ste slušní a rozumní ľudia, ktorí sa budú vedieť dohodnúť bez bojov.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 31. 10. 2007 23:07

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hrošíku ahoj (ahoj též Selimo, onehdá jsem se přistihl, že čtu jen tvé příspěvky, zdáš se mi čím dál vyrovnanější a vlastně se na tvé příspěvky těším),

tvůj příběh původní jsem četl a vím, že to bylo silný. Ted už ale přesně nevím, jak to bylo a kdo s kým proti komu...
Ted zrovna poslouchám píseň od Kryštofa - píseň Jízda v protisměru. Krajčo ji napsal v čase rozvodu. O té bolesti. O míjení. O tajemství marných rozhovorů a výstřelech přímo na komoru...
Což nemusí být váš případ!!

Jak píše Selima, dá-li takové situaci pár nějaký čas, rozleží se vám to oboum v hlavě. Jako balič kufrů můžu též zároven říct, že taková hluboká krize může přinést i nečekanou katarzi a upozornit na problémy, které jsou řešitelné anebo na silné vazby, které se mohou ještě posílit.

PS: vůbec neměj pocit, že jsi jako rodič selhala. Jsi jedna z poloviny lidí... Děti to přežijí. Jako synek z neúplné rodiny v diskusích z dalšími synky z úplných rodin, kde rodiče byli spolu pouze za účelem "aby neublížili dětem" a v podstatě se nenáviděli, nevidím příliš velký rozdíl.

PS2: Jinak mi to je líto. Mám rád happy-endy. A mám výrazný pocit, že v tvém případě to bude happy-end vždy. Protože dokážeš být sama se sebou (i když se s tebou nedá udajně žít :-) ). Takže držím palce!

Není tady

#5 31. 10. 2007 23:16

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Hrošánku, na to asi neumím nic inteligentního říct. Držím ti moc palce, aby to celé dopadlo tak, jak to bude nejlepší pro všechny zůčastněné strany pussa

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#6 1. 11. 2007 11:43

Rozmarýna
♥♥-----

Nepřipadá mi tak úplně bez zájmu o Tebe, když si přečetl všechny příspěvky z Babinetu...
Ať to dopadne, jak chce vždycky na tom něco vytěžíš. U mě šlo o rozvod před 4 lety, kterému jsem se nejdřív sama bránila zuby nehty, a teď jsem MOC a MOC spokojená.
Tam, kde jsem teď bych se za doby manželství nedostala (v tomhle vztahu tedy ne).
Přeji hodně štěstíčka a dost sil.Roza

Není tady

#7 1. 11. 2007 12:56

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj,
tvůj příběh před nějakou dobou jsem četla, docela jsem ho prožívala, měl hloubku.

Mohla bych ti říct, že je mi líto jak se to vyvrbilo, ale...

....náhody neexistují. Není náhoda že tvůj muž si tvůj příběh na babinetu přečetl. Pravděpodobnost něčeho takového je přece velmi malá. Prostě to tak mělo být, kdyby ne tak, tak by se stalo něco jiného. Zřejmě tímto máte oba projít.
Nebude to lehké, ale hodně štěstí.  hjarta

Upravil(a) poletucha (1. 11. 2007 12:56)

Není tady

#8 1. 11. 2007 14:26

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, nečetla jsem tvoje původní vlákno jen tohle. Mám k tomu teda jen jediné, to, že se rozcházíte (jestli jsem to správně pochopila kvůli tvé nevěře), přece neznamená, že jsi zklamala jako rodič! To vůbec ne!! I když spolu s manželem nebudete žít, tak můžeš být super máma. A podle toho jak píšeš, že jste se dohodli, že do konce roku budete bydlet společně, pak střídavá péče - to se jen tak nikdo nedohodne. A jak psala Rozmarýna, třeba časem zjistíš, že je ti vlastně líp bez manžela - ať už samotné nebo s někým jiným..

Upravil(a) pecule (1. 11. 2007 14:26)

Není tady

#9 1. 11. 2007 14:50

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

Ajaj.. ahoj hrosanku. Tvé téma bylo vůbec to první které jsem při přihlášení se na babinet objevila a které jsem velmi proživala. Moje situace byla tenkrát podobná.To bude minimalně půl roku zpátky. Hodně jsi mi pomohla.
Co teď říct... sama radu nežádáš a asi bylo by opravdu težko co vymyslet. Tvůj muž se očividně už nějakou dobu rozhodoval pro tenhle nástup. Třeba mu i teď pomůže si přečíst tvůj příspěvěk a přehodnotit vaši situaci či se zamyslet... do Vánoc ještě daleko, stát se může cokoliv.

Chci ti popřát hodně štěstí a bradu vzhůru

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#10 1. 11. 2007 20:50

x256987
Host

Hrošánku pussa Tohle je situace, které říkám "je to posraným navrch" a vidím v ní slušný potenciál. Buď to ustojíte a váš vztah to posílí, nebo půjdete od sebe a budete oba volní pro něco dalšího... Jinak to nejlépe vystihuje Nicolasovo PS2.

#11 1. 11. 2007 20:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pamätám si, lil - mmch, čo nového u teba?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#12 1. 11. 2007 21:12

hrosanek
Host

Dík,

jste milí. Já vlastně nečekala žádnou reakci. Já se potřebovala vypsat, byť jsem se tak trochu i bála, protože to ztratilo punc soukromí (když už tu nejsem bez vědomí mého muže).  smile

Miluju názory Nicolase, už tehdy mi pomáhal vidět to mužskýma očima bez patosu romantické pipky pussa

Nežádám radu, protože žádné není. Čas ukáže. Můj muž zůstane mým přítelem, i když se rozejdeme. Všechno, co se stalo (udělali jsme) mělo nějaký smysl. Jen ještě nevím jaký. smile

#13 1. 11. 2007 21:19

x256987
Host

Člověče, a to je ono. Tys to našla, to oko hurikánu, ve kterém je klid, ať se kolem děje cokoli smile

#14 1. 11. 2007 21:25

hrosanek
Host

Ježíšmarjá Judit, čtu to po sobě a marně hledám tu perlu, která v tom byla? A nebo jsem tak tupá, že nerozumím, co myslíš. sad

#15 1. 11. 2007 22:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

Dík,

jste milí. Já vlastně nečekala žádnou reakci. Já se potřebovala vypsat, byť jsem se tak trochu i bála, protože to ztratilo punc soukromí (když už tu nejsem bez vědomí mého muže).  smile

Miluju názory Nicolase, už tehdy mi pomáhal vidět to mužskýma očima bez patosu romantické pipky pussa

Nežádám radu, protože žádné není. Čas ukáže. Můj muž zůstane mým přítelem, i když se rozejdeme. Všechno, co se stalo (udělali jsme) mělo nějaký smysl. Jen ještě nevím jaký. smile

Mne sa páči ot, čo osm zvýraznila. To je podľa mňa dobrý štart...

Upravil(a) Selima (1. 11. 2007 23:07)

Brita

Není tady

#16 1. 11. 2007 22:47

x256987
Host

Nemyslím nějaké konkrétní vyjádření, ale tvůj přístup k tomu celému pussa Stojíš čelem a stojíš rovně, a to není málo.

#17 2. 11. 2007 9:09

Marcel.on
♥♥♥----
Místo: Brno

Hrosanku, jen takovy zcela off topic dotaz, ale vrtalo mi to v noci hlavou (to je zvlastni, clovek by rekl hloupost, ale proste jsem si nemohl pomoct). Kdyz se te jednoduse zeptam: cekas (nebo pocitas s tim), ze si tohle vlakno tvuj manza precte nebo ne? Vazne je to mozna uplne mimo misu, ale ja ten dotaz nejak nemuzu dostat z hlavy. To vis, je to jako knizka - clovek cte pribeh a stylizuje se do postav a obcas ma pocit, ze mu nejake (mozna trebas i nedulezite) vlakno uniklo. A tady se muzu autora zeptat primo. Takova Rowlingova by se se mnou o pocitech Harryho, kdyz snedl zabernik, asi nebavila smile

Není tady

#18 2. 11. 2007 14:54

hrosanek
Host

Nechtělo se mi zpátky napsat na Babinet právě z toho důvodu, že by si to mohl přečíst. Ztratila jsem místo, kde jsem anonymní a můžu se vyspat ze svých pocitů, problémů. Mohla jsem se přejmenovat, mohla jsem vyšumět z Babinetu úplně. Jenže vlastně proč? Vždyť už všechno špatné, co bylo střípky našeho rozkladu ví. Jsem ve svých pocitech doma zcela upřímná, nic netajím, takže proč by se měl vracet... Takže nic podobného nečekám smile

#19 2. 11. 2007 14:54

hrosanek
Host

Pardon vypsat ne vyspat. smile smile

#20 2. 11. 2007 14:59

Marcel.on
♥♥♥----
Místo: Brno

hrosanek napsal(a):

Nechtělo se mi zpátky napsat na Babinet právě z toho důvodu, že by si to mohl přečíst. Ztratila jsem místo, kde jsem anonymní a můžu se vyspat ze svých pocitů, problémů. Mohla jsem se přejmenovat, mohla jsem vyšumět z Babinetu úplně. Jenže vlastně proč? Vždyť už všechno špatné, co bylo střípky našeho rozkladu ví. Jsem ve svých pocitech doma zcela upřímná, nic netajím, takže proč by se měl vracet... Takže nic podobného nečekám smile

OK, tak aspon muzu psat, teda spat wink hodne stesti

Není tady

#21 7. 2. 2008 20:10

moni66
♥------

Ahoj Hrošánku,dlouho jsem tu nebyla,dneska je mi nějak smutno,hledala jsem náš starý příběh a našla Tvůj nový.Je mi to moc líto,zvlášt když vím,jak statečná si byla v období po nevěře a jak si se snažila zachovat rodinu.Jak je?Změnilo se něco za ty tři měsíce?Držím moc palce.A co Ty Lil?Jak jde život?Budu moc ráda,když o Vás obou uslyším.Držte se.Pa

Není tady

#22 10. 2. 2008 19:14

hrosanek
Host

Ahoj Moni,

já sem jednou hodím další kousek svého příběhu. Teď nějak nemůžu. Nejde mi psát. Nejsem smutná, ba ani nešťastná, ale smysl nebo cestu teprve hledám. :-)

#23 10. 2. 2008 22:23

jane.sm
♥♥-----
Místo: Olomouc
Web

Až cestu i smysl najdeš uleví se ti a pak najednou zase budeš sama sebou a to je to, co nejvíc pomůže nejen tobě , ale i dětem...... je tu spousta lidiček, kteří budou naslouchat až to bude třeba...

Všechno, čeho se dotkne láska, je zachráněné od smrti. Romain Rolland

Není tady

#24 11. 2. 2008 11:05

jancas
♥♥♥♥---

ahoj hrošánku, vím jak ti asi musí být. Právě procházíme s přítelem dost velkou krizí, včera jsme se málem rozešli, ale zkoušíme to ještě jednou dát do kupy. dokonce jsme odložili svatbu, kterou jsme měli mít v červenci. Jsem z toho dost smutná. hodně se v našem vztahu změnilo, nejde o nevěru, jde o to, že já jsem za rok přibrala víc než by se mi a hlavně mu líbilo a on pořád jen sedí u notebooku. vím,že jediná cesta jak z toho ven je ta, že já se pokusím zhubnout a on by měl omezit notebook. jenže problém je v tom,že já se snažím,ale on ten notebook asi nikdy neomezí. já to beru,že ho to živí a je to jeho velký koníček,jenže pak je náš vztah tam kde je. no snad to nějak ustojíme.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#25 11. 2. 2008 11:36

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Poslední roky se na věrnost plive. - Ale třeba právě toto je pro vás oba
(viz. ty vaše oboustranné vzájemné nevěry) jedno velké ponaučení, že
ne všechno, po čem dnešní lidé plivou, je hodno zavržení.

Oba dva můžete jít ponaučeni do nových vztahů. A v nich se téhle osudové
hlouposti můžete pokusit vyvarovat.

Na řeči typu "Optimista je paroháč, který to ještě neví" se zvysoka
vykašlete. - Lidi jsou potfory závistivé.... !!!
Štestí je to, co dovedou závidět nejvíc.

stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí