|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat, jak se zbavit zápachu ze zakoupené ovčí kůže, kterou chci dát před krb? Má někdo nějaké zkušenosti? Díky.
Není tady
Tento problém jsem řešila tím, že jsem kožešinu dávala na mráz a tím jsem se tohoto charakteristického pachu ovčí kůže zbavila. Stačí ji i pravidelně nechávat větrat, nejlepší je někde v průvanu. Nikdy se nesmí dát do igelitu!
Není tady
Já jsem ji dala na pár dní na balkón aby vyčichla
Není tady

Obrať se na Babineťáka Petr100, to je odborník přes ovčí kůže.
Není tady
Náhodou jsem nakoukl. Nikdy nekupujte ovčí KOŽEŠINU na tržištích za pár kaček. Většinou z Polska, špatně vyčiněné a smrdí. Sama nevyčichne nikdy, možná za nějaký rok. Jedině nechat chemicky vyčistit. Pokud byla koupena v obchodě, reklamovat. Neplést si skutečný smrad s "vůní" lanolinu, což je tuk v ovčím vlasu. Dobře vyčiněná ovčí kožešina má charakteristickou nevtíravou "vůni".
Není tady
Poraďte mi, prosím, jak zbavit zápachu / asi zatuchlina/ přikrývku přes postele. Je oboustranná z jemného umělého plyše. Měla jsem ji zabalenou v igel.pytli v úložném prostoru pod postelí. Teď po otevření ji už týden větrám, ale není to nic platné. Pomohl by nějaký sprej nebo ji musím dát do čistírny. Je nová. Díky za každý nápad. B.
Není tady
puver,...vzpoměla jsem si jak jsem kožešiny dostala předloni k vánocům...a v tu dobu jsem zjistila že jsem těhotná....to byli muka, ty pachy v těhu jsem vnímala 100x víc a navíc tahle to bylo něco..ale postupně to vyčichlo-taky jsem je často dávála ven větrat a ted už je to dávno ok..
Není tady